Tuesday, June 14, 2011

Tukholma kuvina

Tukholman reissustani on kulunut nyt reilu viikko. Kauniit pari päivää hurhati ohi ystävien seurasta nauttien ja kaunista Tukholmaa ihaillen. Tässä teillekin tunnelmia viime viikolta. 


Mukana oli vain käsimatkatavarat. Lensin muuten ekaa kertaa Norwegianialla, joka oli ihan loistovalinta! Koneet olivat siistit, penkkitilaa oli mukavasti sekä paras asia lennossa oli ilmanen langaton netti!!!! Kyllä! Sain lukea facebook-statukset pilvien seassa :D


Oli sen verran aikainen herätys lyhyiden yöunien jälkeen että ostin aamupalaksi juotavan jugurtin ja kahvia... Minä joka äärimmäisen harvoin kahvia juon!
Lentokentällä minua odottelikin ystäväpariskunta ja heidän autollaan sitten huristettiin Tukholmaa ihailemaan.





Ystävättäreni on viimeisillään raskaana, joten tulipa samalla tsekattua kauniita lastenvaateliikkeitäkin. Samaiselta Birger Jarlsgatanilta löytyi kaikki hienommat liikkeetkin...


 
Savannah liike Birger Jarlsgatanilla myy mm. Louboutineja.


Ruotsalaiset naiset ovat sitten niin tyylikkäitä! Pääni kääntyi useaan otteeseen. 




 Samaisena päivänä koululaiset juhlivat koulujen päättäjäisiä suomalaisille tutulla penkkari-meiningeillä.




Pyörittiin sen verran monissa paikoissa, etten ihan aina pysynyt minäkään kartalla, vaikka minulla äärimmäisen hyvä suuntavaisto onkin... Kaveri kuitenkin vinkkasi kaikille trendikkäästä kaupasta nimeltä Grandpa...



Mutta mä löysin enemmän mieleistäni tavaraa vieressä olevasta Acnen liikkeestä...



Siellä näkyi jo joissakin vaatekappaleissa tuota käärmekuosia, joka on selvästi ensi syys/talven kova juttu... Siitä lisää tulossa vielä... :/



Auringon laskiessa suunnattiin Strandbryggan kahvilaan meren rannalla. Oli muuten aivan loistava paikka viettää iltaa näinkin kauniilla ilmalla. Joka puolella oli äärimmäisen hyvin pukeutunutta kansaa ja pienet ateriat olivat maukaita!


Hei Håkan! Onks shortsit varmasti tarpeeksi kireet? 












Ja sokerina pohjalla... Ihmeteltiin väen paljoutta kaduilla ja kaameeta kiljumista. Uteliaina me sitten kurkistettiin mitä ihmettä siellä tapahtuu. Ensiksi kummastelin, että mikä ihme noissa hevosissa noin huudatti ihmisiä, mutta sitten huomattiin ne perässä tulevat kärryt...





Kuningasperhehän siinä meni ohitse! Kylläpä kävi tuuri. Ei kuningas tosiaan paljoa skandaalinsa keskeltä hymyillyt, mutta pariskunnan kolme näyttävää sisarusta kyllä vilauttivat koko hammasrivinsä.


Vielä tulossa pientä esitystä Tukholman parista ostoksesta sekä aivan mahtavasta museokierroksesta, minne ystäväni minut vei!:)

32 comments:

  1. Toi Victoria aina vaan jaksaa hymyillä :)

    ReplyDelete
  2. Näyttää siltä, että olemme olleet samana päivänä samassa kahvilassa :-).

    ReplyDelete
  3. Tukholma on kyllä makee paikka. tekisi mieli lähteä pienelle kaupunkilomalle sinne :P

    ReplyDelete
  4. Onko sulla LV:n Pegase? Oi että, se on mun haavelistalla! :) Muutenkin kivan ajankohtainen postaus mulle, koska olen menossa sunnuntaina Tukholmaan. :) Tuskin kuitenkaan käy yhtä hyvää tuuria kuningasperheen kanssa. ;)

    ReplyDelete
  5. moi! sulla on aivan ihana blogi! utelisin vaan et puhutko ruotsia sun ruotsalaisten kavereiden kanssa?

    ReplyDelete
  6. Hei Håkan! Onks shortsit varmasti tarpeeksi kireet?


    Hahahhahah repesin! Sekä kuvalle että tekstille:D

    Nyt on muuten noi ilmat kaunis muisto vain.. Meinas itku tulla ku piti laittaa pitkät housut ja takki niskaan tonne Suomen peruskesään, joka palas tuttuun tapaansa.. toivotaan että ne helteet palaa takasin ja pian:)

    ReplyDelete
  7. Kauniita kuvia ja mielettömän ihania laukkuja!

