Saturday, November 5, 2011

Sing along!

Jos et ole koiraihmisiä, suosittelen hyppäämään tämän seuraavan postauksen yli.

Onnistuin samaan videolle koirieni lauluesityksen ja ajattelin sillä tuoda pientä hilpeyttä teidän viikonloppuunne myös. Moni koira saattaa ulvoa sireeneistä tai muista kimeistä äänistä. Meidän hauvat saa vain yksi asia ulvomaan - Jennifer Lopez. Kyllä, taitaa olla "kissa" meidän hauvojen makuun ;) Ikinä muuten ei koirani ulvo, mutta lähes poikkeuksetta jos radiosta tai televisiosta tulee J.Lo:n Get Right biisi, alkaa karvaiset kakarani laulamaan mukana... Tässä pari kuvaa mun läheisyyden kipeistä mussuikoista, ja loppuun tämä video. Hyvää viikonloppua! 



Kun sairastan (en ole nyt kipeä, kuvat vanhoja), on minulla aina halinalle lähellä <3



Nää mun vartiokoirat ovat ihan täysiä sylikoiria... Joskus ulkonäkö kun pettää ja pahasti :)



You might have noticed from a few pics, that I am a owner of 2 rottweilers. The breed is quite notorious I know, but our two babys are complete pussycats. They couldn't hurt a fly. Some dogs are facinated by loud noises like sirens and high pitch voices, but the only thing that gets my dogs howling is Jennifer Lopez. Yes, that's right. The Get Right -song of J.Lo always get my doggies to sing along and nothing else. Wierd, but also hilarious! I thought I would rejoice you weekend by sharing this litte video and a few pics of my snuggly and hungry for attention furry kids. 

44 comments:

  1. ihania! taisi olla biisi koirien mieleen :D

    ReplyDelete
  2. I-H-A-N-I-A koiruuksia sinulla! (oli pakko oikein korostaa tuota adjektiivia!) Minulla on kova koirakuume ja me molemmat tykataan rotikoista, harmi vaan Irlannissa ne luokitellaan "vaaralliseksi" roduksi ja niilla on ulkonaliikkuessa aina oltava kuonokoppa, alle 1.5m hihna ja alle 16vuotiaat eivat saa kavelyttaa. Aivan omituista mielestani mutta noin laki sen maarittelee. Sama patee myos staffeihin ja dopermanneihin... Ehka ensi viikolla ajelen rescue shelteriin katsomaan pentutarjontaa. Tahtoo oman sylivauvan! :D
    Kivaa viikonloppua sinne suunnalle!

    T. Ansku in Ireland

    Again, Google tili ei toimi :(

    ReplyDelete
  3. Haha, ihana miten tuon toisen pää kallistuu ja katse oikein kirkastuu - ja sitten alkaa haukkukonsertti!:D<3

    ReplyDelete
  4. Ihana mikä möreä haukuntaääni lähti sieltä :) Hauska!

    ReplyDelete
  5. Meidänkin rotikka on ihan sylihauvva :) Sun koirilla on hyvä musiikki maku :'') Hellyyttäviä tapauksia. Sulla on btw ihana nauru :)

    ReplyDelete
  6. Aivan ihania. Mulla on päämääränä hankkia joku isohko rotu itselleni myöhemmin, kun aika siihen antaa luvan. Rotikat ovat kyllä upeita. :)

    ReplyDelete
  7. Aivan ihania :D <3 Lisää näitä koira-aiheisia postauksia! Itsellänikin on 2 karvaturria, hih. Nuo teidän koirat on niin awww! - Louna

    ReplyDelete
  8. :D Tiukka tuijotus, pään kallistus ja konserttiin mukaan.

    ReplyDelete
  9. Maailman ihanimpia koiria sulla! :) Oon itse kans "elänyt" lapsuuden rottiksen kanssa ja myöhemmin serkun rottiksen ja ihanampaa rotua ei maailmasta löydy! <3 minkä nimisiä nuo on?

    -m-

    ReplyDelete
  10. Maailman ihanimpia koiria sulla! :) Oon itse kans "elänyt" lapsuuden rottiksen kanssa ja myöhemmin serkun rottiksen ja ihanampaa rotua ei maailmasta löydy! <3 minkä nimisiä nuo on?

    -m-

    ReplyDelete
  11. Snif, tulee niin mieleen mun urosrotikka jo on jo taivaan kodissa. :'( Kallisteli aina kans päätä ja haukku noin. Ja oli todellinen sylikoira! Jos ei rapsuttanut, työnsi kuonoa kainaloon. :D Kyllä se on vaativa koira ja tarvii koulutusta, mutta niin hellyttävä jos kaikki on kunnossa. Haleja ja pusuja sinne molemmille. <3

    ReplyDelete
  12. Videosi sai aikaan ketjureaktion, täällä omat koirani alkoivat ulvoa kun kuulivat teidän karvakorvien äänen :) Sinulla on ihanat koirat!
    Kurjaa kuulla tuo ylemmän kommentin Irlannin käytäntö, eiköhän se "vaarallisuus" riipu enemmän sieltä toisesta päästä hihnaa, kuin koiran rodusta. Mukavaa, että tuot näitä komeita kavereita myös blogiisi välillä, itse olen aina ollut sitä mieltä, että koirat ja muoti/tyyliasiat eivät sulje toisiaan pois! Varsinkin, kun koirat ovat näin tyylikkäitä, kuin omasi :)
    -Eeva

    ReplyDelete
  13. Hahahahah ihania koiria!!! ihana piristys :))

    ReplyDelete
  14. Aivan järjettömän ihania! Tekee mieli mennä halaamaan noita turrikoita :) Lemmikit tuo niin suurta onnea elämään ettei mitään järkeä.

