Wednesday, September 21, 2011

What did I buy?

Minulla kun ei ole ollut sopivaa hetkeä kuvata sunnuntain ostoksiani, niin tässä ne tulee kollaasin muodossa kuvista, jotka sain netistä poimittua. Toivottavasti pian saan niistä teille kuvia päälläkin! :)


Because of all the hassle recently, I haven't been able to photograph my buys from Sunday yet. But here are my findings put together in a collage. The pictures of my newest additions I got from the pages of Harvey Nichols. Hopefully I can show them to you soon in the form of outfit of the day pics! :)

24 comments:

 1. Mistä ostit Hunterit?

  ReplyDelete
 2. Ootpa tehnyt ihania löytöjä!:) Simppeleitä perusvaatteita, niitä tarvitsee aina! Saako udella, mistä löysit housut ja paidan, jos ostit ne Helsingistä?:)

  ReplyDelete
 3. Kivannäköistä, käytännöllistä ja klassista.

  ReplyDelete
 4. Nuilla kumppareilla kyllä kelpaa mennä :)

  ReplyDelete
 5. Heippa! Minuakin kiinnostaa mistä ostit ihanat Hunterit.
  Kiitos blogistasi!

  ReplyDelete
 6. Ihania klassisia juttuja ot löytänyt, etenkin noi Hunterit on mieleeni :)

  ReplyDelete
 7. Voi kun nättejä vaatteita! Itsekin pitäisi syksyn sateeseen ostaa kumpparit! Rakastan myös tuota silkkipaitaa ja sen simppeleitä yksityiskohtia :)

  http://jasminsmemoirs.blogspot.com/

  ReplyDelete
 8. ihnana klassisia kappaleita! itselleni kotiutui myöskin juuri eilen postissa samaiset saappaat :D olen niitä jo vuoden harkinnut ja nyt päätin sitten viimein ostaa, ja voikun oli hyvät jalassa! :)

  ReplyDelete
 9. Hunterit ovat kyllä ihanat! Saanko udella mistä löysit ? :)

  ReplyDelete
 10. Ihania juttuja! Mistö löysit noi ja minkäköhän hintaisia ne oli? (:

  ReplyDelete
 11. Oi miten ihania ostoksia!!!! :) Itsellänikin on haaveissa nuo hunterin saappaat<3

  ReplyDelete
 12. Moikka! minuakin kiinnostaisi tietää mistä ostit noi hunterit ? oon nyt vkl menos helsinkii ja mietin et löytyisköhän sieltä mistää kauppaa mis noita huntereita myytäis :p

  ReplyDelete
 13. Pelastaa kyllä pahemmankin sadepäivän nuo saappaat :) napsi sitten muutama kuva ne jalassasi kun kerkeät! Sitten aivan eri aiheeseen. Lueskelin vanhoja postauksiasi ja huomasin, että sinulla on Remingtonin muotoilurauta käytössä. Teetkö sillä aina kiharasi? Mitä tuotteita suosittelisit ennen muotoiluraudan käyttöä? :)

  HR

  ReplyDelete
 14. Ihanat ostokset, etenkin saappaa!! Samantyyliset hunterit oli helsingin keskustan stockalla myynnissä. Net-A-Porterilla ja Brandoksella on hyvä valikoima Huntereista, tiedoksi teille jotka kyselitte ;)

  ReplyDelete
 15. Noi saappaat on niin makeet! :)

  ReplyDelete
 16. Ihanan klassisia kappaleita!

  http://www.nightatvogue.com

  ReplyDelete
 17. En missään nimessä halua haukkua tai mitään, mutta eikös otsikossa pitäisi lukea bought eikä buy. Tuli vaan mieleen ja saattaa olla että itse olen väärässä mutta pisti vaan silmään :D

  ReplyDelete
 18. Missäs shoppailit ? Kuinka kauan oot suomessa nyt ollu ja millon palaat takaisin kotimaahan :) ??

  Kiva blogi !

  ReplyDelete
 19. Nonniin! Vihdoin pääsen vastailemaan teille ihanille! :)

  Lotteriet,
  Harvey Nicholsilta.

  lili,
  Kiitos ihana, taisin siis onnistua klassisten kappaleiden etsinnässä :) En ikävä kyllä ostanut SUomesta, mutta kyseiset vaatteet voi löytää Harvey Nicholsin verkkokaupasta!

  Venny,
  jeS! kiitos! siihen pyrinkin! :)

  Tiia,
  Kyllä!:)

  Anni,
  kiitos itsellesi, että uskollisesti käyt täällä, vaikka blogini kiireestä tällä hetkellä kärsiikin:) Ostin ne Harvey Nicholsin tavaratalosta.

  Katariina,
  Ei siis kun omia etsimään! ? :)

  Jasmin,
  sama täällä! :) Kiitos!

  Haidi,
  Kyllä, ne on todella mukavat jalassa!! :)

  janette,
  kiitos!

  Tytto,
  tottakai :) Eli harvey nicholsin tavaratalosta:)

  mirrel,
  eikö olekin!

  Bincci,
  Kiitos! Olen samaa mieltä!

  kaura,
  Harvey Nicholsilta ostin :)

  Mona,
  Kiitos muru! Toivottavasti pian saat ne! :)

  anonyymi,
  Voi ikävä kyllä en osaa sanoa mistä Suomessa niitä löytyisi kaupoissa. toivottavasti tmän lukee joku joka osaisi auttaa eteenpäin! Omani ostin toisesta maasta.

  HR,
  Kyllä, sillä teen aika ajoin kiharani! :) Pitää tosiaan siitä tehdä postaus! :) Laitan heti kuvia teille kun saan ne otettua!:)

  aileen,
  Kiitos paljon kun autat muita eteenpäin! :)

  Helkku,
  I agree! :)

  night at vogue,
  jes! Sitä lähdin hakemaan, onneksi te muut olette samaa mieltä:)

  anonyymi,
  Voi et mitään vahinkoa ole tehnyt :) Eli tuo otsikko on ihan oikein kirjiotettu tuollaisenaan. Koska lausessa on DID ennen buy sanaa, ei buy sanaa enää laiteta imperfektiin. Koska did on jo menneessä muodossa, niin seuraava verbi tulee olla perusmuodossa. Esim: What did I do? Et varmaan sanoisi what did I did? Toivottavasti tämä auttoi sinua ymmärtämään?:)

  hupsuhapsu,
  Suomessa olen ollut huima 3 kk ja palaan muille maille parin viikon sisällä :) Shoppailin Harvey Nicholsilla. Kiitos paljon! Ihanaa, että käyt täällä:)

  ReplyDelete
 20. Minkä kokoisena ostit nuo saappaat? :) Ostitko ihan omassa koossasi vai kokoa isompana? Olen monilta kuullut, että on pientä kokoa ja onhan niihin toki hyvä mahtua paksumpi sukka tai pohjallinen :)

  ReplyDelete
 21. tilasitko saapppaat verkosta vai oletko paikan päällä käynyt harveysilla pyörähtämässä :O ihanat saappaat!!

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)