Tuesday, November 1, 2011

Lempikengät- kilpailu!

Eilen sain postia suosikki kenkäliikkeestäni Helsingistä, nimittäin Nina'sista. Heidän Facebook -sivuillaan alkaa tänään Lempikenkäni - kilpailu, jossa on kerrassaan loistava pääpalkinto, nimittäin 1500 euron lahjakortti Nina'siin! Kyllä kelpaisi!:D Tässä vielä kilpailuohjeet:

Muotiliike Nina’s lanseeraa Facebook-sivullaan 1.11. 2011 Lempikenkäni - kilpailun.
Kilpailu toimii siten, että ihmiset kuvaavat kuvia kengistään, joko omistaan tai vaikka kaverin, ja liittävät kuvan Nina’sin Facebook seinälle. Kuvat näkyvät tämän jälkeen myös omassa kansiossaan Nina’s Facebookissa ja niitä äänestetään tykkäys-napilla.
Pääpalkinto : 1500€ shoppailulahjakortti Nina’siin. Pääpalkinnon voittaa eniten tykkäyksiä saaneen kuvan lähettäjä.
Fanipalkinto : Kaikkien Nina’s Facebook-ystävien kesken ( tykkääjien ) kesken arvotaan Christian Louboutinin laukku. Joten vain tykkäämällä Nina’s-sivusta voi voittaa! 

Itse lisäsin kilpailuun kaksi kenkäpariani, mutta neljän välillä en osannut päättää. Minun kenkäni kun koostuvat suurelta osin aika klassisista malleista, joten räväköitä ja erikoisia yksilöitä ei kaapistani niin paljoa löydy. Käy katsomassa Nina'sin Facebook- sivuilla mitkä pääsivät mukaan kilpailemaan lukuisten upeiden yksilöiden rinnalle.






Mitkä näistä ovat sinun lempparisi? 
Tai tuleeko mieleesi jotkut muut kenkäni, jotka laittaisit kisaan mukaan?:)

Nyt viime päivinä on ollut käynnissä vaikka mitä kilpailuja!:) Täällä minun blogissanikin tulossa vielä tällä viikolla yksi kiva arvonta lisää..;) Hope you don't mind? ;)

34 comments:

  1. Olen ottanut yhteyttä entiseen työnantajaasi :)

    ReplyDelete
  2. Miten kehtaat osallistua kilpailuun? Mitäpä jos nyt tämä kisa edes pidettäisiin erossa teista bloggaajista?!? Tai olisit pitänyt ihan omana tetonasi osallistumisesi, tuskin voittoa tulisi, jos et ääniä täällä kalastelisi.

    Ja mikä naurettavinta osallistuit kisaan strictly stylena, etkä omana itsenäsi. Reilupeli on per*eestä.

    -brit-

    ReplyDelete
  3. Ääk, tuohon on pakko osallistua! Harmi, ettei omasta kenkäkaapista löydy ihan noin upeita popoja, kuin sinun. ;) Vaikka noista valkoisista hirveästi unelmoinkin, pakko sanoa, että nuo peeptoe Louboutinit menee ykköseksi! <3

    ReplyDelete
  4. Heiii, musta kengät olisivat enemmän edukseen, jos olisit kuvannut ne jalassasi. Hattivattivarpaista huolimatta :D

    ReplyDelete
  5. On kyllä melkoisen epäreilua jos tuo lahjakortti menee jollekin jolla on jo valmiiksi rahaa hankkia unelmakenkänsä ... :(

    ReplyDelete
  6. Näistä mun lempparit on EHDOTTOMASTI noi viimeiset, aaahh oohh ja wau!

    ReplyDelete
  7. mun ehdottomat lempparit on nuo louboutinin vihreät army henkiset korkkarit! haluaisin itse ne tummansininisenä, olis aivan mahtavat ;) ois ihanaa jos noi näkyis päivän asuissa useammin! :)

    ReplyDelete
  8. Ooh, mitkä on nuo ihanat kultastrassikengät? Aivan mielettömät!!

