Thursday, October 27, 2011

My make-up on video

Tässä heti kosmetiikkapostauksen perään meikkivideota! Tein teille n. 10min kestävän videon, missä kävin läpi askel askeleelta (samalla meikaten) miten teen meikkini. Noh, ihana Photo Booth sitten lopuksi sekosi ja talenne hävisi savuna ilmaan kun lopetin nauhottamisen. Huoh. Noh, tässä nyt sitten tulee pelkkä selitys miten arkimeikkini teen. Pahoittelen etukäteen sitä, että puhun kovin nopeasti. Pelkäsin nimittäin, että aika loppuu taas kesken ja Photo Booth lopettaa kuvaamisen :/ Toivottavasti saatte tästä jotain selvää! Yritän tehdä uuden version englanniksi, missä meikkaan samalla!

Ps. Lunalle suuri kiitos eilisestä vinkistä. Sen avulla pääsin nopeasti puuttumaan asiaan ja jatkotoimenpiteitä odotellaan:)



Hi all.
Here is a short video where I explain how I do my everyday make-up. It's in Finnish, but I'll try to make one in English as well as soon as I can. I encountered some problems while making this short clip. Therefore, I only explain how I do my make-up instead of actually showing it. In the English version I'll try to get the whole process from the beginning until the end for you guys. I'll get on it asap! :)

35 comments:

  1. Mut hei mites sit silmät? Onko sulla ripsienpidennykset vai käytätkö ripsaria ihan vaan? :) T.Sanna

    ReplyDelete
  2. Tämä video oli tosi hyodyllinen mulle, koska sain paljon hyviä pikkuniksejä. Lisäätkö sitä vaaleampaa meikkivoidetta (T-alueelle) sormin vai myös sienellä?

    ReplyDelete
  3. kiitos kivasta videosta! mä ainakin sain jotain irti, esim toi että on kahta eri sävyä meikkivoiteena kuulostaa hyvin toimivalta. Pitää ottaan omaankin käyttöön!
    One question, mitä toi aurinkopuuteri on?


    Kiitos kaunis jos kerkeet vastata :)

    ReplyDelete
  4. Hei kysyin tätä jo aiemmin muttet vastannut joten anteeksi kamalasti, kysyn uudestaan :) Niin, että millaisia vaatteita ja kenkiä voi käyttää nahkahousujen kanssa? Nahkakenkiä? mieluummin jotain mokkaisia varmaan... Entä yläosa? auta :(

    ReplyDelete
  5. Voi apua, olet niin super kaunis...ja noin vähällä ehostuksella. Ei voi muuta kuin ihailla (ja ehkä vähän kadehtia) ;)

    -Hannah-

    ReplyDelete
  6. Nytkö olet ryhtynyt suurtoimenpiteisiin karsiaksesi kaikki vähänkään negatiiviset kommentit? Ehkä sinun ei kannata blogata ollenkaan, jos et siedä kritiikkiä.

    ReplyDelete
  7. Olet kyllä kaunis! Kiva nähä että joku muukin käyttää luomiväriä kulmakarvoihin, luulin jo että olin ainoa :D

    Olisi tosiaan kyllä kiva vielä nähdä se "step-by-step" video jossain vaiheessa. Muistelen että n. vuosi sitten teit myös jonkin näköisen meikkipostauksen, mutta se taisi olla vain kuvilla tehty.

    ReplyDelete
  8. Sun iho on kyllä ihan unelma! Aina niin hyvässä kunnossa... :) Videosta tuli itselleni ihan uutena juttuna tuo tummemman meikkivoiteen käyttö reunoilla, täytyypä kokeilla!

    Onko sulla muuten geeli/akryylikynnet vai ihan omat? :) Sattui vaan osumaan silmään kauniit ja huolitellut kynnet!

    ReplyDelete
  9. Sanna,
    Voi että,tosta videosta jäänyt pois missä mainitsen kiitokset ripsienpidennyksille! :D Eli en käytä ripsaria ollenkaan vaan käytän ripsienpidennyksiä. Laitan myöhemmin erikseen silmämeikkivideon:)

    Jade,
    Ihan loistavaa jos pystyin tarjoamaan joillekin jotain uutta:) Laitan kaikkialle meikkivoidetta sillä sienellä :)

