Sunday, August 14, 2011

Outfit in a pink state of mind

Nämä kirkkaan vaaleanpunaiset ovat olleet ehdottomasti yksiä lemppareitani kuluneella sesongilla. Värikkään trendin pyörteissä nämäkin silmään pistävät housut tuntuvat sopivan kaiken kanssa. Että olen tyytyväinen, että päätin olla heti alkukeväästä rohkea ja ostin nämä housut! Näitä on todella tullut käytettyä koko hinnan edestä. Helsingissä olen nähnyt samanlaisia housuja paljon muiden nuorten naisten yllä, ja täytyy sanoa, että ovat joka kerta tuoneet pirteydellään hymyn minun huulilleni. 












blazer: Filippa K, top: Zara, trousers: Zara, belt: H&M, shoes: C.Louboutin, watch: Michael Kors, bag: LV Alma MM, lipstick: MAC amplified

These neon pink trousers have been my absolute favourite this season! They really catch your eye and with this colourful season that we've been enjoying they seem to go with everything. I'm so glad that I decided to be bold early this spring and purchased these trousers from Zara. Really got my money's worth with these:)

54 comments:

  1. No onpa ne todellakin upeat! Wau mikä asu! Milloin palaatte kotimaahanne vai oletteko toistaiseksi Suomessa? Minäkin tulen sinne taas parin viikon päästä, ihanaa! Ois kiva kuulla niistä yksistä jutuista, you know :-)?

    ReplyDelete
  2. Luoko materiaali (vaatteet, kengät, laukut, korut, esineet yms) onnellisuutta? Blogissasi korostat ja tuot ne esille selvästi. Kyllähän sen huomaa että olet varakas ja sen näytätkin, mutta onko tuo materian korostaminen jo hieman oikeasti karannut käsistä? Sellaiselta ajatukselta ei voi välttyä kun blogiasi lukee.

    ReplyDelete
  3. Inspiroiduin noista sun housuista niin paljon että kävin ostamassa samantapaiset itsellenikin! Nyt ne vaan odottelee kaventamista vaatekaapissa, pitänee kaivaa ompelukone esille :D

    Mutta siis, aivan mahtava asu jälleen kerran :)

    ReplyDelete
  4. Olet todella todella kaunis! Kuvat ovat ihan kuin jostain kansainvälisestä blogista/muotisivuilta :)

    ReplyDelete
  5. Miten kukaan voi olla näin kaunis ja valloittava samaan aikaan? <3 Vai tekeekö taustakuvat minuun vaikutuksen taas ;) Asukokonaisuus on todella naisellisen sensuellinen!Itselläni on myös tumman pinkit housut,ja nyt kun ilmat alkavat kylmeneen,ja syksy tekemään tuloaan niin nämä kirkkaat housut pääset kyllä näkemään monta päivänvaloa. Ja varsinkin kun teen toimistolla töitä niin kyseiset housut tuovat väriä harmaaseen toimistoon. Ja ajoin kopioida tämän asun,kiitos! <3

    ReplyDelete
  6. Tuo kuva jossa näkyy myös kaupunkia ja istut ja vasen käsi on hiuksissasi on ihana ! :) Hyvin toimii mustan ja pinkin yhdistelmä, kultaisineen yksityiskohtineen. Voisitko joskus näyttää sormustasi tarkemmin, se näyttää upealta? (: Milloin olette menneet naimisiin, siis jos tämä ei ole henkilökohtaista.

    ReplyDelete
  7. On ihanaa, kun löytyy ihmisiä, jotka näyttävät hyvältä vaikka laittaisivat päällensä mitä! :)

    Todella pirtsakat nuo housut, vaikka itselleni olisivatkin jo hiukan liian pirtsakat. En pistäisi silti pahakseni, kun näkisin muiden jalassa :)

    ReplyDelete
  8. Onpas upea asu ja niin söpöt nuo pinkit farkut :P

    ReplyDelete
  9. Ihana asu taas kerran! En tajua, että mistä pystytrepimään inspiksen noihin sun ihaniin asuihin. :)

    ReplyDelete
  10. M-K,
    Kiitos ihana paljon! Ikävä kyllä en täällä kommentoi sen kuumoisemmin noita yksityiselämän puolelle meneviä juttuja, mutta laita ihmeessä minulle sähköpostia sillä haluisin kiittää sinua muutenkin inspiraatiosta, sillä olen sen yhden jutun nyt aloittamassa!!:) Kiitos sinun! :)

