Friday, November 25, 2011

Ted Baker jacket!

Kun esittelin teille uudet leokenkäni käytössä, keskittyi monen postausta kommentoineen huomio kuitenkin kuvassa näkyvään beigeen takkiin. Kyseinen takki on tämän vuoden Ted Bakerin mallistosta. Itse ostin sen asuinmaastani kaupasta, missä kyseistä merkkiä myytiin. Stockmannin tiedän ainakin Ted Bakeria Suomessa myyvän, mutta tätä takkia en heidän nettivalikoimassaan ainakaan nähnyt. Joten jos joku tietää jonkun muun liikkeen Suomessa, joka kyseistä merkkiä myy, laittakaahan vinkkinne kommenttiboksiin. Aiemman postauksen perusteella moni kanssalukijanne olisi iloinen ja kiitollinen tiedosta!:)

Joten jos tämä takki kuitenkin himottaa, tarkistin ko. merkin oman nettikaupan tarjonnan, ja sieltähän löytyi vaikka mitä kauniita ja ihania yksilöitä! Myös omistamani takki löytyi heidän valikoimastaan. Tuo Ottia ja Toko ovat kyllä ehdottomasti himotuslistallani! Tosin valkoiset takit ei minulla rähmäkäpälällä kovin pitkään valkoisina säily, joten tyydyn ihailemaan niitä kuvissa. Tarkistin, ja ainakin näytti siltä, että Suomeen pystyy heiltä suoraan tilaamaan. Joten kiinnostuneet voivat vierailla merkin omassa verkkokaupassa!:)


When I presented my leo printed shoes, the attention of many, however, was drawn by my new beige jacket. To those who are interested, the jacket was bought from Ted Baker's this season's collection. The name of the coat is Adiri, and it's also available in black. My other crushes from this selection are the white Ottia and Toko jackets. How adorable are they?! If you got interested, just visit Ted Baker's online store. All of the items seen above are available there!

37 comments:

  1. Ihana takki ja ihana tyyli! Tykkään sun blogista ihan hirmuisesti ja saan tosi paljon inspistä omaan pukeutumiseen sun jutuista. Odotan innolla aina seuraavaa postausta :) Kiitos vielä että jaksat pitää blogia kaikista inhottavista jutuista huolimatta, älä ikinä luovuta! <3

    ReplyDelete
  2. Hui kun kallis takki, himottaisi muttei rahaa tuollaiseen :(

    ReplyDelete
  3. Jäi kyllä kutkuttamaan mieleen tuo upea takki! Valitettavasti löysin tuolta monta lempparia lisää. ;)

    ReplyDelete
  4. Kaunis takki! :) Etenkin tuo kaulusosa on ihan mahtava.

    Mukavaa viikonloppua!

    ReplyDelete
  5. Todella kaunis takki, kelpaisi minullekin :>

    ReplyDelete
  6. Mikä koko sinulla on tuosta takista? Näytti olevan Tedillä ihan omat kokonsa 0-4...

    ReplyDelete
  7. Aivan ihana asu ja noi värit on niin mun mieleeni! :)

    ReplyDelete
  8. Nyt en ole varma, mutta myyköhän MPH Outlet myös Bakeria..?:)

    ReplyDelete
  9. Ihana takki, todella kauniin värinen! Sopii hyvin tähän tylsään talveen pikku piristykseksi! ;)

    ReplyDelete
  10. Tampereella duetto nimisessä putiikissa myydään ted barkeria! en ole varma että löytyykö takkia ku en ole käynyt kuukauteen mut vinkin jaoin kuitenkin:) duetto on stockan vieressä ja tarkemmin one wayta vastapäätä

    ReplyDelete
  11. Moikka!

    Mua kiinnostaisi tietää, kuinka saat takin vyön sidottua noin nätille rusetille? :D Eikö tuo ole kuitenkin ihan villakangastakki? Itselläni on aina se ongelma, että vyön solmu mötköttää rumasti vyötäröllä :P

    Kiitos!

    Ps. Sulla on hyvä blogi ja tyyli, jatka samaan malliin :)

    ReplyDelete
  12. On kyllä ihana toi takki <3 harmi vaan, että tosiaan vähä liian kallis opiskelijalle :(

    ReplyDelete
  13. Moda Helsingin Kampissa myy Bakeria, tuosta takista en tosin tiedä :)

    Ja Anonyymille, voihan solmun sitoa taakse. Tossa pari vinkkiä http://www.youtube.com/watch?v=tWyQoxK5xtc&feature=related trenssin vyöllä näytettynä, muitakin tapoja toki on.

