Monday, October 17, 2011

Blogger interview, vol 2

Kuten lupasin, lisää haastatteluja tulee tässä. Syynissä nyt Char, Lintu ja Coco!Another post relating to the other video post seen earlier today. So just bear with me, the next posts won't fully in Finnish. Thanks for your patience :)

8 comments:

 1. Oh noo, haha :D Ihania muistoja, jos ei muuta!

  ReplyDelete
 2. Ihania videoita ja ihania naisia! :)

  www.katya-liketobeme.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Kyllähän se änkytykseksi meni, ei hitsit, mulla vaan sydän hakkasi!! :D Mutta hauskojahan näistä tuli:) Pusuja<3

  ReplyDelete
 4. Tosi kiva idea naa video haastattelut, mutta harmi vaan miten melusa se tausta oli.. Oli pikkasen vaikea keskittya kuulemaan kun haastattelit Lintua kun taustalta kuuluu niin paljon kolinaa, mutta jokatapauksessa kiva nahda naita videoita =)

  http://iseesc.blogspot.com/

  ReplyDelete
 5. Hei
  Olen nyt monesti huomannut hieman hitautta sivusi latautumisessa ja se on hieman tökkinyt kysysinkin nyt että missähän se vika mahtaaa olla : D ???

  ReplyDelete
 6. Voi apua, että olette suloisia kaikki :D Ihania videoita! Kommentoin jo aiemmin Sofiélle, että näitä teidän Tukholmajuttuja lukiessa tuli omaa ystäväporukkaa tosi ikävä - ystävät <3

  ReplyDelete
 7. Ihana idea nämä videot! Kiva kuulla ja nähdä kaikkia ihan "livenäkin" :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)