Tuesday, August 23, 2011

Si, mañana mañana

Täytyy sanoa, että saatiin kyllä nauttia mitä parhaimmasta palasta Espanjaa. Paljon pieniä tunnelmallisia katuja, taustalla kimaltava meri, pieniä ravintoloita talojen katoilla, suussa sulavia espanjalaisia ruokia, samettisen pehmeitä punaviinejä ja paljon puheensorinaa - espanjaksi. Espanjan rannikolta kun on nykyään vaikea löytää kaupunkeja, jotka ei olisi suureksi osaksi turistien valtaamia, joten kyseinen kohde oli raikkaan autenttinen eikä turisteja liiaksi näkynyt.

Ilta hämärtyy hiipien. Kaupunki sytyttää tunnelmalliset pikkuvalonsa, jotka kylpevät kilvan kynttilän lämpimässä valossa. Tähdet kimaltavat yllä, kun perheet nauttivat lämpimässä illassa rakkaimpiensa seurasta yhteisen päivällispöydän ääressä. Kenelläkään ei ole kiire, vaan kaikki näyttävät ymmärtävän tämän hetken kauneuden. Si, mañana mañana. Nyt ymmärrän miksi <3

























jumpsuit: From a small boutique in Altea, sandals: From the same small boutique in Altea, belt: H&M, clutch: Ordning & Reda, bracelets: River Island, leather&chains bracelet: Massimo Dutti


Small and beautiful alleys full of charming restaurants and sirenic roof top terraces - all full of lively chatty spaniards, enjoying delicious fruits of the sea and washing them down with their smooth and well bodied red wines. The night slowly arrives, draping this petite town with it's velvety blue sky. Small lights together with warm candle light begin to set the ambiance as families enjoy each other's company around a joined dinner table. No one is in a rush and everyone seems to grasp the beauty of right now. Si, mañana mañana. Now I understand why. 

47 comments:

  1. vautsi ku oot kaunis näissä kuvissa!

    ReplyDelete
  2. Huhhuh, tuon upeammaksi ei enään voi tulla :)

    ReplyDelete
  3. ihania kuvia ja olet jälleen kerran aivan upea joka kuvassa! :) Voi kun itsekkin pääsisi tuollaiseen maahan. Arki on ottanut jo täällä vallan eikä rentoutumisesta kyllä mulla tietoakaan....

    P.S odotan jo innolla sisustuspostauksiasi, mutta ajattelin jos voit tehdä myös jonkun kesän jälkeisen "terveys" postauksen kun moni kuitenkin aloittaa taas liikunnan ja terveellisemmin syömisen :)

    ReplyDelete
  4. Harmi, ettei ollut yhtään hyvää kuvaa seisovasta sinusta. Yksi hämärä kuva oli, mutta asusi upeat värit eivät päässeet kunnolla oikeuksiinsa.

    ReplyDelete
  5. Jenni,
    Kiitos ihana - mutta kauneus on katsojan silmissä:)

    viveka,
    Oletpa sinä ystävällinen:) Kauneus on katsojan sydämessä :)

    Veronica,
    Varmasti jonain päivänä olet sinäkin tuolla:) Voi että mä taas odotan että saan kunnolla taas arjesta kiinni - mulla on sitä mitä kaamein ikävä. Onneksi pian!:) Kiitos ideoista - pistän korvan taakse! :)

    Anonyymi,
    Olihan tuolla alussa kaksi? :) Mä luulin että kuvia oli jo ihan liikaa :) Onneksi ne värit näkyy niissä istumakuvissa paremmin, sillä sama asuhan tuo on:)

    ReplyDelete
  6. Kaunis, kauniimpi, täydellinen Mrs. V :)

    -Hannah-

    ReplyDelete
  7. 21st century charlie's angel, with a great tan and minus the bad hair, lol! <3 Käly

    ReplyDelete
  8. Näin uutena lukijana oli pakko tulla kommentoimaan että WAU millainen upea nainen olet ! Kiitos päivien piristämisestä tällaisilla ihanilla postauksilla :)

    ReplyDelete
  9. Aivan ihanat nuo valkoiset helmi-sandaalit, WOW!! Ovatko ne Espanjasta ostettu? Itse lähden kohta 7 viikoksi aurinkorannikolle, jos vaikka bongailisin noin ihania kenkiä... ;) Kuvat taitaa muuten olla Nerjasta, maisemat/kadut näyttävät tutuilta?

    ReplyDelete
  10. upeita kuvia. olet kyllä uskomattoman kaunis :)

    ReplyDelete
  11. Ihana alkuteksti kuville! Upeita kuvia, kauniita maisemia ja häikäisevän kaunis malli!

    ReplyDelete
  12. Miten voit olla noin UPEA!!