    ReplyDelete
  14. Tosi kaunis takki! itelläkin on jo pitkään ollu hyvä villakangastakki hakusessa, nii täytyypä pitää tää mielessä. :)

    ReplyDelete
  15. Hei tosi kivan näköinen takki, haluaisin tietää onko toi niin lämmin että sitä voisi suomenkin talvessakin käyttää:) ja minkä kokoinen takki sulla on, kun veikkaan olevani aika saman kokoinen. ;)

    ReplyDelete
  16. A,
    Kiitos ihana paljon voimista <3 Ihana että sunlaisia ihania ihmisiä on eksynyt mun blogiini <3

    Minka,
    Kaikki on niin suhteellista. Tosin oman kokemukseni mukaan talvitakit maksavat aina muita takkeja hieman enemmän. Joten siihen nähden omasta mielstäni tuo reilu 200e ei ole kovin paha.

    Ragdoll,
    Hahahah, sama ongelma mulla muru! :D

    Kaisa,
    Samaa mieltä! Sillä saa hieman leikittyä ja vaihdettua takin ilmettä jopa:) Samaa sinne!

    Lula,
    Kiitos :)

    Nanna,
    Ikävä kyllä en nyt suoralta kädeltä muista. Muistaakseni EU kokoa 36, joten en ole ihan varma mikä se oli eikä takki ole nyt lähettyvilläkään:(
    Mutta sivulta löytyy varmasti koko ohjeet.

    Nansku,
    Kiva että meidän silmiämme miellyttää samat värit :)

    MouMou,
    Kiitos kovasti suloisuus kun autat muita eteenpäin! <3

    Kaisa,
    Samaa mieltä! Kaikki on muuten niin harmaata ja mustaa niin tuo tuo mukavasti vähän poikkeavuutta :)

    Julia,
    Kiitos ihana kovasti kun autat muita Tampereen seudulla eteenpäin! :)

    Anonyymi,
    Teen ihan perusrusetin. En oikein tiedä miten sen neuvoisin? Villakangastakki on kyllä. Mutta sen verran pehmeää materiaalia että rusetti luonnistui helposti :)

    Katya,
    Kyllä, nuo talvitakit on usein hieman kalliimpia...

    Lotteriet,
    Kiitos ihana! Mäkin tulen pistää tän vinkin korvan taakse!:) Ja kiitos ihan hirveesti kun autat muita täällä! <3 Kovin ystävällistä!

    Kertu,
    Suosittelen! :)

    Anonyymi,
    Oman kokemuksen mukana on oikein lämmin:) Tosin asuinmaassani ei ihan yhtä kylmä ole talvisin kuin SUomessa. Koko oli EU kokoa 36 (joku auttoi minua), joten en ole varma mitä se on näissä jonkun mainitsemissa Ted Baker koissa :/

    ReplyDelete
  17. Tässä linkki noihin Ted Bakerin kokotaulukoihin!

    http://www.tedbaker.com/size_guides/productguides.aspx

    Eli Eu 36 näyttäisi vastaavan Tedin kokoa 2 :)

    ReplyDelete
  18. ooi aivan ihana takki !
    mistä laukku muuten? :)

    ReplyDelete
  19. Apua, miten ihana tuo Toko on! Mutta ei vaan millään anna luonto periksi ostaa valkoista takkia, kun tiedän millainen tumpelo olen. :D

    ReplyDelete
  20. Oih kuinka kaunis <3 Ja niin olet sinäkin :)

    ReplyDelete
  21. Ihana takki ja blogi sinulla Mrs V :) itselläni on myös varmaan 5 vuotta vanhan Tedin takki ja jos joku kauhisteli hintaa niin voin sanoa että on ollut joka pennin väärti. Yhtään nyppyä ei näy vieläkään missään, pintä on yhtä sileä kuin ostettaessa. Siinä mielessä moni halvempi takki on tullut kalliimmaksi.
    Entisenä Tedin myyjänä osaan kertoa että koot menee 0=34, 2=36, 3=38/40, 4=42, merkkiä saa tosi huonosti vielä Suomesta. Varmin tapa saada takki on varmaan tilata se netistä.

    ReplyDelete
  22. Tosi ihana takki kyllä=)! ostin itsekkin tuossa aikaisemmin syksyllä vähän samantapaisen villakangastakin. Muuten olisi kiva ihan kiinnostuksesta nähdä millainen hääpuku sinulla on ollut, en kuitenkaan halua mitenkään häiritä yksityisyyttäsi. Olet kuitenkin mennyt naimisiin , jos oikein olen ymmärtänyt.:)

    ReplyDelete
  23. Takki on mielettömän kaunis. Toivottavasti saamasi negatiivinen palaute ei vaikuta intoosi blogata. Olet ehdottomasti yksi Suomen tyylikkäimmistä bloggaajista etkä ikinä epäonnistu asuvalinnoissasi.

