Thursday, November 24, 2011

My birthday present

Syntymäpäiväni tulivat ja menivät tuossa reilu kuukausi sitten. Jaoin kanssanne palasen vanhaa perhetraditiotamme, jonka äitini oli herätellyt henkiin kerrankin Suomessa ollessani - nimittän syntymäpäiväaamun lahjapöydän. Mutta vaikka aikaa on kulunut jo ihan kiitettävästi siitä, saan aina vähän väliä kommenttiboksiin uteluita, että mitä sieltä lahjakassista nyt paljastuikaan. Tässä se tulee siis kuvina. Kiitos rakas äiti vielä! <3









Väri on aivan loistava, sillä entuudestaan omistamani farkunvärinen huivi toimii loistavasti arkikäytössä. Tämä pehmeämpi ja hieman elegantimpi vaaleanpunainen huivi sopii loistavasti juhliinkin (oli muuten mukana tuomassa lämmikettä Elle Style awardseissa, vaikka loppujen lopuksi sitä meinasin siinäkin pienessä mekossanikin paahtua:D). Todella kaunis väri kaiken kaikkiaan. Eräs ystäväni hankki juuri hiljattain itselleen samaisen huivin viininpunaisena ja täytyy sanoa että hitsi mikä herkku sekin väri! :)

My birthday came and went a little over a month ago. I shared a little piece of my family's birthday tradition with you guys, which was the the birthday morning gift table. Some of my sharp-eyed readers picked out the LV giftbag in the background and since then, I have gotten inquiries of the content of that bag in regular intervals. So here you are, here's the content in pictures.  Thanks again my lovely Mom! <3

34 comments:

  1. Aivan ihana! Osaatko sanoa paljonko löytyy hintaa kaunokaiselta? :)

    ReplyDelete
  2. Vihdoinkin, tätä "paljastusta" on odotettu ;) Täydellinen huivi, itsekin olen juurikin samaiseen kallistunut...vaikka beigekin vielä houkuttaa...saas nähdä kumpi päätyy joulupakettiin!

    -Hannah-

    ReplyDelete
  3. OIh!! Täydellinen!!!:) Aivan ihana:) Oon niin haaveillu noista LV:n huiveista että kyllä jossain vaiheessa pitää panostaa:)
    Hei murunen, olis tosi kiva jos sulla olis tuolla kommentoinnin vieressä sellanen "jakopainikkeet" mistä vois suoraan linkata fb:hen sun postauksia ym "tykkäilyt" :)

    ReplyDelete
  4. Näyttää tosi pehmeeltä tuo huivi, varmasti onkin sitä. :) Mä en ole ikinä tykännyt kauheesti Vuittonista, mutta toi huivi ei oo ollenkaan paha tuon värin takia. :)

    ReplyDelete
  5. Olisi kiva nähdä asukuvia, missä tämä huivi olisi mukana! Minulla on sama huivi beigenä, mutta en osaa vielä luontevasti käyttää sitä, kun on huiveihin tottumattomalle melko iso... :)

    ReplyDelete
  6. tosi kiva huivi! paljon tuolla on hintaa?:)

    ReplyDelete
  7. Ah, nuo LVn lahjapakkaukset ovat parhautta <3 Ja ihana huivi, sävy on täydellinen!

    -Siiri
    http://siiriliinu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Oih, mikä ihana lahja! :) <3 Ja tätä sitten asukuviin mukaan, eikös vaan? ;)

    ReplyDelete
  9. Aivan ihastuttava lahja! Itselläni on kyseinen huivi suklaanruskeana ja se on ollut todella monikäyttöinen. Vielä beigen värinen olisi haaveissa :)

    ReplyDelete
  10. Hei! Olisi kiva nähdä asupostaus jossa sinulla olisi jompikumpi huiveista, niin näkisi päälläsi ne (= Ihana äiti sinullakin!