    Anonyymi,
    Hienoa!) Poimin vinkin itse aikoinaan jostain meikkikirjasta. AUrinkopuuteri on Guerlainin:)

    lindalalala,
    Nahkahousujen kanssa voit käyttää ihan sellaisia kenkiä ja toppia kuin itse koet sopiviksi :) Ei siihen ole yksiselitteistä vastausta, kukin maullaan:) Itse laittaisin näin syksyllä pariksi ison ja pitkän villaneuleen seka jalkaan jotkut matalemmat kengät tai sitten perus mustat avokkaat. But thats just me:)

    Hannah,
    Onhan siinä aika hyvin meikkivoidetta päällä ja ripsienpidennykset auttavat huimasti. Mutta olet kovin ystävällinen:)

    Milla,
    Huomenta vaan tänäänkin Milla:) Voi mitään en ole hylännyt! Ja jos kritiikkiä ei kestäisi niin blogin olisi lopettanut ajat sitten!:D Kannattaa myös muistaa, että on olemassa asiallista kritiikkiä ja sitten puhdasta ilkeyttä. Valitettavan usein blogeissa törmää jälkinmäiseen. Joten nyt on kyse sitten jostain muusta. Karsin ainoastaan kommentit, jotka käsittelevät yksityisyyttäni, kuten) kommenttiboksin yläosassakin lukee:

    Hei kaikki mahtavat!
    Muistutuksen sana:
    Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!

    Mutta pakko kysyä. Miksi ihmeessä tulet blogiini päivittäin kun sinulla on jatkuvasti täällä vaan huono mieli? Ei voi olla kivaa? SUosittelen käymään tässä sivustossa: www.blogilista.fi, jos sieltä vaikka löytyisi enemmän sinua varten oleva blogi?

    ANonyymi,
    Kiva että siellä löytyy muitakin samoja konsteja käyttäviä!:) Itse ainakin saan näin luonnollisemman tuloksen kuin kulmäkynällä. Yritän tosiaan toteuttaa step by step videon englanniksi:) Kiitos kun käyt täällä ja kiitos hyvyydestäsi!:)

    ReplyDelete
  10. cloe,
    Unelma se ei todellakaan ole, mutta kiitos sinulle hyvyydestäsi ja ystävällisyydestäsi <3 Hienoa, jos sait tuosta vinkkejä omaankin käyttöön!:) Nuo ovat akryllikynnet. Olen nyt noin. vuoden verran käynyt tekemässä kynteni kun niin usein tuli ystäviltä noottia että miksi ihmeessä en hoida kynsiäni kun kaiken muun suhteen olen niin tarkka. Noh, sitten synttärilahjaksi sain kaverilta ajan ja sille tielle jäin:/

    ReplyDelete
  11. 6 kk vanha vauvani tykkäsi tästö videosta :D harvoin varmaan saat tällaista kommenttia!

    ReplyDelete
  12. Heips, kysyinkin tätä jo kerran mutten muista saaneeni vastausta, mutta mistä haluatko kertoa mistä kaunis sormuksesi on? Ja mikä jalokivi (?) siinä on? Malli on hyvin kaunis ja olen yrittänyt etsiä vastaavanlaista jo jonkun aikaa :) Kiitos jo etukäteen!

    -India

    ReplyDelete
  13. Kiitos tästä videosta! Minullekin oli uutta tuo kahden meikkivoiteen käyttö. Sitä lähdenkin kokeilemaan seuraavaksi. Olisi todella kiva saada mainitsemasi step by step video, jossa konkreettisesti näkisi nämä mainitsemasi eri vaiheet. Kiitos vielä paljon vaivastasi!
    Niin ja pakko vielä loppuun kommentoida tuolle ärsyttävälle Millalle: Oikeasti, eikö sulla ole parempaa tekemistä? Todella säälittävää toimintaa. Ole hyvä ja poistu täältä pilaamasta meidän muiden vakiolukijoiden yleistä tunnelmaa. Toivon, että Mrs.V poistaisikin kaikki kommenttisi!

    ReplyDelete
  14. Ah olihan tuo aurinkopuuteri mainittu alemmassakin postauksessa, höhlä ja hätäinen minä taas :(

    Halusin vaan sanoa että kovasti tsemppiä mitä tahansa on taas tapahtunut, on todella ikävää miten joku jaksaa häiritä sinua. Olet aina niin sympaattisen oloinen tyttö ja en ymmärrä miksi joitain ihmisiä voi niin kovasti ärsyttää tämä blogi. Pidä kiinni yksityisyydestäsi, se on oma ja tärkeä valinta! :)

    ReplyDelete
  15. Tämä taisi olla ensimmäinen tekemäsi video, jonka olen nähnyt ja tykkäsin siitä todella paljon. Oli kivaa kuulla millainen ääni sinulla on ja olet kyllä niin superkaunis videolla! :) Vähän kiinnostuin tuosta silmämeikinpohjustusvoiteesta, minulla on saman sarjan natural lip perfector parissa eri sävyssä ja ne ainakin saavat huulet ihanan tuntuisiksi.

