Sunday, October 16, 2011

Päivän asu Lintun kanssa

Vaikka 3 päivää reissussa olimmekin, olin äärimmäisen huono muotibloggari kun vaan kerran sain aikaiseksi ottaa päivän asu kuvia. Ja sekin sessio meni, noh, aika lailla pelleillessä ja itselleen nauraen :D Tässä hieman kuvia Tukholman Operan rappusilta, missä innostuimme ottamaan ihanat ryhmäkuvamme sekä mun ja Lintun päivän asu kuvia hieman rennommissa fiilingeissä. Tässä siis hieman erilaiset päivän asu kuvat Tukholman kauniissa maisemissa Lintun seurassa.


Mehän olimme sitten sattumoisin pukeutuneet aika samantyylisiin vaatteisiin. Molemmilla Zaran bleiserit, vaalea pusero alla, skinny-malliset housut, Raybanin aviator-lasit, mustat balleriinat, kaulaliinat sekä kultaiset yksityiskohdat asusteissa. Hmmmmm. Onneksi sentään eri väriessä nämä yhtenevät vaatekappaleet sentään! :) Great minds think alike, eikö niin Lintusein?;) Noh, täytyy todeta, että aika samantyylisiä olimme kaikki viisi tyttöä keskenämme.
My outfit: blazer: Zara, blouse: Zara, jeans: Vila, scarf: No brand, from China, flats: LV


Kiitos kuvista ihanalle Charille, Sofiélle sekä Cocolle! <3

Loppuun vielä sarkastinen video tästä meidän kuvaussessiosta! Ihanaa sunnuntaita teille ja tämä tyttö suuntaa nyt kohti muita maita! :)When in Stockholm, I was a bad little fashionblogger as I only managed to take outfit of the day pics once! And even that brief photoshoot was full of fun and games, far from very serious pics ;) We had fun  fooling around at the stears of Stockholm's Opera and laughing at ourselves. Me and Lintu share the same taste and it showed in our similar ensemble, but lucikily we had managed to wear different colours at least! :D

21 comments:

 1. Aivan ihana tuo asusi! Nuo farkut tekevät siitä heti aivan erinäköisen :)

  http://todellajossain.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Sun elämä vaikuttaa niin täydelliseltä :D nauti!!

  ReplyDelete
 3. LINNUN ei LINTUN kanssa :)

  ReplyDelete
 4. Niin kivoja kuvia! Teillä näyttää olleen hauskaa. ;-)

  Ihana tuo sun LV:n veska, hienompi ja tyylikkäämpi kuin se yltiömäärin kopioitu Speedy-malli. :-)

  ReplyDelete
 5. Ihanan aitoja kuvia, ei sellasia teennäisiä pönötyksiä :D Tuli tosi hyvä mieli kuvia katsellessa. Niin ja tottakai olette todella tyylikkäitä myös! :)

  ReplyDelete
 6. Kauniita laukkuja! :) Ja tyylikkäitä asukokonaisuuksia muutenkin.

  ReplyDelete
 7. ihanan värinen tuo jakkusi, upea ja väri sopii sinulle mielettömän hyvin :)

  diamondgirl-janika.blogspot.com

  ReplyDelete
 8. Linnun, ei Lintun kanssa ;)

  ReplyDelete
 9. which camera lens did you use for those photos?:)

  ReplyDelete
 10. tosi ärsyttävää että pitää kuvata sormukset ihan läheltä jotta kaikki varmasti huomaa, että niissä on timantteja.

  ReplyDelete
 11. HEI! Pakko tulla kommentoimaan....voi luoja, jotta olette ihanan näköistä porukkaa! Mutta kuitenkin niin tutun ja tavallisen oloisia (luen teidän kaikkien blogeja säännöllisesti). Teistä huokuu niin lämmin ja toisia huomioiva ilmapiiri, aivan upeeta kertakaikkiaan!Ja tuo sun tyyli, oi oi! nappaa niin hyvin. Minähän olen jo vanha näissä piireissä(40V), mutta olen ihan koukussa sun tekstiin ja luenkin päivittäin, sattumoisin munkin vaatekaapista löytyy aika monta samaa asua/asustetta. Pidähän meitä ajantasalla sieltä minne ikinä menetkin ja hyvää matkaa! (Ja pakko vielä sanoa, kateelliset ne niitä ikäviä kommentteja laittelee, niistä ei kannata mieltään pahoittaa)T. Siru

  ReplyDelete
 12. Tanja,
  Voi kiitos paljon ihana taas :)

  Anonyymi,
  Täydellistä tuskin kenenkään elämä on, eikä musta pidäkään olla, mutta tyytyväinen sitä saa olla <3

