Monday, August 29, 2011

Hunter boots to fall for

Elokuun viimeisiä viedään. Uutisissakin ilmoitettiin kesän olevan ohi ja syksyisten kelien alkavan, joten taitaapa olla ihan ajankohtaista ruveta kaivamaan niitä paksumpia neuleita kaapin perukoilta ja valmistautua kylmeneviin säihin. Vaikka olenkin rakastanut pukeutua väriin ja kaikkeen ihanan kesäiseen, otan kyllä tämän seuraavan vuodenajan avosylin vastaan. Vaihtelu virkistää ja kyllä saamme olla Suomen neljästä eri vuodenajasta onnellisia! Vaikka sopivasti podenkin nyt kovaa syysflunssaa, minusta on ihana fiilistellä kotona vilttien välissä villasukat jalassa ja kynttilöiden palaessa kylmempiä kelejä. Rakastan pehmeitä kerroksia ja puuterisen paksuja materiaaleja, mihin saamme itsemme tänä pimenevänä vuodenaikana verhoutua, joten täällä blogissa näkyy vielä lähiaikoina jonkin verran omia poimintojani muodin syys/talvi 2011 kokoelmista.

Aloitetaanpa syysvaatteiden ihailu yhdestä lempiasusteestani - eli kengistä. Sateisilla keleillä kun jalkojen parhaat kaverit on saappaat. Mutta aika usein saapasmallit on tehty sen näköisiksi, että niillä juuri viitsii kävellä siellä mökin sienimetsän hämärässä. Tähän markkinarakoon on rientänyt saapasmerkki Hunter, jonka tyylikkäät saappaat ovat onnistuneet nousemaan muoti-ilmiöksi asti. Minäkin olen niitä jo pitkään ihaillut, mutta odotellut niitä kelejä, jolloin niiden hankinta olisi ajankohtaista. Nyt kun syksyn sateet tuntuvat piiskaavan ulko-oven toisella puolen, voipas sitä vetäytyä pohtimaan mikä malli olisi itselle se toimivin.





1. & 2. Original Gloss, 3. Regent Savoy, 4.Hunter & Jimmy Choo Wellington crocodile boot

Yllä näkyy neljä eri mallia, joiden välillä puntaroin. Tällä hetkellä ehdoton suosikkini ovat nuo mustat regent savoy saappaat. Musta on hyvä väri likaiselle kurasäälle ja tuo tilkkumainen kuviointi tekee saappaista sen verran tyylikkään ryhdikkäät, että niillä kelpaisi helposti tepastella ympäri kaupunkia sateisimmilla säillä. Toiseksi kirii tuo Jimmy Choon ja Hunterin yhteistyön hedelmä - krokotiilisaappaat. Pelkäänpä vaan, että itse kyllästyisin noin erikoiseen printtiin, joten siksi numero kolmosen kengät taitavat yltää syksyn must have-listalleni...

Mites te muut?
Onko teillä kokemusta Hunterin saappaista?
Tai mistää niitä kannattaa ostaa tai tilata netistä?




Autumn is officially here. The temperatures have droppes significantly and cold fall rain washes the streets of Helsinki more often than often. This summer I have really embraced color and light summer clothing, but I love change and therefore I welcome autumns warm materials and layered ensembles. I think Finnish people are so lucky to enjoy 4 different seasons and I want to embrace all of them. At this moment I am suffering from a fall flu and while I am lieing in bed I am surfing the web in the search of perfect fall wellies. I absolutely love the stylish look of Hunter boots and black Hunter Regent Savoy are definitely on my must have - list for this fall.


How about you guys?
Any experience of Hunter boots? 

34 comments:

  1. Hei ihana, näin jo mainoksen ja sinähän se siellä olit upeana!!!! :)) Tulipas hyvä mieli heti aamusta:) Mukavaa viikko muru ja haleja <3 <3

    ReplyDelete
  2. Täällä aamukahvia juodessani ehdin jo miettiä missä sinun postaus "viipyy" :) seuraan siis blogiasi päivittäin :)

    Nuo saappaat olisivat ihanat, monta kertaa itsekin niitä ihastellut joten innolla odotan vastauksia mitä ihmiset kertovat ostopaikasta ja kokemuksista :)

    diamondgirl-janika.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Omat nettisivut on toistaiseksi tuntunut olevan halvimmat ja valikoima laajin. Ise ajattelin käydä kokoa kokeilemasss esim. Stockalla ja tilata kyseiset saappaat netistä.

