Sunday, July 24, 2011

Metallinhohtoa vaatekaappiin!

Kuten ounastelin, löysin ensimmäisen metallinhohtoisen vaatekappaleen itselleni!
Yksilö osui silmääni Helsingin Tiger of Sweden-liikkeessä ja ihastuin siihen välittömästi. Materiaali oli ihanan paksua ja pehmeää (vaikkei siltä ehkä näytä), minkä vuoksi se tulee palvelemaan loistavasti syksyn kylmenevinä iltoina...


Ostin paidan hopeisena, mutta kuulin, että kyseistä neuletta on tehty myös kultaisena. Harmi vaan, että kultaista versiota ei ole tilattu Suomeen lainkaan (eikä ystävällisen ja hyvin avuliaan myyjättären mukaan kuulema tulekaan) eikä neuletta myöskään saa ostettua (ainakaan vielä) kultaisena merkin verkkokaupasta. Kuulema Ruotsin liikkeessä kyseistä neuletta oli näkynyt.


Myöhemmin tulossa varmasti vielä kuvaa neuleesta päällä. Vaikka olenkin näin kesäisin kultaihmisiä, niin jotenkin ilmojen viiletessä syksyllä mieli tekee enemmän kylmempää hopeaa...

7 comments:

 1. Onpa upea neule! Näyttävä, mutta rento!

  http://todellajossain.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. muhun ehkä vähän enemmän kolahtaa toi kultainen, mut yli-ihania molemmat!

  http://badfashionday.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Olikos minkä hintanen tämä ihanuus? Täytyy sanoa että vaikken "metalli-ihmisiä" olekaan, niin tämä neule kolahtaa!

  ReplyDelete
 4. Hei! Aloin seurata blogiasi tällä viikolla! Erittäin mukavaa luettavaa ja erityisesti pidän päivän asuistasi sillä tykkään todella paljon vaatetyylistäsi. :) Lisäksi copycat postaukset ovat aivan mahtavia! Ihan kateellisena saa useasti lukea. :) Jatka samaan malliin!

  ReplyDelete
 5. pieni kuvanmuokkausvirhe alimmassa kuvassa, naisen jalka näyttää luonnottamalta. En voi ymmärtää, että miksi näitä valmiiksi kauniita ja hoikkia malleja pitää photoshopata entistä laihemmiksi. Realistisuus peliin!

  ReplyDelete
 6. Heips, Esprit Collectionin mallistossa on hyvin samanhenkinen neuletakki kultaisena. Malli tosiaan hiukkasen eri, mutta tulipa vain mieleen että voisi toimia korvikkeena mikäli et saa tätä neuletta kultaisena kätösiisi :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)