    ReplyDelete
  11. Moi! Mitä sanoisit huivin laadusta? Esim. nyppääntyykö tms. Kuitenkin on aika hintava huivi, mutta ah niin ihana!!! Asukuviin please! T. Siru

    ReplyDelete
  12. aww sul on söpö äiti :) ja oot tosi onnekas!! :) mulla on kysymys: voisitko lisäillä kuvia sun ihanista koirista? :)) ne on niin söpöjä!! itelläni oli joskus saman rotuinen koira :) kiitos kun sulla on niin kiga blogi! tykkään tästä todella paljon!!! <3 teitkö muuten manikyyrisi itse vai jossain kynsipaikassa :o mukavaa päivänjatkoa! <3
    Mirka

    ReplyDelete
  13. Itsekin sain tuon kyseisen huivin vähän aikaa sitten synttärilahjaksi ja on kyllä aivan ihana ja niin pehmeä. :) Minulla on myös LV:n Alma (amarante sävyssä) ja kävin pari päivää sitten ostamassa siihen semmoisen laukkukorun, se nimittäin antaa kummasti vähän uutta ilmettä. Oletko koskaan harkinnut sellaista vai onko sulla jo? :) ps. Tämä on ensimmäinen kerta, kun uskaltauduin kommentoimaan tänne, vaikka olenkin jo lukenut blogiasi puolisen vuotta. Joka tapauksessa, vaikutat todella mukavalta ja hyväsydämiseltä ihmiseltä ja blogisi on ihana, kiitos siitä <3 ja varsinkin muotipostauksia on mahtavaa seurata, kun meillä on hyvin samanlainen tyyli. Hyvää loppusyksyä! :)
    -Anna-

    ReplyDelete
  14. its so lovely!!

    happy birthday!! :)

    http://redtoyellow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Syntymäpäiväaamun lahjapöytä kuullostaa kopioimisen arvoiselta idealta (ihan ilman Vuittoneitakin)! Tuollaisilla pienillä vain vähän vaivannäköä vaativilla jutuilla saa tuotettua ihmisille niiiiiin paljon hyvää mieltä. Taidan painaa idean mieleeni miehen synttäreitä ajatellen... suklaakahvia, sämpylöitä, kukkia, jotain makeaa ja pieni paketti. :)

    ReplyDelete
  16. Vieläkö tuota farkunväristä huivia on LV:llä myynnissä? Osaatko hintaa sanoa? Ja olisin myös kiinnostunut kuulemaan (niinkuin joku muukin tuossa ylempänä) huivien laadusta, olen hieman ristiriitaista tietoa lukenut siitä?

    ReplyDelete
  17. Voih, odottaisipa minuakin joskus noin ihana lahja :)

    Haluan vain tässä sanoa, että minusta on ihanaa, että vaikka omistatkin paljon todella kauniita ja kalliita juttuja, niin et silti mitenkään leuhota niillä :) Ei kateuskaan iske, vaan on vain onnellinen toisen puolesta!

    Ehkä joku päivä itsekin saan joltain (tai sitten jopa itseltäni) lahjaksi jotain LV:ltä ;)

    ReplyDelete
  18. hei vähän kiva! :P itse just ostin tuon denim huivin and i love it! <3

    ReplyDelete
  19. Kauniin huivin olet saanut! Asukuvia huivin kanssa kehiin :)

    ReplyDelete
  20. Siis oikeesti 315£ huivista!!! No huh huh!

    ReplyDelete
  21. Tosi ihana huivi! Ja ihastelin kevään/kesän/syksyn aikana esille laittamistasi asukuvista tuota farkun väristä, se on kyl huikee! Ihan unelma :)

    Itsekin monien ohella muuten myös kiittäisin kivasta blogista nyt tässä vaiheessa. En ole sitä tainnut koskaan näiden vuosien aikana (mitä olen tekstejäsi lukenut), sanoa. Haluisin jakaa yhden mietelmän nyt tähän asiasta puheenollen:

    Mitään tunnetta ei ole niin vaikea ilmaista kuin kiitollisuutta. Sanat eivät tunnu koskaan riittävän.

    Siihen asti kun löydämme sanat,
    jotka pystyvät saavuttamaan ajatustemme lennon,
    meidän on vain sanottava: Kiitos.