    ReplyDelete
  9. Milla,
    Onpas sulla aikaa :D Kaikki tämä, mutta muhun et kehtaa ottaa yhteyttä suoraan? :) Onnea ;)

    Brit,
    Koska Nina'silta tuli suora maili minulle, jossa pyydettiin että osallistuisin kisaan blogillani. Näinhän Nina'sin kisa saa haluttua näkyvyyttä netissä kun bloggaajat siitä puhuvat:) That's why;) Ja ei hätää, eiköhän palkinto mene jollekin paljon mielenkiintoisimmille kengille kuin minun:)

    RagDoll,
    Voi kuule, kyllä löytyy! EI se merkistä ole kiinni!:)

    aava,
    hahahhah :D olet ehkä oikeassa!:)

    anonyymi,
    Kaikille suotakoon oma mielipiteensä:)

    Martina,
    Ne on yksi harvoja "erikoisia" mitä kaapistani löytyy:)

    anonyymi,
    Joo, ne taitaa olla ulkonäöllisesti munkin lempparit<3

    Beany,
    Kiitos paljon ihanuus <3

    ReplyDelete
  10. Hei Mrs.V.
    Olen blogisi ahkera lukija ja haluan kiittää sinua siitä, että jaksat ihastuttaa kauniilla kuvillasi ja kiinnostavilla teksteillä meitä lukijoita päivittäin.

    Olen nyt kauhulla seurannut tämän *Millan* kommentteja ja halusinkin tulla sanomaan, että laitoin sinulle asiasta mailia. Hänen tekonsa kun täyttävät jo rikoksen tuntomerkit niin suosittelen lukemaan mailini miten voit toimia lain puitteissa. Yhden rikosilmituksen olit tainnut jo tehdä facebook-statuksestasi päätellen.

    Voimia sinulle näiden *Millojen* kanssa. Kaikkilla kun ei taida olla asiat kovin hyvin.

    Ystävällisin terveisin,
    OTM lukijasi

    ReplyDelete
  11. Toi Millahan on ihan hullu.. Taitaa olla mielissään siitä, että saa täällä kommenttiboksissa huomiota osakseen. Tulevaisuduudessa, poistathan Mrs.V kaikki hänen kommenttinsa?
    Ja minusta tämä osoittaa loistavasti miksi netissä EI PIDÄ KERTOA itsestään liikoja. Juuri tuollaisten häiriintyneiden Millojen takia... Sinäkin, joka pidät visusti kiinni yksityisyydestäsi ja muut ihmiset kokevat oikeudekseen tonkia tietojasi? Hävytöntä. Toivottavasti teet asiasta rikosilmoituksen ja sen kautta ymmärtäisi nämä vajaaälyisemmätkin, ettei netissä ihan miten vain voi käyttäytyä.

    ReplyDelete
  12. Voi mitä kenkiä, en yhtään ihmettele että et ole osannut päättää. Mun lempparit on nuo siniset ja army henkiset Louboutinit. :)
    Mä oon ollut jonkin aikaa reissussa enkä oo kunnolla ehtinyt lukemaan sun postauksia, mutta nyt kahlaan kyllä kaikki tekstit ihan urakalla läpi! :)
    Hyvää loppuviikkoa sulle, mrs.V!

    ReplyDelete
  13. Eikö tuon Millan toiminta täytä jo jotain häiriköinnin/vainoamisen piirteitä? Täyttääkö tuo jo jonkin sortin rikoksen merkit, en ymmärrä hänen toimintaansa lainkaan:/ Toivottavasti ymmärtää lopettaa ajoissa ennen kuin tulee seuraamuksia, älä mrs V välitä ilkeilijöistä!

