Friday, September 9, 2011

Outfit in black and white

Pidemmittä puheitta, tässä asu viime viikolta.

Without further ado, here's an outfit from last week.


blazer: Filippa K, shirt: Filippa K, shorts: Vila, black tights: from the next door grocery store (and they broke already...), blue scarf: Harvey Nichols, shoes: C. Louboutin, bag: Chanel, Silver necklaces: SNÖ of Sweden and Thomas Sabo

12 comments:

 1. Ihana asu! Tosin vain sellainen, jolla on yhtä mielettömät sääret kuin sinulla, voi tuollaisia shortseja käyttää. :) Vau! Voisitko tehdä joku kerta arkimeikkipostauksen ja sellaisen lempikosmetiikkasi-koonnin? Olisi kiva tutustua siihenkin puoleen sinusta. :) Hauskaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 2. voi kuinka ihana asu ja nuo korut ovat kruunaavat kokonaisuuden! ja kaunis sinä :)

  diamondgirl-janika.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Opna todella hyvän näköinen asu! Nahkashortsit antavat kivasti särmää asuun :)

  Ps. Blogissani on arvonta menossa

  http://todellajossain.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. täytyy myöntää että asukokonaisuus on parhain (jos nyt näin voi sanoa), mitä olen ikinä nähnyt päälläsi! tuo kokonaisuus on kuin taideteos, mustaa nahkaa ja sähkönsininstä, ai että! mukavaa viikonloppua!:)

  ReplyDelete
 5. Hieno asu. Plussaa Ihanat sääret ja laukku!

  ReplyDelete
 6. Moikka Mrs. V!

  Halusin vain käydä huikkaamassa terveiseni. Aiemmin kirjoittelin tänne aina nimellä Puputupuna, mutta jatkossa ihan omalla nimelläni. Tämän muutoksen myötä suljen myös vanhan Pupumaa blogini ja avasin uuden nimeäni kantavan blogin josta aion tehdä juuri itseni näköisen mihin en edellisen blogini kanssa onnistunut. Jatkossa Puputuna on sitten Maarit, ettet ihmettele mihin Puputupuna katosi. :)

  ReplyDelete
 7. Hei! Harmittaa että viime aikoina postauksesi ovat olleet superlyhyitä :( Ja nimenomaan "pidemmittä puheitta"...Ennen kerroit päivän tekemisistä enemmän ja asukuviakin oli huomattavasti enemmän! Nykyään vain paljon "turhia" esittelyjä, kuten edellisen postauksen hatut yms missä SINUSTA ei ole kuvaa eikä kirjoitusta. Monet varmaan tykkäävät postauksistasi myös noin, mutta itse tulen päivästä toiseen SINUN vuoksesi enkä hattujen :(

  OLisi mukavaa että ruoeisit taas kirjoittelemaan pidemmästi ja vähän muustakin kuin syksyn trendeistä...

  ReplyDelete
 8. Aivan ihanan varinen huivi! Itsellani on myos sama Filippa K:n paita ja se on ollut kovassa kaytossa :)
  Kauniita kuvia!

  Sofia

  www.styleplaza.blogspot.com

  ReplyDelete
 9. Uu rakastan tota sinistä huivia! Ihanuusasu muutenkin <3

  khaijastyle.blogspot.com

  ReplyDelete
 10. Asukokonaisuus on mahtava ilman tuota sähkönsinistä huivia.

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)