Wednesday, September 7, 2011

Hat inspiration

Kun kerta tuli tuollainen syksyn säihin sopiva hattu hankittua, käväisin Chictopian sivuilla ammentamassa inspiraatiota minkä kaiken kanssa hattua voisi käyttääkään...


Hattuhan tuntuu ostuvan lähes minkä arkiasun kanssa tahansa!
Miten sinä käyttäisit tänä syysesonkina hattua? :)

Because I just purchased my autumn hat, I am still wondering with what kind of outfits I could wear it. Therefore, I decided to look for inspiration from Chictopia. As I suspected, it offered various ideas of how to master this look.
How are you going to wear hats this season?

15 comments:

 1. Oi, miten ihania asukokonaisuuksia ja hattuja :) Alkaa kyllä syyshatun ostaminen houkuttamaan. Syksykin kun on vihdoin tullut... Ihanaa syksyn jatkoa mrs V! :)

  ReplyDelete
 2. Ehdottomasti tuollaista mustaa lierihattua ! (toinen rivi, eka vasemmalta)

  Yhdistäisin sen mekkoon ja paksuihin sukkahousuihin. Lisänä siihen tietty ruskeat saappaat jotka odottaa jo kovasti syksyä ;)

  ReplyDelete
 3. Eilen taas ihastelin noita Jeffrey Campbellin kenkiä, mutta pidin pintani enkä tilannut, vaikka teki kyllä mieli!! Ja sovin että nyt riittää vähäks aikaa ihastelu! Nyt nään sitten sun postauksessa Jeffreyn kenkiä, äää en kestä! Ne olis kyllä niin ihanat!

  ReplyDelete
 4. Hei Mrs V! :)

  Olen lueskellut blogiasi jo jonkin aikaa ja ymmärsin kesän alussa että olet vain lomailemassa Suomessa. Kyselenkin että oletko virallisesti muuttanut takaisin Suomeen vai onko sinulla pidempi loma työpaikastasi omaasta asuinmaasta? Hassusti tuli kirjoitettua tuo kysymys :) Toivottavasti ymmärsit pointtini :)

  Mukavaa syksyä =)

  ReplyDelete
 5. Oi miten ihana ja suloinen kokonaisuus tuolla "vihreällä tytöllä". <3

  -Nanna

  ReplyDelete
 6. mä haluaisin niin osata käyttää hattua! yritystä riittää kyllä :D

  http://liisamarian.blogspot.com/

  ReplyDelete
 7. i love these big hats! MUST HAVE!

  http://www.thefrecklesblog.com/

  ReplyDelete
 8. Hattuja oon käyttänyt vaihtelevasti viitisen vuotta, eikä loppua näy! Mikään ei ole sen parempi keino hiuksille jotka ei ikinä suostu menemään hyvin kuin läntätä hattu päähän. :D
  Oon käyttänyt eniten farkkujen kanssa, mutta nyt kesällä käytin hellehattua mekkojen ja tunikoiden sekä bikineiden kanssa rannalla. :)

  ReplyDelete
 9. Ihania kuvia, noi vaatteet on nättejä! :) Pitäs varmaan ite kans hankkii tommonen hattu, mutta tääl korves olisin muiden silmissä varmaa jotenki "ylihienostunut". :D En keksiny parempaa sanaa..

  ReplyDelete
 10. Loistava postaus hatuista! :D
  T. Hattukauppias ;)

  ReplyDelete
 11. Aivan mielettömän upeita hattuja!! ja asukokonaisuuksia :) Saa nähdä jos itsellenikin vielä hatun ostan!

  diamondgirl-janika.blogspot.com

  ReplyDelete
 12. Upeita hattuja! Lähtiskö sullekin seuraavaks tommonen "gangsteri"hattu kokeiluun? ;)

  Mulle tollaset hatut sopii itseasias hyvinkin, pitäisi vaan rohkaistua ostamaan ja käyttämään. Sä kannat ainakin vaatteesi upeasti ja näyttävästi, pitäisi ottaa mallia siis susta! :)

  ReplyDelete
 13. Tosi kivoja kokonaisuuksia. Hattu sopii kyllä moniin asuihin, mutta itse rakastan erityisesti tuota kuvaa, mikä on toiseksi alimmalla rivillä oikealla. :)

  ReplyDelete
 14. Hatut ovat ihania ja toivottavasti niitä alettais käyttämään enemmän.

  Pukee asua kuin asua. Kuten noissa sinun inspiraatiokuvissasikin :)

  ReplyDelete
 15. Itse haluan taas 20-luvun tyylisen virkatun hatun. JOhon onkin jo langat valmiina.
  Kivoja hattuja kuvissa.

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)