Saturday, August 27, 2011

Outfit of the day in green and black

Yleensä olen koirien kanssa ulkona vanhat verrarit, t-paita ja tuulta pitävä takki päällä, mutta nämä kuvat napsittiin kun vietiin koirat lenkille ennen makoisaa viikonlopun sushi-lounasta. Tosin sen verran on yhtenevää yleiseen koiranulkoilutuslookkiini, että meikkiä en ole jaksanut sutia naamaan. Joten antakaa siis armoa vaikka tää neiti rouva ei olekaan valmis sen lähikuviin :)










Usually I do not walk my dogs in this kind of clothes, but we were going out for lunch after the walk so that's why the slighly more dressed up outfit compared to the usual old sweatpants, t-shirt and jacket ensamble. The similarity to my usual walkingthedogs-appearance is that I was too lazy to slap any make up on, so plase spare me even though I am not ready for my close-ups! :D

31 comments:

  1. Voi kuinka suloisia otuksia :') Meillä on myös Rottweiler, joten ehkä siitä syystä ne mun silmään näyttävät normaaliakin suloisemmilta.

    ReplyDelete
  2. teidän hauvat näyttää kyllä niin sympaattisilta etten kestä :) <3

    ReplyDelete
  3. Voiko joku oikeesti näyttää tolta ilman meikkiä! Olet todella luonnonkaunis, en voi kuin ihailla :)

    http://katariina-sunkissed.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Sinä ja siskosi olette todella upeita,joten lähikuvat ilman meikkiä ovat myös kaunista katsottavaa :) Ja lisään myös että koiranne ovat todella suloisia :)

    ReplyDelete
  5. Voi apua nää teidän karvatötteröt on kyllä niin lutusia, tollasia isoja nallekarhuja! Onko teillä ollut ikinä ongelmia pärjätä kahden ison koiran kanssa?

    ReplyDelete
  6. Kiva käydä katselemassa täällä kauniita kuvia <3

    ReplyDelete
  7. Siis ymmärsinkö oikein, ettei sulla oo meikkiä noissa kuvissa? Herttileijaa! Oot niin kaunis, että katselen kuviasi kateudesta vihreänä. :)

    ReplyDelete
  8. ihana poju tossa ekassa kuvassa xD "just chilling here with my tongue on my nose"

    ReplyDelete
  9. Ihana asu, kivat nuo housusi! Ja koirasi on niin suloisia :) Itsellänikin iski koirakuume kun näin eilen sellaisen pentu rasnkanbuldogin, aaaw <3

    http://diamondgirl-janika.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Oi. Onko sulla oikeasti noin nätit ja tummat ripset ilman meikkiäkin, vai oliko tässä jokin jekku? Ei kukaan voi olla noin nätti ilman meikkiä. :D
    Sun koiratkin on niin kauniita ja terveen näköisiä!

    ReplyDelete
  11. Voi että nuo teidän rottikset ovat hurmaavia!! Tosi hienoja hauvoja. Hieno on myös asu, rennon tyylikäs. Enkä voi vastustaa tuollaisia leopardikuvioisia huiveja... :/ T. 3 sellaista omistava... :D

    ReplyDelete
  12. Tyylikäs asu ja nuo vihreät housut on ihanat ja piristää asua hyvin :)

    ReplyDelete
  13. Olet aina niin raikkaan näköinen et todellakaan meikkiä tarvitse :) Positiivisuutesi ja 100% upea tyylitajusi saa minut tulemaan päivittäin kurkkimaan blogisi puolelle. Aurinkoista viikonloppua sinulle :) - Maija

    ReplyDelete
  14. Pöh, sähän näytät meikittä kauniilta! Kaunis ja ihanan värinen iho! :)

    - Laura

    ReplyDelete
  15. Olet niin kaunis! Harmistuin vaan, kun huomasin, että olit blurrannut vahvasti ihoasi lähikuvassa, sillä näen sinut vahvana, onnellisuudesta kauneutta ammentavana esimerkkinä.. Miksi peittelemme luonnollisuuttamme ja kaikkea sitä, mikä meissä poikkeaa meikki- ja muotimainoksista?

    Iloa päiviisi!

    ReplyDelete
  16. HERRANJESTAS ! Kukaan ei näytä noin kauniilta ilman meikkiä....kateellinen ilmottautuu ;)

    ReplyDelete
  17. tee tosta ylimmästä kuvasta banneri?!
    ihania kuvia, mut ylin tai kolmannessa kohassa oikealla on ihanin ! :)
    noi koirat on söpöjä!