    ReplyDelete
  16. Kiitos kiitos kiitos! syksynpiristystä todellakin tällaiset kosmetiikkajutut, ihanaa aivojen lepuutusta ja tulee sellainen rentoutuminen kun työpäivän jälkeen lukee ihania juttuja ja katsoo kauniita kuvia!

    ReplyDelete
  17. Jätin kommentin eiliseen kosmetiikkapostaukseen, ja tietysti mun tuurilla se katosi jonnekin bittiavaruuteen. :) Mutta koska tänään ollaan samassa aihepiirissä, voin minäkin jatkaa samasta aiheesta. :)

    Edellisessä postauksessa oli viimeisenä tuotteena meikinkiinnityssuihke, ja ihan innostuin siitä niin paljon, ettän taidan käydä hankkimassa sellaisen kokeiluun. Käytätkö muuten sitä päivittäin?

    PS: Nuo Guerlainin purkit vaan on niiiiiin kauniita. :)

    ReplyDelete
  18. Ou.. http://www.youtube.com/watch?v=GuFhGrMQpX8&feature=channel_video_title < 5:31 < translucent powder is the enemy. Suosittelen katsomaan ton:D Ja ihan yllätyin miten itse voit sitä käyttää:)

    ReplyDelete
  19. Ihana olet <3 :) Niin kaunis ja aito <3
    Jaksan edelleenkin ihmetellä miten toisilla on aikaa pelkästään haukkua ihmisiä… Harmi miten toiset käyttää energiaansa negatiivisuuteen..:(
    Onneksi et välitä noista ikävistä huomautuksista!:)
    Haleja muruselle <3 :)

    ReplyDelete
  20. Onko tuo meikin kiinnityssuihke oikeasti hyvä ja kannattaako ostaa? Tuo kultahippu vähän kutkuttelisi minua.. :D

    Jos sinä "Milla" tiedät mitä ja millasia kommentteja jätetään julkaisematta niin itsekö niitä kirjottelet siellä eri anonyymitunnuksin?
    Taitanee taas olla niin katkeria naamoja ruuduntakana että hävettää oikein puolesta..

    Mutta Mrs V:lle kiitos tästä videosta vielä loppuun :) <3

    ReplyDelete
  21. Kiitos tästä videosta, meikkivinkkien lisäksi siitä tarttui mukaan iloisuutta minunkin päivääni!:)

    Osaatko suositella mitään peiteainetta tai ootko koskaan sellaista käyttänyt? (Mulla on näppyjä ja tummat silmänaluset, että siksi kysyin). Niin ja sitten tuosta edellisestä postauksesta, mitä eroa noilla Biothermin yövoiteilla on(siis se punainen ja musta purkki)?

    Niin ja sitten vielä noista ikävistä kommenteista, en ole kovin tarkkaan saamiasi kommentteja lukenut, mutta edellisessä postauksessa oli mainittu kirjoitusvirheistä. Näistä mun on pakko sanoa, että satunnaiset virheesi ei mua ainakaan haittaa laisinkaan! Mun mielestä on otettava huomioon se, että tämä on tosiaan blogi, etkä ole missään väittänyt, että täältä löytyy vain virheetöntä tekstiä.

    Tarkoitan tuolla sitä, että mua ainakin häiritsee kirjoitusvirheet silloin kun luen esim. romaania tai sanomalehteä/muuta lehteä, mutta blogeissa ne ei haittaa lainkaan, onhan ne paljon vapaamuotoisempia, enkä niistä virheetöntä tekstiä etsikään!

    Ja vielä lopuksi; kiitos, että jaksat kirjoitta tätä positiivista blogiasi (kaikesta huolimatta)!

    K

    ReplyDelete
  22. nyt se iski kuin salama kirkkaalta taivaalta, näytät aivan Kate Middletonilta! :)

    ReplyDelete
  23. Oletpa ihana, oikein tuollainen säteilevä :) ja niin kaunis! (Olen nähnyt sinut myös kerran livenä, josta kommentoinkin muistaakseni silloin tänne. Joskus alkukesästä olimme samaan aikaan Helsingin lentoasemalla :D) Mutta joo kuitenkin, itse tulin juuri töistä ja matkalla poikkesin Stockalla hakemassa tuota Clarinsin suihketta sekä tuota luomille levitettävää pohjustustuotetta. Jo edellisessä postauksessani mielenkiintoni heräsi ja halusin itsekin kokeilla.

