Monday, June 27, 2011

Gantin tarjonta

Tuossa viime viikon alussa vierailin ostosten merkeissä Gantin liikkeessä Kampissa. Katalogista kun olin bongannut mitä ihanimpia yksilöitä, halusin käydä kokeilemassa istuvatko ne minunkin päälleni.

Mukaan lähti yksi ihana kappale parin sisustuselementin lisäksi. Arvaatteko mikä?:)

(Myöhemmin tänään tulee vielä postaus ostoksesta päällä:))

11 comments:

 1. Aivan ihania vaatteita kaikki! Joten vaikea arvata mikä lähti mukaan :)
  Tuota keskimmäistä olen katsellut itsekin.
  Saako kysyä, olikohan noita Kampin myymälässä? Tai löytsyiköhän Kämp Galleriasta..?

  ReplyDelete
 2. Toi mekko kyllä lähtisi minun mukaani. :D "Shortsijumpsuit" ehkä sinun mukaasi? Väsäsin eilen pystyyn laukkufoorumin, tervetuloa kurkkaamaan!

  ReplyDelete
 3. toi silkkinen jumpsuit on ihana, mut veikkaisin etta tuo mekko lahti sun mukaan :)

  ReplyDelete
 4. Shotrsijumpsuit on upea ! Tälläisinä hetkinä sitä aina kiroaa oman ruuminrakenteensa alimpaan helvettiin. : D

  ReplyDelete
 5. Veikkaan että shortsipituinen haalari. :) Tuosta alimmasta mekosta tulee mieleen se sinun hm mekkosi. :)

  ReplyDelete
 6. Oletko itse tuossa bannerikuvassasi?:)

  ReplyDelete
 7. Heippa! Ja kiitos kivasta blogistasi jota olen jo jonkin aikaa seuraillut. Näiden kauniiden blogien innoittamana uskaltauduin itsekkin aloitamaan bloggailun. Minulla olisikin yksi kysymys sinulle, huomasin myös sinun käyttävän bloggeria ja ihmettelen että miten saan blogini päivittymään reaali ajassa blogilistalle? Olen siis saanut blogini päivittymään muuten blogilistalle, mutta etusivulla uudet kirjoitukseni eivät näy? Olin todella kiitollinen jos osaisit auttaa aloittelijaa!

  ReplyDelete
 8. Moi,

  Kyselin sulta muutama päivä sitten Bayswater Ballerinojen pohjista. Soitin Mulberrylle ja suosittelivat laitattamaan kumipohjat suutarilla. Kipaisin siis suutarille ja nyt on pohjat, jotka näyttävät kyllä todella siisteiltä ja kuulemma pidentävät kenkien käyttöikää huomattavasti. Ainoa harmi, että onnistuivat naarmuttamaan kenkää parista kohtaa :( Saivat ne kyllä aika hyvin piiloon huomautettuani, mutta harmittaa silti... Mutta siis kannattaa sinunkin varmaan laitattaa pohjat! :)

  -kolmen äiti

  ReplyDelete
 9. Moi,

  sullahan on Louis Vuittonin Watercolor speedy? Mä ostin sen yo-lahja rahoilla v.2008 ja nyt haluisin myydä sen ja ostaa jonkun tavallisemman=klassisemman. Jos sä olisit mä niin missä myisit laukun? Ei Vuittonilla taida mitään omaa second hand systeemiä kuitenkaan olla.

  Sonja

  ReplyDelete
 10. Ihastuin totaalisesti tuohon keskimmäiseen shortsijumpsuitiin ja veikkaisin, että juuri se lähti sinunkin mukaasi (?) :)

  ReplyDelete
 11. Sonja! Minkä värinen watercolor sinulla olisi? Saattaisin olla kiinnostunut sen ostamaan!!

  Tuulia

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)