Sunday, May 8, 2011

Päivän asussa oranssia, valkoista ja ruskeaa

Lisää vanhoja päivän asu kuvia!
Asuinmaassani lämpöasteet edelleen liikkuvat 20 asteen tietämissä, mutta sen kovan helleaallon aikana tuli käytettyä hameita ja mekkoja oikein olan takaa.
Itse olen täysin seonnut väristä ja käytän mielläni mitä räikeämpiäkin värejä nyt yhdessä keskenään, mutta teille jotka mielellänne haluatte lisätä jotain extraa muuten neutraalien värien sekaan, ehkä tässä teille vinkki.

paita: Zara, hame: Zara, vyö: H&M, clutch: äitini vanha, kengät: CLValkoisen ja mustan sijaan kesän kevyempi ja yhtä sointuva yhdistelmä on valkoinen ja ruskea. Siihen voi lisätä ripauksen väriä kuin väriä ja raikas kesälook on valmis!

13 comments:

 1. Niin ihana kesäasu :) Saisi vaan täälläkin olla nuin lämmintä :P

  ReplyDelete
 2. Ihana ruskea olet:)! Olisiko sinulla jotain hyvää vinkkiä kuinka saada itsellekin noin hyvä väri? käytätkö aurinkovoiteita tai itseruskettavia:)?

  ReplyDelete
 3. Supersöpö kokonaisuus taas, niinkuin sulla aina on. :) Siellä on hurjan lämmintä jo nyt..Epistä! :D

  ReplyDelete
 4. Vähän sä oot ruskee, vau! Sopii ihanasti toi asun ton rusketuksen kanssa. :)

  ReplyDelete
 5. Oranssi ja valkoinen sopii täydellisesti keskenään yhteen!

  Pitäisi ehkä minunkin jotain valkoista saada puettua ylleni, vaikka hame tai vastavaa, mutta pelkäämpä vain, että se väri on hetkessä entisensä :/

  ReplyDelete
 6. Ihana asu! :) Ja sopii hyvin toi oranssi ja valkoinen sun rusketuksen kanssa. Täyskymppi asu! :D

  ReplyDelete
 7. Miten kauniisti kirjoitit Aidistasi tuli ihan itku..muutenkin sa oot paras blogaaja

  ReplyDelete
 8. Voi ihana asu! itsekäkin kiinnostaisi sun rusketus joka on aivan upea, oletko saanut sen pelkästään aurinkoa ottamalla:) vai onko antaa vinkkejä miten itsekkin saisi syvemmän rusketuksen, itsellä ainakin lähtee kovin äkkiä pois :(

  ReplyDelete
 9. Oi ootpa ihanan ruskee ja muutenkin superihana asu! :)

  ReplyDelete
 10. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/asusteet/muut-asusteet/nellytrend-917/jessica-belt-917045-23/

  ReplyDelete
 11. Hei tiedätkö, ostin juuri Zarasta samantyylisisen valkoisen hameen. Olin jo palauttamassa sitä sen helpon likaantuvuuden ja huomiotaherättävyyden takia, yleensä kun kuljen melko tummissa, mutta näiden kuvien jälkeen no way palautan sen :D Kiitti inspiksestä, tän ja muittenkin asujen kanssa!

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)