    Anonyymi,
    Ymmärrän hyvin, että ensi katsomalla tästä blogista saa äärimmäisen pinnallisen kuvan, sillä sitähän tämä blogi on. En tahdo julkisessa ympäristössä yksityiselämääni jaka, niin siksi luonnollisesti ns. pienemmät ja mitättömämmät asiat saavat sijaa täällä blogissa. Kuten varmasti jokainen tietää, materia ei missään nimessä tee onnelliseksi. Se voi tuoda pieniä hetkellisiä iloja, mutta ei onnea. Onnellisuus minusta piileekin siinä, että sitä osaa nauttia tästä hetkestä, eikä vaan mieti, että : sitten olen onnellinen kun jne. Sitä pitää osata arvostaa mitä sinulla on NYT. Minun onneni tekee rakkaimpani <3 Ja sen varmasti tietää myös jokainen lukija, jonka on noita "pintaraapaisu" postauksiani lukenut ja kommenttejani tarkemmin selaillut :) Mutta hyvä ottaa tällaisia kommentteja välillä esille, sillä helposti sen voi joku unohtaa, jos ei huomaa katsoa rivien välistä :)

    Nadja,
    Sun laiselle kaunokaiselle sopii kyllä kaikki ja varmasti ovat loistavat jaloissasi!:)

    Karoliina,
    Kiitos suuresta kohteliaisuudestasi ihana!! Yritän kehittää blogiani eteenpäin ja niin ihana kun te ihanat siellä tsemppaatte ja autatte siinä!:)

    Elisabete,
    No kuule sä itse olet sellainen aurinko, että helppohan se on saada koko ympäristö näyttämään hyvältä ku sitä itse loistaa iloisella luonteellaan:) Sinä se valloittava olet <3

    Anonyymi,
    Kiitos ihan huimasti siitä, että kauniisti kunnioitat ykistyisyyttäni! :) Menimme naimisiin 4 vuotta sitten :) Sormuksesta on ollut joskus kuvia lähempää, varmaan löytyisi jostain vahasta koru postauksesta? :) Ehkä joskus teen niistä uudestaan postauksen:)

    Aniina,
    Kuule tuo hyvännäköisyys on katsojan silmissä <3

    Tiia,
    Voi kiitos ihana kovasti <3

    kaura,
    Nyt inspis on tullut tämän kesän kauniista säistä ja iloisesta mielestä :D Kiitos ihana paljon kauniista kommentistasi! :)

    ReplyDelete
  11. Musta on hienoa kun löytyy blogi, joka on suomalainen ja sen kuvat sekä bloggaajan tyyli ovat viimeisenpäälle hiottuja. Tämä on kuin lukisi känsainvälistä blogia, koska kaikki on vain niin ihanaa. Eka kerta kun "uskallauduin" kommentoimaan, vaikka olen tätä jo vuoden päivät lukenut.

    Kiitos V, sinulle ihanasta blogista, ihanasta tyylistä, ihanista kirjoituksista ja etenkin siitä että jaksat tämän blogin kanssa!

    ReplyDelete
  12. olet niin kaunis nainen !! :) muutenkin kiva blogi ! sitä ajattelin kysäsitä että kuinka pitkä olet ? =)

    ReplyDelete
  13. Pakko munkin on vielä toistaa, että olet kyllä ihan älyttömän kaunis! :-) Tämä kysymys ei millään lailla liity tähän postaukseen, mutta millä alalla työskentelet/opiskelet? Ymmärrän kyllä jos et halua vastata, mutta monia varmaan kiinnostaisi tietää :)

    Ihanaa viikonloppua!

    ReplyDelete
  14. Nämä ulkona otetut asukuvat ovat ihan huippuja, tosi kivoja :) Pinkki huulipuna sopii myös ihanasti noihin housuihin!

    ReplyDelete
  15. Voi miten kaunis asukokonaisuus sinulla taas onkaan! En tiedä saisiko sinua yllyttää, mutta ainakin minä aloin miettimään miltä tuo asu näyttäisi niiden Louboutinin black spikes -korkokenkien kanssa ;)
    Kiitos ihanasta blogista, piristää kotiäidin "arkea" <3

    ReplyDelete
  16. Upeita kuvia!! Ja tuo asu on kyllä yksi upeimmista mitä olen sinulla täällä blogissa nähnyt!

    http://todellajossain.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. Todella nätti tuo musta toppi. Onko kuinka uusi ostos? En ole kyseisiä ainakaan vielä nähnyt Zarassa :o

    ReplyDelete
  18. En ole ennen kommentoinut, mutta nyt on ihan pakko! Aivan täydellinen asu :)

    ReplyDelete
  19. Tuohon onnellisuusaiheeseen vielä liittyen kysyisin ihan vilpittömästi, että olisitko sinä vielä (rehellisesti sanottuna) yhtä onnellinen, jos yht'äkkiä teidän/sinun elintasosi laskisi, eikä enää olisi mahdollisuutta moiseen hulppeaan jetset-elämään? Vaan pitäisi muuttaa esim. johonkin ihan tavalliseen kerrostalolähiöön, eikä enää olisi varaa ostella loputtomasti merkkilaukkuja ja -vaatteita. Pitäisi elellä siis ihan tällaisen tavan tallaajan normielämää.

