Wednesday, June 15, 2011

Suomen kesää kuvina

Voi tiedättekö mitä.
Mä sitten menin ja sairastuin kesäflunssaan:(
Eilen heräsin kaamea kaktus kurkussa ja tilanne ei ota helpottaakseen. Voi tylsä, juuri kun sitä haluaisi vaan mennä ja nauttia Suomesta! Pidetään nyt sormet ristissä, että olisi joku pika flunssa.

Flunssan kourissa, voisin hieman fiilistellä kanssanne jo kulunutta kesää... Suomi-lomamme kun on koostunut mitä ihanimmista kesähetkistä.

















Ollaan grillattu kavereiden kanssa, tehty sushia, nautittu terassisäistä Mattolaiturilla, pelattu seurapelejä Koffarissa, käyty veneilemässä perheen kanssa, käyty ystävien kanssa Helsingin yöelämässä ja pian on luvassa vielä mahtavia mökkiviikonloppuja mahtavien ihmisten kanssa. Täytyy sanoa - että Suomen kesä on kyllä vertaansa vailla!

22 comments:

  1. voi, uskon että harmittaa! itselläni on ollut jo viikko kuumetta ja kohta alkaakin työt :/

    ReplyDelete
  2. Koita ottaa tuoretta inkivääriä joko kuumaan veteen haudutettuna tai ihan paloina. Auttaa flunssan alkuoireisiin ja parantaa oloa sen verran, että jaksaa edes hieman nauttia Suomen vierailusta:) Samoin tietenkin c-vitamiinia runsaalla kädellä. Paranemisia!

    ReplyDelete
  3. Oi tosi kivoja kuvia! Ja aaaaaaaaivan ihana tuo viimeinen kuva teidän koirasta! :D

    ReplyDelete
  4. Hahah Rappakalja, maailman paras peli! :D Eikö sun blogi muuten siirykään New Lookin sivuille, kun eikös aluksi ollut näin tarkoitus?

    ReplyDelete
  5. Minäkin luulin että joku pikaflunssa tässä vaan tuli, nyt tosin kestänyt kohta kaksi viikkoa eikä loppua meinaa näkyä sitten millään. Toivottavasti ei viime viikolla ollut viimeiset hellekelit tältä kesältä, ne tuli nimittäin vietettyä sisällä nukkuen.. Mutta toivottavasti sulla jäi tuo ihan pikaflunssaksi! Ihana kesäinen postaus ja paranemisia :)

    ReplyDelete
  6. hei, käy kaupasta hakemassa pullollinen tyrnimehua ja nauti ruokalusikallinen aamulla niin eiköhän kaktus lähde. Mulla se on aina auttanut yhdessä päivässä. Toisn olen sitten ottanut samn annoksen useampaan kertaan päivän aikana. (tyrnimehusat saa tosi hyviä drinkkejä myös) Harmi että sitä ei saa täältä:(

    ReplyDelete
  7. Anonyymi,
    Voi ei, pikaista paranemista sinullekin!

    Anonyymi,
    Eilen vedinkin kunnolla inkivääriä! Kaktus on hävinnyt yön aikana, nyt on jäljellä valuva nenä ja heikko olo:( Kiitos paljon!:)

    Janette,
    Joo se kuva on munkin lemppari noista!:)

    Anonyymi,
    Joo parasta rappakaljassa on kun joukossa onmuutama todellinen satusetä :D Näillä näkymin minun blogini ei ole siirtymässä lähiaikoina minnekkään täältä bloggerista:)

    Anonyymi,
    Voi ei. Voimia myös sinne!! Lähetän sulle c-vitmaiinipitoisia ajatuksia!:)

    champagne,
    Voi kiitos ihana avusta! Pitää muistaa toi tyrnimehu! Kaktus katosi yön aikana! Mutt anyt kun pääsisi eroon tästä huonosta/heikosta olosta ja nenän tukkoisuudesta....:(

    ReplyDelete
  8. Voi miten ihanan kesäisiä kuvia! Tsemppiä ettet tule kipeäksi :)
    Onko sulla kuinka usein koirat matkassa? Tuleeko lentolipuille kuinka paljon hintaa lisää?

    ReplyDelete
  9. ihana karvaturri <3 mitä teijän koirat tykkää veneilystä? :) voisin kuvitella että oma kultsi ei millään menisi veneen kyytiin :D

    ReplyDelete
  10. pakko tulla avautuun etten aluksi pitänyt tästä sun blogista mut nyt olen alkanut ihan tosissani lämpenemään tälle! sä vaikutat todella kivalta naiselta, hauskaa kesää sulle!! :)

    ReplyDelete
  11. BabyJane,
    Voi kiitos paljon. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että olo on jokseenkin parempi kuin eilen... JOten toivoa on!:) Koirat on mukana vaan kerran vuodessa kun on lomaa enemmänkin kuin vain pari päivää. Nyt tultiin autolla parin päivän verran. Oli paaaaljo halvempaa ja sai autonkin Suomeen samalla:)

    Anonyymi,
    Ne on ihan varsinaisia laivakoiria! :D Rakastaa raikasta meri-ilmaa :D Ne haluaa kannelle ja siinä ne sit paistattelee korvat hulmuten tuulessa :D

    Anonyymi,
    Voi kiitos, että olet antanut blogilleni mahdollisuuden! Ymmärrän hyvin, kuinka pinnallisen kuvan minusta voi saada ihan pelkkien postauksien perusteella, kiitos siis teille jotka katsovat syvemmälle rivien väliin ja tiedostavat kuinka pieni osa blogi oikeasti on... Samaa sinulle!:)

    ReplyDelete
  12. Anonyymi,
    Kiitos hienotunteisuudestasi!:) Joo kyllä, oli se minä. Harmittaa niin vietävästi kun meille luvattiin että meitä tai nimiä ei tule näkymään ja silti ne siellä näkyi:( Meinasin pistää viestiä sinne päin, mutta en sitten kiireiltä jaksanut huohottaa.

