Monday, August 8, 2011

Sun in my heart

Ah. Tämä Suomen sää tänä kesänä on ollut kerrassaan fantastinen. Niin kauniiden ilmojen takia sitä on tahtonut vielä suuremalla syyllä pukea väriä päälle. Mieli on virkeä ja se näkyy täten asustuksessanikin. Suomessa auringon voiman näkee hyvin selkeästi. Ohikulkijoiden suupielet ovat hymyissä päin, naurahduksia kuulee ympäri puistoa, hiljaisempi naapurikin vaihtaa kanssasi sanasen ja ilmassa huokuu positiivisuus. Voi kun sama energia voisi säilyä kaikilla läpi vuoden! :)

There shall be eternal summer in the grateful heart
-Celia Thaxter










 blazer: Mango, shorts: H&M, top: Philippa K, necklace: Snö of Sweden, blue bracelet: DFJ, watch: Michael Kors, golden bracelet: Gina Tricot, bag: Mulberry



Olen täysin ihastunut näihin DFJ:n nahkaisiin käsikoruihin. Muissa blogeissa (esim The Blond Saladissa) olen ihastellut muiden kykyä käyttää erilaisia koruja ja tehdä niihin asuihin sen pienen särmän mitä kokonaisuus kaipaa. Itse aikoinaan en osannut käyttää koruja lainkaan, vaikka kova harakka olenkin ollut. Nyt minusta tuntuu että niitäkin tahtoo haalia enemmän ja enemmän. Pienet asiat kun voivat joskus olla isoja asioita. Sain onnekseni käydä tässä hiljattain DFJ:n ja Snö of Swedenin Suomen toimistolla ihastelemassa mitä kauniimpia koruja. Siitä tulossa postausta vielä lähiaikoina... ;)

God how I love the summer in Finland! This summer has been especially great. The sun has really pampered us with it's warmth and you can see it everywhere. Us Finnish, who are used to long cold winters, have all really bloomed into incredibly happy and social human beings :) It's amazing how much the sun can affect our spirits. No wonder people in southern countries are stereotyped to be more social and out going;) Thank god for sunshine ha? :) With the kind of weather we have been having this summer, I am convinced that Finland is then the best place on earth <3
This summer I have worn a lot of colour and it has a lot to do with the sunny weather. Everyday I seem to put on something colourful. Recently, I visited the Finnish headquarters of the Swedish jewellery brand Snö of Sweden & DFJ. There I fell in love with this aqua blue leather bracalet. It brings a nice edge to the ensemble. Sometimes, it's the little things that can make a difference :) I will write more about the brand in the coming days... :)

26 comments:

  1. Mulla nakyikin sno of sweden-postaus bloggerin listalla, samoin banneriaanetys ja mietinkin mihin ne havisi! :)

    ihanan raikas tuonsavyinen keltainen mita jakussa, valkoisen kanssa! nauti loppukesasta :)

    ReplyDelete
  2. Snö of Sweden - korujen aatelisto. ;) Ei mutta oikeasti se on mun ihan ykkössuosikki mitä koruihin tulee. Niiiin kauniita, lähes kaikki mallit mitä niillä on. :)

    ReplyDelete
  3. Aivan ihana asukokonaisuus! :) love it!

    http://n-z-fi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Mistä DJF:n koruja saa? :) Saako stockmannilta?

    ReplyDelete
  5. Yocohoto,
    Joo SNÖ of Sweden postaus tulee pian! :) Banneri äänestys tulee myös jonkin ajan kuluttua, jonka yhteydessä tulee varmaan loistava arvonta...!:) Voi kiitos paljon, sinä myös!:)

    Helkku,
    Hei mahtavaa, koska mulla on tulossa pian arvonta, missä arvon joko SNÖn tai DFJn arvokkaan korun teille ihanille! :)

    Saija,
    Voi kiitos paljon! :)

    Anonyymi,
    Kyllä olen ainakin Stockmannilla nähnyt!:) Ja ymmärtääkseni juuri nyt on heille tulossa uusi valikoimakin täynnä kaikkea ihanaa! DFJ Suomen nettisivuilta näkee myös jälleenmyyjät sekä verkkokauppa:http://www.dfj.fi/index.php?ca=snoofswedenretailers