    ReplyDelete
  13. wonderful pictures... i like your jumpsuit...

    xxx tiza

    www.loop-ladys-life.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Olen alkanut lukemaan blogiasi noin kuukausi sitten. Niin ihana ja elämänmyönteinen nainen olet, ja kaunis kuin mikä. Kiitos, piristät aina karmeaa arkeani! Hymyilen joka kerta näitä lukiessani vaikka muuten ei hymyilyttäisi lainkaan :)

    ReplyDelete
  15. Oot kyllä ruskea kuin papu! :) Oon kade! Ja nuo sandaalit ovat upeat.

    ReplyDelete
  16. miks pitää olla noin ruskea?

    ReplyDelete
  17. Ihania kuvia! Ja vautsi mikä rusketus sinulla onkaan :)

    ReplyDelete
  18. Ihania kuvia jälleen kerran! Varsinkin asustasi pidin paljon :)

    ReplyDelete
  19. Aivan ihania kuvia ja upeasti käy ruskettuneelle iholle tuo oranssin ja kullan sävy. :) Tällaiset postaukset saa kyllä jatkuvasta matkakuumesta potevan kärsimään! :D

    ReplyDelete
  20. sä oot kultapieni kyllä ihan espanjalaisen näköinenkin! upea ilmestys, sanoisinko (:

    ReplyDelete
  21. Minkälainen meikki on kasvoissasi näissä kuvissa? Upealta näyttää :)

    ReplyDelete
  22. on se vaan kaunista tuolla espanjassa

    ReplyDelete
  23. Apua, sä olet aivan valloittavan näköinen! Sun silmistäsi näkee, että olet sisäisesti myös varmastikin todella kaunis ihminen! Ihana katsoa tämmösiä kuvia. :)

    -Isabella

    ReplyDelete
  24. noi sandaalit on aivan järjettömän ihanat!! mitä merkkiä nuo ovat ja mitä maksoi=)? tiedätkö myydäänkö noita jossain netissä?

    ReplyDelete
  25. noi sandaalit on aivan järjettömän ihanat!! mitä merkkiä nuo ovat ja mitä maksoi=)? tiedätkö myydäänkö noita jossain netissä?

    ReplyDelete
  26. MIKSI rajaat kuviasi näyttääksesi pienemmältä?? olet kaunis ja kroppasi loistavassa kunnossa ilman rajailuja :)

    ReplyDelete
  27. Hannah,
    Ihana, ihanampi, täydellinen Hannah :)

    Käly,
    hahahhaha:) I wish :D

    Anonyymi,
    Voi miten ihanaa että sinä ystävällinen ihminen olet tänne blogiin eksynyt! Kiitos paljon ja tervetuloa <3

    Anonyymi,
    Kuvat on kaupungista nimeltä Altéa:) JA sieltä pikku putiikista nuo kengät löysin. Niillä ei tainnut olla omaa merkkiä, joten en osaa yhtään neuvoa mistä samanlaisia löytyisi :( Ihanaa aurinkoreissua!! :)

    Meri,
    Kauneus on silmissäsi <3

    Anonyymi,
    Minäkin pidin erityisesti alkuteksteistä :D Yritin jotenkin saada siihen sitä fiilistä :D Kiva että sinä huomasit sen <3

    Anonyymi,
    Miten voit olla noin ystävällinen?! <3 :)

    Tiza,
    Thanks dear! That was my only buy from spain together with the sandals. 50e all together :)

    Anonyymi,
    Kiitos ihan huimasti, että piristät päivääni kauniiilla sanoillasi. Olet kovin sydämellinen :)Kiitos että viihdyt blogissani!

    Marjaana,
    Mulla on luonnostaan aika tumma pigmentti, sen piikkiin menee :) Kiitos ihana <3

    ANonyymi,
    Mä kun oon auringossa kesäsin niin mulla vaan tarttuu väri tosi helposti :/ Syytän ja samalla kiitän pigementtiä :)

    Sofiina,
    Kiitos kauniista sanoistasi! :)

    diamond girl,
    Kiitos paljon ihana - taas <3

    Puputupuna,
    Kiitos suloisuus! Joo, musta tuntuu että mulla on aina jonkin sortin matkakuume :D

    Rosa,
    Kiitos, otan tuon suurena kohteliaisuutena. Mun mielestä kun espanjalaiset naiset on kovin kauniita :)

    Anonyymi,
    Mulla on aurinkopuuteria ja väritöntä irtopuuteria hallitsemassa kasvojen kiiltoa. Sitten huulilla väritöntä kiiltoa ja silmissä ruskeaa, valkoista ja kultaista luomiväriä ja nestemäiset rajaukset yläluomella! :)

    Anonyymi,
    On siellä, mutta onneksi on täällä meillä Suomessakin! :)

    Isabella,
    Voi miten suloinen olet, että katsot niin syvälle silmiinä ja näet vastaavaa hyvällä sydämelläsi <3