    ReplyDelete
  13. ps. lääkäri teki erinomaista työtä ja monen eri ulkomailla tehdyn leikkauksen jälkeen, vasta hän sai tyttömme jalan kuntoon. Tyttö on edelleen elämänsä kunnossa - joten suuri kiitos menee siis lääkärille ja hoitajille. Loistavaa työtä he tekivät.

    ReplyDelete
  14. aaaah kesä <3

    tuli mieleeni kysyä, että onko tuo ihan oma hiusvärisi vai värjäätkö? ja oletko koskaan kokeillut radikaalisti erilaisia värejä, esim mustaa tai blondia?

    love your blog !
    <3:llä Elli

    ReplyDelete
  15. Elli,
    Voi kiitos ihana kovasti ihanista sanoistasi! Tämä on ihan oma värini. Olen värjännyt hiukseni koko elämäni aikana ehkä 3 kertaa, ja koskaan en ole ollut täysin tyytyväinen. Oma väri on se paras väri:) Se ainakin sopii:) Ja oon niin raukkis etten uskalla vetää niin radikaaliksi :D

    Eveliina,
    Voi että sä olet sitten ystävällinen. Kiitos kovasti hienotunteisuudestasi ja kauniista sanoistasi. Todella merkitsevät minulle paljon. Haluan uskoa ihmisten hyvyyteen ja menen mentaliteetilla: kohtele muita kuin toivoisit itseäsi kohdeltavan. Onneksi teitä samalla tavalla ajattelijoita on niin paljon!:) Niin ja idioottihan minä olisin jos antaisin mainitsemasi asian vaikuttavan minuun!:) Minä olen minä ja hän on hän, niin yksinkertaista! Kiitos erittäin kauniista sanoistasi ja loistavaa kesää!!:)

    ReplyDelete
  16. Heips! Blogeihin "höyrähtänyt" 40.kymppinen vaan toivottelee hyvää kesää sulle! Upea blogi, kuvat ja eritoten sun Koira,venekuvassa!! Aivan mahtava. Sulla tuntuu natsaavan mukavasti tyyli ja kaikki muukin tuntuu olevan kohdallaan jatka vaan samaan malliin, vaikkakin luontainen uteliaisuus ihmisistä haluaisikin tietää susta vieläkin enemmän! Oikein lämmintä lomaa koti-Suomessa! T. S

    ReplyDelete
  17. Katselin noita kuvia ja mietin miksi Ytäväsi näyttää hyvin tutulta... tajusin nähneeni hänet useinkin edesmenneessä "teinihelvetissä" Oopperassa vuosia sitten! :D

    ReplyDelete
  18. täytyy sanoa että tämä sinun blogisi on kyllä seuraamisen arvoinen! upeaa että pidät omasta yksityisyydestäsi kiinni, uskon että meille jokaiselle täällä ruudun toisella puolen se oma yksityisyys on elintärkeä ja ainakin itse tekisin aivan samoin. suora rajan vetäminen sille mitä jakaa muiden kanssa ja mitä ei! =) Loistava blogi ja loistava blogin pitäjä!
    Keep up the good work! ;)
    aivan mahtavaa kesän jatkoa täällä suomen kamaralla ja siellä kotimaassakin kun sinne palailette! :)

    ps. ja ihanaa että koirasi vihdoin sai apua ja on parantumaan päin!! (toivottavasti en ylittänyt rajaa, mutta oli pakko laittaa :) )

    ReplyDelete
  19. Jukra miten erilaisilta sun kasvot näytti "liikkuvassa kuvassa", sun puhuessa! Jännän mallinen suu, ja kasvot ylipäätään, aivan tyystin toisenlaiset kuin näissä still-kuvissa. Tässä sen näkee miten todellisuutta pystyy muokkaamaan paljonkin itse haluamaansa suuntaan täällä blogeissa. ;)

    ReplyDelete
  20. Aivan ihania kesäkuvia! Tuo makoilukuva kannella sai hyvälle mielelle. Ah, on se kesä vaan niin ihanaa aikaa.

    Voi ei, toivottavasti ei ole sitä kovaa virusta mitä on liikkeellä. =/
    Sain itse nielutulehduksen muutama vk sitten ja se uusi viime viikonloppuna. Nyt olen jo paranemaan päin, eikä kuumeesta ole enää tietoa ja syöminenkin onnistuu jälleen.
    Pikaisia paranemisia!

    ReplyDelete
  21. Hei!
    Kivoja kuvia! :)
    Ovatko nuo aurinkolasisi ray ban aviatorit? liukuvärjätyt?
    Kiitos!
    - Jutta

    ReplyDelete
  22. Totta on että Suomen kesä voi olla aivan mahtava! Tykkään erityisesti tuosta siiderikuvasta, mielestäni aivan täydellinen! Vielä kun tytön aurinkolaseista kimaltelee tausta, hyvä kuva:)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)