    ReplyDelete
  24. Muistaakseni silloin aiemminkin kehuin takkia mutta kehutaan uudelleen, tuo on ihana!! Siis juuri tuo mikä sulla on kuvassa päällä.

    Voisin sijoittaa takkiin muuten ihan hyvin tuon verran mutta kokoni on viime aikoina vaihdellut kovasti joten haluaisin sitten takin olevan sopivan myös ensi vuonna.

    ReplyDelete
  25. Aivan ihana takki ja sopii kantajalleen enemmän kuin hyvin. :)

    ReplyDelete
  26. Aivan ihana takki ja sopii kantajalleen enemmän kuin hyvin. :)

    ReplyDelete
  27. Taisin itsekin kommentoida juuri tuota takkia. Se on niiiin upea! :D Love it. Ja sopii sulle täydellisesti. Minäkin ihailin tota kaunista rusettia, jonka olet sitonut. Näyttääpä paremmalta kuin mallikuvassa :)

    ReplyDelete
  28. Mi piace il tuo stile, ti seguo...se ti va passa da me :)
    http://veronikagi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  29. olet kyllä ihan mielettömän kaunis nainen! hiuksiasi olen myös aina unelmoinut, väri on täydellinen kasvoillesi ja huonoa hiuspäivää en ole sinulla nähnytkään:)

    ReplyDelete
  30. Hei!

    Kyselisin ihan mielenkiinnosta, että häiritseekö se sinua jos sinuun otetaan facebookin kautta yhteyttä? (:

    ReplyDelete
  31. A-M,
    Kiitos sinulle ihana kun autat muita eteenpäin! :) Kovin ystävällinen olet! :)

    Anonyymi,
    Kiitos:) Laukku on Guccin.

    Jii,
    Hahahah, join the club ;)

    ellu
    kauneus on katsojan silmissä :)

    Elisa,
    Ihanaa kuulla! :) Kiitos kovasti tästä tiedosta ja että autat myös muita! :) ja ihan totta, tosi hyvä laatuisen tuntuinen tuo takki!

    Anonyymi,
    Kiitos sinulle ihana kun niin hienotunteisesti ja ymmärtäväisesti esitit kysymyksesi, mutta ikävä kyllä ounastelusi osui oikeaan. Hääni ovat minulle niin tärkeä ja henkilökohtainen asia, että haluan pitää yksityiskohdat siitä ihan vain pienessä piirissä perheen ja ystävien kesken :) Kiitos kun ymmärrät :)

    Red to Yellow,
    Thanks dear! :)

    Jadey,
    Kiitos ihana kovasti tsempistäsi :) Voi ei minua ns. negatiivinen kirjoittelu häiritse lainkaan, ihmisillä tulee aina olemaan eriäviä mielipiteitä. Harmittavinta on ainoastaan joidenkin ihmisten kykenemättömyys hyväksyä toisten valintoja, päätöksiä ja toimintatapoja. Sääli, että joillekin vaan se oma tapa tehdä jotain on oikea tapa eikä osata kunnioittaa muita ihmisiä yksilöinä:(
    Kiitos vielä, mutta eiköhän tuo tyylisilmä ja kauneus lähde katsojasta myös ;)

    Koo,
    Kiitos paljon! Eiköhän se melkein kelle vain tuollainen hyvä takki sovi :)

    Fedu,
    Thanks a lot sweetheart! Beauty is in the eye of the beholder ;)

    Tytto,
    uskaltaisin melkein väittää, että sopii takki lähes jokaiselle täydellisesti! :) Kiitos ihana, olet aina niin positiivinen ja aurinkoinen. Kiitos kun jaat sitä täällä blogin puolella :)

    Suvi
    Kyllä Ted Baker osaa! :)

    Veronika,
    Grazie mille! <3

    Anonyymi,
    Olet kyllä nyt liian kiltti <3 Kiitos kovasti kauniista sanoistasi, mutta kauneus piilee katsojassa <3

    Anonyymi,
    Eihän tuollainen minua mitenkään häiritse, sillä asetukseni ovat niin, että vain kaverien kaverit voivat minut löytää. Jos en tunne niin en hyväksy, sillä facebook on vain ystävilleni. JOten ei ole mitenkään häirinnyt:) Tosin Strcitly Stylen profiilista voi facebookista tykätä ja siellä juttelen mielelläni teidän kaikkien ihanien kanssa tehokkaammin "kasvotusten" :)

    ReplyDelete
  32. Tuo on ehkä maailman hienoin takki! Yritin etsiä verkkokaupoista, mutta en löytänyt muutakuin lilan värisenä. Muut oli myyty loppuun, eikä ihme.

    ReplyDelete
  33. wowo i love this outfit!!!

    im following you

    thechicmode.blogspot.com

    kisses

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)