Saturday, November 5, 2011

Got my paws on!

Muistatteko nämä leopardikuvoiset kengät, jotka ostin hetki sitten? Lupasin kuvia päällä ja tässä niitä sitten tulee päivän asun muodossa. Täytyy sanoa, etten ole vielä täysin sujut tuon printin kanssa vielä eikä oloni vielä ole kotoisa niiden kanssa. Ehkä vaatii totuttelua? Vai olisiko se niin, että kyseinen printti ei vaan ole minulle sopiva? Näin kuvissa ne minusta näyttävät hyviltä muuten neutraaliin asuun yhdistettynä, mutta niillä tepsutellessani jatkuvasti arvioin että onkohan tää mulle liikaa? Sanoo tyttö, joka puki kesällä kaikki sateenkaaren värit, melkein vielä yhtäaikaa :D

Kuten olen monasti todennut: aiemmin leopardikuvio ei todellakaan ole ollut minun juttuni, mutta pikku hiljaa (siis hyvin hitaasti :D) olen alkanut lämpeämään sille, kun sitä on näkynyt pienissä määrissä muuten neutraalimman kokonaisuuden kanssa.


jacket: Ted Baker, pants: Vila, shoes: Moda in pelle, bag: Gucci


A few weeks back I purchased a relatively extravagant pair of shoes, at least for my taste. In the past, I haven't been the biggest admirer of animal print, and this is just because I feel it is a challenging pattern to master. It's just so easy to go overboard and look tacky. However, when dressed moderately, this print looks absolutely gorgeous. After years on admiring it on other more skilled dressers, I purchased my second animal printed item - those shoes seen above. I continue to second guess these shoes while I am wearing them, but when I look at them in these pictures, I do like them with this neutral ensemble. So what do you think. Do they fit me or not? :) 

62 comments:

  1. Upeat ovat, ja hyvin sopivat juuri tuollaisena pienenä annoksena.

    Eeva

    ReplyDelete
  2. Aivan ihana asukokonaisuus, olet niiiiiin upea! :) Ihanaa että juuri sinä pidät blogia! <3

    ReplyDelete
  3. Itsekin olen vasta lämpeämässä leo-kuosiin mutta tämä yhdistelmä on upea, muuten tosi simppeli mutta juuri noista kengistä tulee se wau-efekti. Itse voisin kuvitella pitäväni yhdistelmää vapaa-ajalla, töihin tämä olisi luultavasti (muiden mielestä) liian hurja juuri noiden kenkien vuoksi konservatiivisen ilmapiirin takia. Mutta yksinkertaisesti siis WAU :)

    t.Tiiu

    ReplyDelete
  4. Upea asu! Takki on aivan mahtava! Kiitos ihanasta blogistasi :) vihdoin uskalsin kommentoida, vaikka olenkin seurannut blogiasi jo yli kaksi vuotta.
    - heinie

    ReplyDelete
  5. Jäin ihastelemaan takkiasi,voisin heti kyseisen ihanuuden pukea ylleni :D Mutta tosiaan, tämä neutraali sävy maailma kenkien kera mielyttää kyllä silmää. Itse en omista leopardikuviota missään muodossa,olen myös ollut epävarma asian suhteen ja päättänyt ihailla kyseistä kuosia kaunokaisilla, kuten nytkin. Haleja hymynassu! :)

    ReplyDelete
  6. Nuo kengät sopivat sinulle kuin nenä päähän, siis todella hienot! :D

    Maarit

    ReplyDelete
  7. Aivan upeat tuon asun kanssa!! Tosi tyylikkäät, ei tarvii yhtään ujostella. :)

    ReplyDelete
  8. WAU!

    Minun mielestäni aivan upean näköiset! Kruunavat asun täydellisesti!!! :)

    Mukavaa viikonloppua!

    Empska

    ReplyDelete
  9. Hei,
    Onko toi Ted Bakerin takki uusi hankintasi? Aivan ihana! Mistä hankit sen?
    Anna

    ReplyDelete
  10. Heissan !

    Olen sanaton - aivan täydellinen asu. Samalla kertaa muodikas, klassinen ja sävähdyttävä.

    Olen itsekin katsellut tuollaisia leokenkiä ja luulempa että on pakko ostaa. Myös tuo takki/viitta on mieletön.