    Ja minusta tuo facebook kisa on ihana, harmi kun en itse ole facebookissa niin en pääse osallistumaan mutta onnea muille kisaan:) Aika mukava palkinto kieltämättä, kelpaisi:)

    ReplyDelete
  14. Nyt voi kaikki oikeustieteiden maisterit kertoa että täyttääkö kirjoitusvirheistä huomauttelu "vainoamisen" tunnusmerkit? Ja ei, en ole ottanut yhteyttä Rouva V:n entiseen työnantajaan, koska en nettikirjoittelujen perusteella tiedä 100% varmasti, mikä hänen työnantajansa on ollut. Tällä kirjoittelullani haluan vain herättää keskustelua tässä blogimaailmassa. Saan tavallaan nautintoa, kun huomaan, miten naiiveja nämä muotibloggaajat ovat (eivät tietenkään kaikki). Kannattaa myös hyväksyä se, että jos blogissa tietoisesti paljastaa kasvonsa, löytyy varmasti sellainen lukija joka nimeltä tunnistaa kyseisen bloggaajan, ja tämä puolestaan aiheuttaa kaikenlaista menneisyyden penkomista keskustelupalstoilla.

    ReplyDelete
  15. ja olen samaa mieltä edellisten kanssa että nuo "Millan" kommentit kannattaa jättää julkaisematta jo koska ei näytä kun kerjäävän huomiota. Säälittävää huoh..

    ReplyDelete
  16. Anonyymi,
    Kiitos paljon!:) Laitoinkin sulle jo sähköpostia!:)

    ANonyymi,
    TUlevaisuudessa näin tulen tekemäänkin. Harmittavaa, että joku saa nautintoa suoranaisesta häirinnästä.

    Helkku,
    Hei murunen! Toivottavasti oli hyvä reissu!:) Kiva että oot takaisin ja samaa sulle!

    Kira,
    Laitoin sullekin sähköpostia juuri :) On kyllä kieltämättä loistava palkinto kisassa! :)

    Milla,
    Voi Milla kun nuo sinun juttusi jäisivätkin vain kirjoitusvirheistä/lyöntivirheistä huomautteluun;) Sinun kannattaa lukea tekemäni "Minä" postaus. Tottakai kaikki tutut minut tunnistaa kun blogissa näkyy kasvoni ja tottakai puskaradiosta voi kuulla nimeni minulle tuntematonkin ihminen. Sehän on selvää. Kaikki eivät vain ymmärrä, että julkisessa ympäristössä, aka netissä, vastaavanlainen yksityistentietojen levittely on laitonta... Siitä syystä tosiaan yksi rikosilmoitus on jo tehty.
    Mutta tästä edespäin kommenttisi menevät suoraan roskapostiin, koska tietyt viestisi mitä en ole julkaissut, tätyttävät häiriköinnin merkistön. Olet tehnyt jo selväksi, että itsekin häpeäisit sanoa sanojasi omalla identiteetilläsi, muuten olisit jo laittanut minulle sähköpostia. Eikö se kerro jo kaiken oleellisen? :)

    Pelham wife,
    Hei murunen <3 Joo, ne on vielä kaiken lisäksi niin mukavat jalassa! :) Olen samaa mieltä kanssasi. Tulevaisuudessa jäävät pois! :)

    ReplyDelete
  17. Pakkohan tuollaiseen kilpailuun on osallistua! Nina's on vasta lähiaikoina avannut Turkuun liikkeen, mutta olen silti ehtinyt sen näyteikkunaa käydä useasti kuolaamassa. Kyllä se luksus on vain niin kaunista ;)

    ReplyDelete
  18. Milla, kysymykseesi vastaten:
    Kommenttisi täyttävät häiriköinnin merkit. Kun kirjoitat, "Olen ottanut yhteyttä entiseen työnantajaasi" se viittaa suoraan yksityishenkilön häiriköintiin. Siinä ei viitata mitenkään "kielioppivirheisiin", mitä nyt väität.
    Tässä sinulle haluamasi vastaus.

    Terveisin,
    OTM

    ReplyDelete
  19. No huhhuh, nimimerkki Milla on kyllä totaalisesti nolannut itsensä. Kateuden vihreys paistaa kuin Naantalin aurinko.