    ReplyDelete
  8. Ihana postaus, me kans miehen kans lähdetään 20. päivä Tukholmaan muutamaksi päiväksi, joten oli ajankohtainenkin. :-)

    ps. saatoin vähän naurahtaa Håkanille...

    ReplyDelete
  9. Ihania kuvia! Tukholma on kyllä niin kiva paikka varsinkin kesällä, siellä pitäs käydä useemmin:)

    ReplyDelete
  10. Voi että, Tukholma on niiiin kaunis ja upea! En mitenkään malttaisi odottaa heinäkuuhun, kun silloin tiedossa reissua noille kaduille :-) Hei satutko muistamaan mistä kadulta tuo Grandpa-kauppa löytyi? Taisin ihastua noihin shortseihi (jos ne ovat siis sieltä).

    Ja on se vaan kumma, miten ruotsalaiset ovatkin niin tyylikkäitä :) Jos siis ei lasketa noita turhan kireitä pöksyjä.

    ReplyDelete
  11. Tukholma on niin kaunis:) Itsekin ollessani yksi kesä siellä ihmettelin kun pitkin kaupunkia kiersi sotilasrivit ja sitten ajoivatkin kuninkaalliset vaunuillaan, tiedä sitten mikä erityinen päivä oli kyseessä:) Tiedätkö miksi he olivat tuolloin "kierroksellaan"? :)

    ReplyDelete
  12. Voi Tukholma! Rakastan sitä kaupunkia yli-kaiken! Olen itse sielä syntynyt ja asunut 11v. joten senkin takia Tukholma pysyy aina mun sydämessä.

    Voi ei, repesein tuolle Håkanille... Päivän paras! :DDD

    Puss murunen!

    ReplyDelete
  13. satuin näkemään sinut pelissä ja täytyy sanoa,että olet jopa kauniimpi ja näyttävämpi "livenä"

    ReplyDelete
  14. Peppi,
    Hänellä on kieltämättä losava kestopepsodent!:)

    Anonyymi,'
    Voi että!! Harmi että mentiin sitten ristiin!

    Tiia,
    Se on kyllä mieletön kaupunki!

    Mipsukka,
    Ei mulla ole! En iteasiassa tiedä miltä kyseinen laukku näyttää - pitääpä googlaa. Joo, tajuton tsägä!:)

    Anonyymi,
    Ruotsalaiset kaverit puhuvat mulle ruotsia ja mä puhun takas puoliks ruotsia ja enkkua sillion kun en osaa sanoa sitä mitä tarkalleen haluan :) Kirjoittaminen käy lähes aina ruotsiksi tosin.

    Noora, hyvä että sain naurut teistäkin irti. Me nimittäin sitä siellä jo hihiteltiin :) Joo - helteet takas!

    Bagmiss,
    Kiitos kovin! Kaverilla on hyvä maku;)

    Anonyymi,
    Voi nauttikaa paljon! Ja hyvä että sain hymyn huulille ;)

    Katriina,
    Kiitos! Indeed - mahtava paikka!

    Elina,
    Voi ikävä kyllä en muista! Mutta varmasti googlettamalla löytyy!:) Joo, sai kyllä pari kertaa hävetä suomalaisia örveltäjiä siellä. Mekin kun oltiin lounaalla niin pari suomalaista häädettiin LOUNAALTA kun olivat niin kännissä että kaatoivat mukanaan pöytiä...:/ Ylläri että ruotsalaiset mieltää monet suomalaiset vodka pullo ja puukko kädessä riehuviksi metsäläisiksi :D

    Kira,
    Nyt oli Ruotsin itsenäisyyspäivä kyseessä, eli röd måndag:)

    naana,
    voi että miten ihanassa paikassa olet asunut!:) en pistäisi pahitteeksi itsekkään siellä asua! :D Hyvä että sain hymyn huulille!:)

    ANonyymi,
    Voi että mikä kohteliaisuus. Kiitos nyt kauheasti. Tosin kertoo enemmän sun ystävällisyydestäsi ja hyvyydestäsi enemmän kuin mistään muusta. Olisit vaan tullut nykäisemään hihasta! Luonnollssa olen äärimmäisen avoin persoona, vaikka muuta voisi luulla :D

    ReplyDelete
  15. Minkä mallinen tuo matkalaukku sitten on?:)

