Thursday, September 29, 2011

Outfit in black and white

Eilen oli päällä tällaista. Kyllä ehdottomasti näin syksyllä mieleni halajaa enemmän näitä neutraaleja sekä maanläheisiä värejä, mutta on niitä kiva välillä piristää pienillä väriläiskillä, kuten tässä asussa tällä viininpunaisella laukullani. Huomaan käyttäväni tätä laukkua erityisesti syksyisin ja talvisinm sillä se sopii hyvin tummien syksyisten värien rinnalla pienenä väripilkkuna. Kun sanotaan, että musta sopii kaiken kanssa, niin olen suorastaan yllättynyt kuinka monen värin kanssa tämä viininpunainenkin sopii! Erityisen hyvin juuri syksyn harmaan, ruskean sävyjen, mustan, valkoisen ja tumman vihreän kanssa. 


blouse: Vila, belt: H&M, pants: Vila, shoes: CL, bag: LV, trench: Burberry, watch: Michael Kors, bracelet: Gina Tricot


Here's what I wore yesterday. As I crave to put on more neutral colours after a very bright and colourful summer, I still like to spice up my outfits with a little splash of colour. Here I've done it with my burgundy Alma MM. This colour flatters beautifully other autumn/winter colours like grey, black, white, brown and dark green. That's probably why I seem to wear this bag awfully lot during fall and winter. 

32 comments:

  1. Tuo laukku on mun himotuslistalla seuraavana...on se vaan aivan herkku! Olen myös huomannut saman, että tuollainen tumma viininpunainen, sekä myös muut tummat sävyt (vihreästä, sinisestä) sopivat mustan tavoin kaikkiin muihin väreihin. Tosi tyylikäs tämä asukokonaisuutesi =)

    ReplyDelete
  2. Upea asukokonaisuus! Sinulla todella on pettämätön tyylitaju ja huh, kuinka kaunis oletkaan :)

    -Hannah

    ReplyDelete
  3. Ihana paita, onko se Vilan syysmallistosta?
    Samoin tuo laukku on kyllä oikein syysunelma!

    Porvoolainen

    ReplyDelete
  4. Yhdyn Hannaan, wau taas jälleen kerran kuuluu tältä päästä :) Sisäinen kauneus kumpuaa ja tämän kaunis ulkokuori, kaikki on kyllä kohdallaan tällä naisella <3

    ReplyDelete
  5. Oi miksi minä en löydä tuollaista vyötä hennesistä sitten millään, löysin kyllä samantyylisen mutta kun se ei nyt riitä! :D Piti muuten kysyä että mistä hennesistä ostit sen "statement making" kaulakorun (korjaa jos muistan väärin) ? Ainakaan netissä niitä ei myydä ja parissa lähihennesissä Espoossa en ole samanlaisia nähnyt.

    http://iwaitfornoman.blogspot.com/

    T. ihaileva Cami jälleen :)

    ReplyDelete
  6. Jaana,
    No nyt inspiroit mua! Pitääpä yhdistää farkkuihin ja siniseen bleiseriin! :) Loistavaa - kiitos! :)

    Hannah,
    Sinä se itse olet todella kaunis. Aina ystävälliset kommenttsisi huokuvat sellaista sisäistä kauneutta, joka on minusta loppujen lopuksi se kaikista tärkein asia elämässä :)

    Porvoolainen,
    Paita on jo yli vuoden ainakin vanha :/ Mutta varmaan toistuu melko samanlaiset kuosit tänäkin vuonna! :) Ja kiitos - olen kanssasi samaa mieltä! :)

    Elsabete,
    Ja ihan sama kommentti menee sulle takaisin kuin Hannahille ;)

    ReplyDelete
  7. Sun kasvot näyttää näissä kuvissa erittäin freesiltä! Käytätkö itseruskettavaa(jos kyllä, niin mitä?) tai oliko tuona päivänä joku spesiaalimpi/erilainen meikki? :) looks good!

