Friday, November 4, 2011

Outfit with the cape

Tässä nyt hieman myöhässä sitä toissapäivän asua. Jouduin ottamaan eilen illalla kuvat kun en aiemmin ehtinyt, joten valon puutteen vuoksi kuvat nyt ovat mitä ovat. Näistä tosin onneksi saa irti kokonaiskuvan. Tuota mustaa viittamaista paitaa käytin itseasiassa niinkin hassusti kuin takin päällä! Täällä kun on ollut melko lämpimät ilmat (n.+15-17 astetta) marraskuulle, niin käytin tuota takkia ihan vaan kahden tank-topin päällä ja sitten puin vielä lämmikkeeksi tuon liehuvan viitan.

Tulossa vielä illalla toinen postaus, kerta tämä postaus hieman toistaa edellistä.

cape like sweater: Talking French, jacket: H&M, green tank top: Vila, jeans: DSquared2, boots: Topshop, bag: LV alma MM

As I promised, here's a clearer picture of my outfit the other day. Since this post pretty much repeats itself, I have another one lined up for you tonight!:) 

13 comments:

  1. Tosi ihana asu. Tuo viitta on ihanan tyylikäs mutta ei liian jäykkä :)

    ReplyDelete
  2. Juuri olin pähkäilemässä mitä puen ylleni ja tulin kurkkaamaan blogiisi. Oli pakko kopsata ja laittaa myös löysä mukavuuspaita! Mustana totta kai:)

    Miten sun hiukset pysyvät noin hyvännäköisinä vaikka niitä niin harvakseltaan peset? Mitä teet urheilun jälkeen? Itse kovasti pohdin kun melkein päivittäin urheilen ja hiusten pesu on sen jälkeen kyllä ihan pakko tehdä :/

    Ja huoh taas kerran, olet todella kaunis tuossa viimeisessä kuvassa! :)

    ReplyDelete
  3. Vau, ihan kuin herttuatar Catherine... :D

    ReplyDelete
  4. Reetta,
    Kiitos Reetta!:) Minäkin pidän sen rennosta tyylikkyydestä :)

    Jouni,
    Yes!!! Burgundy nails they are! :D

    Anonyymi,
    Ihanaa jos olen kyennyt "auttamaan" aamutuimaan! :)
    Mä oletan, että juuri sen takia kun olen totuttanut tuon hiuspehkoni pidempään pesuväliin, niin siksi ne kestääkin sen paremmin? Kampaajat korjatkoon?:) Omasta mielestäni eivät ole enää 3. päivän jälkeen hyvännäköiset (näissä kuvissa jo day 5 menossa:/), mutta ystävät dumaavat yleensä valitukseni :D Oma lempi urheilumuoto on käydä juoksemassa ulkona koirieni kanssa. Saavat rakkaat liikunnan ja mamma myös!:) Siellä ei samalla tavalla hiusraja hikoa minulla ulkona viimassa kuin esim. salilla. Itse en ole suuria salilla käymisen ystäviä... Jotenkin tahdon vaan sen oman rauhan urheiluehtkeeni. Mutta vinkki mitä olen käyttänyt, jos hiukset sitten hieman "hikoilevat", niin kuivaan hiukset pää alaspäin ja föönaan ne kuviksi KYLMÄLLÄ ilmalla!:) Toimii! :) Ja loppuun: Kauneus on katsojan silmissä! ;)

    Anonyymi,
    Voi kiitos, en haittaisi yhtään olla Catherinen kaltainen klassinen kaunotar :D

    ReplyDelete
  5. Aivan upea asu, tosi kaunis ja tyylikäs! Noi farkut ja laukku on mahtavat, samantyyppiset saappaat multa jo löytyykin niin voisinkin ottaa hieman inspiraatiota sun asusta joku päivä:) Tuo laukku on kyllä aivan mieletön, saanko rosvota sen omaan kaappiin;D? Mukavaa viikonloppua! <3

    ReplyDelete
  6. Saanko udella neidin painoa/pituutta? Mikä täydellinen kroppa nimittäin! :)

    ReplyDelete
  7. tuli mieleen että onko sille joku erityinen syy miks sä peset hiukse niin harvoin?:)) sinulla on ihana blogi!

    ReplyDelete
  8. Kira,
    Ihana jos pidät myös! :) Mahtavaa jos pääset toteuttamaan samantyylisen! :) Joku kommentoija nimittäin tässä nimittäin sai ihan hauskan postausidean syntymään - lukijoiden copycatit! :) Jos saat siis kehitettyä asun joka on lähelle tätä niin laita kuvaa? :) Olisi ihan hauska postaus teidän lukjoiden kanssa! :)
    Samaa sulle!:)

    Anonyymi,
    Voi kiitos kovasti kohteliaisuudestasi! Vaikka oletkin hyvin kauniisti kysymyksesi ilmaissut, en mielellään sano kilomäärää täällä, sillä pitää muistaa, että se on niin yksilökohtainen juttu paljon esim. lihakset painaa jne. Mutta pituutta on n.172cm, jos mittasuhteita etsit! Ei se kilomäärä nimittäin mitään merkkaa, vaan se fiilis mikä on omassa kropassa!:)

    Anonyymi,
    Kiitos ihana kovasti!:) Syy on ihan sille se, että mitä harvemmin pesen hiuksiani, sitä hitaammin ne rasvoittuu, sitä vähemmän mulla menee aikaa niiden pesuun (tuon pehkon pesu ja kuivaus vie nimittäin oman aikansa :/) ja sitä kuluu hiusshampoo pullotkin hitaammin! :) Koen, että näin mun hiukset voivat paremmin.

    ReplyDelete
  9. Eipä voi muuta sanoa kuin VAU! Ja sinun hiukset: VAU! =) Mulla on pitkät ja paksut hiukset, mutta ei ne vaan laskeudu tuolla tavalla kauniisti niin kuin sinulla. Ne vaan suorana tököttää tai jos kihartaa niin ne vaan pörröttää =D Noh tasan ei käy onnen lahjat ;)

    ReplyDelete
  10. Hauska idea tuo copycat-juttu, pitää katsoa jos saisin kameraa/tai kännykameraa lainaan, itsellä kun on tällä hetkellä kännykkä jossa ei ole edes kameraa, ikivanha romu:D Ja pitäisi varmaan osata tehdä vähän parempi copycat kun mun viritelmä, mutta pistän harkintaan;) Vitsit että houkuttaisi tuo facebook kisakin mutta en ole itse sinne vielä liittynyt. Kun siitä on ollut julkisuudessa paljon vähän negatiivista juttua, niin olen miettinyt että kannattaako vaikka aika positiivinen juttu se varmaan suurimmalle osalle on kuitenkin:) Mutta, saas nähdä uskallanko osallistua siihenkin, olis kyllä ihana kerrankin voittaa jotain niin ois edes mahdollisuus siihen:) Tosi kiva muuten että järjestät tuollaisia arvontoja lukijoille, teet aina jonkun tytön onnelliseksi tuollaisilla:)

    ReplyDelete
  11. Yritin tehdä kiharoita suoristusraudalla aiemman postauksesi ohjeen mukaisesti. Noh, sain yhden ainoan kiharan tehtyä. :/ Mielestäni kieputin rautaa kuitenkin sammalla lailla kuin sinä,pöh! :) Luulin jo, että vihdoin suoristusrauta kiharat onnistuu..

    ReplyDelete
  12. Onko noita saappaita vielä Topshopissa? :)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)