    Anonyymi,
    Voi ikävä kyllä en osaa sanoa yhtään! Maksoivat 19 euroa ja se oli pieni erillinen kauppa tuolla Alteassa :/ Pahoitteluni kun en voi auttaa eteenpäin :/

    anonyymi,
    Voi ikävä kyllä en osaa sanoa yhtään! Maksoivat 19 euroa ja se oli pieni erillinen kauppa tuolla Alteassa :/ Pahoitteluni kun en voi auttaa eteenpäin :/

    Anonyymi,
    Voi kiitos kauniista sanoistasi, mutta mitään en ole rajaillut! :) Kuvat on suoraan kameralta laitettu koneelle ja sitten ladattu kansiosta tänne nettiin. Eli niissä on ihan normi kuvasuhde! :) Eli tuolta minä näytän, vaikka en koe mitenkään erityisen pieni olevani. Juuri sopivan kokoinen :)

    ReplyDelete
  28. Ihania kuvia upeasta naisesta kauniissa kaupungissa. Alteasta haaveilen perheellemme lomakotia ja nämä kuvat ovat kuin vettä myllyyn!
    Ehkä sitten joskus...

    ReplyDelete
  29. Sä sovit niiiin hyvin tonne Espanjan sekaan! :DD

    ReplyDelete
  30. Apua miten ihanan jumpsuitin oot menny hankkimaan! Just ton tapaista mäkin oon ettiny koko kesän! Pakko sanoo, et nää lomakertomukset on kyllä sun kaikkien aikojen parhaimmat postaukset!:-) Mageita kuvia!

    ReplyDelete
  31. Olet kyllä niin kaunis ja todella upea tuossa jumpsuitissa! :) Tämä on ehdottamasti lemppariblogini!

    ReplyDelete
  32. Jumalaisen kauniita kuvia, noihin silmiin ei voi olla lumoutumatta ;)

    Ja mahtavat Espanjan maisemat, tämäkin täällä haluaa tuohon samaan espanjalaiseen tunnelmaan... :)

    ReplyDelete
  33. Heippa!

    Olen vähän aikaa blogeja seurannut 18v tyttö ja pidän tästä sun tosi paljon. Todella kauniita kuvia Espanjasta kuin myös sinustakin. :) Ja olet onnistunut saamaan täydellisen rusketuksen, joka näyttää kuitenkin terveeltä( t:kateellinen, lähes albiino :D) Ihailen rohkeaa tyyliäsi, ja onnistut yhdistelemään värejä ilman että näyttää yhtään mauttomalta! Jatka samaan malliin, vaikutat positiiviselta ja fiksulta ja toivon onnea ja iloa elämääsi! :)

    ReplyDelete
  34. mrs V! BEAUTIFUL,BEAUTIFUL PICTURES! ESPAÑA ES MUY BELLA! I VISITED ESPAÑA! MY FAVORITE PLACE IN ESPAÑA IS "SANTANDER",MY MOTHER BORN IN "TURIENO,SANTANDER"!! I SEE YOU! BESO! ANDREA FROM BUENOS AIRES ARGENTINA.

    ReplyDelete
  35. Näytät mielettömän kauniilta, todella ihana asu!! Haalarin ja ihon väri sopivat täydellisesti yhteen!

    ReplyDelete
  36. Siis eihän näitä kuvia voi kuin vain tuijottaa, sekä sinua upean olemuksesi tähden että kauniita kuvia Espanjalaisesta elämästä. Se on kyllä eräänlainen taito osata nauttia juuri tästä hetkestä huomisesta ja tulevasta murehtimatta. <3
    Ihana postaus, kaikenkaikkiaan!

    ReplyDelete
  37. oi kun on ihanan näköistä ja sä suorastaan säteilet noissa kuvissa! ihan uskomattoman kaunis!

    Kiitos mahtavasta blogista, inspiraatioista ja upeista kuvista, mukana ollaan roikuttu alusta asti ja lukijana säilytäänkin varmasti hamaan loppuun asti ;) oot mahtava !

    ReplyDelete
  38. Ihana väriyhdistelmä! Ruskeeseen ihoon sopii niin kauniisti kulta ja oranssi. Huokailin täällä kuvillesi. Huonojahan niistä ei saa, kun olet noin kaunis! :)

    ReplyDelete
  39. ahh ihanan tunnelmallisia kuvia! oot niin kaunis ja ihana rusketus!

    ReplyDelete
  40. Taas kerran niin upeita kuvia! : )

    ReplyDelete
  41. Täytyy kyllä sanoa että aivan mielettömän kaunis olet! ja vau mikä rusketus! :)

    ReplyDelete
  42. Kauniita kuvia kauniissa maisemissa. Ihana etta voit noin vain lahtea viikonlopuksi Espanjaan nautiskelemaan. Lucky you!

    ReplyDelete
  43. Hey, your jumpsuit is just awesome! Could you give a hint where to find one (anywhere in Europe, some bigger labels maybe)? Great pics, you're unbelievably pretty ^^

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)