Thursday, May 12, 2011

Mulberry after all

Niinkuin moni teistä arvasi - nämä kaunokaiset lähtivät sitten Mulberryn nettikaupasta kotia kohti postissa.








Olivat kyllä nappivalinta!
Täydellinen koko, mahtava istuvuus ja oi niin nätit.

Tärkeä kriteeri näille balleriinioille oli se, että niiden tuli sointua täydellisesti uuden konjakkisen laukkuni kanssa, josta vihjasin muutama viikko takaperin. Moni arvasi senkin oikein. Tervetuloa Mulberryn Over Sized Alexa.







Ah. Tämä laukku on todella tyylikäs, helppo kantaa (kiitos olkahihnan säätömahdollisuuden) ja on ihan käsittämättömän tilava! Laukun sisällä kulki Suomesta lentäessä MacBook, iso lompakkoni, kalenteri, korkokengät, passi, iPod, kännykät sekä avaimet. En ole ennen omistanut oikeastaan mitään konjakin väristä, mutta kylläpä nyt olen ihastunut tähän perusväriin!

30 comments:

  1. Ihan kademieli tässä iskee! Onpa ihanat kengät, laukusta puhumattakaan. Värikin on sellainen, että ne siirtyvät ihan saumattomasti syksyynkin!

    ReplyDelete
  2. Upea laukku ja erittäin mukavan näköiset kengät! :)(:

    ReplyDelete
  3. Tahtoo kanssa!!! Hyvin olet taas valinnut :)
    Taytyyko aina laukkua avatessa avata noi soljet, vai onko siella joku simppelimpi magneettikiinnitys?
    Odotan mielenkiinnolla asukuvia!

    Terkut Irlannista!

    ReplyDelete
  4. Oii, ihanat kengät valikoit! Samoin laukkusi suhteen. Mahtavaa :) Odottaen, että näen kohta ne jaloissasi! ;)

    ReplyDelete
  5. Voi että, tässäpä kyllä täydellinen kombo<3 Onnea ja pitkää ikää molemmille uutukaisille ;)

    ReplyDelete
  6. Ah, että sitten rakastan konjakin värisiä asusteita!

    ReplyDelete
  7. Kengät ovat todella ihanat<3 mutta mä en jostain syystä edelleenkään lämpene laukuista Alexalle enkä Bayswaterille. Ne jotenkin pursuaa tuolta reunoistaan niin että mun tekee mieli ojennella niitä koko ajan näin kuvienkin välityksellä:)

    ReplyDelete
  8. Voi vitsit olet mennyt ja ostanut Alexan! :) Ja nuo baltsut mätsää kyllä ihan superhyvin tuohon bagiin. ;) Mielenkiinnolla odotan, että millaisia asuja sinä näiden ympärille loihdit!

    ReplyDelete
  9. Ovatpas ne kauniit ja sopivat väreihisi täydellisesti :)

    ReplyDelete
  10. Minkä hintaset oli nuo kengät? Entä laukku? :)

    Olen nyt muutama päivä sitten alkanut seurailemaan blogiasi ja hyvältä vaikuttaa! Missä maassa asut? Ja sori jos kysyn kysymyksiä mitkä täällä blogissa on jo sanottu.

    Ps. Olet todella upean näköinen!

    -kata

    ReplyDelete
  11. tyykkään sun blogista tosi paljon, mutta miks et koskaan vastaile kommentteihin? kuten esim. siihen että eikö siellä teidän maassa sada koskaan jolloiin teidän ihanat ulkosohvat kastuvat?

    ReplyDelete
  12. mikä olet ammatiltasi ja jos ei ole liian enkilökohtaista niin millaista työtä teet tai missä olet töissä??:D

    ReplyDelete
  13. Täydellinen kombo. Tuossa konjakin värissä on jotain tosi rentoa =) Hitsit, mäkin alan lämpeneen tolle Alexalle. Kai se niin on, että kun tarpeeksi paljon "törmäilee" johonkin alunperin ei niin mieluisaan juttuun, niin pikkuhiljaa se alkaakin näyttää hyvältä ;D

    ReplyDelete
  14. Oi ja voi mitä ihanuuksia! Etenkin tuo Alexa. Oih. Ballerinat tietysti kelpaisivat myös :D

    ReplyDelete
  15. Sulla on mukava ja viihdyttävä blogi. Jokin pieni totuuden ääni kolkuttaa aina päässäni, kun näitä blogeja bloglovingin kautta lueskelen: miten ihmisillä riittää sitä rahaa. Siskoni opiskelee Lontoossa. Hän ja hänen työryhmänsä oli saanut päätökseen ison projektin, jonka he esittelivät erään yrityksen kehittämisestä vastaavalle työryhmälle. Työryhmä tykästyi kovasti projektiin ja siinä olleisiin kehitysideoihin. No, ei siinä mitään, pieni pohjustus vain. Pointti: menestyksestä riemuissaan työryhmän intialainen ja brasilialainen tyttö lähtivät vähän shoppailemaan ja ostivat 1400 punnan Louis Vuittonin laukut. siis intialainen ja brasilialainen! Ja kaikkihan tietää, millaista arki on 90 prosentilla maiden väestöstä. Kun siskoni lähti tilaisuudesta, vastapäisellä kadulla soitti huilua pieni maahanmuuttajapoika.