    ReplyDelete
  16. Anonyymi,
    AI, onko tuo matkalaukku siis nimeltään Pegase? :D Joo ei mulla ollut hajuakaan. Tuo laukku on yli 7 vuotta vanha, eikä hajuakaan nimestä. Mulle se on vaan carry on laukku:D

    ReplyDelete
  17. Hei Mr. V !
    Olen lukenut blogiasi jo yli vuoden ja nyt ensimmäisen kerran mun on pakko kertoa mun mielipide tästä. Siis voi herranen aika sä oot ihana ! Luonteeltasi vaikutat niin ystävälliseltä, hauskalta, aidolta ja sydämelliseltä ihmiseltä että olisi todella ilo tuntea sinut hyvin :) Olen saanut blogistasi niin paljon kaikkea, piristystä päivään, tyylivinkkejä, voimaa jaksaa vaikeina aikoina ja toisaalta myös kateellisuutta ;) etten voi kiittää tarpeeksi! Olet ehdottomasti lempibloggajiani ja yksi kauneimmista ja tyylikkäimmistä naisista keitä olen tavannut! Ehkä myös jollain lailla esikuva tai isosisko mitä mulla ei koskaan ollu :):) Niin, halusin vaan lähettää tämän kommentin että tietäisin miten ihanalta ihmiseltä ainakin näin ruudun välityksellä mielestäni olet, ja ihanaa kesää ja muutenkin jatkoa sinulle :)

    t. 15-vuotias lukijasi

    ReplyDelete
  18. Emilia,
    Voi herttinen kun sinä olet ihana:) Kommenttisi kertoo paljon enemmän sinun hvyydestäsi ja upeudestasi kuin mistään muusta. Älä kadota tuota positiivisuutta ja elämän iloasi, mikä sinusta selvästi huokuu! niin kauniisti sanottu näinkin ventovieraalle, joka ei juuri mitään elämästään kerro. Olen kovin otettu, jos blogini onnistuu ainakin teidän joidenkin kohdalla siihen, mihin olen sen tarkoittanut: pienenä kivana piristysruiskeena päivässä, kun arki on ihan tarpeeksi totista. Kiitos kuuluu teille loistaville ja mielettömille lukijoille, jotka jaksatte piristää minunkin päivääne ystävällisyydellänne! Minäkin kun nyt makaan pedn omana kesäflunssassa, tuo teidän ihanien kommentit hymyn huulille :)

    ReplyDelete
  19. Kiitos aivan upeasta ja mahtavasta blogista! Vaikutat blogin perusteella lämpimältä ja mukavalta ihmiseltä. Blogisi on aivan mahtava!
    Haluaisin kysyä itsekin rotweilerin ottamista vakavasti harkinneena koirienne karvanlähdöstä. Kuinka paljon rotweilerilta lähtee karvaa? Onko koirilla ns. kesä- ja talviturkki niin että karvaa lähtisi esim keväällä ja syksyllä enemmän? Vähentääkö harjaus karvanlähtöä? Olen korviani myöten rakastunut rotuun, mutta karvanlähtö hieman hirvittää =)

    ReplyDelete
  20. SS,
    Kiitos ihana kauniista sanoistasi kovasti! Saan kiittää teitä ihania lukijoitani blogin tunnelmasta <3 Pakko vastaa tähän ihan suoraan että karvaa lähtee ihan sikana, mutta muuten nuo meidän rotikat semmoisia kultakimpaleita, ettei haittaa vaikka karvanlähtö aika onkin tammikuusta kesäkuuhun ja heinäkuusta joulukuuhun;) Terveisin vaan täältä koirien karvojen keskeltä - en vaihtaisi sit mihinkään <3

    ReplyDelete
  21. Aivan ihania kuvia Tukholmasta! On se kyllä niin kaunis kaupunki:) Haluaisitko joskus tehdä sellaisen postauksen, missä kertoisit, että mitä kaikkia vaatteita perusvaatekaapissa kuuluisi olla? :)

    PS. Blogisi lukeminen on aina päivän paras hetki:) Vaikutat niiiin ihanalta ja lämpimältä ihmiseltä:) Hyvää kesänjatkoa sinulle!!

