Tuesday, May 17, 2011

Loving jeans

Koska vaatekaappini on 90% keskittynyt tänne asuinmaahani, piti minun suunnitella Liu Jo kisan asukokonaisuus jo ennenkuin olin päättänyt minkä farkkumallin stailaan, sillä kuvat asusta ja päätös sopivista farkuista tehtiin Suomessa. Alla olevat kuvat on siis otettu ennen Suomen reissuani muutama viikko takaperin.

Minulla oli kaksi vaihtoehtoa:

1. Jokaisen naisen arkiasu


Halusin luoda jotain hyvin yksinkertaista ja tyylikästä, johon lähestulkoon jokaisella naisella on valmiiksi ainekset omassa vaatekaapissaan. Tyköistuvat farkut kun ovat jokaisen naisen luottokaveri, jotka toimivat lähes poikkeuksetta raikkaan valkoisen topin kanssa. Mikäli haluaa lisätä hieman persoonallisuutta hyvin minimalistiseen kokonaisuuteen, saa sitä helposti lisäilemällä asusteita kuten näyttävät kengät, laukun, koruja tai vaikkapa huivin.

2. Steppin' out


Toinen vaihtoehto olisi ollut hieman räväkämpi kokonaisuus, joka olisi sopinut hyvin kesäiltoihin ystävien kanssa. Hieman väriä topilla ja aavistus seksikyyttä, jonka saa aikaan helposti kun yhdistää farkkuihin näyttävän topin ja tyylikkäät korot.

Kuvien farkut ovat molemmat samat, italiailaisen DSquared merkin kauniisti pestyt farkut, jotka saivat nyt kilpailijan kun kotiutin Liu Jo:n maahantuojalta oman lempimallini...

Kumman näistä asuista sinä olisit valinnut Fashionstoren stailauskisaan ja miksi?

19 comments:

  1. Voih, näyttää niin hyvältä kaikki vaihtoehdot. Apua, en osaa päättää mikä olisi paras. Ihan tilanteen mukaan olet stailannut itsesi. "arki"lookki TOIMII samoin kuten viimeinen "bilelook"!! Kallistun ehkäpä ensimmäiseen vaihtoehtoon :) Shoppailin ensimmäiset LiuJo-farkut eilen Fashionstoresta - toivottavasti sopii :) "Posti-Patea" kovasti odottaen...;)hih

    ReplyDelete
  2. Voi että miten ihania asuja taas :) Ja tuo uus laukku on niin upea :P

    ReplyDelete
  3. Kyllä se on tuo ensimmäinen look, vaikka molemmat superduperhyviltä päälläsi näyttävätkin :D!

    Ja mun on ihan pakko kysyä, vaikka sulta tätä varmasti paljon kysytäänkin: minkälaiset sun urheilutottumukset on? Sulla on aivan uskomattoman hyvännäköinen kroppa, jonkalaista itsekin tavoittelen: lihaksikas, slimmi ja todella terveen näköinen. Varmasti isojen koirakamujesi kanssa tulee liikuttua päivittäin (?), mutta mitä urheilua ja kuinka useasti harrastat noin muuten? :) Lisäksi olisi kiva kuulla, mitkä asiat ovat ruokavaliossasi ehdottoman no-no ja mitkä taas tärkeimpiä.

    Kiitos blogistasi! :)

    ReplyDelete
  4. Kauniit asut. Voi että. Olisipa tuollainen kroppa, sillä varsinkin tuos seksikkään ilta-asun haluaisin kopioida omaan pukeutumiseen ;o)

    Maatu

    p.s. Olen monesti miettinyt miksi kuvissasi on noita valkoisia pisteitä housuissa. Onko pilkut tarkoituksella tehtyjä? Ne ottavat ikävästi silmään migreenin taipuvaisella :o/

    ReplyDelete
  5. Noi farkut on kyllä todella kivat! Tuntuuko mukavalta päällä? Niin ja stailaukset toimivat :)

    Asiasta toiseen eli täysin epäolennaiseen: vaikka olet suomalainen ja tuot usein esiin suomalaisuuttasi, niin olin yllättynyt, että et maininnut sanallakaan leijonien MM-kullasta? Okei, onhan sitä hehkutettu joka paikassa jo, mutta silti :D

    ReplyDelete
  6. Aivan ihana tuo ylempien kuvien valkoinen pusero! Mistä olet moisen aarteen löytänyt?