    Sitten, tämä ei liity tähän postaukseen, mutta muistanko väärin, että omistat Vuittonin Monogram Shawlin? Itseäni sellainen himottaisi tällä hetkellä kovasti, mutta muutamasta paikasta olen lukenut/kuullut, että se nukkaantuu helposti ja langat lähtevät purkautumaan. Onko sinulla kokemusta? Kiitos, jos viitsit vastata :) Blogisi on aivan huippu!

    ReplyDelete
  24. Oot aivan ihana!! Toivottavasti minäkin olen parikymppisenä yhtä kaunis, kuin sinä..hihhihh:>

    Oon tässä kauan miettiny, ketä muistat kasvoiltasi..ja mun mielestä muistutat Victoria Beckhamia ja erästä ruotsalaisbloggaja Kenzaa:)

    Iloista syksyä, Kaunis!:)

    ReplyDelete
  25. Kiitos paljon tästä videosta, terveisin anonyymi joka viime postauksen kommenttiboxissa tätä toivoi! Täytyykin heti huomen aamulla tehdä meikki tämän postauksen ohjeilla! :) Kerroit että käytät sientä koska se tekee tasaisen tuloksen, oletko kokeillut meikkisivellintä? Käytin itsekin aikaisemmin sientä, mutta saan siveltimellä vielä tarkempaa jälkeä ja tasaisen tuloksen, vinkki jos joskus haluat kokeilla :) Vaikutat kyllä todella ihanalta ihmiseltä, toivottavasti kateellinen lukijasi jättää blogisi rauhaan pian, eipä siellä muuta syytä kuin kateus taustalla taida olla ;) Ihanaa viikonloppua sinulle, jatka samaan malliin huippu mahtavaa blogiasi!

    ReplyDelete
  26. minkä värinen on toi sinun macin meikkivoide? kiitos :)

    ReplyDelete
  27. hei toi kultahippu tuote ois aika nami :)
    kiitos kivasta videosta ja olet ihana kun näitä teet, tää blogi on niin mahtava!

    tämä `MILLA´, mietin vain että millainen ihminen olet oikeassa elämässä. hävettää oikeen sun puolesta että käyt täällä kommentoimassa asioista, jotka on ihan toisarvoisia, kuten jokin pieni kirjoitusvirhe. tämä blogihan, on minulle ainakin sellainen hyvänmielen blogi ja maailma jossa voi hetken aikaa vaan nauttia pinnallisista asioista ja kauniista kuvista arjen keskellä. joten kun seuraavan kerran menet johonkin blogiin, hymyile. ehkä se auttaa oloosi. ja jos ei auta, niin minä ainakin katsoisin peiliin, ja kysyisin mikä mättää, ennemmin kuin purkaisin sen johonkin toiseen ihmiseen. tässä maailmassa on paljon pahaa, ei ehkä olisi, jos ihmiset olisivat armollisempia toiselle.

    kiitos ja aamen ;D

    ReplyDelete
  28. Suosittelen testaamaan meikkivoiteen levitystä siveltimellä. Itse vaihdoin heti ensikokeilun jälkeen sienet siveltimeen, sillä saa helposti maalailtua :) naaman eikä meikkivoidetta mene hukkaan!

    ReplyDelete
  29. Mä en kestä tota Millaa!! Mulla menis kyllä ihan heti hermot siihen.. :D Mutta hei sulla on aivan ihanat ripset,ja mä olen miettinyt itse ripsienpidennysten ottoa, ja nuo sinun ripset ovat juuurikin sellaiset mitkä tahtoisin,ne näyttävät ihan aidoilta :) Eli mitä mun pitäisi sanoa ripsientekijälle, jotta saisin itselleni juuri tuollaiset?? :) olen huono selittämään... Olet ihana!!:)