    By the way, IP-osoite on helppo selvittää.. ;)

    Mrs. V, ihania kenkiä! :)

    ReplyDelete
  20. Ihana kilpailu! Ja noi sun siniset Louboutinit = ihanuus!! Äh kuolaan täällä toisten kenkien perään kun ei itellä oo varaa. :D Pitääpä mennä tykkäämään Nina's:in fb-sivusta. =)

    Mukavaa syksyä sulle!

    - Viiru

    ReplyDelete
  21. ois erittäin mukavaa tietää minkä ikänen tää huomiomilla oikeen on, ainakin kommenteista päätellen jämähtänyt 15-vuotiaan (jollei nuoremmankin) tasolle... ei vissiin oo hirveesti omassa elämässä sisältöä kun pitää toisen ihmisen yksityisasioihin puuttua ja vielä alkaa penkoa niitä ihan uhallaan. mie vaan siulle milla sen sanon että onnea ja menestystä kaikille elämän aloille; elämä on kyllä kova laji toisinaan mut toivottavasti keksit itelles jonkun fiksumman harrastuksen kun tollasen mielipuolisen stalkkauksen.
    ja mrs. v: toivottavasti siulla ei mee paljon aikaa ja energiaa noiden millan kommenttien poistoon ja yritykseen välttää nuo sen paljastukset, kenenkään ei pitäs joutuu tollasen häiriköinnin kohteeks. kiitos mahtavasta blogista! <3

    ReplyDelete
  22. Selkäpiitäni alkaa karmia tuon Millan kommentit...Pelottavaa! Onkohan hänellä kaikki ihan kunnossa. :(

    Ei jokseenkin suuri ymmärrykseni riitä, miten voi ihminen haluta tuhlata energiaansa sellaisessa blogissa, joka vain tuntuu ärsyttävän. Oksettavia ovat ihmiset, jotka lisäksi yrittävät oikein penkomalla penkoa bloggaajan yksityisiä asioita. Meidän täällä EI TODELLAKAAN tarvitse tietää mistään kirjoittajan yksityiselämään liittyvästä. Ne eivät ole tämän blogin suola.

    Aivan ihanaa, jos tuon Millan kommentit eivät jatkossa tule enää näkyviin. Tulee oikeasti paha mieli ja huoli tuollaisen ihmisen mielenterveydestä.

    Sinulle mrs. V kaikkea hyvää ja kiitos ihanasta blogistasi. Olet todella herttaisen oloinen ja monin tavoin ihailtava ihminen. :)

    -Nanna

    ReplyDelete
  23. Ehdottomasti armyvihreät Louboutinit! Ihanaa syksyn jatkoa sinne!<3

    ReplyDelete
  24. Hei! Olisin kysynyt sinulta erästä meikki "vinkkiä" Kun minulle kerran eräs meikkiasiantuntija sanoi, että kasvoja voi kavantaa laittamalla kasvon reunoille, lähinnä leuan reunaan vaaleampaa meikkivoidetta ja tummempia varjostuksia sitten leuan alle ja tuohon poskipäiden alle..Sinä kuitenkin käytät ilmeisesti kasvojen reunoilla tummempaa sävyä?!

    ReplyDelete
  25. Olen samaa mieltä kilpailuun osallistumisesta; olisihan sinun ollut mahdollista mainostaa kilpailua ja kannustaa ihmisiä osallistumaan siihen myös ilman henkilökohtaista osallistumista?

    Ymmärrän, että myös sinulla on oikeus osallistua kuvallasi, mutta mikäli todella välittäisit ja haluaisit jonkun lukijasi voittavan, et sitä olisi tehnyt. Tällä hetkellä näyttää siltä, että sinulla on ehdottomasti eniten äänia ja jopa kakkossijan omaavalla kuvalla on n. puolet vähemmän tykkäyksiä. Itse en ole osallistunut kilpailuun enkä myöskään aijo osallistua, sillä en niinkään ole ilmaisten kenkien perään, mutta ajattelen tässä niitä ihmisiä, joilla ei muuten todellisuudessa olisi varaa kalliisiin kenkiin.