    Olet kyllä sellainen inspiksen lähde, että joka aamu on tultava kurkkaamaan.
    Ja koko blogi on täynnä hyvää mieltä ja kauniita juttuja.

    Ihanaa päivää sinulle !

    t. Kiira

    ReplyDelete
  11. Onpa kauniit <3 Sopii sinulle älyttömän hyvin :)

    Mukavaa lauantai päivää!

    ReplyDelete
  12. Upea asu! Aivan aivan ihana, tuo Ted Bakerin takki käy ihanasti noihin kenkiin varsinkin kun muu asu on musta :) Inspiroiduin heti kokeilemaan jotain samantyyppistä, itseltäni kun löytyy melkein samanlainen takki, tuollaiset sopivan hillityt leokorkkarit vain puuttuvat..

    ReplyDelete
  13. Gorgeous! Ehdottomasti sopii etenkin muuten simppelin asun kanssa! Tuo vähän potkua kokonaisuuteen ja sopii sulle todella hyvin :)

    ReplyDelete
  14. Hei Mrs V!
    Aivan mieletön asu. Olen aina tykännyt eläin printistä, siis pieninä annoksina. Upeasti olet yhdistänyt kokonaisuuden. Suosikkini Ted Bakerilta, eli sinun takkisi. tedbaker.com kutsuu :) Hauskaa viikonloppua!

    ReplyDelete
  15. Nuohan ovat upeat!
    Vaikka itsekin ujostelen eläinkuosien käyttöä, niin tuollaisina voisin kyllä pitää, varsinkin tuo asukokonaisuus toimii loistavasti yhteen. Tulen ja vien tuon takkisi<3 ;)

    ReplyDelete
  16. Täytyy kyllä sanoa että nuo kengät on todella upeat. Mä kuitekin eniten ihastuin tässä asussa tuohon takkiin, se on aivan mahtava!

    ReplyDelete
  17. Täydellinen asu <3

    ReplyDelete
  18. Mullakin on ollut ongelmia tollasen printin kanssa. Ne saa helposti näyttämään mauttomilta. Mutta sun asukokonaisuus on kyllä upee just noiden kenkien ansiosta!:) Toi takkikin on upee!

    http://grumfus.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. Upea asu! Ihanat kengät ja myös tuo takki! Todella tyylikäs kokonaisuus, joka sopii kantajalleen! :)

    ReplyDelete
  20. Kyllä nuo uudet tassut todellakin sopivat tuon asusi kanssa. Itsekkin olen vähän arka leoprintin kanssa, sillä sillä saa helposti aikaan hyvin mauttoman ja halvan näköisen kokonaisuuden. Mutta juuri tuollein hillittyyn ja tyylikkääseen kokonaisuuteen ne tuovat juuri sen jokun pienen ekstran.

    Todella onnistunut kokonaisuus :)

    ReplyDelete
  21. Wau! Tosi upeen näköset tossa asussa! Ei yhtään liikaa. Ja aivan ihana takki sulla!

    ReplyDelete
  22. Aivan ihana asu ja noi kengät on täydellinen villi kortti neutraalissa asussa! Usko pois, ne näyttää upealta ja sulla on tyylitajua, osaat yhdistellä ne näyttämään upealta! :) Toi takki on uakomattoman upea myöskin, mistä se on ? :)

    ReplyDelete
  23. Joskus nauroin tuolle norsunkärsä-videollesi, kun tuli siitä lapsuus ja äidin vanha kampaamo mieleen. ;) Nyt tuohon tukan laittoon palatessani kuitenkin innostuin ja menin tilaamaan sellaisen! =D Pian täälläkin töräytellään menemään avaruuspipossa.

    ReplyDelete
  24. Itse vierastan eläinkuoseja, mutta täytyy myöntää, että sinulle nuo sopivat! Ja varsinkin kun ne yhdistää noin tyylikkäästi!! Tämä blogisi piristää harmaimmankin syyspäivän, kiitos! :)

    ReplyDelete
  25. Nyt kainostelut pois, asu on ihan mahtava, eikä kengät pompi yhtään silmille! I like it! Ja ai että rakastuin tuohon takkiisi, älyttömän kaunis ja yksinkertainen. :)

    ReplyDelete
  26. Tykkään! Itselläni on vain leohuivi ja yksi silkkitoppi mutta kengät voisivat olla seuraava sijoituskohteeni.