    Terveisin, kateellinen ruudun toiselta puolen :)

    ReplyDelete
  22. Oiiii ihania kuvia!!!:) Itsekkin tekisi kovasti mieli lähteä Tukholmaan, siellä kun en koskaan ole kunnolla käynyt.. Täytynee yrittää järjestää miehekkeen kanssa yhteinen vp viikonloppu..:)
    Pikaisia paranemisia, luin kommentistasi että olet flunssassa:/
    Paljon valkoista teetä ja c-vitamiinia niin kyllä se siitä lähtee äkkiä;)
    Haleja<3

    ReplyDelete
  23. Grandpa on Södermannagatanilla Söderissä, eli eri puolella kuin tässä nähdyt Östermalmin liikkeet.

    Koulut loppuvat täällä eri aikoihin, eli ylioppilasjuhlia näkee kuukauden ajan melkein joka päivä. Kreisi meno, ihan kuin ruotsalainen ylioppilas"tutkinto" edes olisi saavutus :d

    ReplyDelete
  24. Tukholma on kyllä mukava paikka :)
    Kuvista päätellen matkasi on tosiaan ollut ihana :)Yllättävän moni on nähnyt sinut Suomessa, harmi kun itse en asu Helsinkissä niin tätä mahdollisuutta ei ole :( Nimittäin minä kyllä tulisin ekana halaamaan ja kiittäisin blogista,ja että sinä olet sinä <3 Paranemisia!

    ReplyDelete
  25. Oih, en malta odottaa ensi viikonlopun risteilyreissua Tukholmaan! Shoppailumahdollisuudet ja kaikki ihanat kahvilat houkututtaa, tuolla pitäisi käydä useamminkin! Tietenkin laivan ruoatkin saa mun mahan kurnimaan jo nyt.. :)

    En varmaan ole ainut kuka repesi Håkanille! :D Ruotsissa on vaateteollisuus helppoa, kun on samat kaavat miehille ja naisille ;)

    P.s Ihastuin matkalaukkuun! Onko tuolla taskussa muuten clutch vai läppärilaukku? Jos viimeinen, niin oitis kyllä tutkin mistä semmoisen itselle metsästän! :))

    - Laura

    ReplyDelete
  26. Moikka, sulla näyttää olevan tuo rullattava Vuittonin laukku. Onko totta, että se lentokoneeseen menevä pieni malli painaa tosiaan 6kg? Tänään tuli kampaajalla puhetta aiheesta ja kuulemma meinasi kaverilla olla ongelmia lennolla, kun koneeseen saa ottaa mukaan vain 8kg. Olen miettinyt, että ostaisin tollaisen laukun, mutta mille matkalle lähtisi niin, että olisi vain pari kiloa tavaraa mukana? Saatikka paluumatkalla...:) Kiitos jo etukäteen!

    ReplyDelete
  27. Moi! Piti tässä aiemminkin jo kysellä, että mistä aina poimit noita sisustukseen liittyviä kuvia? Olisi kiva tietää mistä kaikki aina niitä löytää, voisi etsiä inspiraatioita itsekin niistä! :)
    -ansu

    ReplyDelete
  28. Ihana kesäinen Tukholma! Entisenä tukholmalaisena nämä kaupunkipostaukset vaan niin sykähdyttävät.. Joo-o, jopa niin paljon että tulin toiseenkin kertaan katsomaan kuvat :)

    Blogistasi on kevään aikana tullut yksi ehdottomista lemppareistani. Kunnia kuulukoon iloiselle ja sydämelliselle persoonallesi sekä kivoille, raikkaille asuillesi ja värien käytölle.

    ReplyDelete
  29. Hei MissV,

    Olen jo jonkin aikaa lukenut blogiasi ja nyt oli kommentoitava...joo, repesin myös ...joillakin? shortsit todellakin 'pullistelee'...äh ! :))

    Tukholma on niin nätti kaupunki ! Kiitos upeasta blogistasi ja lämmintä kesän jatkoa ! /Ellu

    ReplyDelete
  30. Hei,
    Kirjoitan tänne ensimmäistä kertaa.Kuulut suosikki blogeihini.
    Olen itse reilu 10 vuotta vanhempi.Teiltä nuoremmilta saa kivoja vinkkejä.
    Ihania kuvia sulla:)
    Mikä on toi sun hiusten väri? se on just ihana, ei liian tumma eikä liian vaalea.
    -Sonja-

    ReplyDelete
  31. Yritin aikasemmin kommentoida mut ei menny kommentti jostain syystä läpi... Mutta ai että repesin tolle sun kommentille Håkanista:DD Iha sika hyvä! <3

    ReplyDelete
  32. heippa! :) mis päi tukholmaa olitte, missä hotelissa, millä menitte, paljo tuli hintaa ja mikä oli parasta ym. ? meen ehkä itekkin vielä tässä kesän aikana sinne pyörähtään ;)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)