    Toivottavasti ymmärsit pointtini, mukavaa päivää!

    ReplyDelete
  26. Moikka!
    Haluaisin vain sanoa, että mielestäni olet aito ja herttaisen tuntuinen ihminen. Arvostan erittäin paljon sitä, että jaksat vastailla ihmisten kommentteihin (niihinkin, jotka eivät vastausta ansaitsisi) ja kohtaat negatiivisen palautteen rehellisyydellä ja positiivisuudellasi!
    Elämänasenteellasi, joka heijastuu bloginkin puolelle, olet varmasti saavuttanut elämässäsi paljon, ja tulet myös vielä edelleenkin saavuttamaan. :)
    Jatka samaan malliin ja anna Millan kaltaisten kateellisten panettelijoiden jäädä omaan arvoonsa.
    Tsemppiä ja aurinkoista syksyä sinulle!
    <3: Noora

    ReplyDelete
  27. Jade,
    Hienoa!:) Käy osallistumassa ja pistä minullekin linkki millä osallisuit!:) Itse oon siellä käynyt jo ahkerassa tykkäämässä vaikka mistä ihanuuksista <3

    OTM,
    Kiitos vielä kovasti avustasi! :)

    Anonyymi,
    Kyllä, IP-osoite on tosiaan vastaavissa tilanteissa helppo selvittää. Harmillista vaan kun on jo yksi rikosilmoitus pistetty menemään niin ei jaksaisi toista heti perään :D

    Viiru,
    Kiitos ihanuus <3 Sellaiset on varmasti sinun lähitulevaisuudessakin jos tuon positiivisen energian pidät yllä!:) Usko unelmiisi - niihin pieniin että ishoihin :)

    elica,
    Onhan se todella harmillisa huomata, että jollain on noin paha olla ja purkaa sitä sitten sopimattomalla tavalla muihin. Sitä kun aina haluaisi uskoa ihmisten hyvyyteen niin välillä tulee kyllä sen kanssa isku vasten kasvoja. Mutta ei anneta sen lannistaa ja annetaan me muut hyvän kiertää!:)
    Kiitos ihanuus puolustuksesta. Ootte te lukijat kyllä 99% ihan loistoporukkaa!

    Nanna,
    Joo, harmittavaa, että asia on ollut niin esillä täällä kommenttiboksissa. Näin tulevaisuudessa ei tule olemaan. Olen ihan samaa mieltä kanssasi. Tämä ei ole sellainen blogi. Kaikkien blogien ei todellakaan tule olla samanlaisia. Itse en halua enkä uskalla puhua liikaa yksityiselämästäni, sehän tarkoittaisi että yksityiselämä olisi vapaasti keskusteltavissa kaikkille minulle tuntemattomillekin ihmisille. Tällaiset pinnalliset asiat kun eivät loppupeleissä mitään merkitse niin niistä voi jauhaa miten haluaa:) Toivottavasti tosiaan Millalla on kaikki hyvin nyt ja hän voi toivonmukaan saada blogeista pian jotain positiivistakin irti - mihin ne on tarkitettukin:) Kiitos vielä kauniista sanoistasi ja tuestasi <3

    Milja,
    Kiitos paljon murunen mielipiteestäsi! :)
    Samma sinne!