    Tuntuu vaan, että on niin helppo siellä kirjoitella vaan kauniita ja kliseisiä lauseita "elämän pienistä iloista" tällaisen luksuksen keskeltä, jossa ei tarvitse murehtia taloudellista toimeentuloa.

    t. liisa

    ReplyDelete
  20. Sinulle sopii sitten mikä tahansa vaatekappale! Ja olet todella kaunis! :)

    ReplyDelete
  21. On huomautettava tuon erään anonyymin materialismi-kommenttiin sen verran, että en opi kyllä ikinä ymmärtämään niitä ihmisiä, jotka kiduttavat itseään lukemalla MUOTIblogeja, jos ne kerran ovat niin vastenmielisiä ja materialistisia! :D Tuohonkin kysymykseen olisi vastauksen saanut jo tämän blogin sivupalkissa, jossa kerrotaan että blogi on vain pintaraapaisu mrs. V:n elämästä. Luonnollisesti täällä sitten perehdytään enemmän niihin ei-niin-vakaviin aiheisiin, kuten muotiin, sillä henkilökohtaisuudet halutaan pitää poissa.

    ReplyDelete
  22. mis maas asut? ihana asu ja millainen pukeutuja olit teininä(14-16v)? välititkö vaatteista silloin ja voisikko laittaa kuvia sen aikasista asuistasi=)?

    ReplyDelete
  23. Oot kyllä niin upea!!!

    ReplyDelete
  24. Hei! Ihana asu jälleen kerran, tuo kultainen vyö on mahtava, jälleen kerran. Olen itsekin harkinnut punaista Almaa, mikä on tuon sinun laukun värin nimi?

    ReplyDelete
  25. Mitä kokoa sun housut on, kun noin hyvin istuu?

    ReplyDelete
  26. Sä olet niin ihanan upee, ettei voi muutakuin huokailla!

    ReplyDelete
  27. Liisan kommenttiin minun on jotenkin helppoa yhtyä. Mukava onkin kuulla blogistin vastauksia Liisan kysymyksiin. Valitettavasti aavistan jo, minkälaisia vastauksia Mrs. V. tulee kirjoittamaan. Korulauseita on aina helppoa sanoa, kun asiat ovat hyvin, taloudellinen tilanne on mitä on ja etc.

    Kyllähän tuolta sivupalkista ilmenee, että muotiin tässä blogissa keskitytään. Onhan se kuitenkin sanomattakin selvää, että Mrs. V:n elämässä tuo materiaali näyttelee suurta osaa. Ei sitä muuten kuvattaisi, esiteltäisi ja kerrottaisi samalla tavalla. Olen varma, että hieman toisenlaista elämää viettävä ja toisenlaisessa taloudellisessa tilanteessa oleva ihminen ei ole ihan niin kiinnostunut "muodista" ja pintaraapaisu hänen elämäänsä olisi luultavasti hyvin paljon arkisempi, vaikka ei hänenkään blogissa henkilökohtaisiin asioihin keskityttäisikään.

    Miten mahtaisikiin euroopankansalaiselta Mrs V:ltä elämä sujua esim. Jakomäessä opintotuella ja palkalla, jota saa Valintatalon kassalta iltavuoroista ja viikonlopputöistä. Mies työskentelisi esim. varastohommissa.. Ruuat ostettaisiin Valintatalosta ja Siwasta, viikonloppuna käytäisin lähibaarissa ja vuokranmaksupäivänä tili olisi aina tyhjillään.
    Kyllähän tämä Jakomäen nainenkin voisi pitää muotiblogia, mutta tuskinpa..

    Tuloerot ja samalla eriarvoisuus on oikeasti yllättävän suurta jopa täällä Suomessa. Toivottavasti ihmiset tajuaisivat tilanteen. Tätä blogia seuraamalla saa osittaisen kuvan toisen ääripään elämästä.

    ReplyDelete
  28. Oona,
    Niin ihanaa, kun te ihanat lukijat jaksatte kommentoida ja jakaa kanssani osan päivästänne. Kiitos siis sinulle, myös siitä, että sait hymyn huulilleni kauniilla kommentillasi! :)

    ANonyymi,
    Voi kiitos paljon!:) Olen 171 tai 172cm pitkä. En ole ihan satavarma :)

    Petra,
    Kiitos, mutta kauneus on katsojan silmissä <3 Ikävä kyllä en halua mitään täällä blogin puolella yksityiselämästäni puhua, muutä kuin että kaupallisella alalla tutkinnot että työ :) Enempää en kuitenkaan asiaa kommentoi :) Kiitos kunnioituksestasi! :)
    Samaa sinulle!