    ReplyDelete
  22. Oi aivan ihana huivi! Olen itsekin himoillut muutamaan huivia LV:ltä!

    Ehdottomasti asu kuvia huivin kera!!! :D

    ReplyDelete
  23. Hei, mä niin arvasin, mitä sieltä paketista löytyy! :) Ihana lahja!

    ReplyDelete
  24. I have just discovered your blog and I love it! Already I follow you!
    xo ♥

    ReplyDelete
  25. ilove this blog!!!!!!!!
    www.tupersonalshopper.org

    ReplyDelete
  26. Ihana! Minulla on tuollainen tummanruskeana, mutta samppanjanvärinen ja tuollainen denimsininen voisivat vielä hyvinkin mahtua kokoelmaan! :)

    ReplyDelete
  27. Aijai, tuo on niin ihana! Mä haaveilen siitä oikein pinkistä versiosta..

    ReplyDelete
  28. Onpas kaunis Luiskan huivi, ihan yllätti tällaisen merkkiin vähän nihkeästi suhtautuvan ;)

    Vielä sellaisen sanasen haluaisin sanoa, että ystävällisyytesi ja lempytesi täällä kommenttiboksin puolella jaksaa kerrasta toiseen hämmästyttää. Vaikutat niin kypsältä ja älykkäältä, sekä kestät aivan käsittämättömän määrän jauhamista hermostumatta, mikä on todella ihailtavaa. (kuten edellisen postauksen kommenttien kanssa kävi ilmi.) Ei voi muuta kuin nostaa hattua :)

    Mitä tulee edellisen kommentiboksin tunteita kuohuttaneeseen aiheeseen, olisin vain sen halunnut sanoa, että ilmeisesti joillekin ihmisille blogimaailmassa tuntuu vaikealta ja kummalliselta se, kuinka suurimman osan bloggaajista paljastaessa "kaiken" itsestään nykyisen tosi tv-julkkishengen mukaisesti, kun joku vielä varjelee yksityisyyttään ja haluaa pitää tarkat rajat, tuntuu se näköjään osasta lukijoista jotenkin loukkaavalta. Vaikea itse ymmärtää oikeutusta tälle, kuten itsekin taisit tuolla aiemmin sanoa niin ovathan toimittajat ja kirjailijat ym. taiteilijat ties kuinka kauan varjeleet yksityisyyttään ja tämä tällainen julkkiskulttuuri, jossa paljastetaan "kaikki" on aika uusi ilmiö. Olen erittäin pahoillani kokemistasi loukkauksista ja toivon tällaisen häirinnän loppuvan.

    Mukavaa syntymäpäivää ja ihanaa joulun odotusta! :)

    ReplyDelete
  29. Beautiful LV Scarf! <3

    http://www.blonde-rose.blogspot.com

    ReplyDelete
  30. Ihanalla lahjalla äitisi sinua muisti :)

    Lahjoista tulikin mieleen lähestyvä joulu. Muistelisin, että sinulla on joskus ollut kuvia joulukattauksestasi, olisikohan ollut winter wonderland teemalla tms.? Olisi mukavaa jos ehtisit jakamaan jouluaiheisia sisustusideoitasi kattauksen ja koristelun merkeissä :)

    ReplyDelete
  31. miks et vastaa kommentteihin tässä postauksessa oleviin :O??

    ReplyDelete
  32. "Meillä on onneksemme ollut vieraita Suomesta, joten kaikki vapaa-aika on kulunut heidän seurasta nauttiessa. Tästä syystä tällainen lyhyt pieni hiljaisuus blogissa, mutta huomenna taas blogin rytmi normalisoituu."

    Näin blogisti kirjoitti pari päivää sitten. Ei varmasti kaikkeen aina ehdi vastata. Ja mihin tässä nyt olisi pitänyt vastata? Ja silloin kun blogisti vastaa meille, niin kuinka usein te vastaatte vielä takaisin ja kiitätte? Ihan vaan tämmöinen pieni pohdinta kun tuntuu että jotkut aina vaan vaatii...

    ReplyDelete
  33. vieläkään ei vastattu -.-

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)