Tuesday, June 28, 2011

Juhannukseni kuvina

Kylläpä oli ihana juhannus! Me vietimme tätä suomalaista kansanjuhaa kolmen hyvän ystäväpariskunnan kanssa ja koirammekin saivat nauttia ystäviemme karvaisten lasten seurasta <3 Oli aivan ratkiriemukas viikonloppu josta ei naurua puuttunut. Saunoimme, nauroimme, pelasimme lautapelejä, oli mökkiolympialaiset, eksyttiin tyttöjen kanssa patikointireissulla keskelle vaikeakulkuista metsää (kiitti pojat kun pelastitte :D), käytiin tanssimassa lavatansseja ja syötiin ihan sikana... :D







Ystäväni aivan ihanat saappaat! 




Pojat saivat kalaa


Koirilla oli superhauska vkoloppu! 
(Ovat muuten kakarat nukkuneet sikeesti siitä saakka kun eilen kotiin tultiin - aewan puhki olivat juhannusriennoista :D)



MAKKARAA NYT!!!!



Taivas varjele mitä sieltä tulee! :)



Ihania ihmisiä mukana <3 
Ja kuinka toimiva ja tyylikäs mökkipukeutuminen on minun ystävälläni?! Väriä ja raitoja kauniisti yhdessä!:)




Parketin partaveitset ;)




Toivottavasti teilläkin oli onnistunut ja muistojen täyteinen juhannus!:)

Kiitos vielä ystävilleni mielettömästä vkolopusta!:) 

23 comments:

  1. sun juhannus naytti aivan ihanalta! taalla sadekausi saapui vahan ennakossa ja sita vetta tuli kylla kunnolla koko viikonlopun, ja ma tulin lisaksi viela kipeeksi. nooh, ens juhannuksena sitten :D

    ReplyDelete
  2. Vau, nuo yölliset uintikuvat (kolme viimeistä) ovat tosi upeita! Kivaa näytti muutenkin olevan :)

    ReplyDelete
  3. Alkoi hymyilyttää ihanat juhannus kuvat :) Jäin kaipailemaan sun tanssiasua.

    ReplyDelete
  4. Näistä välittyy todella lämmin fiilis. Ystävät ovat kyllä maailman paras asia. Tällaisia elämänmakuisia kuvia ehdottomasti lisää!

    ReplyDelete
  5. Kuvista kyllä välittyy iloinen tunnelma :)

    Meillä vietettiin cityjuhannusta 10hengen porukalla mutta tuntui kuin olisimme olleet jossain ihan muualla kuin pääkaupunkiseudulla grillatessamme taloyhtiömme ihanalla pihalla. Pihalla yleensä tyhjillään nököttävät puupöytä penkkeineen täyttyivät nauravista ihmistä ja hyvästä ruuasta :)

    ReplyDelete
  6. Hienoja ja tunnelmallisia kuvia. Mukava kuulla että juhannukset sujui mukavissa merkeissä :)

    ReplyDelete
  7. Haluaisin ekaks kysyä, että miksi et julkaissut kommenttiani Biotherm-postaukseen? Oliko se maksettu mainos, ettei saanut antaa huonoja kokemuksia vai olenko jotenkin loukannut sinua, ettet julkaise enää kommenttiani? Jos jälkimmäinen, en missään nimessä ole tarkoituksella kirjoittanut mitään ilkeästi, sillä yksinkertaisesti rakastan blogiasi. No se toka asia tähän itse juhannuspostaukseen: sinulle ystävät tuntuvat olevan hirmu tärkeitä. Itse olen ihminen, jolla ei ole yhtään ainuttakaan ystävää mieheni, lasteni ja lapsuudenperheeni lisäksi. Haluaisin tietää pystyisitkö itse elämään näin vai tuntisitko olosi yksinäiseksi, olisitko onnettomampi? Pidätkö yksin olosta ollenkaan? Anteeksi utelu:)

    ReplyDelete
  8. Ihanat kuvat! Välittyy tänne asti tosiaan hyvä fiilis :)

    ReplyDelete
  9. ihan sika hienoja noi sumuiset kuvat missä miehet ui...wau!!!

    ja muutenkin tosi kiva tunnelma näissä kaikissa :)
    ei ole säästä kiinni onnistuuko juhannus vai ei :)

    ReplyDelete
  10. Oi todella ihana postaus!:)

    ReplyDelete
  11. Voi miten ihanan näköinen juhannus! Sä ja sun ystävät olette todella kauniita (: Ja miten söpöjä koiria!