    Katariina,
    Minäkin pidän niistä enemmän. Paljon eloisampia! :)

    MayaK,
    ahahaha:) Joo ei pidä yhtään yllyttää :) Ei mutta tosiaan, nyt pitää pitää lompakon nyörit kiinni. Mitään uutta en tarvitse joten jää kyllä ostamatta:)

    Tanja,
    Voi kiitos ihana!:) Tuo luonnonvalo tekee kyllä jokaisen asun hieman edustavammaksi :D

    Elviira,
    Se on ostettu alkuvuodesta. En tiedä löytyykö enään:(

    Anonyymi,
    Voi kiitos ihana ensimmäisestä kommentistasi! :)

    Liisa,
    Rehellisesti, tottakai jos yht'äkkiä oma elintaso muuttuisi niin tietenkin siinä olisi totuttelemista (niinkuin kaiken uuden kanssa), mutta en usko että se onnellisuutta mitenkään vaikuttaisi. "JetSet"-elämästä kun oma elämäni on todella kaukana:) Mä olen rehellisesti sitä mieltä, että jokainen on oman onnensa seppä. Nämä eivät ole minusta kliseitä, vaan puhdas totuus omassa ajatusmaailmassani. AIna on helppo syyttää ulkoisia asioista (esim. "no kun on niin kamala pomo" tai "no kun mä tulen tällaisesta ympäristöstä" tai "no kun toi toinen ei ymmärrä") Minusta jokaisen tulee ottaa vastuu omasta elämästään ja rohkeasti tavoitella niitä omia unelmiaan. Kun sen uskaltaa tehdä ja sitä omien unelmien tavoittelua arvostaa (elää hetkessä) niin siellä piilee onnelisuus. Tottakai raha tekee joistain asioista tavallaan "helpompia", mutta tekee se myös jostain asioista vaikeampia. Edelleen, minusta kaikkein tärkeintä on se, kuinka sitä kohtelee muita ihmisiä ja miten sitä itse reagoi elämän haasteisiin ja kaikkeen muuhunkin arjen tapahtumiin. Itse olen ihan tavallinen tallaaja, en sen erikoisempi kuin kukaan muukaan. Ikävä kyllä, minä luen sinun tekstisi rivien välistä, että sinusta raha tekisi ihmisestä onnellisemman? Siitä olen ikävä kyllä itse hyvin eri mieltä.

    Anonyymi,
    Ei varmasti sovi, mutta ihana kun sinä olet niin ystävällinen <3 Kauneus kun on katsojan silmissä <3

    anonyymi,
    Olen kanssasi samaa mieltä. Miksi ihmeessä haaskata yhtään aikaa siihen, mikä tuntuu kamalalta tai tylsältä. Ihmisellä on AINA vaihtoehtoja. Onneksi valtaosa teistä ihanista siellä ruudun toisella puolella ymmärtävät tämän enemmän kuin hyvin:)

    ANonyymi,
    Ikävä kyllä en vastaa edes kysymyksiin asuinmaastani. Ei että siinä mitään erikoista olisi, vedän vain siihen yksityisyyden rajani:) Lisää voi luokea vanhasta "minä" postauksesta:) Mä voin yrittää löytää jotain kuvia (muuttanut sen veran mont akertaa että ei oikein ole vanhoja kuvia jäljellä) mutta sanon vaan että teini-iän vaatteet on olleet ihan kamalaa kateltavaa :D Saatte hyvät naurut jos vaan kuvia löydän! :D

    Anonyymi,
    "Mikään ei kuvaile paremmin toisen ihmisen luonnetta, kun se miten henkilö puhuu muista ihmisistä" Joten kiitos sinulle hyväsydämisyydestä <3

    Anonyymi,
    Muistaakseni se on Rouge Fauvista, mutta tarkasta vielä ihmeessä laukun omasta postauksesta. Jos kirjoitat blogini oikeassa sivupalkissa olevaan googlen hakukenttään ALMA MM niin varmaan löytyy värikin sieltä :)

    Anonyymi,
    Taitaapa olla 36 :)

    ReplyDelete
  29. Anonyymi,
    Kuule upeus on katsojan silmissä / sydämessä ;)