    Anonyymi,
    Ai apuva, joo, mä laitan reunoille koska mulla se tuntuu toimivan, mutta en kyllä kuuntelisi mua mekkiasiantuntijan ylitse! :D Mä teen vaan mikä itselleni sopii, enkä osaa sanoa muusta:/ Yleinen sääntö on ymmärtääkseni kuitenkin, että kaikki kasvoistasi mitä tahdot tuoda "eteenpäin" niin viimeistele vaaleammalla sävyllä kuten esim valokynällä ja sitten kaiken jonka haluat häivyttää "taaksepäin" niin käytä tummempia sävyjä? :) Saitko tästä höpötyksestä jotain selvää? :D

    ANonyymi,
    Kiitos sinulle siitä, että ilmaisit eriävän mielipiteesi niin kovin tahdikkaasti. Tottakai ymmärrän pointtisi, että harmittaa kun blogittomilla ei ole yhtälaista mahdollisuutta voittaa kyseistä upeaa kilpailua. Ja myös sen, että ihmisillä joilla itsellään on mahdollisesti varaa kyseisiin kenkiin, niin heille ei kuuluisi saada ilmaiseksi vastaavaa? Koska itse en kuitenkaan tätä kisaa järjestänyt, niin suosittelen ottamaan näistä asioista suoraan yhteyttä kisan järjestäjään.
    Ensinnäkin, jos huomasit, en missään vaiheessa sanonut teille lukijoilleni, että "käykää äänestämässä Minua", vaan sanoin "käykää klikkailemassa lempikenkänne voittoon!".
    Toiseksi, jos katsot tarkemmin, minun kenkäni eivät edes ole Top Kolmosessa!:)
    Kolmanneksi, jos katsot vielä tarkemmin, niin olen Strictly Stylenä käynyt tykkäämässä vaikka mistä muista kengistä:) Mä oon klikkailu niitä ihanuuksia siellä vaikka kuinka :) Joten ei mulla tässä hullunkiilto silmissä ole voitto mielessä:)
    Ajatuksesi on todella jalo ja kiitos sinulle siitä, että annoit hieman ajattelemisen aihetta:) Samaa sinulle!

    ReplyDelete
  28. Noora,
    Kiitos sinulle ihana niin kauniista sanoisa!:) Mantrani on, että kohtele muita ihmisiä kuten toivoisit itseäsikin kohdeltavan. Itse kun uskon, että mikään muu ei ole yhtä tärkeää kun läheiset ihmiset ympärillä ja se, miten sinä muita kanssaihmisiä kohtelet. Kuuluisan saksalaisen kirjailijan mukaan: "Mikään ei kuvaile ihmisen persoonaa paremmin kuin se, miten hän kuvailee toista ihmistä". Tämä lause on nyt niin tarkoitettu sinulle:) Annetaan hyvän kiertää ja jaksetaan uskoa ihmisten hvyyteen, vaikka välillä takapakkia tulisikin :) Kiitos ihana, että anna aikaa blogillenni :)

    ReplyDelete
  29. Olet kertakaikkiaan todella inpiroiva ja aurinkoinen ihminen <3 Kiitos ihanasta blogista ja päivien piristyksestä!

    ReplyDelete
  30. ihanat noi ylemmät mustat, unelmat ! :D minkä hintaiset, mistä ? :) tuskin mitään mahdollisuuksia mulla niitä hankkia :(

    ReplyDelete
  31. Kateelliset pasaa taas. :D Noi siniset korot on kyllä ihan uskomattoman ihanat :)

    http://hangingbyamoment-ida.blogspot.com/

    ReplyDelete
  32. Hei mun on nyt pakko kysyä kun ihmiset innostuu meuhkaamaan tosta IP-osotteesta aina. Eihän tavallinen tallaaja saa IP-osoitteella muuta tietoa kuin rivin numeroita ja mahdollisesti että mistä päin Suomea on. Mutta samassakin IP-osoitteessa voi olla useita koneita kiinni, tai se voi olla yleinen, esim. kirjaston kone. Jos haluaa IP-osoitteella selvittää jotain tarkempaa, niin siihen tarvitaan kyllä sitten poliisia. Eli pitäkää ihmiset tämä mielessänne, kun mietitte kuinka paljon se IP-oikeasti maallikolle kertoo:) Ja muistakaa että samasta ipstä tulleet kommentit ei todellakaan välttämättä ole samalta ihmiseltä.

    ReplyDelete
  33. army henkiset Louboutinit! mistä muuten olet ne hankkinut? myydäänkö suomessa? :)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)