    ReplyDelete
  15. Voi miten ihania koiria:) Toi tuijotus ja päänkallistus..<3 Voi että mitä karvakuonoja, hauska video:D

    ReplyDelete
  16. :D Mahtavia ihanuuksia, rapsutuksia!

    ReplyDelete
  17. Voi täällä ollaan niin koirafaneja kuin myös J.Lo faneja! Ihana video. :) Mun entinen koira alkoi aina ulvoa kun jätskiauto pisti oman biisinsä soimaan tai kun aloin harjoitella nokkahuilun soittoa joskus ala-asteella.

    ReplyDelete
  18. Aivan ihania koiria!:) tämä ei nyt liity mitenkään postaukseesi, mutta oliko vaikea oppia asuinpaikkasi kieli uutena kielenä ?:)

    ReplyDelete
  19. Voi mitä hönttejä :D ihania!

    ReplyDelete
  20. Anonyymi,
    Kyllä!:)

    Ansku,
    Ai apuva! En ollut kuulutkaan tuollaisesta laista siellä?! Aikamoista ylireagointia virkavallalta kun tosiaan se ongelma on lähes aina siellä hihnan toisessa päässä omasta mielestäni. Mun pitäis tuoda nuo mun lussut sinne käymään niin ehkä sais uuden lakiasetuksen vireile :D Pakkohan on olla sitten jotain luonnetestejä, millä joitain rotikoita sitten vapautetaan tästä pakosta? Sillä mua lähinnä huvittaisi edes ajatus mun lussuista kuonokopan kanssa :D Nehän ois raukat ihan peloissaan niistä ite. Nim. Jonka koira yritti HYPÄTÄ eläinlääkäriltä saadun nuolemista estävän kaulurin yli :D Toivottavasti löydätte itsellenne hyvän rodun ja Irlannissa herättäisiin oikeaan ongelmaan:)

    V,
    Eiks oo <3

    ANonyymi
    <3

    MouMou
    Hei itse suloisuus! Joo, sillä on keskittyminen sata kun j.lo:sta kyse:D intro katotaan silmäkovana ja kertosäkeessä mukaan vaan!:)

    Saija,
    Joo mamman poika yllättää välillä möreellä äänellä :D
    '
    janinah,
    hyvä että toimi!:)

    alice,
    voi ihana! teilläkin rottis! <3 on ne kyllä niin väärinymmärretty rotu <3

    Elviira,
    Johdonmukaisuudella, liikunnalla, hellyydellä ja paljolla rakkaudella saa rodusta kuin rodusta hyvän kaverin <3 Onnea koiranhankintaan!:)

    Louna,
    voi miten kiva että täällä on niin paljon koiraihmisiä!:)

    Kaisa,
    hahahha.juuri näin :D

    HMT,
    On se kyllä upea rotu! Suosittelen jokaiselle, jolla on aikaa myös harrastaa koiransa kanssa! :) On se vaan niin väärinymmärretty rotu!

    Naana,
    sait mulle tipan linssiin...:'( Otan osaa. Oma lapsuudenkoirani nukkui pois reilu vuosi sitten ja voi sitä tuskaa :( Jaa meidän TYTTÖ tekee AIVAN samaa. Se oikeen viskaa sen käden päälleen kuonollaan :D Todella vaatii HÄNEN aikansa :D Ihan totta, en olisi uskaltanut rotikkaa ottaa, ellei lapsuudessa olisi jo ollut isoja koiria ja koirankoulutuskursseja takana. Nää sitten onneksi osoittautu paljon helpommiksi kouluttaa kuin lapsuuden Hovawart! :D johdonmukaisuudella ja rakkaudella pääsee jo pitkälle :)

    Eeva,
    Voi ihanat! Jos saat videolla niiden reaktion meidän koirista niin laita tulemaan! :D Ja oon niin samaa mieltä. Hihnan toisessa päässä se ongelma yleensä on...

    anonyymi,
    ihanaa että toimi sinullakin! :)

    Nadia,
    kyllä <3 Mun poika nukkuu parhaillaan mun sylissä <3 Valtava onni <3

    Kira,
    kiitos <3 ne on maman omat kullannuput <3

    Elisabete,
    Hau ja tassu tulevat kiitokseksi takas! :)

    ReplyDelete
  21. Voi mikä karvakuoro!!! Ihania kun tää linssilude kääntää päätän tolleen vinoon, salee tuli joku Jlon kuva ruutuun "ui mikäs misukka tää on, rauf!"

