Wednesday, July 27, 2011

Vihreä bleiseri

Pahoitteluni nyt, että postaukset ovat hieman yksitoikkoisia ja parikin päivän asua tulee peräkkäin. Minä kun kärsin pienestä inspiraation puutteesta. Ideoita on, mutta millään en jaksaisi kirjoittaa pitkiä pätkiä koneelle. Tässä siis tulee hetken hieman yksinkertaisempia postauksia ja sitten taas kun siltä tuntuu, niin tulee vähän sisältörikkaampaa tekstiä. Noh, onneksi valtaosa teistä (joskus kyselun perusteella yli 70%) on ilmoittanut päivän asujen olevan teidän mielestänne tämän blogin parasta antia :)


bleiseri: Zara, paita: Zara, shortsit: Vila, kengät: Giuseppe Zanotti 

Kyllä se inspis sieltä vielä pian taas tulee! :)

19 comments:

  1. Kyllä! Päivän asusi ovat upeita :)

    ReplyDelete
  2. Vihreä bleiseri näyttää aivan ihanalta! :)

    ReplyDelete
  3. Pitkästä aikaa näkyy tää ihana bleiseri! Sen väri on vielki yhtä vallottava :) Ja mun mielestä nää lyhyemmät päivän asu- postaukset on tosi hyviä, ei sen tekstin aina tarvi olla niin pitkä ja sanallisesti rikas. Ja sitä paitsi, olihan sulla just pitkät pätkät ens syksyn muodista ja sellasesta. :)

    ReplyDelete
  4. Päivän asusi ovat ihania! Ei ollenkaan haittaa, että niitä tulee paljon:)

    ReplyDelete
  5. Asu sopii sinulle todella hyvin! :)

    http://todellajossain.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Ja jälleen kerran on pakko todeta, että loistava yhdistelmä ja super kaunis Mrs V :)

    -Hannah-

    ReplyDelete
  7. Ennen on aina ostanu ihan tylsiä, mustia "perus" vaatteita, ja koittanut yhdistellä niistä jotakin kivaa,mutta kun tää sun blogi löyty, niin on huomannu miten kivoja asuja eri väreillä ja printeillä saa aikaan! Kiitos :--) ja laita vaan asuja tulemaan! Ne on hyviä, jos itsellä on inspiksen puutetta aamulle ;)

    -E

    ReplyDelete
  8. moikka! ihana blogi sulla;)<3
    oot ehkä joskus tehnyki sellasen postauksen, en muista tarkalleen, mut ois kiva saada postaus sun käyttämistä hiustuotteista:)

    ReplyDelete
  9. mitä mallia tuo sun michael kors kello on ja mistä olet sen hankkinut?:) itse olen hankkimassa kyseisen suunnittelijan kelloa myös, niin satutko tietämään löytyisikö pääkaupunki seudulta mistä liikkeistä?

    ReplyDelete
  10. Pakko kysyä, että työskenteletkö/oletko koskaan työskennellyt mallina? Ajattelin, kun näytät ainakin olevan tuollainen pitkänhuiskea nainen ja poseeraatkin niin luonnollisesti joka kuvassa. :)

    ReplyDelete
  11. kaunis sinä, jälleen kerran! ihailen aina tuota teidän sängynpäätyä, se on kerrassaan upea..onko se nahkaa? ja mitä matskua sisältä. Itse en ole lahjakas käsitöissä, mutta ajattelin vinkata ystävälleni joka voisi tuommoisen ehkä toteuttaa. Tai sitten yrittää etsiä kaupoista, onko siellä Helsingissä päin liikkeitä joissa tuollaisia olisi näkynyt?

    ReplyDelete
  12. Upea asu ja värit!

