Sunday, September 18, 2011

Sunday shopping!

Heipparallaa!

Kiireessä mennään edelleen, mutta tänään sunnuntaina vaihdetaan hetkeksi vapaalle ja lähdemme hieman pyörimään kauppoihin... Minulla onkin pari vaatekappaletta, mitä lähden erityisesti metsästämään. Hakusessa olisi nyt ne Hunterin mustat saappaat sekä joku kaunis pusero, jossa saisi olla jotain erikoisempaa kuvioita tai ihan pitsiä. Kun tässä aiemmassa postauksessa Hunterin saappaita mietiskelin, saivat saappaat sen verran positiivista palautetta teiltä, että kyllä nyt viimeistään näihin sateisiin sellaiset on hankittava. Saas nähdä löytyykö etsimääni.
Erityisen ihastunut olen tuohon Emilio Puccin silkkiseen puseroon. Se ei näytä kummoiselta ylemmässä kuvassa, mutta catwalkilla mallin päälle puettuna kokonaisuus oli upea. Tuolta minäkin tahtoisin tänä syksynä näyttää! Emilio Puccin kokoelma oli muutenkin tänä sesonkina valloittava, siitä tulossa vielä lähiaikoina lisää...All the items seen above are available on Net-a-porter

Hi you all!
It's still quite hectic over here, but luckily today I can catch my breath a little by treating myself for a brief shopping spree. I am on the lookout for black Hunter wellies and a decorative blouse, that would be embellished with some ruffles or lace. Hopefully I find what I am looking for and I don't end up purchasing something completely different :/ With the weather we've been having, Hunter wellies would be ideal. When it comes to the blouse, I am escpecially taken by this Emilio Pucci piece... I loved their f/w 2011 collection, but this ensemble especially stole my heart. Hopefully I can find something that resembles this ensemble... Have a happy Sunday y'all!

8 comments:

 1. Ah! Ihania kaikki! Suosikki on toi Dorothy perkins ja antonio beradi. :)

  ReplyDelete
 2. Aivan ihana tuo Emilio Puccin kirjekuorilaukku ja Antonio Berardin pitkähihainen pitsipaita :)

  http://styleplaza.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Paljastathan vielä mitkä saappaat kotiutat? :) Nuo nro 4 on kyllä tosi makeet, löysin vastaavanlaiset, mutta pohdin vielä otanko vai jätänkö... Kuitenkin hienot kumpparit pitää syksyks saada, joten taidan vaan pistää töpinäks ja antaa mennä vaan!
  Sais ainakin tepsutella sateessa ihan rauhassa...:D

  ReplyDelete
 4. Itse tilasin pari viikkoa sitten Hunterin Regent Savoyt. Ne on ihanat! Jos täällä on vielä joku joka mietiskelee, mistä saappaita tilaisi, voin suositella AllSolea http://www.allsole.com. Luulen, että siellä on kaikkein edullisimmat hinnat :) Mustat Regent Savoyt taitavat olla loppu, mutta muita värejä ja malleja kyllä on :)

  ReplyDelete
 5. Ihanaa, kun olet ehtinyt päivitellä pikaisesti. Toivottavasti löydät etsimäsi :) Hunterit on kyllä minunkin haavelistallani, nuo kolmoset tikkikuvioiset ovat erityisesti mieleeni :) Tyylikkäät saappaat, joilla kelpaisi tallustella sateisilla kaduilla.

  ReplyDelete
 6. Aivan ihana tuo Dolge & Gabbanan pitsiunelma! Tosi dramaattinen ja upea. Mahtavia löytöjä sinulla :)

  http://queenofzeal.blogspot.com/

  ReplyDelete
 7. Sulla oli näköjään ihan samat sunnuntain suunnitelmat kuin mullakin! Noi nro. 3 Hunterin kumpparit on ihanat, mutta ei osunu silmään moisia, enkä jaksa netistä tilailla.. mutta löytyipä mullekkin kumpparit vihdoin! Löysitkö sä mitä lähdit ettimään? ;)

  ReplyDelete
 8. Pitsipusero näyttää kivalta. Kyllä varmasti sopeudut nopeasti uusiin maisemiin:)Olen itsekin parisen kertaa muuttanut maasta toiseen kuukauden varoajalla;)

  Champagne

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)