Sunday, August 21, 2011

An old outfit

Menipäs eilen niin kiireeksi, etten ehtinyt vielä laittaa kuvia koneelle. Täten nyt rauhallisen sunnuntain kunniaksi tulee viikkoja vanha asu. 

blouse: H&M, top: Gina Tricot, shorts: H&M, shoes: River Island, clutch: Marc by marc jacobs, necklace: ALDO


Yesterday went in such a hurry, that I haven't had the time yet to load all vacation pictures from the camera. Therefore you'll get an old outfit from several weeks ago, whitch I simply have forgotten to post. Have a great Sunday you all! :)

5 comments:

 1. Jaksan aina ja joka kerta ihailla tuota pinkkiä clutchia! Se on niin ihana. Mulla on jo pitkään ollut haaveena että löytäisin kohtalaisella hinnalla jonkun pinkin clutchin. Kuitenkin sellainen tarpeeksi iso mikä sopii arkikäyttöön.

  ReplyDelete
 2. Ihana tuo laukku, piristää kivasti asua :) Jälleen niin kauniina olet!

  http://diamondgirl-janika.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. http://www.dulcecandy.com/2011/08/dior-pretty-party.html

  dulce candyllä oli melkein samanlainen asu kun sulla !(:

  ReplyDelete
 4. en kestä noita Espanjan kuvia! ihania!!! mutta kysymys kuuluu, että millä kameralla nuo kyseiset kuvat on otettu? Aivan mahtavan tunnelmallisia ja kuvanlaatu on todella hyvä! =)


  ps. oon ehkä vähän myös katkera noista sun kihlasormuksista :D <3

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)