    ReplyDelete
  22. Aivan ihania otuksia ovat. Minunkaan mussukkani ei paljoa muuten ulvo kuin silloin kun vinguttaa itse omaa vinkuleluaan. Silloin saadaan kuulla oikein kunnon ulvomisserenafdi.. ;D Oli muuten ihanta leokengät edellisessä postauksessa ja hyvin sopivat, ei yhtään liikaa.. :)

    ReplyDelete
  23. apua, kun tulee niin kova ikävä omia rotikoita kun kattelee näitä sun postauksia teidän koirista :(

    ReplyDelete
  24. Ihania ihania mussukoita!! <3 Meillä myös on koira siellä missä mammakin : )

    ReplyDelete
  25. Ihana wuffe, niin sulonen :)

    http://coloryourstylee.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. Ihana! Mun koira kipitti heti luokseni ihmettelemään et mistäs tuo haukunta tulee (mustasukkaisena tuli pälyilemään :D), niin mamman poika<3

    ReplyDelete
  27. Oi hitsi, ihania koiria sulla/teillä. :) Itelle tuli ihan ikävä omaa karvakuonoa josta jouduin luopumaan syksyn alussa. :/
    Tuo pään kallistaminen ja suora tuijotus kameraan sai mut nauramaan ääneen. :) Ihania!

    ReplyDelete
  28. Hehehe, apua miten ihanat koirat teillä on! :D

    ReplyDelete
  29. hahaa! aivan ihania koiria! :) Pakostakin pisti hymyilyttämään sekä tuo "ulvonta" ja sitten tuo pään kallistus :D ihana!

    ReplyDelete
  30. aivan ihana postaus! mulla on kotona tanskandogi ja sekin ihan täys sylivauva<3 Se ei sitten ihan niin hauskaa olekkaan kun sellanen päälle 60kilonen 'pikkutyttö' tulee syliin istuskelemaan leffaseuraksi :D

    ReplyDelete
  31. Moi! Kiitos tuosta. Se sai hymyn huulille ;-). Koirat on ihan parhaita! Kasvatuksella monet asiat selkeytyvät niinkuin sanoit, hellyyttä unohtamatta. T. Siru ja vehnäterrieri Ivanhoe

    ReplyDelete
  32. AWWW! IHANIA! <3 Varsinkin toi vika lössökuva missä toinen nukkuu niiiin söpönä sua vasten, aws<3

    ReplyDelete
  33. Oiii mitä suloisuuksia :))Ja on niillä hyvä musamakukin ;> Meidän koiravauvamme kuoli kesällä, joku hirviöihminen oli jättänyt myrkytettyjä koiranherkkuja lenkkipolulle :S Ihan hirmuinen ikävä on <3

    ReplyDelete
  34. Voi mitä luttanoita <3 Itse jostain syystä pelkään rotikoita, lapsuudestani varmaan jäänyt "trauma" kun eräällä tuttavaperheellä oli vahtikoirana rotikka, niin heidän pihalleen ei saanut mennä ellei joku ollut vastassa kun koira tuli muuten päälle :) En kyllä ole koskaan joutunut hyökkäyksen kohteeksi, ja tämä rotikkakin oli kuin enkeli kun sen oppi tuntemaan :P Omat koirat ei harmikseni ulvo, päätä kääntelevät kyllä milloin millekkin :D

    ReplyDelete
  35. Aww, sydänhän tässä ihan sulaa. Mielettömän suloisia otuksia. :)

    ReplyDelete
  36. Ihania rotikoita!♥ tämä joka on ihan ruudun edessä oli niin söpö ku alko kuuntelee et mikä soi ja se pään kääntäminen. niin ihania haukkuja:)

    ReplyDelete
  37. Aivan mahtavia nuo sinun haukut! Täältä ison isot rapsutukset molemmille!

    Meidän pikkuinen kääpiöpinseri ei myöskään ikinä ulvo, mutta jäätelöauton tunnari sai sen laulamaan oikein serenaadin. Onneksi tämä saatiin videolle. Pitäisi vain editoida sitä, että voisi esittää blogissakin. Oletko kokeillut vaikuttaako jäätelöauton tunnari teidänkin hauvoihin. Youtubesta löytyy monta koiraa johon sen ääni vaikuttaa. Kannattaa kokeille :)

    Ja haluan vielä mainita, kuinka ihana blogi sulla on ja täällä viihtyy niin hyvin :)

    Terkuin Janet
    www.my-fantazya.blogspot.com

    ReplyDelete
  38. siis eikä! aivan mahtavia koiruuksia <3 hitto mä repesin kun toinen alkaa kans laulamaan :D

    ReplyDelete
  39. voi miten ihania! olet itsekin niin kauniina videolla!:)

    ReplyDelete
  40. Toi video oli ihan mahtava :D Toi pään kääntely on niin sulosta ja tuo loppu-ulina kruunas kaiken :D

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)