Monday, November 7, 2011

Congrats to Yves Rocher winners!

On tullut aika julkistaa Yves Rocher kilpailun 5 onnellista voittajaa!
Nämä 7 paketista löytyvää tuotetta perustuu niihin vastauksiin, joita sain kysellessäni tässä postauksessa Teidän suosikkejanne Yves Rocherilta. Siksi ajattelinkin, että olisi vain reilua, jos kaksi pakettia arvon vain näiden 33 kommentoineen kesken, sillä he selvästi ovat valmiiksi tämän kyseisen merkin suosijoita. Loput kolme tuotepakettia arvon kaikkien kilpailuun vastanneiden kesken.
Tällä kertaa tämä Teidän suosikeistanne koostuva tuotepaketti meni seuraaville lukijoilleni...


1. Blogger-tunnuksen omaava Elisabete (tuotepakettiin vaikuttanut)
2. Blogger-tunnuksen omaava Maija (tuotepakettiin vaikuttanut)
3. Blogger-tunnuksen omaava Fashiomama
4. Blogger-tunnuksen omaava M
5. Sähköpostista h.m1984@hotmail.com kirjoittanut FA Mami


Jos löysit nimesi listalta, ONNEKSI OLKOON!:) 
Pyytäisin teitä voittaneita ottamaan minuun sähköpostitse yhteyttä niin nopeasti kuin mahdollista, että saadaan kosmetiikkasetit postiin.
Kirjoita osoitteeseen strictlystylemrsv@gmail.com ja muista lisätä viestiin nimesi ja postitusosoitteesi.
Onnea vielä! :)

2 comments:

  1. Hei et vastannut siihen kommenttiin, jota kovasti kyselin? :D Tosta Ted Bakerin takista, ostitko sen Suomen ulkopuolelta?

    ReplyDelete
  2. Anonyymi,
    Moikka! Anteeksi, siihen postaukseen tuli niin paljon kommentteja, etten mitenkään kerennyt vastaamaan kaikille! Tarvitsisi niin sellaisen suoran vastaustekniikan kuin indiedaysilla on! BLOGGER - kehitystä peliin! :)
    Eli joo, ikävä kyllä kyseinen takki on ostettu täältä asuinmaastani kaupasta, missä merkkiä myytiin. Mutta Stockmann myy myös Ted Baker merkkiä! Olisikohan heillä mahdollisesti tätä takkia? Kannattaa tsekata!:)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)