    ReplyDelete
  4. Hei
    minulla ollut Huntereita jo varmaan kymmenisen vuotta ja lapsillani myös. Suoraan heidän omasta nettikaupastaan ostettu. Mutta ovat kovin painavat ja taipumattomat, mutta säilyvät hyvin. Saapassukat fleecestä heidän logollaan ehdottoman hyvät näiden kanssa:)
    Onnea metsästykseen ja mallin valintaan.

    ReplyDelete
  5. Moi, ostin original glossit keväällä countryattire.com ista, tuli nopeaan ja halvalla, ilmaiset toimituskulut... Nyt täytyisi laittaa tilaus noista sukista kun osaisi päättää mitkä niistä ihanuuksista......Voin suositella!!!!

    ReplyDelete
  6. Itse sain omat Hunterit viime viikolla, mustat Original Glossit. Ovat kyllä ihanat ja puntaroin muutaman mallin välillä ja päädyin ajottomaan malliin. Tuo 3. malli olisi ollut kiva, mutta sitä en mistään löytänyt. Itse tilasin Brandokselta, saappaat tulivat nopeasti. Ilmeisesti ulkomailta olisi saanut edullisemmin, en sitten jaksanut käydä etsimään, homma toimi tuolla hyvin.

    ReplyDelete
  7. Kannattaa ehdottomasti liikkestä ostaa; malli kun on niin kapea, että helposti saa olla kokoakin isompi mitä normaalisti käyttää. Tai nii ainakin minulla :) Ziosta löytyy!

    ReplyDelete
  8. Ostin pari viikkoa sitten nuo Hunterin mustat original glossit ja hyviltä tuntuvat.
    Tilasin ne Country Attiresta ilman toimitusmaksuja. Todella hyvä ja nopea palvelu, suosittelen!

    ReplyDelete
  9. Moi!

    Itse tilasin viime keväänä juuri nuo Regent Savoyt, ja olen ollut tosi tyytyväinen!
    Tilasin saappaat http://www.countryattire.com/ -nettikaupasta. Sain uskomattoman hyvää palvelua! Ne laittoivat selkeästi sähköpostia kun siinä oli pari epäselvyyttä ja muutosta (halusin vaihtaa mallia kesken tilauksen :D). Ne varmisti tarkasti kaikki tiedot ja mitä haluan jne. Eikä kotiinkuljetus suoraan kotiin ole ollenkaan hassumpi juttu! ;)

    ReplyDelete
  10. Hei ihana,
    Omani tilasin Asokselta sen jälkeen kun olin monia monia nettikauppoja selannut lävitse. Kyllähän niitä löytyi monesta paikasta halvemmalla, mutta kun ei aina voinut olla sata varma, että ne on aidot, niin päädyin tuttuun ja turvalliseen asokseen. Oli ne sieläkin halvemmat, kuin suomessa. Mutta koska huomenna sataa ja saatat olla kärsimätön, niin huomasin että nectarinessa roballa oli kaikki huntterit alessa (en muista oliko -40% vai -50%). Alejen kanssa saattaa olla aika saman hintasia kun netissä. Kokoja en huomannut katsoa, enkä muista mitä malleja siellä oli mutta ainakin 4-5 eri saapasta. :) eli ei muuta kun shoppaamaan. Ja muista ostaa suoja-ainetta, saappaat on tehty luonnon kumista, jolloin ne kerää pintaan valkosta töhnää. Se saapas tavallaan suojaa sillä itseään, mutta se lähtee hunterin omilla aineilla pois helposti! Saa ainakin ziosta :) suosittelen ehdottomasti siis huntereita, onhan saappaat suunniteltu brittien kuninkaallisten käyttöön vuosisata sitten, ja ymmärtääkseni edelleen osittain tehdään käsityönä! :) ihanaa päivää sinulle!