    Kokoamasi asu on ehdottomasti kisan tyylikkäin :)

    ReplyDelete
  7. Arkiasu on mielestäni parempi. Toisessakaan ei ole mitään vikaa, mutta uskon useamman suomalaisen samaistuvan enemmän tuohon arkiasuun (ainakin vielä, kun lämpäasteet eivät juuri yli +10 yllä...) ja sen takia pitävän siitä enemmän. Sitä paitsi ensimmäisen asun laukku on jotain aivan mielettömän upeaa! :)

    ReplyDelete
  8. Nyt on pakko sanoa, että aika karmivat housuset. Mitä nuo kivipestyt läikät ovat olevinaan ei eieiei!? Jos olisivat tasaisen väriset niin paremmat. Toiseksi, harkitsisin todellakin uudelleen yhdistämitä noihin kenkiin. Kengät ovat ihan hienot, mutta koska nuo lahkeet jäävät rypyille ja ovat selkeästi pitkät, niin ne tuovat korkojen kanssa käytettynä siansorkkaefektin. Jos farkut olisivat aivan pillit ja sirommat niin sopisi paremmin. Tulee tästä Fiorella mieleen. Ole hyvä ja anteeksi.

    ReplyDelete
  9. Heip, tykkäsin tosi paljon arkiasusta ja voisin itsekin kuvitella vastaavaa pitäväni:) Laukun väri ja tyyli käy aivan mahtavasti sinisten housujen kanssa!

    En tiedä onko joku kysynyt (ja tietenkään ei ole pakko vastata), mutta oletko miten pitkä? Itse olen n. 177cm ja vartalotyypiltä aika samaa mallia kuin sinäkin ( en kylläkään ihan noin treenattu eli enemmänkin rimpula;) ja käyn jatkuvasti sisäistä kamppailua korkkareiden käytön kanssa.

    Kuvissa sinulla on ihan huiput korkkarit, mutta usein jätän vastaavien oston välistä, sillä huitelen menemään jo lähellä 190cm niissä. Iso hatunnoston paikka, kun käytät korkkareita itsevarmasti:) Kuvien perusteella olen siis olettanut, että olet myös aika pitkä.

    Elelen toivossa, että joskus minäkin uskallan räväyttää ja laittaa unelmakengät kaupungille:)

    -Laura

    ReplyDelete
  10. http://www.ginatricot.com/cfi/fi/mallisto/ccollection-p1.html#product_125337

    ReplyDelete
  11. Niina,
    Voi kiitos kovasti:) Ja toivottavasti farku tulevat pian ja ovat loistavat!:)

    Tiia,
    Voi kiitos ihana:)

    heta,
    Voi kiitos paljon! Mun urheilusta vastaa aikalailla mun karvaiset lapsoset. Eli joka päivä tulee käytyä lenkkiä, niin kävellen kuin juosten. Tottakai välillä sekaan mahtuu muutakin, kuten tennistä, salia, ratsastusta. Mutta pääasiallinen urheilutapani on juoksu!:) Siitä voi lukea lisää treeni sivupalkista tuolla oikealla!:) Voisin miettiä onko mulla mitään nono juttuka ruokavaliossa. oon aika kultaisenkeskitien kannattaja niin en oikeen kiellä itseltäni mitään :D
    Kiitos itsellesi!

