Wednesday, November 30, 2011

Importance of girlfriends

Eilen tuli televisiosta jokunen Sinkkuelämää jakso, ja kävihän siinä niin, mitä yleensäkin minulle käy katsoessani Sinkkuelämää - tulee pitkäaikaisia ja rakkaita tyttöystäviäni ikävä. Ei sen takia, että kukaan roolihahmoista muistuttaisi erityisesti ketään ystävistäni, mutta lähinnä se tyttöystävien keskeinen rupattelu, humoristiset muistelut menneisyydestä sekä se vahva vallitseva toistemme ymmärrys on jotain niin sanoin kuvaamattoman ihanaa. Toki sitä aina ulkomailla muuttaessa tekee uusiakin ystäviä, mutta ei niitä vanhoja ja rakkaita ystäviä korvaa mikään. Ihanaa aloittaa tarina tietäen, että vierelläsi istuva ystävä tietää juuri sen kaiken historian, minkä takia siihen pisteeseen on tultu, miksi on toimittu tilanteessa tietyllä tavalla tai miksi sitä ajattelee asiasta niinkuin ajattelee. Vaalikaa ystäviänne - he ovat todellinen rikkaus.

Tässä teillekin tiistaiaamuun muutamia hauskoja sekä mieleenpainautuneita otteita kyseisestä sarjasta. Lisäilkää tekin lemppareitanne tuonne kommenttiboksin puolelle! <3 Iloista tiistaita kaikille!

Carrie: Balls are to men what purses are to women. It's just a little bag, but we'd feel naked in public without it.Woman on street: They say the average 33-year-old woman has sex 3.5 times a week? -- I'd like to know who that woman is.

Charlotte: How are you gonna swallow all those? [referring to Samantha’s handful of pills]
Samantha: Have we met?


Charlotte: We're having Trey's sperm tested.
Miranda: Is it not doing well in school?

Charlotte: I don't think she's a lesbian. I think she just ran out of men.
Miranda: Sexy is what I try to get them to see after I win them over with my personality.

James: And how are the most beautiful women in Manhattan?
Miranda: If we see them I'll ask.

Carrie: The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you find someone to love the you that you love, well, that's just fabulous.


Carrie: It's a slippery slope. First you're going once a week, and then it's three times a week, and then the next thing you know, you're starting every sentence with, "My shrink says".
Miranda: My shrink says thats a very common fear.

Samantha: What's the big mystery? It's my clitoris, not the sphinx.
Carrie: I think you just found the title of your autobiography.


Carrie: I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.Charlotte: I promise I won't become one of those mothers who can only talk about diaper genies.
Carrie: Good.
Samantha: What the hell is a diaper genie?
Carrie: I don't know... someone you hire to change a kid's diaper?

Big: I know your friends fine. Charlotte is the brunette, Miranda is the redhead and Samantha is trouble.


Carrie: No matter who broke your heart or how long it takes to heal, you'll never get through it without your friends.


Carrie: The most important thing in life is your family. There are days you love them, and others you don't. But, in the end, they're the people you always come home to. Sometimes it's the family you're born into and sometimes it's the one you make for yourself.

Yesterday a watched a few episodes of Sex & City, and as usual, I began to miss my dear old girlfriends back home dearly. It's such a richness to have people in your life, who understand you to the smallest detail. This is because these people know your history, they have been there for the ups and downs, and know exactly why you are the woman you are today. No need to explain. They just know. Hopefully you all are lucky to have at least one friend who you can think of when you read this. I am greateful to have a handful and I know just how lucky I am to have them <3 Thank you my beloved friends for your excistence. 

Have a happy Tuesday, enjoy these memorable SATC quotes and be grateful of your loyal friends. <3 XXX 

27 comments:

 1. Oh I totally know how you feel. I miss all my friends back home so much.

  Sex and the City is one of my favorite shows. Those quotes made me laugh. I want to buy the complete box set soon. I only have a couple of the seasons but they show it on TV here too, so it's okay.

  Amelia @ UGLY DUCKLING x

  ReplyDelete
 2. nyyh, melkein sai tippa linssissä aloittaa aamun... <3 mahtavia kohtia olit valinnut!

  ReplyDelete
 3. Mrs. V, juuri näin! Olen saanut viettää ystävieni kanssa aikaa nyt Suomessa melkein 3 viikkoa ja se on ihanaa!!!