    ReplyDelete
  11. Moikka :) Itse ostin Hunterin saappaat toissa syksynä ja ovat olleet loistava hankinta! Mikäli kyseiset saappaat hankit, haluaisin jakaa kanssasi yhden vinkin; koska saappaat on valmistettu luonnonkumista, ne reagoivat aika vahvasti valon kanssa ja näyttävät heti käytön jälkeen likaisilta. Kyse ei ole liasta vaan saappaan pinta reagoi valon kanssa muuttamalla väriään. Suosittelenkin ehdottomasti ostamaan Hunterin omaa suojakäsittelyainetta, tai sitten autovahaa, jolla kannattaa pyyhkiä saappaan pinta ennen käyttöä, jotta pysyisivät puhtaan ja siistin näköisinä!
    Ihanaa syksyä alkavaa sinulle, blogisi on maailman paras ja sitä on joka kerta aina yhtä kiva lukea!

    -Vakkarilukija-

    ReplyDelete
  12. Nuo Regent Savoyt on todella kauniit, mutta mun mielestä tuo oli kausimalli viime syksylle/talvelle...Eli ei taida olla enää saatavilla =( Sinälläänhän tosin Hunterilla on kauniita ja klassisia muutkin mallit, että löydät varmasti kivat saappaat tarjolla olevista.

    ReplyDelete
  13. Tilasin vähän aikaa sitten Hunter&Jimmy Choo saappaat Hunterin omilta sivuilta :) Nyt vaan odottelen sadesäitä...

    ReplyDelete
  14. Oi nuo Regent Savoyt ovat myös mun lempparit, ja yritinkin niitä jo tilailla keväällä ebaysta. Homma kariutu siihen kun myyjä ilmoitti että pelkkä postitusmaksu Suomeen on 70 puntaa... Nyt sitten pitää yrittää uudelleen, ja tällä kertaa tilaan ne Charin suosittelemasta Country Attire-nettikaupasta!

    ReplyDelete
  15. Itselläni on nro.2, ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen hankintaani :) omani tilasin brandosilta, ruotsista, mutta käsittääkseni niillä on myös nettikauppa Suomessa. Suosittelen Hunttereita lämpimästi :)

    //Sanna

    ReplyDelete
  16. Minulla on nuo viimeiset:) Ne "istuvat" tosi hyvin jalkaan.

    ReplyDelete
  17. Heippa, mistä ajattelit ostaa saappaasi? Ajattelin tänä vuonna vihdoinkin panostaa Hunterin saappaisiin, koska olen joka vuonna pilannut kalliit nahkasaappaani vesisateessa:)Helsingin liikkeissä on aika suppeat valikoimat, joten ajattelin, että tietäisitkö sinä jonkun hyvän luotettavan nettikaupan, mistä niitä voisi hankkia?

    ReplyDelete
  18. Suosittelen Huntereita, olen omistanut kahdet. :) Omani olen tilannut countryattire.comista ongelmitta. Minulla on nyt käytössä lyhytvartiset mustat glossit, sillä lyhyelle ihmiselle Huntereiden pitkä ja kapea varsi painaa polvitaipeeseen. :(

    ReplyDelete
  19. Minulla on myös nuo Regent Savoyt, tilasin alkuvuodesta countryattire.com:ista. Suosittelen :) t.Tiiu

    ReplyDelete
  20. Hei, sanon vain, että kannattaa sovittaa. Liikut varmaan paljon kumppareilla koirien kanssa ja ehkä ratsastatkin.

    Omaan kapeaan jalkaan ei Hunterit käyneet, joten tepastelen Vikingeillä.

    ReplyDelete
  21. Moikka, itse ostin Hunterin ja Jimmy Choon krokosaappaat, mutta kävin palauttamassa ne. Oli jotenkin omaan silmään pistävät ja itsekin mietin että kyllästynkö pian jos jo heti kotona sovittaessa alkoi tökkiä :) Perus Burberryn saappaat vei voiton viime talven loskissa :)