    On se niin väärin. Toivottavasti Louis Vuitton on kuitenkin vastuullinen brändi.

    Nallekarkit ei mee tasan. Mut sehän on lottovoitto syntyä tänne hei...

    Olisin voinut kirjoittaa saman kommentin mihin tahansa muuhunkin blogiin. Miksei ihminen saisi varojaan kuluttaa! Raha pyörittää! Ja mähän oon vaan kateellinen :)

    ReplyDelete
  16. Moi! Kommentoin tossa ylempänä ja nyt selailin vähän lisää sun blogias. Tykkään muuten todella paljon blogistasi mutta ottaa niin paljon aivoon ettet vastaa kommentteihin millään tavalla. Se tekee sinusta itsekkään ihmisen kun et vastaa lukijoiden kommentteihin millään tavalla vaikka blogisi on selkeästi suunnattu lukijoille eikä sinulle itselleen. Arvostus laski välittömästi sinua kohtaa. Ainiin, ei sinua kiinnosta :( Joten siirryn muille apajille :)

    ReplyDelete
  17. Linda,
    Voi kiitos kiitos!:) PIdän itsekin niistä kovasti:)

    Martina,
    Kiitos paljon:)

    Anna,
    Hei taas ihana!:)
    Niissä on onneksi magneettikiinnitys!!:) ELi ei mene aikaa solkia availlessa:)

    Elviira,
    Kiitos taas ihana <3

    Jenniliisa,
    Kiitos kaunis <3 toivotaan!! <3 Huolellisella hoidolla <3

    Goldery,
    Mulla vasta nyt löytynyt ihastus niitä kohtaan! Kuinka simppeliä ja toimivaa!:)

    champagne,
    tiiätkö mulla oli vuosia aivan sama homma :D Nyt pikkuhiljaa sydän suli alexalle ja nyt se on ihan täysin viety :D

    cloe,
    Mulla on ollu alexa mukana nyt lähes joka päivä - se kun tuntuu menevän ihan kaiken kanssa!!! :D

    krisse,
    Kylläpä mulberry osaa tehdä nättejä juttuja :)

    Kata,
    Voi kiitos paljon. Laukku oli 1100e ja kengät 300e. Lisää minusta ja blogini rajoitteista voi lukea "minä" postauksesta. Se on niin pitkä tarina - että toivottavasti jaksat käydä kurkkaamassa sieltä!:)

    Anonyymi,
    Voi anteeksi jos on kestänyt, mutta pyrin AINA vastaamaan kommentteihin kun suinkin vain kerkeän! Ikinä sana on aika raju tässä, sillä jos katsot aikaisempia postauksia, niin jokaisessa postauskessa olen yrittänyt vastaa parhaani mukaan kysymyksiin!:) Niin ja niistä sohvista. Siinä postauksessa, mihin tuo kysymys oli tullut - luki vastaus samaisessa postauksessa - missä selitin tarkaaan mitä materiaalia sohvat on, miksi ne kestää sadetta ja mitä teemme tyynyille sateella:)

    Anonyymi,
    Jos vaan suinkin ehdit. suosittelen lukemaan "minä" postauksen :) Sillä tarina on niin pitkä (ja yleinen kysymys) etten ehdi sitä taas tänne kommenttiboksiin selittää. Pahoittelini kiireestä!:) Ja kiitos ajastasi!:)

    Jaana,
    Ihana olet <3 aina <3 Juuri näin. silmä tottuu lähes kaikkeen :D

    maisamiisa,
    Mäkin olen ihan sydämeni menettänyt :D

    Huoh,
    Onneksi raha ei tosiaan ole elämän tärkein asia. Materiaa se vain on. Oikea rikkaus on tosiaan se perhe ja ystävät ympärillä - toivottavasti kaikki vaan osaisivat arvostaa niitä tarpeeksi<3

    ANonyymi,
    Voi nyt olen saanut niin väärän kuvan. OIkein harmittaa, sillä minulle lukijani ovat ihan äärimmäisen tärkeitä! Niiiiin moneen ihanaan ihmiseen olen tätä kautta saanut tutustua. Välillä arki vie niin lujaa ja aikaa ei ole, joten en aina kerkeä kaikkii kommentteihin vastata. Ennen kykenin vastaamaan jokaiseen, nyt aika ei vaan aina anna periksi... Tämä on minulle rakas harrastus, joten tämä blogi on lukijoille että itselleni:) Mutta jos katsot hieman tarkempaan esim kaikki tämän sivun postaukset tai paljon vanhemmat postaukset - näät että nimenomaan välitän suuresti lukijoistani <3 Harmi vain että tuskin tätä viestiä enää näet.

