Friday, July 8, 2011

Golden details

Alevaatteiden lisäksi tein pari muutakin edullista löytöä Helsingin tarjonnasta. 
Tähän kultaiseen statement sormukseen ihastuin Lindexillä.






Ja hintaa oli vain 6 euroa.

Löysin myös kerrassaan ihanan clutch laukun mitä erikoisemmasta paikasta... Nimittäin Akateemisesta kirjakaupasta hintaan 19,90e! Käytin pientä pussukkaa viime lauantaina ulkona pistäytyessämme.





Koska pienen iltalaukun täyttömäärä on hyvin rajallinen, siirrän yleensä maksukortit, käteistä sekä henkilöllisyyskortin illaksi tällaiseen pieneen litteään pussukkaan. Normaalilompakkoni kun on sen verran iso, eikä sitä tarvitse iltamenoihin mukaan kiikuttaa. Kyseinen kappale on saatu lahjaksi n. 6 vuotta sitten.





Loistavasti toimi tämä pieni kultainen pussukka neutraalimman asun kanssa! Siitä kuvia tulossa pian.

22 comments:

  1. Tosi nätti pikkulaukku ja ihana tuo Vuittonin pussukka :)

    ReplyDelete
  2. Aivan ihana laukku! Täytyy mennä katsomaan, josko niitä olisi vielä jäljellä.

    ReplyDelete
  3. Ihana toi pikkulaukku, mä oon haikaillut jonkin tollasen perään jo vaikka kuinka kauan! Oliskohan noita vielä jäljellä? :) Sulla on niin ihana tyyli asusteita myöten!

    http://katariina-sunkissed.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Ordning et Reda kun tekee yleensä penaaleja, muistikirjoja yms. niin luulenpa että clutchisi on alunperin tarkoitettu kyllä penaaliksi ja siksi sitä varmaan siellä Akateemisessakin myytiin ;) Mutta toimiihan se noinkin!

    ReplyDelete
  5. Ooh, en ole tiennytkään, että Luikkarilta saa tuollaisia pikkupussukoita. Onko pussukka (valkokultainen) ostettu hiljattain vaiko joskus ajat sitten? Hyvää viikonloppua!

    ReplyDelete
  6. Tiia,
    Voi kiitos!:)

    Susanna,
    Niitä oli mustanakin!:) Ainakin yksi kultainen jäi Helsingin Akateemisiin Stockan vieressä roikkumaan!:)

    Katariina,
    Yksi jäi vielä jäljelle ainakin viikko sitten!:) Niitä oli myös mustana... Kiitos ihana <3

    Anonyymi,
    Joo sitä me ystävän kanssa naureskeltiinkin että loistavasti sitä saa penaalista clutchin :D Tosin eka me ihmeteltiin että aikas näyttävä penaali :D

    Mademoiselle Miau!
    Kuten tuossa postauksessa mainitsin, se on saatu lahjaksi n.6 vuotta sitten, joten en ikävä kyllä osaa sanoa nykytilanteesta. Ainakaan en ole kaupoissa sitä nähnyt vuosiin...:( Samaa sinulle :)

    ReplyDelete
  7. Mun äidillä on samankaltainen kultainen laukku, tosin jostain ihan vaateliikkeestä ostettu. :D Oon monesti hiplaillut sitä, mutten ole hennonut nyysiä sitä kun äidillä on muutenkin niin paljon vähemmän laukkuja kun mulla. :) Sormus näyttää myös oikein kivalta ja mulla olisi yksi jakku, jonka kanssa se olisi täydellinen. ;) Pussukka on myös oikein soma! <3

    ReplyDelete
  8. Heippa,

    Kiitos kivasta blogista. Pakko kommentoida, että mua hieman häiritsi tän postauksen epäselvät valokuvat, kun uusista jutuista ei oikein saanut mitään selvää. Jatkathan jatkossa tutulla selkellä kuvaustyylillä, jooko? :-)

    ReplyDelete
  9. Kaunis tuo Vuittonin pikkupussukka, vaikka en yleensä kyseisen merkin perään olekaan. :) Ite survon aina kaiken sekasin sinne iltalaukkuun, ja siinä sitten onkin etsimistä jossain yönhämärässä kun kaikki kolikot, henkkarit yms on ihan sekasin keskenään.
    Luin muutes tuon mun edellisen kommentin, ja ihan punastelin sitä kirjotusvirheiden määrää! En oo kyllä yhtään katsonut mitä oon kirjottanut..

    ReplyDelete
  10. Tää on musta hauskajuttu :D Myöskin luovuus on todella tärkeää :)Olen aina ollut sitä mieltä,että on merkkiä tai ei,kallis/edullinen asu/asuste,niin kaikki lähtee kantajasta. Kuten nyt tämän pussukankin suhteen! Iso hali <3

    ReplyDelete
  11. Ihania ostoksia. :)

    voisiko kihla- ja vihkisormuksistakin saada lähikuvia ja lisätietoja?

    ReplyDelete
  12. itseänikin häiritsi nuo hieman epäselvät, vääristä kohdista blurraantuneet kuvat :/ ihana kulta clutch kuitenkin!

    ReplyDelete
  13. Ihanilta vaikuttaa mutta vähän huonot kuvat :/ ei saa oikein selvää kuvaa koosta.

    ReplyDelete
  14. Mä nimenomaan tykkäsin näistä hieman vaan vihjaavista kuvista! Taiteellista. EI kaikkea tarvitse näyttää niin että kaikki mahtuu raamien sisään. Eiköhän tuo clutch sitten näy oikeessa koossaan sitten tän luvatun neutraalimman asun kanssa =)

    ReplyDelete
  15. Hei ihana!

    Tulin toivottelemaan ihanaa viikonloppua! <3

    Kiitos ihanista kuvista, jälleen kerran. Harmi kun tuota kirjakauppaa ei ole täälä, kävisin muuten samantien ostamassa. Hih. <3

    ReplyDelete
  16. Vähän aiheenvierestä, mutta joskus lupailet postausta valokuvaustarvikkeistasi. En muista oletko tehnyt jo kyseisen postauksen, mutta jos et ole niin olisi kiva päästä lueskelemaan mitä obbareita yms. sinulta löytyy :)

    ReplyDelete
  17. Moikka! Heh, hyvä kun itsekin tein jokin aika sitten samaisen löydön sellon ordning & reda:sta, mutta siellä kultainen "clutch" oli vielä alennettu puoleen hintaan! Olin kyllä tosi tyytyväinen löytäessäni kivan erikoisen iltalaukun, vaikka olikin tarkoitettu penaaliksi tms. Se myyjä kertoi jonkun muunkin ostaneen tuon nimenomaan laukuksi :) Aurinkoista viikonloppua! -Mirtsi

    ReplyDelete
  18. tosi kiva toi sormus:)! tässä on mun nelly.com kisan mekko , äänestä jos miellyttää:D! http://www.nelly.com/fi/designyourdress/?obj=X7waMGCE0SZVdzP3ICrf45nNzQtfWgjtaTKkaKpXaCs5z8u6Aca2#Gallery

    ReplyDelete
  19. Moikka,
    Olis kiva jos tekisit postauksen vihkisormukse/istasi, miten päädyit(te) valintaan jne. Se on kuitenkin koru jota kannetaan aina :)

    ReplyDelete
  20. Söpö tuo vuittonin pussukka! (--:

    ReplyDelete
  21. härregyyd sä olet nainen kaunis!

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)