    ReplyDelete
  22. Kokeilin näitä kaikkia saappaita tuossa meidän lähikenkäkaupassa aiemmin kesällä ja suosittelen kyllä ensin kokeilemaan sillä kaikki mallit tuntuivat jalkaan erillaisilta. Olin jo pitkään kuolannut niiden kiilapohjallisten perään mutta kokeillessa varsi taittui todella rumasti nilkan kohdalta. Savoyt olivat mun silmään jotenkin massiivisen oloiset kun taas Originalit ja Wellingtonit istuivat jalkaan todella hyvin. Ostin samalla miehelle puolivarrelliset "tavalliset Hunterit" ja on tykännyt tosi paljon kun ei yleensä suostu mitään saappaita laittamaan jalkaansa:)

    ReplyDelete
  23. Hello, minulla on savoy-saappaat ja ovat hyvin palvelleet käyttäjäänsä. Tilasin Country Attire-nettikaupasta; palvelu nopeaa ja toimitus kotiovelle( ei lähetyskuluja). Suosittelen! Monet ovat kehuneet saappaita, kun ovat todella tyylikkäät ja säänkestävät.

    ReplyDelete
  24. Ei liity tähän postaukseen,mut pakko kommentoida. Aivan ihana tuo mainos juttu,kävin kurkkaamassa ja heittämässä vettä sun päälle :D

    ReplyDelete
  25. Äitilläni on Hunterin saappaat ja on tullut aina välillä lainailtua. Ne on nimittäin ehdottomat festarikumpparit!! :D
    Asokselta saa suht halvalla ja muistaakseni kaikkia noita, jotka olet maininnut erikseen. :) Toki Net-a-Porterkin myy, mutta ne on sieltä melkein aina loppu!
    Itsekkin aijon tilata omat Hunterit, on ne sen verran hienot kumisaappaat. :)

    ReplyDelete
  26. Munkin mielestä noi kolmannet on hienoimmat. :) Nuo krokodiili-saapaat on vähä liian erikoiset minun makuuni. Tulee mieleen korkodiilimies. :D

    ReplyDelete
  27. Ostin reilu vuosi sitten Hunterin Regent Neo -saappaat. Oon ollu supertyytyväinen :) Oon kyllä kuullu, että pintaan tulee vedestä vaaleita läikkiä, mutta siihenkin on ilmeisesti joku pelastusaine. Toivottavasti ainakin!

    ReplyDelete
  28. Itse ostin viime keväänä stokkalta omat perus mustat klassiset Hunterit ja IHANAT on!! Ihan täydelliset jalkaan, mutta melko vähälle käytölle kuitenkin ovat jääneet, en oikein tiedä miten ja minkä kanssa yhdistellä niin että kumisaappaistakin saisi "kaupunkikelpoiset" :) joten ostahan äkkiä saappaasi että me muutkin saadaan tyylivinkkejä syksyyn, asusteena Hunterit!!

    ReplyDelete
  29. Aivan ihania kaikki nuo valitsemasi Hunterit!:) osaisiko kukaan kertoa olisiko Espoossa mitään liikettä jossa esim noita Original Glosseja voisi käydä kokeilemassa?
    olisi kiva varmistaa ensin oikea koko ennen kuin menee tilailemaan netistä. Kiitos jo etukäteen avusta!

    Mahtava blogi sinulla, tulee luettua melkeinpä päivittäin :)

    ReplyDelete
  30. Itsekin olen aivan innoissani kumisaappaista (mikä kuulostaa oudolta :D). Hunterin classic ja käärmeennahkapinta houkuttavat molemmat, mutta toisaalta ei olisi mitään järkeä ostaa molempia.
    Nellyn sivuilla oli myös Huntereita, mutta ne oli n. 50 eur kallliimpia, kuin Asoksen omat.

    ReplyDelete
  31. Viitsisitkö laittaa tuotteisiin hintamerkinnät?;>

    ReplyDelete
  32. Mulla on noi Hunter & Jimmy Choo -yhdistelmät ja ne on aivan ihanat! En ainakaa vielä ole kyllästynyt niihin.

    ReplyDelete
  33. Itellä on noi 2. vaihtoehdot ja on ne kyllä ihanat! :) Oon tosi tyytyväinen.

    ReplyDelete
  34. Countryattire on tosiaankin helppo ja nopea ostopaikka, mutta Thehut.com ja allsole.com ovat hinnaltaan paljon edullisempia. Yhtä varma toimitus, kokemusta on.

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)