    ReplyDelete
  18. viimeinen anonyymi,
    Nyt taas vähän hereille. Lueppas muut kommenttiboksit tältä sivulta. Jokaiseen oli blogin kirjoittaja kommentoinut lukijoilleen. Miettisin kaksi kertaa nyt kuka on itsekäs? Toinen, joka näemmä hyvää hyvyyttään kirjoittaa kaunista blogia, josta sinun ei tarvitse maksaa mitään - vai sitten anonyyminä huutelu asiasta mistä et selvästikään ole tietoinen? Toivottavasti siirryt täältä pois. Noh, itsekäs ei ole oikea sana tähän, mutta tekee sinusta negatiivisen ja huolimattoman ihmisen.

    ReplyDelete
  19. paljon kengät ja laukku maksoi?

    ReplyDelete
  20. tiedän että blogisi on todella vain pinta-osa elämästäsi mutta haluaisin tietä mitä teet työksesi? kun näytät oleva aikan varakas kun tälläisiä ihanuuksia kantelet jatkuvasti kotiisi:)

    ReplyDelete
  21. Aivan upeita molemmat! Kengät varsinkin, täydelliset ja sopivat laukkuun todella hyvin :) Innolla odotan niitä asukuvissa!

    Löysin blogisi jokin aika sitten ja se on ihana. Sinulla on kaunis tyyli, osaat yhdistellä vaatteita todella hyvin ja olet myös hyvin kaunis :) Myös sisustusmakusi on oikein kiva! Kiitos ihanasta blogista.

    Saara

    ReplyDelete
  22. Anonyymi,
    Kiitos kun pidät puoliani, mutta mitään vahinkoa ei ole tehty:) Etteköhän te kaikki pidempään seuranneet tiedä kuinka paljon teitä arvostan <3

    Anonyymi,
    laukku 1100e ja kengät 300e.

    Anonyymi,
    Kiitos siitä, että ymmärrät blogin olevan vain hyvin pieni murto-osa elämääni. Osa ei varmaankaan sitä nopealla katsauksella tule ajatelleeksi. Lisää minusta voi lukea "minä" postauksen alla. Sanotaan nyt näin ympäripyöreästi että saan tehdä työkseni oman alan juttuja ja vielä rakastan työtäni:)

    Saara,
    Voih kiitos!:) Niitä on tulossa pian!:) Olet kovin ystävällinen, kertoo sinusta ja hyvyydestäsi paljon enemmän kommenttisi kuin minusta <3 ihanaa kevättä!:)

    ReplyDelete
  23. En ole koskaan aikaisemmin kommentoinut blogiasi, mutta ajattelin, että nyt voisi olla sopiva hetki. Viihdyn täällä lähes päivittäin, joten iso kiitos siitä, että pidät blogiasi, päivität sitä usein ja - toisin kuin täällä on nyt väitetty - vastaat lukijoiden kommentteihin ja kysymyksiin. Ymmärrän hyvin, ettet halua tuoda yksityiselämääsi tähän blogiin. Aurinkoista kesää, toivottavasti saamme lukea vielä pitkään blogiasi! :)

    ReplyDelete
  24. ANonyymi,
    Kiitos paljon sanoistasi! Harvoin pahoitan mieltäni negatiivissävyteisistä kommenteista, mutta tämä harmitti kun joku luuli etten välittäisi lukijoistani. Te olette nimittäin päivieni suola ja autatte minua jaksamaan arjen kiireiden ja raskauden keskellä! Joten kiitos Sinulle, ihana lukijani, harmi ettei minulla ole sinulle muuta nimea kuin anonyymi. Aivan ihanaa kesää sinnekin ja halaus kauniista sanoistasi <3

    ReplyDelete
  25. Tiia,
    Kiitos paljon ystävällisyydestäsi<3

    ReplyDelete
  26. Ihana laukku!
    Mahtuisiko laukkuun muuten kirjoja ja, jos mahtuisi niin kestääkö se niitten painon? :)

    ReplyDelete
  27. Aivan upea laukku! Kestääkö muuten vähän painavampiakin tavaroita, kuten kirjoja?

    ReplyDelete
  28. Anonyymi,
    Voi kiitos!:) Vielä ei ole ollut niin pitkään käytössä että osaisin mennä vannomaan pitkäaikaisen käytön kestävyyttä, mutta ainakin hyvin laukku kesti tuon ison röykkiön mitä minulla oli Suomeen lentäessäni laukussa mukana (lukee tuossa postauksessa mitä kaikkea sisällä oli) !:)

    ReplyDelete
  29. Ihania ostoksia! Miten noissa ballerinoissa meni koko, oliko ihan peruskoko vai tarviko ottaa suurempaa/pienempää kokoa vs. muut merkit?

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)