    Anonyymi,
    Olen ikävä kyllä eri mieltä. Elämässäni on tapahtunut myös paljon vaikeitakin asioita ja on sanottava, että se mitä meille tapahtuu ei määritä meitä vaan se kuinka me reagoimme siihen. Tottakai olen ottanut tietoisen riskin kun kirjoitan pinnallista blogia, sillä kaikki eivät välttämättä ymmärrä kuinka pieni osa se elämääni on, koska mitään muuta en julkisessa ympäristössä tahdo jakaa. Vähän naurahdin, sillä itse olen ollut töissä 14-vuotiaasta asti, jopa pari vuotta 16-vuotiaasta lähtien istunut juurikin siellä Valintatalon (vai oliko sittenkin Sesto?:)) kassalla toisen duunin ja lukion ohella:) Eli ei mitenkään tavatonta minulle :) Ihan totta, että eriarvoisuus on suurta maailmalla, mutta pakko sanoa, että Suomessa eletään kyllä melko pumpulissa "eriarvoisuuden" kanssa kun lähdetään hieman eteläisempiin valitoihin menemään, taikka itään tai länteen;) Liian usein tuntuu, että suomalaiset eivät ymmärrä, kuinka hyvin meillä loppujen lopuksi on asiat. Minä en missään nimessä ole ääripää:) Olen tuiki tavallinen tyttö, jota yksinkertaisesti on elämä kouluttanut. Ulkomailla asuminen on ehdottomasti siloittanut minun teräviä reunojani:) Ymmärtänyt todella, että oma tapa ei todellakaan ole se ainoa ja oikea tapa:) Todella harmillista, jos joku määrittää toisen ihmisen materian perusteella. Itse en sitä tekisi. Eikö eniten merkitse se, kuinka sitä kohtelee ja arvostaa muita ihmisiä? :) Kyllä jokaisen budjetin nainen voi olla minun mielestän kiinnostunut muodista:) Minusta vielä ne muodikkaimmat ja inspiroivimmat tyylitaiturit ovatkin usein juuri ne, jotka kokoavat upeat asusteensa esim. kirppareilta.
    Summasummarum, harmillista, että materian tai rahan takia jaetaan ihmisiä "kasteihin". Minusta se tulisi vaan käydä sen mukaan, miten sitä muita ihmisiä kohtelee:) Esimerkkinä, koko elämänsä pelkkää uraa tahkonut multimiljonääri voi olla hyvinkin onneton yksinäisyydessään ja pienen perheen äiti, jonka varat riittävät juuri kuukausittaiseen kodin pyöritykseen voi minusta olla heittämällä paljon onnellisempi. Minulla on esimerkkejä ihan omasta kaveripiiristä ja siitä syystäkin olen itse vakaasti sitä mieltä, että raha ei todellakaan sitä onnellisuutta tuo.

    ReplyDelete
  30. Nuo housut istuvat sulle kyllä kun nenä päähän. mulle nuo ei sit istu ollenkaan, varmaan johtuu takapuolen koosta sitten :D

    haluisin anonyymille sanoa että tuo jakomäessä asuminen ja valintatalossa asioiminen on ihan itsestään kiinni ja siitä millaista haluaa elämän olevan. Tiedoksesi sinulle että jakomäessä vuokra-asunto on VAIN 100euron verran halvempaa jos sitäkään kuin eteläisemmässä helsingissä ;)

    ReplyDelete
  31. Hei! Blogissani on sinulle haaste: haluaisin tietää millaisen asun sinä valitsisit huipputärkeään bisnestapaamiseen.

    http://valintoja.blogspot.com/2011/08/dress-for-success.html

    Olisin tosi iloinen, jos ennättäisit vastata tähän. Kiitos!

    -vali
    http://valintoja.blogspot.com

    ReplyDelete
  32. Oletko koskaan käynyt Hollannissa?Millasita siellä oli ja suosittelistko jotain tiettyjä "kohteita"? Itselläni olisi suuri unelma asua siellä mutta aluksi on vain tyydyttävä matkailuun :-)

    -Irma

    ReplyDelete
  33. Pelham Wife,
    Voi kuule kaunotar, nyt luulen että olet ihan liian kriittinen itsellesi! Varsinainen hotmama kun vielä olet;)
    Mä olen kanssasi aivan samaa mieltä. On niin helppo etsiä syyllisiä ulkopuolelta, eikä ottaa oikeasti vastuuta siitä omasta elämästä. Niinkuin sanoit, jokainen voi tehdä oman elämänsä! Elämä on kliseisesti valintoja täynnä, mutta juuri ne valinnat koostuvatkin siitä millaiseksi itse elämäsi haluat! :) Ja kiitos tuosta vuokra updatesta: Viimeksi asunut vuokralla yli 7 vuotta sitten Helsingissä ja nyt hiljattain ku katsoin missä hinnat ovat tänäpäivänä niin meinasin tippua tuolilta. Ihan taivaissahan vuokrat ovat nykyään ainakin Helsingissä!