    ReplyDelete
  12. Mulla olis kysymys! Ei kyllä liity tähän postaukseen mitenkään, mutta noin yleisesti ajankohtainen kysymys kesäalennusten alettua! Koetko koskaan ostokrapulaa? Mitkä ovat olleet pahimmat "huti" ostoksesi? (niistä olis kiva saada vaikka postaus kuvineen tänne blogiin!)Entä onko sulla tapana esim myydä vaatteita pois huuto.netissä (kuten useilla bloggaajilla näyttäis olevan) vai kierrätätkö ne muuta kautta pois?

    terkuin,
    pirpana

    ReplyDelete
  13. Aivan uskomattoman upeita kuvia! Täytyy lähettää linkki valokuvaajille, joita lähipiirissä riittää. Muuten tuskin muotiblogiisi eksyvät nämä herrat =). Nyt sitten vähintään kesäkuvakisoihin osallistumaan, ellet jopa teettäisi postikortteja ja tauluja näistä. Etenkin herrasmiehet järvessä ovat niin tunnelmaltaan, rajaukseltaan kuin kaikilta muiltakin osin onnistuneita. Irtopisteet myös kalaa rakastavan koiran vangitsemisesta filmille, tuttu juttu täälläkin. Pilkkijä-parkojen saaliit käy kaveri viemässä talvisin jäältä...

    ReplyDelete
  14. Tosi kauniit kuvat ja mukavankuuloinen juhannus! :-D

    ReplyDelete
  15. Aaaivan ihanat juhannuskuvat! Näistä iski kamala mökkikaipuu... :)

    ReplyDelete
  16. Yocohoto,
    Voi ei!! Mulla oli pikaflunssa viimeksi - joten toivon sulle siis yhtä pikaista paranemista! :)

    Martina,
    Voi kiitos! Ne on munkin lemppareita! :) Upea tunnelma! :) Täytyy sanoa että kyllä on vatsalihakset kipeinä nauramisesta :D

    Anonyymi,
    Ihanaa jos sain hymyn kasvoillesi! :) Mä yritän löytää kaverien kuvista jonkin kuvan missä on minä ja mekko :)

    Ninni,
    Ystävät ovat kyllä ihan käsittämättömän tärkeitä ja rakkaita <3 Kiitos! Pidän mielessä :)

    lora,
    ihana kuulla! :) Ei se paikka vaan PORUKKA!:) Jos on hyvä jengi koossa niin city juhannus voi olla mitä mielettömin myös:)

    ANonyymi,
    Kiitos hirmuisesti :) Toivottavasti samoin sinulla myös :)

    Anonyymi
    Ai apuva, ikävä kyllä nyt on käynyt joku teknin virhe, sillä en ole koskaan tällaista kommenttia nähnyt? Eli siis ei ole todellakaan mitään harmia käynyt!! :) Biotherm ei ollut mitenkään mainos. Itse vaan olen suosinut Biothermin tuotteita ja nyt äitini suositteli tuota rasvaa ja loistavahan se on!:) Puhdas ostos siis Stockalta! Itse kyllä, Biothermin suurena fanina, pistin pientä yhteistyö pyyntöä Biothermille, josta tekin lukijat voitte hyötyä :) Mutta tämän kyseisen rasvan inspiroimana ;) Siitä tulossa pian juttua!:) Kyllä - minä en voisi olla ilman ystäviäni. He ovat mieletön tuki ja turva, ja niin mieletöntä seuraa että:) Vatsalihaksillekin tekee hyvää ;) En usko, että tuntisin oloani niinkään yksinäiseksi, mutta valtava osa minun elämästäni puuttuisi ilman rakkaita ystäviäni - he kun ovat minulle ihan tajuttoman rakkaita. Tykkään toki yksinolosta silloin tällöin, mutta ehdottoman paljon nautin kyllä olla ihmisten kanssa tekemisissä.

