Wednesday, October 19, 2011

Quick healthy snack!

Pahoittelen näitä nopeiden postauksien jatkumoa... Tässä on nyt aikamoinen kiire päällä ja kädet aivan täynnä, joten tässä teille muillekin nopea ja terveellinen napostelu vinkki. Raejuusto on monen lemppari (minun myös), mutta jos kaipaat sen seuraksi jotain uutta, kokeile sekoittaa se keskenään kurkun kanssa. Mikäli kaipaat lisää maustetta peliin, sopii yhdistelmän kanssa sitruunapippuri ja aromisuola kaveriksi. Aivan loistava välipala kiireeseen ja on myös sopivan kevyt!







I apologize for this continuation of short and effortless posts, but for the past few days I have been extremely busy. This will continue for a few days more....So bear with me!:) Here is a quick tip for a healthy snack. If you like cottage cheese, but you want to mix it up a little, try combining it with cucumber. And if you feel you need to spice it up a little, try adding lemon pepper and aromatic salt. Quick, relatively healthy and just so yummy!

18 comments:

  1. Pitääkin testata! :)
    Minä olen tehnyt sekoituksen raejuustosta, pilkotusta tomaatista ja sinne sitten pieni luraus oliiviöljyä, sormisuolaa ja mustapippuria. Tosi hyvää ja terveellistä!

    ReplyDelete
  2. Toi on muuten hyvää ja täyttävää! Paitsi itse syön myös kurkun "kuoren" :D Koitahan seuraavaksi laittaa sekaan vielä tonnikalaa, mustapippuria mausteeksi ja rypsiöljyä loraus päälle, NAM! Ja ei todellakaan turha postaus, tykkään blogisi monipuolisuudesta!!!

    :)

    ReplyDelete
  3. muuten tuo olisi varmasti todellla hyvää, mutta itse en vain siedä selleriä :D

    ReplyDelete
  4. Yksi hyvä versio (mitä tälläkin hetkellä syön!) on sekoittaa samassa suhteessa raejuustoa, tonnikalaa ja silputtua paprikaa. Mausteeksi vaikka pieni tiraus salaatinkastiketta (tällä kertaa remoulade, joka sopii mm. kalalle) ja eikun ruisleivän päälle ja ääntä kohti :P

    ReplyDelete
  5. Lisäys: tuollaisesta raejuusto"sekoituksestahan" saisi vaikka hyvän napostelupalan illanistujaisiin, laittaisi sellaisten pienten ruisnappien (pieniä ruisleipiä) päälle ja koristeeksi joku vihreä :) Tai leikkaa tavallisesta ruisleivästä pienempiä suupalan kokoisia paloja!

    Maukkaampaa ja ennen kaikkea terveellisempää vaihtoehtoa ainaisten sipsien rinnalle :)

    ReplyDelete
  6. Testasin tämän äsken, oli hyvää! =D

    ReplyDelete
  7. Pikkupurkki tonnikalaa vedessä + pilkottu avokado + raejuustoa + suolatonta yrttimaustetta tai limepippuria. Kovempaan nälkään edellinen parin täysjyväruisleipäsiivun päälle.

    ReplyDelete
  8. Eipä ole tullut mieleen kokeilla tällaista yhdistelmää. Kaipa tämäkin mix on testattava. ;)

    ReplyDelete
  9. Kuulostaa mahtavan hyvältä! RAKASTAN raejuustoa. Kiitos paljon ohjeesta!

    ReplyDelete
  10. olipas pohjanoteeraus.

    ReplyDelete
  11. suosittelen myös kokeilemaan raejuustoa ananasmurskan kanssa. ah nam ! <3 :)

    ReplyDelete
  12. Oo.. En ole tullut ajatelleeksi noiden yhdistämistä. :D Kurkkua oon kyllä syöny silleen aromisuolan kanssa. Täytyy kokeilla, kiitos vinkistä!

    ReplyDelete
  13. Näyttää taivaalliselta. :) Täytyy kyllä kokeilla!

    ReplyDelete
  14. Sellasta vaan, että käytä nyt ihmeessä maustamiseen mustapippuria ja sitruunamehua. Noi mainitsemasi maustesekoitukset kun tuppaavat olemaan lähinnä aromivahventeita ja E-koodeja. :)

    ReplyDelete
  15. Itse laitan usein raejuuston sekaan mandariinia tai sitten pähkinöitä. Pitääkin kokeilla suolaisempaakin versiota.

    ReplyDelete
  16. Oi raejuusto on mun lemppari ja toi kuullostaa tosi hyvält! :) Pakko testailla!

    ReplyDelete
  17. aromisuolassa on natriumglutamaattia :X

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)