    ReplyDelete
  6. Olitko kenties lauantaina kauppatorilla? :-D
    Ihan ku oisin nähny sut tai sit vaan kuvittelin ku joku oli nii saman näköne! :-D

    ReplyDelete
  7. Mä rakastan koruja ja varsinkin Snön korut on ihania! Tuo turkoosi koru on kyllä ihanan raikas ja sopii asuun hyvin. Keltainen bleiserikin on niin ihana. Kivaa että muutkin tykkäävät väreistä koska itse tykkään paljon :)

    ReplyDelete
  8. Oi miten ihana tuo turkoosi koru! Käy ruskettuneen ihosi ja keltaisen bleiserisi kanssa kuin nenä päähän :)

    ReplyDelete
  9. Ulkomaalaisten ja suomalaisten blogien vertailussa huomaa että suomalaiset eivät edelleenkään osaa asustaa itseään huiveilla tai koruilla kuin rajallisesti. Kiva jos tuot siihen vähän muutosta.

    Olen myös kaivannut blogiisi näitä ulkokuvia jotka ovat tuhat kertaa parempia kuin sisäkuvat ja tuovat blogiasi kansainvälisemmälle tasolle. On tosi ihanaa huomata että olet kehittänyt itseäsi eteenpäin näin bloggaajana, tykkään todella paljon;)

    ReplyDelete
  10. Satutko yhtään muistamaan mitä tuo DFJ:n rannekoru maksoi? Se on tosi nätti :)

    ReplyDelete
  11. Anonyymi,
    Lauantaina olin sen verran lähellä kauppatoria, että kävin Fazulla mieheni kanssa aamupalalla, mutta muuten vietettiin lauantai päivä poissa Helsingistä, joten varmana ollut joku samannäköinen? :)

    Reetta,
    Hei ihana! PItkästä aikaa!:) Voi kiitos paljon! Toivottavasti sun kesä on mennyt myös loistavasti kesäisissä merkeissä? :)

    Sofie,
    Voi murunen <3 Kiitos ihana - sopis muuten sullekin kuin nenän päähän;)

    champagne,
    Joo onhan se hyvin henk.koht tyylillinen asia miten koruja käyttää, sillä kyllä ihailen välillä hyvin puhdasta ja selkeääkin linjaa hyvin minimalistisilla koruilla :) Toivottavasti voin tuoda jotain sinunkin esteettisesti tarkkaa silmää miellyttävää blogiini korujen muodossa:) Ja kiitos paljon suuresta kohteliaisuudesta:) Olen ihan samaa mieltä sun kanssasi, että ulkona otetut kuvat on miljoona kertaa parempia. Sitä vaan on riippuvainen muista kun pitää ulkona ottaa kuvat ja suoraan sanottuna välillä ihan hävettää pällistellä kameralle :D Mutta kai siihen tottuu jos ystävät ja mies ei saa hermoromahdusta mun kanssa :D

    ReplyDelete
  12. Moikka! Huippu kuvia kauniista naisesta jälleen kerran! :) Mielessäni on pyörinyt jo monta viikkoa ehdottaa sinulle postausideaa ja nyt sitten ajattelin tulla sen tänne naputtelemaan, vaikka et tosin ole mun fiksuja ideoita kysellyt! :D Elikkä mua kiinnostais sellainen postaus jossa valottaisit vähän seksikästä/ei-niin-seksikästä pukeutumista. Eli näyttäisit esim. asuja jotka mielestäsi toimivat ja ovat seksikkäitä sekä sitten ehkä vinkkaisit mikä menee jo hieman seksikkyyden ja noh... jonkun muun termin rajamaille. Elikkäs vinkkaisit vähän mikä sinun mielestä on seksikästä pukeutumista ja miten voi pukeutua seksikkäästi ja mikä taas menee "ammattinaisten" pukeutumisen puolelle. Uskon että tästä olisi nimittäin apua monelle naiselle, sillä itse nään välillä jopa järisyttävän (lue:aivan liian) seksikkäitä vaatteita klubeilla ja kaupungilla. Olisi myös kiinnostavaa tietää että mitä olet mieltä siitä että nykymaailmassa seksikkyyttä korostetaan niin paljon? Nykyään kun näkee jo reilu 10-vuotiaita juuri ja juuri vesirajan peittävissä hameissa ja hurjissa meikeissä...