    ReplyDelete
  30. Heippa hei! :) Olen innokas lukijasi mutta sitäkin laiskempi kommentoimaan. Mutta nyt on pakko kommentoida, sillä haluan osoittaa tukeni sinulle ja kaikille niille blogin kirjoittajille, jotka haluavat pitää yksityiselämänsä yksityiskohdat salassa. Joillekin lukijoille tuntuu olevan ylitsepääsemättömän vaikeaa ymmärtää, että blogeissa on (yleensä) kyse (vain) kirjoittajan tietystä harrastuksesta tai elämän osa-alueesta, oli kyseessä sitten muoti, lintujen bongaaminen tai pitsinnypläys. Jos pitsinnypläysblogi kiinnostaa, sen sisältöön ei saada mitään lisäarvoa sillä, että lukijalle kerrotaan kirjoittajan asuinpaikka, koulutus ja kummin kaiman kissan nimi. Sama pätee muotiblogeihin. Ja hei, blogia ei ole pakko lukea, jos blogin sisältö tai kirjoittajan linjaus yksityisyyden suhteen ei miellytä.

    Mrs. V, kiitos mahtavasta blogista, joka inspiroi, kun vaatekaapissa "ei ole mitään päällepantavaa", ja piristää, kun tenttistressi kaipaa vastapainokseen jotain ihan muuta ajateltavaa. Keep up the good work! :)

    ReplyDelete
  31. Heippa Mrs. V!

    Kiitos jälleen mukavasta postauksesta. Olisi toki ollut ihanaa nähdä tämän meikin teko vaihe vaiheelta, mutta tämä video ajoi myös hyvin asian. :-)

    On inhoittavaa lukea täällä kommenttiboksissa noita anomyymien ilkikurisia kommentteja, mainittakoon nyt vaikka tuo "Milla". Käsittämätöntä, miten vaikeaa joidenkin on ymmärtää, että olet vetänyt tietyt rajat siihen, että mitä täällä blogissa meille lukijoille jaat. Tuskin olisi "Millakaan" valmis ihan kaikkea blogissa kertomaan, jos sellaista pitäisi. Ja se ärsyttää kyllä eniten, että vielä pitää todella ilkeäksi heittäytyä ja kirjoittaa toista loukkaavia ja mollaavia kommentteja. Se, miten suhtaudut näihin kommentteihin kertoo mielestäni sinusta paljon :-)

    Satuin näkemään myös tuon sivun, mikä sinusta oli julkaistu laittomasti internettiin (googlasin sen) ja ei muuta kun kaikki sympatiat puolellesi ja toivottavasti saadaan tekijä vastuuseen!

    Olen myös näyttänyt miehelleni upeaa blogiasi ja hän osasi kertoa, että olet yhtä mukava ihminen myös "oikean elämän" puolella! :-)

    Oikein mukavaa viikonloppua sinulle! <3

    uusia postauksia odotellen!

    Nantsu

    ReplyDelete
  32. heips!

    Ihana blogi sulla! Samoilla linjoilla olen monen muun kanssa, että tsemppiä sinulle ja blogin kirjoittamiselle. Tätä on aina piristävää käydä lukemassa :) Tuo meikkipostaus oli kiva myös. Itsekin taidan suunnata kauppaan hakemaan tuon kultahippuvoiteen ja tuon suihkeen :D

    ReplyDelete
  33. Heips, olen ihan samaa mieltä tuon Milla-mummon kanssa. Kannattaisi lopettaa koko perhanan blogi koska se aiheuttaa vaikka mitä lieveilmiöitä! Nytkin lauantaina lähdin Sisleyltä mukanani kassillinen niitä ihania "rusettikauluspaitoja". Gepardikuvio kutkuttaa kummasti ja lehtien lukemiseni on vähentynyt merkittävästi blogisi myötä. Koen myös suurta halua koristella joulupöytäni pelkillä Guerlainin ihonhoitotuotteilla. Jopa Korvatunturilta asti reklamoitiin, että lahjalistani on kohtuuttoman pitkä. Taivaan kiitos et pidä ruokablogia! Saattasi mennä keksinmuru väärään kurkkuun typon kohdalla.

    ReplyDelete
  34. Heippa, suosittelen myös lämpimästi meikkisiveltimen käyttöä pohjan levittämisessä. Käytän sivellintä lähes joka päivä töiden tiimoilla ja lopputulos on tasaisempi, kuin sienellä. Sivellin on myös paljon helpompi puhdistaa käytön jälkeen ja näin hygieenisempi! :)

    ReplyDelete
  35. Kannattaisi käyttää meikkivoidesivellintä meikkivoiteen levittämiseen. Se ei ime meikkivoidetta ja bakteereja sisäänsä meikkisienen tavoin ja on helppo tapa levittää meikki. Itse olen käyttänyt meikkisivellintä yläasteelta asti ja pakko sanoa että pidän kovasti !

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)