    Maatu,
    Voi kiitos ystävällisistä sanoistasi! Ja muista, itse sitä on itsensä kovin kriitikko..;) Tiedätkö mä en tiedä mistä pilkista puhut?! Mulla ei tule mitää pilkkuja? :/ varmaan liittyy jotenkin siis servereihin?
    JOku fiksumpi - HELP! :)

    Anonyymi,
    Nuo farkut ovat "aidot" farkut, joten ei kyllä veny mistään, joten aika ajoin saattavat olla epämukavatkin, ainakin ison aterian jälkeen...;) Joo, mä ihan tietoisesti jätin kokonaan blogin puoellla mainitsematta. Kisakatsomo oli täälläkin ja huolella tuuleteltiin, mutta päätin että kun tuota MM lätkää tulee nyt joka tuutista, niin tää blogi on tämmöinen naisten paikka, minne pääsee sitä karkuun :D

    Nina,
    Paita on henkkamaukasta!:) Kiitos kovasti kauniista sanoista:)

    Aino,
    Voi kiitos paljon:) Kovin ystävällinen olet!:) Joo äitinikin kävi ostamassa saman laukun kun jäi sitä niin himoitsemaan :D

    Anonyymi,
    voi ei tartte anteeksi pyydellä!:) Makuja on niin moneen lähtöön kun meitä ihmisiäkin. Itse olen kanssasi aivan eri mieltä. Joten we just have to agree to disagree ;)

    LAura,
    Voi kiitos paljon. Juu tuo sinisen ja konjakin yhdistäminen on kyllä minunkin ihastukseni värien rinnalla!:) Ja hei kuule, Luoja suonut sulle mielettömät sentit niin kanna ne ylpeydellä!:) Mä oln n. 172c, pitkä, joten korkkarit vetäisen vielä iloisena jalkaan:) Mies tosin joskus valittaa korkeimpien korkojen kanssa, kun olen lähes häntä pidempi silloin...:/ Mutta räväytä nyt ihmeessä! Upealta varmasti näytät! Pitkiä ja ylpeitä ne supermallitkin ovat!:)

    ReplyDelete
  12. Oot ihan uskomattomassa kunnossa! Ja minä ainakin kuolaan noita housuja :P

    ReplyDelete
  13. Minä taas r a k a s t a n tuota Guccin paitaa, joten valintani olisi ollut jälkimmäinen asu. Harmi myös, kun useampi teistä bloggaajista oli päätynyt valkoinen- paita linjalle stailauksessa.

    ReplyDelete
  14. APUA OOTKO TOSISSASI NOIDEN FARKKUJEN KANSSA? :D ughhhgh

    http://mediaserver-2.vuodatus.net/g/45541/1481786.jpg

    ReplyDelete
  15. Anonyymi,
    Kauneus on katsojan silmissä ;) Joten kiitos ystävällisyydestäsi!:)

    Anne,
    Joo, se jotenkin on niin toimiva niiden farkkujen kanssa, onneksi asut kuitenkin näyttivät erilaisilta vaikka aika samoilla linjoilla metiinkin parin klassisen kannattajan kanssa <3

    Lara,
    Kiitos paljon!:) Katsojan silmissä ;)

    Anonyymi,
    Aivan tosissani :) Mutta entä sinä?:D

    ReplyDelete
  16. Tarkistin stylaus kuvan kotikoneella ja siellä ei farkuissa ollut pilkkuja, mutta työkoneella on. Eli on ilmeisesti joku konekohtainen juttu, en tiedä. Pitäisiköhän valittaa atk-tukihenkilöille? Siellä ne sitten ihmettelee, että miksi työaikana surffailen muotiblogeja ;o)

    Maatu

    ReplyDelete
  17. Arkiasu(si) keräisi kyllä meidän toimistolla katseita. :D Täällä pukeudutaan niin "normaalisti" ja maanläheisesti, ja meillä on eri-ikäisiä ihmisiä. Lisäksi kun ei tarvitse edustaa ja tavata asiakkaita niin sekin vaikuttaa pukeutumiseen. Eli jos hyppäisit yhtäkkiä tänne meidän miljööseen, olisit melkein kummajainen. En sano tätä pahalla, vaan tämä oli ontuva kuvaus siitä miten on erilaisia ihmisiä, erilaisia työyhteisöjä jne. kun ajattelee pukeutumista ja tyyliä muutenkin. :)

    ReplyDelete
  18. Voisitko kertoa mistä tuo täydellisen rento, mutta uskomattoman tyylikäs valkoinen 3/4 hihainen satiinipaita on peräisin? Olen etsiskellyt juuri tuollaista kissojen ja koirien kanssa, onneksi poikkesin sattumalta blogiisi!

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)