    Sattuisitko muistamaan millä maalilla/sävyllä sänkynne takana oleva seinä on maalattu? Väri on todella kaunis ja etsiskelemme kotiimme vastaavaa :)

    -Nanna

    ReplyDelete
  13. viveka,
    Sinä olet upea:)

    Ira,
    Se on ehdottoman ihana väri!:)

    Helkku,
    Se on pari kertaa ollut päällä, mutta unohtunut päivän asu kuvat ottaa :) Mahtavaa, että te uskolliset, aktiiviset ja mielettömän ihanat lukijani ja nettituttuni ymmärtää täysin <3

    Minimania,
    Kiitos sulle ihana paljon, kiva kuulla! :)

    Tanja,
    Voi kiitos kovasti!:)

    Hannah,
    Ja jälleen kerran totean, että olet ehkä yksi iloisimpia ja ystävällisimpiä kommentoijia mitä blogimaailmassa on :)

    J-E,
    Niin suuri kunnia kuulla, että olen kyennyt jotenkin inspiroimaan <3 Pienien asioiden kautta voi isommat asiat tuntua hivenen helpommalta :)

    Anonyymi,
    Voi kiitos huimasti! Sellaisen olen aikoinana tehnyt, löytyy kun klikkaat tuolla oikealla kategoriassa olevaa hiukset linkkiä! :) Kun taas inspistä on niin yritän tehdä uutta ja päivitettyä versioita :)

    Anonyymi,
    Ikävä kyllä en tiedä minkä mallinen omani on:( Olin pitkään kuolannut täysin kultaista kelloa ja sitten asuinmaassani sijaitsevassa isossa kauppakeskuksessa punnitsin Michael Korsin ja DKNY kellojen välillä. Valitsin sitten tämän kun se oli kauniilla tavalla maskuliininen. Joten en ikävä kyllä osaa lainkaan auttaa eteenpäin :( Stockalla oli kyllä hyvin saman tapainen Helsingissä kun satuin ohi kulkemaan :)

    Jadey,
    Olet kovin ystävällinen. En voi itseäni sanoa malliksi, mutta pienenä tein jonkin verran mainoskuvauksia ns."lapsimallina". Joten ei ole pituudella mitään tekemistä sen kanssa :) Olen vain 172cm pitkä, joka mallimaailmassa on liian lyhyt enkä muutenkaan ole mallinmitoissa:) Kiitos kuitenkin kohteliaisuudesta:)

    Veronica,
    Voi että kun en osaa vastaa tähän kysymykseen sitten yhtään:( Mun hyvä ystäväni sen mulle teki ja oon siitä todella kiitollinen. Kannattaa varmaan tsekata Eurokangas? tai joku muu vastaava mistä voisi vastaavia kiiltäviä kestäviä valkoisia nahka/muovi kankaita löytyä? Sori vielä, oon ihan tajuttoman lahjaton käsitöissä. t. puutyö luokassa viihtynyt tyttö ;) Kaupoista (esim masku) oli samantapainen joita ne teetttää omaan kokoon. Mutta hirvittän kallis. Taisi olla toista tonnia :S

    Nanna,
    Jes! Osaan auttaa! Eli kyseessä on Tikkurilan taika maali ja sävy on sellianen kuin LUNA. Vaikuttaa näytteessä enemmän hopeaan menevältä, mutta luonnossa juuri kauniin beessinkultainen :)

    ReplyDelete
  14. Rakastan sun asujas. :) oot ihan sika kaunis.

    http://rosaliespaperplanes.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. aivan mahtava päivän asu :) tykkään kovasti!!

    ReplyDelete
  16. Sinulla on aivan mieletön estetiikka asujen suhteen, ja todella mielenkiintoisia, persoonallisia ja tyylikkäitä asukokonaisuuksia, ettei ollenkaan haittaa, vaikka tulisi enemmänkin päivän asuja! ;)

    ReplyDelete
  17. Olet kaunis sekä sisältä että ulkoa!! kaikkea hyvää!! :)

    ReplyDelete
  18. Heippa! :) I am a swedish girl who found your blog and I have to say that I really like it a lot and you look so pretty on all of your pics! Your hair is amazing! You is amazing!
    I will be coming to Helsinki in september to work as an au pair there so it is great for me to read your blog and practise my finnish! It would be fun to hear something from you so if you would like to write something to meet you can write to my blog! Have a nice day, a big hug from Sweden! :)

    ReplyDelete
  19. Eksyin blogiisi ensimmäistä kertaa, jäin selailemaan mielenkiinnolla vanhoja juttuja. Todella kiva blogi sinulla, tulenpa varmasti toistenkin. :)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)