    ReplyDelete
  34. vali,
    Kiitos ihana paljon!:) Todella kiva idea! Muutenkin tässä olen tässä suunnitellut postausta bisnes tyyliin liittyen :) Näin nopeasti pitäisin varmana valintana hyvin istuvaa housupukua. Jokaisella bisnes naisella tulisi olla se yksi omiin mittoihin räätälöity puku, joka päällä tuntuu siltä kun voisi valloittaa maailman :) Mutta aloitetaan ensin siitä tapaamisesta...:)

    Irma,
    Kyllä on tullut Hollannissa käytyä:) Mitä etsit, kulttuuria, shoppailua vai makuelämyksiä? Jos Hollanti kiinnostaa, niin suosittelen sinulle lämmöllä tätä blogia: www.kermakeksit.blogspot.com. Suomalainen hollannissa asuva nainen pohtii elämää ulkomailla ja kertoo mielenkiintoisella tavalla hollannin ja suomen eroista.

    ReplyDelete
  35. Kuvat on aivan mielettömän hyvä laatuisia! Joten, siis millä kameralla sä kuvaat? :)

    Itsekkin ostin pinkit Pepe Jeansin farkut Espanjasta pari vuotta sitten, ja vaikka silloin ehkä vähän arvelutti käyttää niitä, niin nyt ei ollenkaan! Ne ovat ihan piristävät :)

    Hauskaa loppukesää sinullekkin :)

    ReplyDelete
  36. Hyvät keskustelut täällä taas menossa :D Ei kun ihan oikeasti, mä en aina ymmärrä heitä jotka jaksavat sanoa tuosta pinnallisuudesta, koska a)se lukee jo tuossa sivupalkissa ja b)entäs sitten?? kaikkihan kirjottaa juuri sitä mitä tykkää, ja jos haluaa jotain syvällisempää luettavaa, niin onhan niitä blogeja mistä valita. Tää sun blogi on tosi hyvä näin. Piristävä, inspiroiva ja hauska. :)

    Mä yhdyn ihan kympillä noihin muihin kommentteihin, asusi on upea! Sä oot tyrmäävä, nainen! :) Erityisesti silmiin pistivät nuo kengät; niin upeet!!

    ReplyDelete
  37. Ensiksi kommentti kuvista. Mielettömän hyvältä näyttää tuo Almasi noiden pinkkien housujen kanssa. En olisi itse osannut noita värejä yhdistää (laukku + housut). Eräästä toisesta blogista bongasin myös pinkit housut, jotka oli yhdistetty konjakin sävyisiin kenkiin + laukkuun ja ruskeaan puseroon. Tätäkään en olisi itse älynnyt, kun jotenkin rajoittuneesti olisin laittanut omat pinkit housuni vain mustan kaveriksi. Ihanaa, kun on näitä kivoja blogeja tuomassa uutta piristystä ja ideaa pukeutumiseen =).

    Sitten näistä tietyistä kommenteista ja sun vastauksista: Olet ihan mahtava! =) <3

    ReplyDelete
  38. Saija,
    Kamerani on Canon eos 450d :) Samaa sinulle!:)

    Helkku,
    Joo :) Ymmärrän hyvin että eivät kaikki aina jaksa katsoa pintaa syvemmälle, niin onhan tuollaiset kommentit ihan odotettavissa:) Kiitos sinulle Helkku ainaisesta tuesta ja kauniista sanoistasi :) Blogi tulee näin kyllä pysymään ja valtaosa sen ymmärtääkin:)
    Sä olet ihana <3

    Jaana,
    Ihanaa jos kyen edelleen tuomaan pientä inspiraatiota pukeutumiseen!:) Sä myös aina niin ihanasti täällä jaksat kommentoida ja piristää mun päivää. Olet todella hyväsydäminen. Kiitos ihana! Minulle on kunnia, että viihdyt blogissani:)

    Anonyymi,
    Ikävä kyllä en julkaissut kommenttiasi, sillä niinkuin tässä kommenttiboksin yläosassakin lukee:

    Hei kaikki mahtavat!
    Muistutuksen sana:
    Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)

    Voit toki anonyymiyden sijaan kirjoittaa minulle ihan sähköpostia niin voin kyllä yrittää korjata väärinymmärryksesi :)

    ReplyDelete
  39. Pelham Wife tuossa kirjoitteli näin: "haluisin anonyymille sanoa että tuo jakomäessä asuminen ja valintatalossa asioiminen on ihan itsestään kiinni ja siitä millaista haluaa elämän olevan. Tiedoksesi sinulle että jakomäessä vuokra-asunto on VAIN 100euron verran halvempaa jos sitäkään kuin eteläisemmässä helsingissä ;)"

    Nykypäivänä kun yritykset irtisanovat porukkaa liukuhihnalta ja ihmisten toimeentulo joutuu totaalisesti vaakalaudalle, eikä uusia töitä saa tuosta noin vaan sormia näpsäyttämällä, niin tuntuu todella pahalta, että jotkut ajattelevat, että "hei, se on kuule ihan susta itsestäs kiinni, että sait fudut taantuman takia! Otappas nyt itteäs niskasta kiinni!"