  ReplyDelete
 4. Kukakohan noista olikaan, kun totesi jotain suuntaan "Men are women with balls". Kyse taisi olla jostain miespuolisen kiukuttelusta tms. Tätä lainausta on tullut käytettyä useamminkin. ;)

  -Inanaa-
  http://whitefresh.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. Samantha on ehdottomasti paras koko Sinkkuelämässä, ja seuraavana Miranda. Niitten jutuille ja ilmeille saa aina nauraa. :)Samanthalla on yleisesti ottaen aivan loistava elämänasenne, ja ne sen ilmeet ku se ainaa huokaa Charlotten romanttisuudelle. :D

  Menee taas hetki selaillessa tää blogi läpi, olin Lontoossa reissussa niin en siellä käynyt netissä kertaakaan. Nyt on taas tekemistä. :)

  ReplyDelete
 6. Aivan ihana postaus :) Piristi kyllä kovasti tätä sateista aamua!

  ReplyDelete
 7. Ensimmäistä Carrien lausahdusta lukiessani nauroin niin kovin, että taisi vähän ruokaa lennellä sinne tänne. =D

  Loppua kohden tuli kuitenkin vähän haikea fiilis. Ystävät, heidät kun saisi lukittua samaan taloon, naapuriasuntoon, jotta voisi surullisella tai hyvällä tuulella käydä oloa keventämässä. <3

  ReplyDelete
 8. Mikä pointti tuolla lakitekstillä sivun reunapalkissa on?

  ReplyDelete
 9. Ugly Duckling,
  I understand you so well. It's hard living far away from your loved ones... I'm happy if this post brought a smile to your face! :)

  Minna,
  Kiitos <3

  M-K,
  Näin se vaan on, ihmiset jotka asuvat ulkomailla niin heille todella korostuu niiden lähimmäisten tärkeys <3

  Inanaa,
  Haahahaha:) Funny!:)

  Helkku,
  Joo mun yksi lempisitaatteja taitaa olla Samanthan kommentti: I think I'm monogamous, and I think I cought it from you guys! :D

  Anonyymi,
  Ihana kuulla <3

  RagDoll,
  On se vaan niin totta. Tärkeintä elämässä on ne rakkaat ihmiset <3

  Anonyymi,
  Tuossa hiljattain muualla netissä on loukattu törkeästi yksityisyyttäni, yhdessä tempussa oli menty jo niin pitkälle, että jouduin tekemään rikosilmoituksen :( Siitä syystä tuo lakipykälä kun kaikki eivät ymmärrä toisen henkilötietojen levittämisen olevan rikos. Mutta jos on lisää kysymyksiä asiasta niin pistä vaan mailia :) Tätä aihetta on saanut käsitellä kyllästymiseen asti!/

  ReplyDelete
 10. Miksi minun kommenttini eivät näy, ei ole näkynyt parissa postauksessa. Ihan asiallisia ovat olleet.

  ReplyDelete
 11. Miksi et muuta takaisin Suomeen? :)

  ReplyDelete
 12. Olen lakitekstistä kysellyt anonyymi.

  Onpas ikävä juttu, mutta hyvä että selvisi. Ihmettelin vain että miksi se tuohon onpi ilmestynyt. Kaikenlaista sitä pitääkin olla.

  Kyllä varmaan jokatapauksessa joku aina tuntee jonkun, joka vähintään tuntee jonkun, joka tuntee sinut, kun kasvoillasi esiinnyt (ja pieni maa, pieni maailma). Netti mahdollistaa kaikenlaisen levittelemisen, hyvä että siihen joku laki kuitenkin on olemassa. Ei näköjään riitä, että itse pyrkii olemaan varoivainen. Saa nähdä mihin tällaiset jutut voivat johtaakaan, mutta silkkaa pahansuopuutta kuitenkin tuollainen muiden asioiden levitteleminen. Tyhmää, että piti kohdallesi sattua!

  ReplyDelete
 13. Anonyymi,
  Onko mahdollista, että viestisi eivät ole lainkaan lähteneet? Olen saanut viime aikoina paljonkin hyvin asiallisia ja ihania viestejä, mutta ne ovat vain ja ainoastaan käsitelleen ykstyiselämääni. Siitä syystä en ole niitä julkaissut, sillä se ei tänne blogiini kuulu. olisiko tässä siis syy? Kuten tuossa kommenttiboksin ylhäälläkin lukee:

  Muistutuksen sana:
  Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)

  Elviira,
  Voi olisipa elämä niin yksinkertaista :) Ikävä kyllä tämän hetkinen tilanne ei sitä salli mutta toivottavasti tulevaisuudessa! :) Siinä vaiheessa kun muutan SUomeen niin loppuu tosin bloginkin pitäminen. En koe siihen enää silloin tarvetta.

