Friday, August 12, 2011

Spiked

Suosikki liikkeeni on varmaankin Suomessa Nina's. Tämähän ei varmaankaan juonna juuriaan siitä, että olen totaalinen laukku- että kenkäfanaatikko?;)  Olen etsinyt nudea clutchia pidemmän aikaa ja Nina'sin näyteikkunassa sellainen sitten loisti kauneudessaan. Monta kertaa ohi mentyäni viimein sinne kauppaan sisään kävelin ja vein ihanaisen kotiin.



Mutta osuihan silmään jotain muutakin siinä kaupassa. Tietysti. Nämä Christian Louboutinin Pigalle Black Spikes- korkokengät olivat kyllä kerrassaan ihanat. Minun tyylilleni taitavat kuitenkin olla sen verran rajut, etten tulisi niitä tarpeeksi käyttämään, mutta kyllä niitä tuli tovi ihailtua. Minulla kun on lisäksi niin älyttömän pitkät varpaat, että monissa Louboutinin malleissa se "seksikkääksi" tarkoitettu varvasvälien vilkkuminen näyttää minun kohdallani vaan härskiltä:) Täten jään ihailemaan mallia muiden päällä.




In Helsinki my favourite store is Nina's, which is located in the gorgeous street of Bulevardi. My infatuation with the store might have something to do with the fact that I am a complete shoe- and bag fanatic;) For a while now I've been looking for that perfectly spacious nude clutch and saw one in the display window of the boutique in question. After having gone past the store for several weeks, I finally caved and stepped in to get the clutch that I had been drooling over. But of course I couldn't get out before finding a new crush item... These Christian Louboutin Pigalle Black Spike stilettos are just simply gorgeous! This style is just a bit too rough for me and unfortunatelly my freakishly long toes do not fit in nicely in this feminine model, so I will just have to settle for admiring this pair on others. Aren't they gorgeous?!

14 comments:

  1. Vau, onko tuo sinun pyöräsi tuossa kuvassa? Se on ihanan näköinen! olisiko mahdollista saada siitä enemmän kuvia...?
    Ja ISO kiitos ihanasta blogistasi!<3
    -appelsiini-

    ReplyDelete
  2. Täysin samaa mieltä, Nina's on ihana liike ja voi että olin iloinen kun hän päätti avata Turkuunkin nyt liikkeen!!:)
    Ihanat asukuvat alla, olet jälleen niin kauniina <3 :)

    ReplyDelete
  3. Nina's ja Della Marga on mun suosikit. Minkä merkkisen clutchin löysit? Miu Miu, Louboutine?? :)

    ReplyDelete
  4. Hei mä arvasin heti jo pelkästä otsikosta ;)
    Kauniit, syntisen kauniit!

    ReplyDelete
  5. Nina's on varmaan mukava jos siellä saa palvelua :) Siellä ei aina raha kelpaa, jos ei naama ole tarpeeksi cool.

    ReplyDelete
  6. Hmm, uskoisin että osaisit yhdistellä nuokin kengät omaan tyyliisi ihan pilkulleen sopiviksi. :) Katsoin ensin että ovatpa rajut, mutta vähän aikaa funtsittuani aloin nähdä muitakin kuin rokahtavia asumahdollisuuksia. ;)

    Asiasta vähän sivuun, sinulla kun on noita Louboutineja niin osaat varmaan sanoa millainen profiili niissä on? Itselläni on hyvin korkea jalkaholvi ja suurimmassa osassa kenkiä se jää ikävästi näkyviin eivätkä kengät tue tarpeeksi. Ennen kun alan edes haaveilemaan lubuista niin ajattelin kysäistä, kannattaako minun. ;)

    ReplyDelete
  7. ooi ihanat kengät1 aivan liian rajut mun käyttöön, mutta muilla voi ihailla! (:
    tuli tässä mieleen postaustoive jos sulla joskus on aikaa tain inspistä tehä. Olen luknut blogiasi ihan alusta asti sieltä 2009 ja mieleeni juolahti vanha postaus jossa oli tyylisi kulmakivat (ginen toppia, neuletta yms) olisi kiva saada uusi ja päivitetty versio tyylisi kulmakivistä :) tyylikun selvästi on muuttunut ja kehittynyt :)

    ReplyDelete
  8. Huippu blogi :) Sulla on vilahtanut kuvissa ihana kultainen kello, onko se mistä ostettu ja mikä merkki/malli/hinta?

    ReplyDelete
  9. Your blog is really great! And also your sense of style is absolutely great, too. Though I haven't been reading this for a long time yet, it's been very, very inspiring !

    ReplyDelete
  10. Voi sun pyörä näyttää tosi kivalta, oisko siitä mahdollista saada enemmän kuvia:)?

    Muistelisin, että sä juot teetä. Tiedätkö, että säilyykö vihreän/valkoisen teen terveysvaikutukset jos sen kylmentää jääkaapissa? Yritin kyllä etsiä netistä vastausta, mutta en löytänyt. Toivottavasti tämä ei nyt ollut ihan typerä kysymys:D

    t. blondi teenlitkijä, joka fanittaa blogiasi:)

    ReplyDelete
  11. Ohhoh mitkä korot. Pystyykö tollasilla oikeesti kävelemään? Siis kun ei noissa näyttäis olevan platoakaan.

    ReplyDelete
  12. Zarasta saa tollaset korkkarit n. viiden sentin koroilla ja hintaa taisi olla n. 100e. Louboutinit ovat ihanat, mutta jos haluaa vähän matalemmillä koroilla ja halvemmalla niin Zaraan! :)

    ReplyDelete
  13. Kiitokset lemppariblogista! :) Suosittelen antamaan kuolattavan upealle kenkäparille vielä mahdollisuuden, sillä kapeajalkaisena ja hurjan pitkävarpaisena hyppelen juuri Louboutin Pigalleilla ilman härskisti vilauttelevia varpaita. Terävä kärki nimittäin nielee kilometrivarpaat siististi sisäänsä ;)

    ReplyDelete
  14. Kiitos taas aivan ihanasta blogista ja pirteästä kirjoitustyylistä. Olet tosi kaunis<3. JA Vau mitkä kengät<3

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)