    Ja pakko kommentoida vielä tuota "vain" 100 euroa, että se SATA EUROA on ihan hemmetin iso raha vähempivaraiselle, joka kitkuttelee toimeentulonsa kanssa.

    ReplyDelete
  40. Anonyymi,
    Uskon, että olet ymmärtänyt Pelham Wifen kommentin hieman väärin tai liialla tunnelatauksella? Ensinnäkään, hän ei ole minusta mitenkään viitannut näihin asioihin mistä nyt puhut.
    Toiseksi, tuo 100e on ehdottomasti suhteellinen käsitys onko iso vai pieni raha kun summista puhutaan, mutta kun edellinen anonyymi puhui suuresta eriarvoisuudesta Jakomäen ja Helsingin välillä, niin tuo 100e viittasi siihen, että ei se nyt niin valtavan iso ero ole kuin edellinen anonyymi viittasi.

    Oma lohdutuksen sanani loppuun. Tänä päivänä, kun kuvailemasi irtisanomis tilanne on hyvin yleinen, tuskin kukaan miettii että vastaavanlainen irtisanominen on irtisanotun vika. Mutta se mikä merkitsee sen jälkeen on miten siihen reagoi. Lyödäkkö hanskat tiskiin kokonaan vai yrittääkö nostaa itsensä uudestaan, vaikka varmasti onkin vaikeaa uutta työtä tässä taloustilanteessa löytää. Se että jo uskoo itseensä ja yrittää niin on juuri se valinta, mitä kautta sitä voi taas uuteen voittoon nousta.

    ReplyDelete
  41. SInun vastauksesi osoittavat V kyllä kuinka kypsä ja hyvä sydäminen olet. <3
    Minustakin oli hassua, etteikö pieni tuloinen voisi olla kiinnostunut muodista..:/ Niinkuin sanoit kirppareilta voi koota ihan loistavia asuja, ja eiköhän muotia ole yhtä paljon kuin on asujen kantajiakin.
    Haleja sinulle ihana, olet kyllä päivien piristys ja niiiiin monesti inspiraation lähteeni! ;) <3

    ReplyDelete
  42. Liisa ja toinen raha/onnellisuus "pohtiva" anonyymi. Ihan vain tiedoksi, että kun lukee kommenttinne, niin harvinaisen selväksi käy että TEIDÄN mielestänne raha = onnellisuus. Ehkä maailma opettaa teitä vielä...

    ReplyDelete
  43. En ymmärrä tätä hyökkäystä Mrs.Vtä ja hänen elämäänsä kohtaan. Kuten Helkkukin mainitsi, kyseessä on muotiblogi ja vaikka Mrs.V kirjoitteleekin pinnallisista jutuista, ei se määrittele häntä ihmisenä. Muotiblogeja on Suomi täynnä ja nyt muutamaa blogia seuranneena tuntuu siltä, että samat "anonyymit" käyvät jättämässä samoja negatiivisia kommentteja useammallekin bloggarille.
    En tunne henkilökohtaisesti Mrs.Vtä mutta mielestäni hän on niitä harvoja ihmisiä jotka ovat myös sisäisesti kauniita. Se heijastuu kommenteista jos viitsii vähän nähdä vaivaa ja katsoa julkisivun taakse. Varmaan tämänkin nyt joku lukija kääntää mielistelyksi :/
    Maailmassa on paljon vääryyttä ja epätasa-arvoa mutta tälläiset henkilökohtaiset hyökkäykset osoittavat epäkypsyyttä.
    "Kohtele muita ihmisiä niinkuin haluaisit itseäsi kohdeltavan"... Yritetään kanssasisaret muistaa tämä, eikös joo.

    ReplyDelete
  44. Ääh, en nyt jaksa tähän enää muuta sanoa kuin, että nyky-Suomessa ei vaan mene nallekarkit tasan. Vaikka kuinka yrittää, tekee töitä, ei luovuta, eikä heitä hanskoja tiskiin vaan jatkuvasti vaan pyristelee kohti esim tällaista mrs. V:n elintasoa, niin ei se ihan oikeasti vaan kaikille ole mahdollista, eikä onnistu. Ei siinä ole mitään tekemistä ihmisen yrittämisen tai yrittämättömyyden kanssa.

    Ehkä ennen vanhaan se oli eri asia, mutta nykyään tämä maailma on vaan sellainen, ettei kaikki pääse samaan. Enää oma menestys ei ole pelkästään itsestä kiinni, vaan siihen tarvitaan mm. tuuria ja onneakin.