    ReplyDelete
  8. Cami,
    Voih, se kultainen mekko tuli sellaisen sinililan mekon mukana, jonka sain H&M:n showroomilta Helsingistä ja samalla kertaa sain sen kultaisen statement making kaulakorun heiltä :/ Pahoitteluni kun en osaa auttaa eteenpäin:/

    Anonyymi,
    Voi kiitos paljon! Ihan samat perus meikit minulla on pällä mitkä aina on, ehkä sitten valo on ollut poikkeuksellisen suotuinen? :) Pitäisi ehdottomasti saada pian aikaiseksi "minun kosmetiikkani" -postaus missä esittelen käyttämäni tuotteita. Samoin Make my Make up postaus tarvitsisi päivityksen! :/ Mutta näin nopeasti vastaus tuohon itseruskettavaan: Olen käyttänyt Clarinsin itseruskettavaa ja pidän siitä kovasti, mutta en ole tainnut sitä kesän jäljiltä ainkaan puoleen vuoteen käyttää :/

    ReplyDelete
  9. Ihanasti oot solminut tuon trenssin vyön! miten sä onnistut tuossa? :)

    ReplyDelete
  10. ihan mahtavan upea asukokonaisuus ja etenkin tuo paita! löytäisinpä itsekkin jonkun tuon tapaisen! Minuakin kiinnostaisi meikkipostaus :)
    Ihanaa päivää Mrs. V!

    ReplyDelete
  11. Tosi makee asu ja tuo laukku on niin ihana!

    ReplyDelete
  12. miten teet meikkipohjasi? millä tuotteilla?

    ReplyDelete
  13. Aivan mahtava asukokoneisuus! Olet niin kauniskin :) ja olen jäänyt jo aivan koukkuun blogiisi..

    Ehdotus: voisitko tehdä jonkinmoisen kauneus/terveys postauksen. Siinä voisi olla asiaa esimerkiksi ihon hoidosta, käytkö itse kuinka usein kauneushoidoissa jne :) ja tietenki jos sinulla on kokemusta terveellisestä ruokavaliosta jne :)

    ReplyDelete
  14. Ihana paita! Rakastuin :O

    http://grumfus.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Näytät upealta !
    toivottavasti itsekin olen sitten 10 vuoden päästä yhtä tyylikäs kuin sinä.
    :) mukavaa syksyä ja kiitos ihanasta blogista.

    ReplyDelete
  16. tosi kiva asu! sinä se osaat pukeutua aina niin tyylikkäästi:) ja tuo buberryn trenssi, olisipas joskus sellainen minunkin vaatekaapissa<3

    ReplyDelete
  17. Mitä muokkausohjelmaa käytät ?

    Kauniita kuvia ja kivoja vaatteita! :)

    ReplyDelete
  18. Todella ihana kokonaisuus kaikkiaan.. :)

    ReplyDelete
  19. Upea kokonaisuus ja todella tyylikäs! Toi Vuittonin laukku on niiin kaunis :)

    ReplyDelete
  20. Upea asukokonaisuus ja toi trenssi on niin ihana! Sulla on niin ihania vaatteita ja laukkuja ja tosi kivasti osaat laittaa asukuvat tanne =)

    http://iseesc.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. Voi että, saat kaiken näyttämään niin tyylikkäältä! :) Ihana tuo laukku! Lisää ja useammin asupostauksia! Näistä kun saa aina huimasti inspiraatiota omaan pukeutumiseen!

    ReplyDelete
  22. Hei!
    Aivan ihania yhdistelmiä taas! Laukku on kyllä upea, saisit käyttää sitä enemmän! Voisitkohan tehdä postauksen tuosta trenssistäsi? Haluaisin nähdä tarkemmin takin vuorta, ja tietää esim minkä kauden mallistoa yms. En ole varmaan ainoa, jota kiinnostaa, ja näin syksyllä se olisi ajankohtainenkin! :)

    ReplyDelete
  23. Oi, näytät ihan mielettömän upealta! Asukokonaisuus on todella onnistunut! :)

    ReplyDelete
  24. onko toi sun trenssi Burberry Prosum mallistoa? Ihana asukokonaisuus! :)

    ReplyDelete
  25. Aivan uskomattoman ihana asu! Toi paita on iiiiihana!

    ReplyDelete
  26. Ai että, miten onnistunut asu ja etenkin tuo ulkoasu! :) Monestihan kaikki näyttävät syksyisin aika samanlaisilta ulkona liikkuessaan, kun asut ovat päästä varpaisiin tummia, mutta tässä asussa erotut positiivisesti joukosta! Miten voikaan kolmella loppujen lopuksi neutraalilla sävyllä saada niin pirteän kokonaisuuden aikaan... Ja huomaa kyllä, että Burberryn trenssi on varmasti joka pennin arvoinen, se näyttää niin ylelliseltä ja tyylikkäältä halpaketjujen takkeihin verrattuna! Pitäisi jossain vaiheessa itsekin päivittää laadukkaampaan trenssiin ;) -Mirtsi

    ReplyDelete
  27. Ihanaa saada taas kunnon asukuvia tänne. :) Tuo trenssi on ihana!! Koko asu on jälleen aivan loistava. :)

    ReplyDelete
  28. Niin ja olen saanut korun. Mielestäni olen kyllä jo kertonutkin että se tuli..? Muistankohan ihan väärin, apua! Mutta kumminkin sain kyllä korun, ja se on niin upea. <3 :)

    ReplyDelete
  29. Miksi muokkaat nykyään noi sun taustat valkosiks? :o

    ReplyDelete
  30. Jenni,
    Ihan vain laittanut rusetille, mutta kiitos paljon!:)

    Veronica,
    Kiitos ihana! Toivottavasti saan meikkipostausta pian aikaiseksi sitten! :) Samaa sinulle ihana!