    ReplyDelete
  18. Kui joku voi oikeesti olla noin nätti ilman meikkiä ;o vetää kateelliseks :-D tosi tosi nätti ! :-) muutenki oot tosi kaunis ja sul on ihana tyyli !! ja MAHTAVA blogi ;-)

    ReplyDelete
  19. Ihania kuvia. Olet todella kaunis ilman meikkiäkin ja koirasi ovat niiiin söpöjä, koirakuumeeni paheni taas monen monta asetta :).

    Haluaisin muuten kiittää kivasta blogista, jota olen jo muutaman kuukauden lukenut säännöllisesti, mutta en ole tainnut kommentoida aiemmin kun kerran. Ehkäpä värikkään tyylisi inspiroimana olen itsekin viime aikoina innostunut väreistä. Pukeuduin ennen melkein pelkästään mustaan ja tummansiniseen, mutta nyt katselen värejä kaupoissa "sillä silmällä". Olen tosin niin vaalea ihonväriltäni, etteivät kaikki värit sovi yhtä upeasti kuin sinulle. Mutta kivan punaisen sävyn olen sentään jo löytänyt ja yhden sen värisen paidankin ostanut.

    Kiitos siis sinulle inspiraatiosta ja ihanasta blogista. Mahtavaa, että jaksat päivittää niin usein. Jutut ja kuvat ovat aina niin loistavia ja iloisia, että rankemmankin työpäivän jälkeen postauksesi aina piristävät :).

    ReplyDelete
  20. Oiiii aivan ihana asu!! ja oot niiiin kauniina taas! :)

    ReplyDelete
  21. Hei! Oon muutama viikko sitten löytänyt blogisi, ja täytyy sanoa, että tää on mahtava :) blogi sisältää laadukkaita kuvia, kaunokaisen bloggaajan, joka omaa upean ja inspiroivan tyylin. Mun tekisi mieli kysyä pari kysymystä, mut ei ole ollenkaan pakko vastata!
    Oletko siis naimisissa? (En tiedä, mistä tällainen on tullut mieleeni)
    Ja asutko Suomen rajojen ulkopuolella?

    Anyways, kiitos antoisasta blogista :)

    ReplyDelete
  22. Ootpas nättinä! :) hei muistatko yhtään et mitä pentikin sarjaa ne teidän yölampun varjostimet on ja minkö kokoset? näyttää nimittäin tosi kivalta

    ReplyDelete
  23. No voit kuule ihan hyvin laittaa niitä lähikuvia meikittäkin, oot niin luonnonkaunis! :) Asusi on ihana, nuo vihreet pökät on kyllä pirteet :)
    Nuo koirat ovat niin valloittavia otuksia. :) Tulee ihan ikävä omaa pikku koiraani, jouduin luopumaan siitä kaksi viikkoa sitten. :( Ei ollut aivan helppo päätös!

    ReplyDelete
  24. Tosi kivasti taas mietitty ja kuvattu nämä kuvat. Nurmikko on vihreä ja koirat mustia, samat värit kuin asussasikin. Sinulla on todella hyvä kyky nähdä, mikä näyttää hyvältä!

    ReplyDelete
  25. Tiedän koirat näyttää ihan älyttömän herttaisilta - kilteiltä ja uskollisilta :))) Rapsutuksia! <3

    ReplyDelete
  26. ihana toi huivi, onko se mistä? =)

    ReplyDelete
  27. asiantuntijana voin sanoa 100% varmaksi, että olet blurrannut otsaasi tuossa lähikuvassa. en tiedä keräätkö lukijoitasi "kauneuspisteitä" sillä että mainostat itseäsi meikittömänä ja odotat saavasi kehuja kuvistasi. voin vilpittömästi sanoa sinun olevan kaunis, koska en ole alkuunkaan kateellinen ihminen - päinvastoin. olen todella ylpeä itsestäni, myös silloin kun olen täysin luonnollisena liikenteessä. ilman meikkiä, ripsienpidennyksiä tai muutakaan epäaitoa :)

    ReplyDelete
  28. Näytät aivan yhtä häikäisevältä ilman meikkiä! Kateelliseksi vetää :)

    Olisi mukava saada joku kerta laajempaakin postausta koiristasi ja rottweilereistä rotuna. Itse mietiskelen seuraavaa harrastuskoiraa ja rotikka on vahvana ykkösvaihtoehtona. Rentouttavaa syksyn alkua!

    ReplyDelete
  29. Varmaan ripsien pidennykset sulta löytyy?

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)