    ReplyDelete
  45. näytät tosi kauniilta näissä kuvissa hiukset auki:) itsekkin mietin kesällä värikkäitä housuja mutta en sitten kuitenkaan uskaltautunut:D

    ReplyDelete
  46. Harmittaa, että suomalaiseen mentaliteettiin vaikuttaa kuuluvan tuo asenne, että jos jollakin toisella menee hyvin, se on itseltä pois. Että ei voida olla toisen puolesta onnellisia vaan heti kadehditaan.

    Toinen juttu on tämä onnellisuudella/menestyksellä/rahalla/mitäikinä "leveily": miksi ihmeessä sitä pitäisi peitellä, jos elämässä menee hyvin? Eikö se voi myös toimia inspiraationa muille?

    Etenkin meidän naisten pitäisi minun mielestäni tukea ja kannustaa toisiamme, ja olla iloisia jos joku meistä onnistuu.

    Hoh, ei tästä pitänyt tulla tällainen saarnakommentti, mutta kun juuri luin yhdestä ruotsalaisesta blogistakin samasta aiheesta...

    Anyhow, ihana asu ja kauniita kuvia, toivottavasti jatkossakin kirjoitat "materiasta" ja inspiroit meitä lukijoita!
    kram,
    Petra

    ReplyDelete
  47. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  48. Blogiasi on ihana lukea. Olet varmaan kuullut monelta, että tyylisi on ihana, ja se on!! Värit, laukut, korut, vyöt.. Kaikki niin Ihania.
    Tässä postauksessa erityisesti ihastuin Loubotinin kenkiisi. I love it. Ja housutkin ovat ihanat. ja laukku. Ja paita.. Ymärrätkö mitä tarkoitan, jos sanon että kaikki on niin harkitun kaunista ja blogistasi löytyy se harvinainen iloinen ja positiivinen asenne?
    Blogiasi lukemalla piristyn ja on kiva aloittaa päivät..

    ReplyDelete
  49. Aivan mielettömän upeat kuvat taas kerran! :) Nämä ulkona otetut kuvat ovat kyllä mahtavia. Voi kun itsekin saisi asukuvat aina ulkona oteetua. :)

    Uskomattoman nopeasti olet kyllä saanut blogisi suosion kasvamaan näin suureksi. :)

    ReplyDelete
  50. Onnellinen ei ole se,jolla on paljon vaan se,jolta puuttuu vähän.
    Hyvää päivän jatkoa kaikille! :)

    ReplyDelete
  51. Mukavan näköinen asu:) Ja onnea tulevaan, missä se sitten lieneekään:)

    ReplyDelete
  52. Ihan uskomaton asu! vaau ja toi laukku<3

    ReplyDelete
  53. Ei suomalaisia turhaan kutsuta maailman kateellisimmaksi kansaksi... Tulee ihan väistämättä huono fiilis, kun ajattelee kuinka pahalta se saa ihmisen kuulostamaan, kun on kateellinen. Minun mielestä nämä kommentit joissa puhutaan rahasta ja menestyksestä, on nimenomaan kateutta. Suosittelen kaikkia lukemaan kirjan nimeltä "Salaisuus", kirjoittaja on Rhonda Byrne. Se kertoo siitä kuinka ajatuksilla on väliä, ja siitä että elämämme on todellakin sitä mitä siitä teemme. Itse olen asunut yli neljä vuotta ulkomailla ja paljon saanut, mutta myös paljon uhrannut sen eteen, että olen menestynyt ja pärjännyt, eikä sekään ole aina mitään herkkua, maailmalla sitä kuitenkin on niin yksin. Kaikki meistä voi saada paljon elämältä, on se sitten rahaa tai jotain muuta, mutta se on ainakin varma, että kaikki aika minkä käyttää arvostelemalla ja miettimällä muiden ihmisten elämää tai muiden rahoja, on siitä omasta elämästä pois. Ei pidä tuhlata omaa elämää tai katkeroitua, pitää uskoa itteensä ja uskoa huomiseen, pitää olla rohkea ja uskaltaa laittaa ittensä likoon, ei ne saavutukset tule missään kindermunan sisällä vaan ne tulee motivaatiolla ja kovalla työllä ja tahdonvoimalla, se on se mikä ajaa ihmistä eteenpäin, ja elämän nälkä! <3

    OHHOH tulipas sitä tekstiä :D

    ReplyDelete
  54. Luen blogiasia, sillä se on ihanan pirteä ja positiivinen. Lisäksi pysyy perillä ajan trendeistä ja viimeisimmistä muotivillityksistä vaikkei muotilehtiä ehtisikään selailemaan! Ensimmäistä korua himoitsen;)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)