Wednesday, May 18, 2011

Style Steal Alexa!

Kuten olette varmaan huomanneet, olen käyttänyt uutta ruskeaa Alexaani oikein olan takaa. Jonkin verran te ihanat olette sitä tuolla kommenttiboksin puolella ihastelleet, kiitos niistä! Jos kyseinen laukku kiinnostaa, mutta ette ole tällä hetkellä valmiita sijoittamaan sivoista summaa laukkuun, tässä teille vinkki...





Hennsistä ja Mauritzista löytyy hyvin samannäköinen laukku! 

20 comments:

  1. Paitsi että olen valtavan kateellinen uudesta Mulberry-kokoelmastasi, oli pakko ihan kommentoida, kuinka upea uusi bannerisi on! En tiedä mikä siinä on, mutta saa minut huokaisemaan ihastuksesta joka kerta :) Jotenkin niin raikas ja kaunis!
    Ihanaa kesän odotusta sinne! :)

    ReplyDelete
  2. sori, mut pakko antaa nyt vähän negatiivistä palautetta. Tää on siis tosiaan vaan MINUN mielipiteeni. Toi banerri on aiva kauhea. Näytät tossa kuvassa jotenki tosi vanhalle, ja jotenki toi kuva ei vaan imartele sua. Yheensä kaikki sun bannerit on ollu tosi ihania. Muuten sun blogi on tosi ihana. Satutko muistamaan että onko tota h&m laukkua muun värisenä? :)

    ReplyDelete
  3. No mites sitten tuo Lillyn versio?
    http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/asusteet/laukut/lilly-of-sweden-773/stephy-bag-773026-99/

    Samaiselta merkiltä löytyy kyllä kopioita muistakin mulberryn malleista. Valitettavasti.
    Itse mielummin säästän vaikka vuoden ja ostan sitten sen aidon version. ;)

    ReplyDelete
  4. Jonna,
    Voi kiitos paljon, kauneus on katsojan silmissä :) Kiitos hyväsydämisyydestäsi!:) Samaa sinne!

    Keijjju,
    Voi kuule no harm done!:) Varmasti löytyy jokaista vanhaa banneria myöten paljon niitä joiden mielestä silloinen banneri on syystä tai toisesta kauhea. Kaikkia kun ei voi miellyttää samalla:( Kuitenkin olen n.10 vuotta sinua vanhempi niin ymmärrettävästi näytän sinusta vanhalle :) Kaikki on suhteellista:) En ikävä kylä tiedä onko muita värejä laukusta tarjolla. Kannattaa katsoa h&m online shop!:)

    RagDoll,
    Pitää käydä katsomassa! Joo, kyllä minäkin olen kanssasi samalla linjalla. Kengät ja laukut kun saavat helposti niihin tavallisimpiinkin asuihin sen tarvittavan ryhdin! :)puspus

    ReplyDelete
  5. Toi on niiiin ihana laukku ja sopii sun tyyliin tosi hyvin! :) Paljonko tuollaisella kaunokaisella on hintaa? :D Ps. Toi sun uus banneri on tosi hyvä, se on vähän erilainen kun muut, mut vaihtelu virkistää.. :))

    ReplyDelete
  6. Oioi.... en voi muuta sanoa ku oioi ku kattelen (/kuolaan) täällä noita laukkuja :D Olisipa ittelläkin joskus rahaa tollasiin :)

    Tykkään sun blogista kauheasti! Kivan selkeä ja pirteitä ja ihania kuvia :)

    ReplyDelete
  7. Myöskin tollaisia alexan tyylisiä laukkuja ihan samassa värissä löytyy Spirit Storesta! Siinä ruskeassa taisi olla joku irroitettava läpyskä jossa on jotain kultaisia niittejä..mut tosiaan irrotettava:) se on mun mielestä vielä enempi samannäkönen ku tuo hennesin!:)

    ReplyDelete
  8. Moi! Seppälästä löytyy lähes samanlainen laukku, kun tuo Alexa. :) hintaa taisi olla muistaakseni 39,95..

    Sulla on kiva blogi ja vaikutat oikein ihanalta ihmiseltä. Oikein mukavaa kesän jatkoa! :)

    ReplyDelete
  9. mä otin tänään Xtreme Lashesit. mietinkin, että miten pitkät, kaarevat ja paksut sun lisäripset on? :)

    ReplyDelete
  10. aiiivan samannäkönen laukku ku tuo mulberry, löyty oulun kappahlista ja mustana kans ! oon tässä pitemmän aikaa miettiny pitäiskö hakea itelle ku ei raaski vielä ihan hirveen kalliiseen sijottaa... :)

    ReplyDelete
  11. en myöskään jostain kumman syystä oikeastaan pidä tuosta uudesta bannerista - susta näkee aina toinen toistaan upeampia päivänasu kuvia, mutta juuri tuo... ei iske yhtään :/ vaikka moni varmaasti pitää tuotakin kauniina!

    aivan ihana alexa, haluan vielä joskus tuollasen!

