Wednesday, November 9, 2011

Miracle foundation discount!

Ihana ystäväni Sofié vinkkasi minulle tänään pienestä löydöstään. Hän oli käynyt eilen Stockmannin Beautyssa ja nähnyt siellä alennuksessa hehkuttamani Lancôme Teint Miracle meikkivoiteen ja hankkinut sen myös itselleen. Tässä vanhassa postauksessa kerron voiteesta hieman enemmän. Tuotteen normaali hinta on 49€, mutta Kauneuden juhlaa -kampanjan ajan kyseisen valovoimaisen voiteen saa itselleen 38 eurolla.
Joten jos tuote himotti, niin tässä tilaisuus hankkia se hieman edullisemmin rajoitetun ajan Stockmannilta!

At times I have recommended the Lancôme Teint Miracle foundation. Here I just shared a tip with my Finnish readers, that they have the opportunity to buy it at a cut-price from the Finnish department store Stockmann. The normal price for this product in Finland is 48€ and now it's lowered to the price of 38€ for a limited period. So if you live in Finland and wish to try this product out yourself, visit Stockmann!

4 comments:

 1. Aivan! Ja arvaa kuka osti juuri muutamia viikoja sitten uuden putelin normihinnalla. Harmittaa.

  Btw, näin tänään äitisi ruokakaupassa. Ihanan raikas ja tyylikäs nainen!

  ReplyDelete
 2. Kiitos Venny kauniista kommentistasi, se ilahdutti minua valtavasti! Taidamme olla siis "saman kylän tyttöjä" :D -Mamma-

  ReplyDelete
 3. Venny,
  No voi harmi! Jos yhtään helpottaa, niin itsekin olen ostanut tuotteen täydellä hinnalla, mutta on kyllä sen arvoinen!:) toivottavasti pidät myös. Niin, ja äitini kiittää kauniista kommentistasi tuossa alhaalla <3

  Mamma,
  <3

  ReplyDelete
 4. Ihanaa kun kerroit!! Olen juuri kitkutellut purkista viimeisiä rippeitä ja huomenna pitäisi suunnata ostamaan uusi :) Jes, pelastit mun päivän! Ihana olet, en ole aikasemmin kommentoinut mutta seuraillut siitä asti kun aloitit "uudestaan". Ja muutamat Louboutinit tullut hankkitua kun olet niitä niin kovasti kehunut - enkä ole katunut :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)