    Tiia,
    Kiitos paljon!

    Anonyymi,
    Käytän Lancomen teint idolea sekä MACin (en muista sarjaa) voiteita yhdessä saadakseni mahdollisimman oikean värin :) Sienellä levitän, mutta yritän saada asiasta pian postauksen! :)

    katies,
    Voi kiitos, mutta kauneus on katsojan silmissä ;) Ja voi miten mukavaa, että olen saanut noin uskollisen lukijan ! Yritän saada sillä saralla enemmän aikaiseksi! Sillä aikaa voit lukea vaikka vanhoja Health sekä Beauty kategorioiden alta löytyviä postauksia! :)

    Bincci,
    Kiitos!:)

    Anonyymi,
    Kauneus on katsojan silmissä :) Aivan varmasti olet upeampikin! Samaa sinulle! :)

    Essi,
    Suosittelen ehdottomasti sellaiseen satsaamista. Se on vaan ryhdikkyydeltään NIIIIN eri luokkaa kuin muut trenssit joita olen tullut käyttäneeksi.

    hupsuhapsu,
    Käytän photoshoppia! :) Kiitos paljon! :)

    Riina,
    Kiitos paljon kohteliaisuudesta!

    Jenna,
    Kiitos kauniista sanoistasi!

    SC,
    Kiitos paljon, olet kovin ystävällinen ja mukvaa että tämä uusi tapa asetella päivän asu kuvia miellyttää! :)

    Anonyymi,'
    voi miten kiva kuulla! Yritän! Usein vaan itse saan tarpeekseni tuosta oman naaman näkymisestä niin oletan että tekin:D

    anonyymi,
    Kuule nyt on katsojan silmissä :) Kiva ttä meillä on sama maku ja kiitos kauniista sanoistasi!

    anonyymi,
    Itseasissa olen joskus aiemmin tehyt melko tarkan postauksen siitä. Suosittelen käyttämään tuota oikealla blogissani näkyvää hakukenttää, minne kirjoittamalla burberry trenssi niin varmaan löytyy vanha postaus sieltä seasta :) Tässä suora linkki:http://strictlystyle.blogspot.com/2011/03/kevattakki-haussa-trenssien-vertailu.html

    Reetta,
    Kiitos ihana ja kiitos Vila! :)

    Elle-Marie,
    Kiitos paljon kauniista kohteliaisuudesta! :)

    Saija,
    Taitaa olla ihan vaan Classic Trench, joka löytyy vuoden ympäri mallistosta, mutten ole varma! Ja kiitos!:)

    Minka,
    Kiitos kaunis!! :)

    anonyymi,
    Kiitos paljon ihanista sanoistais! Mukava, jos meillä on sama maku ja olet tänne löytänyt! :)
    Olen kyllä ihan samaa mieltä burberryn laadusta. Suosittelen kurkkaamaan tämän postaukseni viime keväältä:http://strictlystyle.blogspot.com/2011/03/kevattakki-haussa-trenssien-vertailu.html

    Helkku,
    Ihanaa että niitä on ikävöity! :) Ja kiitos taas murunen <3 Loistavaa, että koru saapui perille. En tiedä onko mulla mennyt tässä epähuomiossa ohi :/ Niin sekaisin kaiken kanssa että vähän menee jotkut asiat ohi :/

    Anonyymi,
    Koska opin photoshopilla hetki sitten poistamaan taustan hyvin nopeasti ja minusta se saa sisällä otetuista päivänasu kuvista hieman ryhdikkäämpiä ja valoisampia :) Kiva kokeilla uusia ulottuvuuksia :)

    ReplyDelete
  31. Olet saanut minut himoamaan tuota laukkua! Kävin sitä katsomassa liikkeessä, mutta epäröin väriä. Kun olen nähnyt miten vaivattomasti olet sitä yhdistellyt asuihin, niin alan tosissani harkita tuon kaunokaisen kotiuttamista.

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)