Tuesday, September 27, 2011

I found it!!

Muistatteko, kun sanoin tuossa hiljattain että mieleni teki kovasti läpikuultavaa puseroa, josta löytyisi pitsiäkin? Noh, minulla kävi onnenkantamoinen, sillä löysin Stockalta juuri sellaisen paidan kuin etsinkin.
Ostin itselleni kuvassa näkyvän D&G:n pitsipuseron, mutta mustana. Minä olen pukenut alle mustan tuubitopin, mutta todella rohkea voi käyttää alla rintaliivejä pelkästäänkin. Itselleni se tosin ei tunnu sopivalta, mutta muotilehtien sivuilla onnistuneita yhdistelmiä on näkynyt paljon. Puseroa voi käyttää loistavasti arjessa kuin juhlassakin, joten kyseistä vaatekappaletta näkyy päälläni vielä paljon.
Jos tykästyit, löydät puseron Fashiolistan profiilistanikin ;)


Just a little while ago, I shared my crave for transparent lace blouses with you guys. To my excitement, I happened to find the perfect specimen a few days ago from the Finnish department store Stockmann's. The blouse was exactly what I was looking for, so I am extremely pleased. My new blouse is the D&G individual seen above, but only in the color black. As this item is very versatile, you'll be seeing a lot of it on Stictly Style;)  If you fancy this piece, you can find it on my Fashiolista profile as well.
 Gosh how happy I am of this discovery! :)

7 comments:

 1. Tosi kaunis!!:) Kuvaa paidasta sinun päälläsi odotellen!:) <3

  ReplyDelete
 2. Ihana pusero, ja varmana pukee sua tosi hyvin. :) Mä niin rakastan pitsiä vaatteissa!

  ReplyDelete
 3. bännerin kuvat.. :(

  ReplyDelete
 4. Aivan tosi kaunis paita ja mustana varmasti vielä ihanempi! :)

  ReplyDelete
 5. Heippa! Sellaista kyselisin että mitää nahkaa sinun ihana Alexasi on? Kiitos :)

  ReplyDelete
 6. Todella kaunis paita! Näyttää varmasti mielettömältä päälläsi!:)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)