Monday, May 2, 2011

Moderni seilori

Eilen yöllä lensin Suomeen.
Ah.
Nyt saan taas viikon verran nauttia perheestä, ystävistä ja suomalaisesta ruoasta!
Parhautta.

Eilen olin pukemassa hieman seilori-tyylistä asua valkoisten housujen kanssa lisäten hieman väriä liilan clutchin avulla, mutta totesin, että asu kaipasi hieman lisää nostetta näin vapun kunniaksi...


Joten loppujen lopuksi seilori asu ei ollutkaan enään niin perinteinen vaan sai täysin uuden ilmeen hot pinkin värisillä housuilla!

paita: Filippa K, housut: Zara, clutch: YSL, kengät: Giuseppe Zanotti

Toivottavasti teillä kaikilla oli ikimuistoinen vappu ja pahimmasta krapulasta on jo selvitty ;) Itseltäni meni tänäkin vuonna vappu sivu suun... Kylläpä olisi maistunut sima, tippaleipä ja ystävien seura picnicin parissa tähtitornin kupeessa! Tulipa tässä vielä mieleen kaverin suorittama tempaus vappupäivänä parin vuoden takaa Helsingin Kaivopuistossa. Kaverille tuli ihan pakkomielle saada pizzaa ja päätti täten pirauttaa pizzataksille (joka muuten ei ollu ihan paikallinen kaveri) ja tilata vastaavan italialaisen herkun kaiken sen ryysiksen keskelle. Puhelu meni kutakuinkin näin:

Pizzataksi: Pizzataksi *Helsinki*.
Kaveri: Moikka, tahtoisin tilata pizzan - onnistuko?
Pizzataksi: Tietysti, mikä pizza tahdot?
Kaveri: Yksi iso salami pizza, ja jos saisi tänne Kaivopuistoon toimitettua.
Pizzataksi: Kaivopuisto? Onko siellä paljo ihmisiä?
Kaveri: Joo - onhan täällä ehkä muutama.
Pizzataksi: Miten me löytää sinut?
Kaveri: No mulla ois tässä kaveri vieressä jolla on ilmapallo ja meillä on kaikilla valkoiset lakit päässä.
Pizzataksi: Selvä selvä. Menee 30 minuuttia.

Ja voitteko uskoa - pizzataksi löysi paikalle! :D 

Jottei tarina kuulosta liian ilkeältä, kerrotaan nyt loppuun vielä, että kaverini antoi lopuksi pizzantoimittajalle numeronsa ja auttoi poloista menemällä Kaivohuoneen eteen hakemaan pizzansa:)

20 comments:

 1. En olekkaan kommentoinnut aikoihin, koska en halua toistaa itseäni, mutta nyt en voinut vastustaa kiusausta... simppeli, mutta "tässä on sitä jotain" -asu ja SINÄ näytät (kuten aina) kerrassaan upelta! Olet ehdottomasti yksi kauneimmista naisista, joita tiedän!

  -Hannah-

  ReplyDelete
 2. Hei saako uteliaisuudesta ja pitkän pohdinnan jälkeen kysyä, ehkä hiukat yksityiskohtaisen kysymyksen, mutta missä maassa sä asut? =)

  ReplyDelete
 3. Nuo housut ovat kerrassaan upeat sun yllä! I like a lot! :) Ihanaa Suomen visiittiä myös!

  ReplyDelete
 4. Blogissani olisi sulle haaste. :-)

  ReplyDelete
 5. Ompas ihana asu! :)

  ReplyDelete
 6. Ihanat nuo housut ! :) Sulla se on aina piristävä tyyli, ja vaikka värejä on niin silti osaat yhdistellä niitä jotenkin kauniisti! Hieno taito, ei voi muuta sanoa, hih:)

  ReplyDelete
 7. Kiitos inspiraatiosta! Ostin jo hetki sitten pinkit pillit enkä ole vielä uskaltanut käyttää niitä. Sailorityyliin yhdistettynä ne eivät enää näytäkään niin vaarallisen räikeiltä! Ihana idea!
  Mainio puhelu muuten...! :D

  ReplyDelete
 8. Hei!

  Sanoit joku aika sitten että zara avaisi nettikaupan myös tänne Suomeen. Osaatko yhtään sanoa ajankohtaa?
  Olen käynyt jo kuolaamassa useamman kerran siellä sivuilla kun kotikaupungissani ei ole zaraa:/

  Kiitos etukäteen vastauksesta ja kiitokset myös tästä mahtavasta blogista, olen tähän ihan koukussa:)

  -Tiia

  ReplyDelete
 9. Ei tulisi itselleni ikinä mieleen laittaa päälle pinkkejä housuja, mutta sulle kyllä sopii paremmin kuin hyvin!

  ReplyDelete
 10. hei haluaisin päästä käymään asuinmaassasi joten siksi kysynkin onko siellä paljon merkkivaate liikkeitä?

  - Ehkä pian siellä maassa vieraileva

  ReplyDelete
 11. Reissaat vissiin aika paljon! Näin ihan sun näköisen ihmisen Madridin lentokentällä Zarassa tuossa huhtikuun loppupuolella, mahdoitkohan se olla sinä? :)

  ReplyDelete
 12. Hei kirjota johonkin näkyville blogiin, missä kerrot tuon asuinmaasi jutun. Ihan suoraan sanottuna alkaa jo pänniä, kun joka postauksessa joku kysyy missä asut "kun on jäänyt epäselväksi".
  Miten sä jaksat noita kyselyjä :D Mulla palaa jo hermo... :D

  ReplyDelete
 13. Ihana asu. Näyttää freshiltä ja kauniilta!

  ReplyDelete
 14. Erittäin raikas yhdistelmä pinkkien housujen kanssa! :)

  ReplyDelete
 15. Täyden kympin asu (jälleen kerran)! Sulla on kyllä kerrassaan mahtava taito pukeutumisen suhteen. Keep it up!

  ReplyDelete
 16. Nuo housut on tosi kivan väriset sun yllä, kun olet tuollainen tumma muutenkin, niin väri pääsee oikeuksiinsa. Mut olisko yks koko isompi vähän nätimmän näköinen? Sulla on usein tosi ihania housuja, mut mun silmään ne kaikki näyttää aina liian pieniltä? Tai sit en vaan tajua tai hahmota, miten niitten kuuluu olla =D

  ReplyDelete
 17. saakohan suomen zarasta noita farkkuja? ihaanat :)

  ReplyDelete
 18. Mulla vähän sama juttu kuin ensimmäisellä kommentoijalla; en ole kommentoinut pitkään aikaan, koska en halua toistaa itseäni. Mutta nyt oli pakko tulla kertomaan, että näytät tosi kauniilta kuvissa! Asusikin on ihanan yksinkertainen olematta kuitenkaan yhtään tylsä. :)

  ReplyDelete
 19. Oih! Jos näin ihania asupostauksia tulee sillä aikaa kun on ulkomailla,niin taidan ottaa ensi kerralla läppärin mukaan. Ihanuus :)

  ReplyDelete
 20. Heii oot aivan sairaan kaunis ja sulla on iha tajuttoman hyvä tyylitaju!! :) Mietin vaa ku aina käytät korkkareita ni kuinka pitkä oot? Oon ite aika pitkä (170cm) ni mä rakastan korkkareita mut uskallan käyttää niitä vaa ku lähen esim julhimaan tai sillei... :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)