Monday, May 9, 2011

My favourite outfit for this summer!

Jokin aika sitten, joku kysyi postausta lempivaatteistani. Noh, nehän vaihtuvat aika tiuhaa tahtia, mutta  tänä kevät/kesä sesonkina, tämä alla oleva asu on ehdoton lempparini.


Lisää särmää ja muotoa tuo Hennesin konjakinruskea vyö.

Ps. Käväisin tuossa hennesin showroomilla viime viikolla ihailemassa tulevaa valikoimaa. Löytyi siltä reissulta kauan etsimäni kultainen vyökin!! :)




Kuten sanottu, menetin sydämeni täysin Guccin tämän kevään/kesän mallistolle. Kun pystyin hankkimaan kaksi lempikappalettani mallistosta - tuli niistä välittömästi vaatekaappini kirkkaimmat jalokivet.


takki: Zara, tuubitoppi: Gucci, housut: Gucci, kengät: CL, vyö: H&M, laukku: YSL

Näissä vaatteissa matkasin Suomeen tuossa viikko sitten. Varmaa on, että asua näkyy vielä roimasti päälläni seuraavien kuukausien aikana. Pure love <3

17 comments:

  1. aivan upeita kuvia taas! oli kyllä guccilta mieletön mallisto, ja se onkin saanut huomioo ihan ansaitusti :) mutta pitää sanoa, että en oo muiden nähny käyttävän värejä yhtä hienosti ja vaivattomasti, kuin sun.

    ReplyDelete
  2. Hei, onko nuo housut millaiset takapuolesta ? Mulla ainakin on usein ongelmaa korkeampivyötäröisten housujen kanssa, joissa ei ole takataskuja. Ne eivät yleensä todellakaan ole mitenkään imartelevasti istuvia pyllyn puolelta ja tästä syystä niiden kanssa on aina pakko käyttää pidempää paitaa. Luulisi, että näin arvokkaissa (Gucci) laatumerkeissä kaikki olisi kohdallaan....siksi kiinnostaa =)

    ReplyDelete
  3. VAUTSI!! :D
    Oot kyllä todella upeen näkönen, niin kuin aina. Ja mitkä housut! Onnenpekka kun olet pystynyt hankkimaan ne! :)

    ReplyDelete
  4. Ilman vyötä näyttää jotenkin "alastomalta", ei minusta kovin tyylikkäältä kun tuo toppi paljastaa aika paljon, mutta vyön kanssa ehdottomasti tosi kivan näköinen asu. :)

    ReplyDelete
  5. Ihanan värikästä... :) Jos itse pukisin päälleni noin "paljon" väriä näyttäisin naurettavalta, mutta sinä se vain saat kaiken näyttämään hyvältä! :)

    ReplyDelete
  6. Meri,
    Voi kiitos paljon kauniista sanoistasi. Hieman :D olen hurahtanut väriin tänä sesonkina, mutta kun se tuntuu niin omalta :D

    Jaana,
    Pitääpä yrittää ottaa jotenkin kuva niin, ettei se näytä siltä että esittelen pyllyäni täällä bittiavaryuudessa :D Se olisi noloa

    Helkku,
    Sä olet aina yhtä ihana.... <3

    Anonyymi,
    tiiätkö olen aivan samaa mieltä! Juuri jotenkin "alaston". siksi olenkin niin onnessani tuosta hennesin vyöstä - sillä vaikka se ei mitään peitäkään - se tuo juuri sopivasti lisää!:)

    ellen,
    Voi kiitos!:) Mutta luulen, että tuo värien käyttö on enemmän asenteesta kiinni. Jos koet ne omaksesi ja puet ne ylpeänä päälle - varmasti näyttävät upealta päälläsi! Helsingin katukuva minusta kaipaisi hieman väriä!!:)

    ReplyDelete
  7. Kauniit asut! Kenkäsi näyttävät hyvin korkeilta. Mikä on salaisuutesi, eivätkö jalkasi väsy? Korkkarit ovat ehdottomat naisellisuuden tuojat, mutta harva niitä käyttää/pystyy käyttämään, minä mukaan lukien. Vinkkejä otetaan vastaan :)!

    ReplyDelete
  8. Minkä kokoinen sulla on toi Zaran jakku? Se on ihana -kuten koko asukin.

    ReplyDelete
  9. Toi takki on kyllä niin ihana et aaaah!

    ReplyDelete
  10. Tuleeko normaalituloisella tytöllä ikinä varaa ostaa noin monia merkkivaatteita? :/ Olen ihan kateellinen. :)

    ReplyDelete
  11. mikä merkki toi CL oikein on?:) mulla ei ainakaan toi lyhenne sano mtn:D

    ReplyDelete
  12. Essi, Christian Louboutin!

    KIva asu, vaikka Guccin toppi on mun makuun vahan liian lyhyt helmasta jotenkin. Tykkaan todella tuosta takista!

    ReplyDelete
  13. hei olis muuten kiva nähdä joskus sun urheiluvaatteita! esim juoksu. ja muutenkin juttua urheilusta :)

    ReplyDelete
  14. Mistä oot hankkinu nuo kengät?
    Ja onko ne Bianca-mallia?
    Ja aivan ihana asu taas!:)

    ReplyDelete
  15. Olet kyllä älyttömän tyylikäs nainen! Itse olen 10 vuotta sinua nuorempi mutta siltikin tyylisi iskee! :)

    ReplyDelete
  16. Toivotaan, että ei nyt mene liian henkilökohtaiseksi, mutta saanko kysyä, että millaista urheilua harrastat? Näytät olevan hyvässä kunnossa ja olisi kiva saada vinkkejä, mitä täytyy tehdä, että pysyy noin timmissä kuosissa ! :)

    ReplyDelete
  17. Oot ihan sairaan upee! Tyylikkäin ihminen ketä tiedän. Kumpa itsekin osaisi pukeutua yhtä hienosti:)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)