    ReplyDelete
  12. Itselläni on toi hm versio, ja olen tykännyt tosi paljon. Ja sitä on ollut ainakin vihreänä. Kaikki laukkusi ovat niin ihania, itsekkin haaveilen niistä, mutta ehkä sitten joskus kun olen
    aikuinen! Blogisi on ihana:)

    ReplyDelete
  13. Ohhoh, kateellinen täällä vaan vähän vinkuu mutta 1100e laukkuun.. huh! :) Ei repeis mun lompakko siihen :P

    ReplyDelete
  14. ehkä vähän outo kysymys.. onko sulla kuinka ohut/paksu tukka? :D

    ReplyDelete
  15. pakko kysyy että mikä on sun ammatti tai sun miehen ammatti, ko miten sulla on varaa ostaa noin kallis laukku? on kyllä ihan huikeen hieno, mutta ei mun mielestä perus ihmisillä oo varaa käyttää tonnia yhteen laukkuun tai ostaa huippumerkkisiä kenkiä joita näkee myös julkkiksilla. snlla on kyllä ihan sairaan hienoja vaatteita ja muutenkin ihaulen sua.:)

    ReplyDelete
  16. Ihanan elegantti, harmoninen mutta kuitenkin hauskan kepeä, on uusi bannerisi! Joku jo kommentoikin ääneen huokaisusta, samanlainen reaktio tuli tämänkin ruudun takana=)

    Taidan marssia esimerkkisi innoittamana hankkimaan tuollaisen bodyn. Näyttää juuri sellaiselta mitä olen haeskellut; kaikissa halvempien ketjuliikkeiden versioissa kun tuntuu olevan mauttoman syvät kaula-aukot. (Kuka niitä oikein ostaa?!) Tuo näyttää just täydelliseltä.

    Kiitos inspiroivasta, hyväntuulisesta blogista! Kauneimmat naiset on kaltaisesi, joilla peilikuvan lisäksi jututkin on kohdallaan:)

    ReplyDelete
  17. Banneri toimii, ja sinä jos joku olet kaunis kuvassa kuin kuvassa! <3 Laukku & kengät ovat kyllä niin ihanat yhdessä, että kyllä kantajansa kelpaa!

    ReplyDelete
  18. Heips! kommentoin nyt urakalla sun postauksiin. Onko sulla yhtään Michael Kors:n laukkua? kysyn siksi kun itse olen semmoista harkinnut, ne kun olisi mun rahatilanteessa paras vaihtoehto tai toinen mitä olen ajatellut Marc by Jacobs:n oranssia clutchia. Ihanaa jos osaisit auttaa :)

    ReplyDelete
  19. ei hyvä toi uusi banneri, ei olisi arvannut että juuri tuo asu päätyy siihen kun itsekin sanoit siinä ballerina postauksessa että tajusit onneksi vaihtaa mustat rintsikat beigeihin.. mutta silti tuosta tuli banneri :/

    ReplyDelete
  20. Anonyymi,
    Tuo hinta lukee tuossa postauksessa tuon laukun kohdalla:) Kiitos vielä!:)

    KLIPSI,
    Voi kiitos paljon! Ja varmasti on. Kun oman alan työt alkavat niin silloin voi panostaa juuri siihen mihin haluaa:)

    ANonyymi,
    kiitos paljon vinkistä! Toivottavasti joku sai tästä hyvän vinkin!:)

    Anonyymi,
    Kiitos todella kauniista sanoista. Kosketta kovin, sillä pidän niin pinnallista blogia, että ihana jos joku voi lukea jotain rivien välistä:) Kiitos vinkistä!!

    Anonyymi,
    Ai apua. Oma pituuteni oli 9mm joten taisi olla 11mm pitkät mitä mulla on nyt silmissä. Kaarevuudesta ja paksuudesta en osaa sanoa mitään :/ sama luottutyttö tehnyt niin pitkään ettei tartte mitään sanoa ja hän osaa kyllä tehdä ne juuri oikein <3

    Anonyymi,
    Mahtavaa kun näitä vinkkejä tulee kaikille oikein olan takaa! Kiitos vihjeestä!

    Iire,
    Voi kiitos kuitenkin, että esitit oman rehellisen mielipiteesi noin kauniisti :) Niinkuin todettu, aina löytyy joku joka ei samaisesta pidä, mutta ehkä voisin tehdä pienen banneri äänestyksen parin eri vaihtoehdon kohdalla, niin saisi ainakin enemmistö tykkäämänsä bannerin :D

    Anonyymi,
    Ja haaveilu on tärkeää! Koska kun niihin uskoo ja eteen tekee töitä - ne käyvät usein toteen!!:)

    Martina,
    Varmasti jonain päivänä "repeää" :)

    ANonyymi,
    Kuulema kampaajani mukaan paksu, mutta jos vertaan esimerkiksini äitini tukkaan joka on TODELLA paksu niin sanoisin että omani on keskipaksu? :D Kaikki on siis suhteellista :D

    Anonyymi,
    Ikävä kyllä en paljasta mitään yksityiselämästäni tämän blogin puolella. Tuosta oikealta löytyy linkki, missä lukee "minä". siitä voi lukea enemmän mietteitäni tästä aiheesta :) Mutta kiitos kuitenkin kauheasti kauniista sanoistasi, olet kovin ystävällinen!

    Amandaa,
    Voi kiitos paljon. Kiva kun joihinkin kuitenkin iskee, vaikka taitaa jakaa aika paljon mielipiteitä?:) Mangoon siis! Niitä pitäisi siellä olla... Ja otan äärimmäisen suurena kohteliaisuutena, jos pidät jutuistani. Niin ihana, että joku lukee asioita rivien välistä, vaikka pelkkää pintaa tänne kirjoitankin!:)

    Elisabete,
    Voi kiitos paljon ihana piristävistä sanoista!! <3

    Veronika,
    Voi ihana vaan, kiitos siitä!:) Omistuksessani ei ole yhtään MK laukkua, mutta siskolleni ostin joululahjaksi ja hän pitää siitä kovasti! Mutta jos se MbMJ oranssi clutch on se minkä luulen olevan - niin sitä kuolaan itekki ihan hulluna!!!! ääni menee siis sille :D

    Anonyymi,
    Noh, tuossa kuvassa itseasiassa on toiset rintsikat jo alla, eli tuo on vaan varjon kepponen;)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)