    ReplyDelete
  13. Vau miten hienoja ja laadukkaita kuvia, ja tosi kaunis asu jälleen kerran:) Noiden merkkien korut on kyllä niin kauniita<3

    ReplyDelete
  14. Ihan mahtava asu, sulle sopii niin hyvin värikkäät vaatteet! (---: ja tuo kello... <3

    ReplyDelete
  15. Osaat ottaa tosi hienoja kuvia, joissa kaikki yksityiskohdat tulevat upeasti esille. En aiemmin ajatellutkaan ostavani tuollasia pukukoruja, mutta nyt lähdenkin liikkeelle heti Stokcan kautta kyseisiä ihanuuksia hankkimaan. Kiitos vihjeestä.

    ReplyDelete
  16. höh, miten ikävä mulla on suomeen! täällä missä mä asun on niiin kylmä just nyt :(

    ReplyDelete
  17. Hei! UUtena blogin seuraajana en ole yhdestä asiasta ihan kartalla. Asutko nyt siis suomessa vai ulkomailla. Ainakin luulen olet viettänyt koko kesän suomessa (?), niin vieläkö asut virallisesti ulkomailla?

    ReplyDelete
  18. Hui, ihosi näyttää jo vanhentuneelta, otsasta etenkin... :/ Iisisti sen auringon kanssa eikö vaan, kohtuus kaikessa siinäkin ;) Tuli muuten mieleen, että jos saisit vapaasti valita, missä maassa haluaisit asua (Suomee ei sit tähän lasketa;))?

    ReplyDelete
  19. Tytti,
    Voi kiitos kauniista sanoista hyvästä aiheesta!:) Kauneus on katsojan silmissä <3 Hmmmm. Olisihan mulla ehkä yksi tai kaksi omaa mielipidettä asiasta, katsotaan saanko niistä tehtyä järkevää postausta :) Kiitos!

    Kira,
    Kiitos ihana paljon <3 Eikö olekin? :)

    ELLU,
    Ihanaa, että meilä on sama maku ja olet löytänyt tänne blogiin :)

    Anonyymi,
    Loistavaa jos pystyin inspiroimaan! :)

    Anonyymi,
    Tiedän tunteen!!! :(

    Laura,
    Moikka!:) Asun ulkomailla, mutta olen lomalla nyt Suomessa, joka on sattuneesta syystä venähtänyt paljon pidemmäksi kuin alunperin oletettiin. Mutta kirjani ovat siis virallisesti ulkomailla:)

    Anonyymi,
    Sitä näkee mitä haluaa, kauneus kun on katsojan silmissä:) Ei hätää, oma auringon ottoni on oikein sopivissa määrissä:) Arabiemiraateissa, Englannissa, Jenkeissä, Ranskassa, Ruotsissa, Espanjassa, Hollannissa, Australiassa ?! äh. En osaisi päättää :/

    ReplyDelete
  20. I love the aqua bracelet!
    I agree that Finnish summers are very nice, it can get a bit cold for me, but that's because I'm from a warm place. Beautiful nonetheless.

    ReplyDelete
  21. Suomen kesä on kyllä ollut mahtava, Nyt ovat vain vesisateet jo saapuneet ainakin tänne Itä-Suomeen. Kauniisti käy sinulle tuo keltainen!

    ReplyDelete
  22. Oi, tuo Michael Korsin kello on ihana! Huomasin, että niitä saa ostettua nykyisin Suomenkin kamaralta. Täältä löytyy jälleenmyyjäpisteet: http://www.perkko.fi/jalleenmyyjat/kellot-ja-korut/michael-kors

    ReplyDelete
  23. Ai täh? Ikääntymisen merkkejä otsassa? :D ei todellakaan! ite oon 21-vuotias ja otsani näyttää varmasti ikääntyneemmältä, mun silmiin toi on ihan silonen :-)

    ReplyDelete
  24. Omistan itse saman keltaisen jakun mutta se näyttää huomattavasti paremmalta sinun päälläsi! Love your style :)

    http://doitwithstyle-joanna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. tosi kiva ku välillä ulkona otettuja asukuvia ! :) noi on jotenki ilosemman(?:D) näkösiäki.

    ReplyDelete
  26. Keltainen bleiseri on kyllä ihan mahtava, rakastan tota väriä! :)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)