  ANonyymi,
  Jos puhuisimme lintu - eläimestä niin silloin olisi linnun, mutta kun kyseessä on erisnimi, niin silloin se taipuu Lintun. Siksi se kirjoitetaan myös isolla. Tästä on aikoinaan ollut pitkä debate Lintun blogissa:)

  Minna,
  Makuasioitahan nuo, mutta mukavaa, että meillä on sama maku ja olet tänne löytänyt:) kiitos vielä - niin meillä tosiaan oli :)

  Reetta,
  Ihanaa jos fiilis tarttu sinne asti :)

  sentimental journey,
  Joo, oli kyllä paljon samantyylisiä naisia liikenteessä :D

  diamond girl,
  Voi kiitos paljon, tuo burgundy tosiaan vetää minua aina puoleensa syksyn paikkeilla....

  anonyymi,Jos puhuisimme lintu - eläimestä niin silloin olisi linnun, mutta kun kyseessä on nyt erisnimi, niin silloin se taipuu Lintun. Siksi se kirjoitetaan myös isolla. Tästä on aikoinaan ollut pitkä debate Lintun blogissa:)

  anonyymi,
  uuh, all of these pics are taken by Char, Sofie and Coco, so I am terribly sorry as I can't answer your question:/ But maybe you can get the answer from their blogs? They are linked in this post :)

  anonyymi,'
  tää on vähän tätä että kaikkia ei voi miellyttää samalla. Itse en ole ottanut kuvaa, enkä tiennyt kuvan otosta ennenkuin valtavaa kuvasaldoa selailin läpi. Todella usein saan kommenttiboksiin kyselyitä sormuksista ja toivomuksia niiden lähikuvista, tässä sitten tuli helposti kaverin ottamana vahingossa :)

  Siru,
  Voi että miten kiva kuulla, että meidän ihanan viikonlopun fiilis välittyy teille muillekin ! Sitä me nimenomaan ollaan, niin tuikitavallisia tyttöjä, jotka nauttii siitä, että ollaan tyttöjä :) Ja kuule, onnellinen on se, joka niitä vuosia kerää ;) (tämän lauseen eräs anonyymi kirjoitti,ja pidin tästä lauseesta niin kovin. Hyvin totta. Turhaa me naiset niitä numeroita pelkäämme! :)

  ReplyDelete
 13. Hei huippuja kuvia taas, mahtava fiilis noissa! :) Noi sun sormukset on tosi kauniit, ja en kyllä tajua mikset saisi niitä täällä lähemmin näyttää? :D Mutta joo, kuten sanoit itsekin, kaikkia ei voi miellyttää.

  ReplyDelete
 14. Todella kivoja kuvia, voisitte ihan vaan meidän lukijoiden vuoksi tehdä tälläisiä yhteisreissuja enemmänkin.

  ReplyDelete
 15. Sulla on tosi kaunis tuo kihla- ja vihkisormusyhdistelmä! Saako udella mistä olette hankkineet ne ja onko tuo rivitimanttisormus kihla vai vihki? Nykyisin kun jotkut pitävät kihlasormusta päällimmäisenä sormuksena, niin aina ei voi tietää. Ja minua kiinnostaa siis sormus- ja timanttiasiat kovasti, kiinnitän aina niihin huomiota :)

  Kauniita kuvia olette toisistanne ottaneet, näistä tuli todella hyvälle mielelle!

  ReplyDelete
 16. Olen ihan hiljattain jäänyt koukkuun näihin ihaniin blogeihin, yleensä luen sisustuspainotteisia, mutta välillä eksyn tänne muodin maailmaankin. Ihana nähdä iloisia ihmisiä ja tietysti samalla napata muutamia vinkkejä omaan pukeutumiseen! :) Ihan käsittämätöntä kuinka ilkeitä kommentteja kateelliset ihmiset blogeihin kirjoittavat, saisivat hävetä, onneksi maailma tapaa näyttää parhaimmat puolensa sen ansaitseville! ;)

  ReplyDelete
 17. Ihanat sormukset tosiaan. Ja mitäs ihmeellistä siinä on, että sormuksissa on timantteja? Aika älytöntä olisi hankkia zirkoneilla kihla- ja vihkisormuksia!

  ReplyDelete
 18. Ookko sinä ja Lintu hyviäkin ystäviä? Mä on saanu monesti sen käsityksen :)

  ReplyDelete
 19. Minkämerkkiset nuo ruskea ja musta kassit ovat?

  ReplyDelete
 20. Minkämerkkiset nuo ruskea ja musta kassit ovat?

  ReplyDelete
 21. Hey! Really great pics! What camera do you have?

  xo
  http://bohemanian.blogspot.com/

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)