  Anonyymi,
  Kyllä, todella harmillista. Kiitos kovasti kun ymmärrät :) Näinhän se on, ymmärrän tietynlaisen uteliaisuuden, mutta en sitä, että ihmiset kokevat asiakseen lähteä julkisessa ympäristössä toisen yksityisiä tietoja levittämään. Yleensä vielä valheellisten väittämien ja virheellisten olettamien siivittämänä:( Toivottavasti tämä asia jää tähän, sillä pienestä asiasta ei tarvitse tehdä härkästä :)

  ReplyDelete
 14. Aivan huippusarja! Mies ei ymmärrä miten mä jaksoin katsoa telkkarista uusinnan uusintoja :D

  ReplyDelete
 15. Olen ennenkin kommentoinut lähes samoin sanoin postauksiasi, mutta vaikka olen tyyliltäni ja elämältäni hyvin erilainen nainen kuin sinä, ihailen sinua ihmisenä niin ulkoisesti kuin sisäisesti! Olet mielettömän kaunis ihminen, ja ihana lukea tällaisia postauksia, jotka melkein tuo kyyneleet silmiin <3

  Ihanaa joulun odotusta ja kiitos ihanasta blogista!

  ReplyDelete
 16. Ihana postaus! :) Omaan mieleeni on painunut Carrien lausahdus: "I like my money right there where I can see it, hanging in my closet." ;)

  ReplyDelete
 17. Voi minua tyhmää! Kun olin kirjoittanu kommentin niin olin painanut "esikatselu" ja lähtenyt pois! :) aina ei vaan osaa, mutta ne aiemmat kommenttini ovat olleet, että tänään taitaa olla keskiviikko, eikä tiistai kuten olet postaukseen laittanut :) ja sellaisin asia, että voisitko tehdä "päivä kanssani" postauksen, ne on hirmu mielenkiintoisia! :)

  <3:lla Emmi

  ReplyDelete
 18. Kylläpäs näyttää siltä, että tuo turkoosi mekko, mikä samanthalla on päällä tuossa yhdessä kuvassa, olisi muokattu! satc on kyllä niin ihana, niitä jaksoja jaksaa aina katsoa uudelleen ja uudelleen.

  ReplyDelete
 19. Sinkkuelämää on kaikista sarjoista ihan mun lemppari!

  Carrie: I like money right where i can see it - hanging in my closet.

  Samantha: Shitmotherfuckerfuckshit

  Nuo ovat yhdet lempilausahduksista mitä sarjoissa ja leffoissa esiintyy!

  ReplyDelete
 20. Mitäää miltä kanavalta tulee vielä sinkkuelämää :o eikö ne uusinnat loppunu jo?
  Ihana postaus! :)

  ReplyDelete
 21. Hihih, tein omassa blogissani jo jonkun aikaa sitten lähes samanlaisen postauksen näistä sinkkuelämän hauskoista sanonnoista! Itsekin ulkosuomalaisena ikävöin vanhimpia ystäviäni paljon..Helmikuussa seuraavaksi pääsen heitä tapaamaan kun matkaan Suomeen,jes!

  ReplyDelete
 22. Carrie: "After all, seasons change, so do cities. People come into your life and people go. But it's comforting to know the ones you love are always in your heart. And, if your very lucky, a plane ride away."

  ReplyDelete
 23. Voivoi Sex and the city. Ehkä viihdyttävimpiä sarjoja joita on ikinä tehty :) Ja ei kyllästytä vaikka muutamaa otteesee samat jaksot kattois!

  http://grumfus.blogspot.com/

  ReplyDelete
 24. tänään just katoin sinkkuelämää elokuvan taas pitkästä aikaa uudestaan ja tää kohtaus kun Carrie, Samantha, Charlotte ja Miranda istui illallispöydässä Mexicossa puhumassa nauratti taas niin paljon :D

  carrie: bad guys do bad things..
  miranda: and good guys do bad things! The good guys screw you, and the bad guys screw you.
  samantha: ..and the rest of them don't know how to screw you.

  ReplyDelete
 25. söpö postaus :)

  ReplyDelete
 26. SATC:n quotit on ihan parhaita. Saa aina hymyilemään ja ajattelemaan. Pitääkin taas katsoa pari jaksoa (ja jäädä koukkuun uudelleen).

  ReplyDelete
 27. voi ei nyt mun pitää toivoa ettet ikinä muuta takaisin Suomeen että tää blogi pysyy pystyssä ;)

  mut en kyl oikein ymmärrä mikset vois pitää blogia Suomessa asuessakin kun eihän tämä blogi käsittele mitään tiettyä maata tai edes sitä että asut ulkomailla?
  musta ainakin parasta antia kaikki tällaiset naistenjutut täällä ja muoti ja pukeutuminen ja koirakuvatkin saa kyllä tämän lukijan sydämen läpttämään useasti ;)

  ja varsinkin nuo meikkausvideot mitkä teit vähän aikaa sitten on ihan huippuja! :)

  kivaa joulunodotusta mrs. V!

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)