    Myksy,
    Loistavaa :)


    Anonyymi,

    ReplyDelete
  17. ursulapursula,
    Voi kiitos :) Ei ole säästä kiinni vaan porukasta ja asenteesta ! :)

    <Anonyymi,
    Kiitos paljon! :)

    elle,
    Voi kiitos! Ystäväni ovat kyllä varsinaisia kaunottaria ja vielä kaiken lisäksi aivan loistavia ja fiksuja tyyppejä <3 Koirulit kiittää myös!:)

    Pirpana,
    Voi apuva, kai niitä tulee joskus tehtyä...:/ Mutta ei kyllä nyt tule mieleen ainuttakaan... Kai siksi kun en ole niin alennuksien ystävä? Mutta loistava postausaihe - pitää pistää mietinnän alle :D Mä olen vienyt 90% mun vanhoista/käyttämättömistä vaatteista erilaisille vaatekeräys pisteisiin punaiselle ristille jne. Mutta ajattelin nyt ensi kuukausien aikana pari hieman arvokkaampaa tavaraa myydä / viedä kirpparille ja lahjoittaa sitten rahat jonnekin. Toivottavasti saisin tän blogin kautta ostajia paikalle :)

    ANonyymi,
    voi kiitos mielettömästä kohteliaisuudesta!:) Olen kovin otettu!:) Kuvaaminen on niin kivaa ja mielelläni itsekin kävisin joskus jollain kurseillakin. Ihan mieletöntä puuhaa! :) Kerro sitten mitä palautetta ammattilaiset antavat täydelle harjottelijalle :)

    Riitta,
    Kiitos paljon! Sitä se kyllä oli:)

    Ira,
    Kiitos paljon! Toivottavasti pääset siis pian mökille!:)

    ReplyDelete
  18. Ihania kuvia! Ja ilmeisen hyvä juhannus myös. ;) Sulla on selkeesti silmää valokuvaamiseen.

    ReplyDelete
  19. "Mutta ajattelin nyt ensi kuukausien aikana pari hieman arvokkaampaa tavaraa myydä / viedä kirpparille ja lahjoittaa sitten rahat jonnekin. Toivottavasti saisin tän blogin kautta ostajia paikalle :)"

    Hei, et haluis laittaa niitä huuto.nettiin? Ei oo vaikea käyttää ja mä ainakin ostaisin varmasti sulta mielelläni, sekä mielellään osallistuisin tuohon lahjoitus-osuuteenkin sitä kautta. Mietin vaan, kun kirppareilla voi hävitä arvokkaammat tavarat tai sit ne voidaan liata, rikkoa tms.. Mut ehdotus vaan, kivaa viikkoa sinulle! :)

    ReplyDelete
  20. IHANIA kuvia, kyllä Suomi on sitten kaunis maa kesäisin!! Teillä näytti kuvien perusteella olevan hirmu hauskaa keskenään, ja näytitte nauttivan toistenne seurasta ja juhannuksesta. :) Koirat olivat niiiiin söpöjä! Mä täällä olen mieli aika maassa johtuen omasta koirastani; näillä näkymin joudun luopumaan siitä. :/ Sinkkumammana pienen lapsen kanssa se ei ole niin kauhean helppoa aina antaa sille tarvittavaa huomiota, ja siitähän se kärsii. Mutta koirallé se on parempi päästä johonkin toiseen ja parempaan kotiin missä se huomioidaan riittävästi.

    Mutta œikein ihanaa ja nautinnollista kesän jatkoa sulle, ja kiitos jälleen kerran blogistasi, se on ihana. <3

    ReplyDelete
  21. Pakko vielä kommentoida kuinka upeita kuvia taas! Olen samaa mieltä että nuo kolme viimeistä ovat aivan uskomattoman ihania! Ihan vaan niitä katsellessa voin tuntea nenässä Suomen mökkijuhannuksen, grillailut, hauskanpidon, saunan ja järven rauhan. Kiitos tästä kun en taas tänä(kään) vuonna päässyt mökille.

    ReplyDelete
  22. Aivan ihania kuvia! Haluisin kysyä, että mistä tai minkä kautta olet tutustunut ystäviisi? Esim juuri näihin keiden kanssa vietit juhannusta? Ovatko pitkäaikaisiakin? Ja tutustutko helposti ystäviin? Ovatko teidän miehennekin kavereita keskenään? Ja oletteko useinkin porukalla?
    jopas tuli paljon kysymyksiä :)
    ihanaa kesää kaunotar!<3

    ReplyDelete
  23. Aivan upea tuo kolmanneksi alin kuva!

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)