    Mukavaa viikonloppua! :)

    ReplyDelete
  27. IHANA TAKKI! Oot tosi tyylikäs tossa asussa!

    ReplyDelete
  28. Ymmärrän täysin mitä tarkoitat sillä, ettei olosi ole kotoisa leopardikuosin kanssa. Itselläni on sama juttu, tykkään ja en tykkää,mutta en ainakaan itselläni osaisi kyseistä kuosia nähdä. MUTTA tuo asusi on aivan upea kokonaisuus, johon kegät tuovat sopivaa särmää, eivätkä ole lainkaan mauttomat, mitä mielestäni leopardikuosi helposti saattaa olla! Tämä vahvistaa käsitystäni siitä, että voit pukea päällesi "mitä tahansa", koska osaat tehdä sen tyylillä!

    -Hannah-

    ReplyDelete
  29. Wau! Ihana tuo takki varsinkin :) Ihanaa viikonloppua!

    ReplyDelete
  30. Oi että, aivan ihanan ihanan ihana asu! :) Ja noi kengät sopii sekä tohon asuun, että sullekin myös. :)

    www.katya-liketobeme.blogspot.com

    ReplyDelete
  31. Ehkä parhain asukokonaisuus jonka oon sun päälläs nähnyt!

    ReplyDelete
  32. Ihana tuo Ted Bakerin takki! Onko se siis ihan ulkotakki vai sellainen sisällä käytettävä ns. bleiseriä vastaava? Upea sinun päälläsi :) Mistä olet mahtanut tuon ihanuuden löytää? Millaista materiaalia?

    ReplyDelete
  33. Älä höpise! Tuo leo-kuvio näyttää ihan täydellisestä sun päällä! Olen sitä mieltä, että sulle jos kelle tuollaiset sopii. :)

    ReplyDelete
  34. Sun takki on täy-del-li-nen! :o

    ReplyDelete
  35. Ei ole liikaa. :) Toimii ihan mahtavasti tämän asun kanssa, pienenä tyylikkäänä annoksena ja piristeenä.

    ReplyDelete
  36. Ihana asu ja sulla on muutenkin tosi kiva tyyli!:) Kysyisin,että mistä toi laukku ja takki on?

    ReplyDelete
  37. Ei ole liikaa, oot tosi tyylikkään näköinen! :)

    ReplyDelete
  38. Aivan ihana asuyhdistelmä! Yksinkertainen, mutta silti siinä on sitä jotain! :)

    ReplyDelete
  39. Pakko sanoa, että itse en pidä kyseisestä kuosista ollenkaan, mutta sinun jalassasi näyttävät upealta! Sopii asuun todella hyvin, ja todella kaunis takki myös! Olet upea nainen! :)

    - Aino

    ReplyDelete
  40. Voisitko tehdä videopostauksen siitä, miten solmit tuon takkisi? Oon yrittänyt saada yhtä nättiä solmua aikaseksi mutta ei tuu mitään! :)

    Terveisin, tumpelo :)

    ReplyDelete
  41. Mielettömän kaunis asu!! Kengät sopivat hyvin juuri tuollaiseen yksinkertaiseen asuun! Toi "takki" on kanssa todella kaunis!! :)

    ReplyDelete
  42. OH mikä takki!! Juuuuustiinsa tuollaista olen etsinyt ja jopa Fashiolistalla tykkäsin samaisesta takista mutta mustana! Saako Suomesta kenties tuota merkkiä? Paljonko maksoit tuosta. ? :) aivan täydellinen takki.

    ReplyDelete
  43. Todella hyvännäköinen asu! :)

    ReplyDelete
  44. Moikka,

    Siis oikeasti VIHHAAN leopardikuosia, ja kaikkia muitakin eläinkuoseja, yök yök yök. Mutta täytyy sanoa, että tässä asussasi kaikki näyttää ihan pirun hyvältä, myös leopardit. Ja tää on multa paljon sanottu :) Kauniita syyspäiviä sulle :)

    ReplyDelete
  45. Tosi kaunis asu (ja bloggari itsekin) jälleen eikä noi kengät minusta ole lainkaan liikaa, sopivat hyvin sinulle minusta:) Mulla on yksi leopardihuivi ja siitä kyllä tykkään, mutta sen kanssa sitten en osaa pitää kuin tosi simppeliä asua.. Minusta leokuosi on nätti kun sitä ei ole liikaa ja se kuvio on kaunis, sellainen kokovartaloleopardiasu ois jo liikaa ainakin mulle:D

    ReplyDelete
  46. IHANA asu <3 Ja todella tyylikäs takki :)

    ReplyDelete
  47. Todella kaunis tuo Ted Bakerin takki ja voi tuota laukkua. Onko takki uusi? Ja mitä maksaa tuollainen Laukku?

    ReplyDelete
  48. I really like your jacket! /from sweden

    ReplyDelete
  49. Häikäisevän upeaa! Mistä noin kauniit kengät hankittu? :)

    ReplyDelete
  50. Oikeasti tuo asu on kerrassaan upea! Ja noi kengät ei oo kyllä yhtään liikaa, päinvastoin ne tuovat vähän eloa muuten ehkä vähän tavalliseen asuun. :) Sä taas onnistuit!

    ReplyDelete
  51. Tosi nätti takki! :) mä tykkään leokuosista pieninä annoksina ja voisin itsekin kuvitella pitäväni esimerkiksi leokuosista huivia tai ballerinoja.

    ReplyDelete
  52. Tää on ehdottomasti upein asu, jonka olen nähnyt sun päällä. Aivan upea! (:

    ReplyDelete
  53. Täydellinen asu! Hillitty ja tyylikäs. Näytät jälleen kerran erittäin hyvältä :)

    ReplyDelete
  54. Voi miten ihana takki! Mistä olet hankkinut sen? Onko hyviä verkkokauppa vinkkejä muutenkin, tuntuu että tietyt samat on niin läpi koluttuja!

    ReplyDelete
  55. IHANA takki! onko takki uusi (eli onkohan sitä saatavilla vielä.. :P) ja muutenkin tosi kaunis kokonaisuus kaikin puolin- vaatteet ja nainen!
    ps. blogisi on ehdottomasti paras blogi ikinä, toivottavasti muistat sen silloinkin kun kateellisilla ihmisillä ei ole muuta tekemistä kuin toisten arvosteleminen ja haukkuminen. Jatka samaan malliin! <3

    ReplyDelete
  56. Kommentteihin vastaaminen osoittaisi hieman kunnioitusta lukioitasi kohtaan :) Ehdit kyllä postata, mutta et vastata kysymyksiin, hmmm.

    ReplyDelete
  57. Hyvä viimeinen anonyymi,
    Kuten olen myöhemmissä postauksissa sanonut, tähän postaukseen tuli sen verran paljon kommentteja ja tuolloin oli todella kiireiset pari päivää, enkä millään ehtinyt vastata kaikkiin. Minulla on tapana ajoittaa postauksia aamuille, joten voi mennä viikkojakin, etten ehdi postata... Siksi olen laittanut valmiiksi niitä:) JOs on hyvin akuutti kysymys, minut saa aina myös kiinni facebookin puolelta Strictly Style -sivulta, minne pystyn vastaamaan suoraan ja nopeasti:) eli ei ole kysymys kunnioituksen puutteesta vaan ajan puutteesta, jos katsot muita postauksia, niin näät, että olen vastannut lähes jokaiselle :) Missä on siis sinun kunnioituksesi minua kohtaan?:)

    ReplyDelete
  58. Hei mistä ja millon takki on hankittu ! =) -kiitos!

    ReplyDelete
  59. Hei noi on upeat, ei yhtään liikaa! Sopii täydellisesti tohon asuun ja rakastan sun tyyliä... ♥
    Alanpa seurailla sun blogia nyt säännöllisesti, kun näin ihanan blogin löysin... jatka samaan malliin!

    ++ Miten sulla on rahaa noin paljon ihaniin - ja kalleihin - merkkeihin? :D

    http://kisstherain-p.blogspot.com/

    ReplyDelete
  60. näyttävät juuri upeilta tuollaiseen neutraalimpaan asuun yhdistettynä! :))

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)