Wednesday, May 4, 2011

Kirkkaan pinkki bleiseri

Niin, mähän pohdin tuossa jokin aika sitten hot pinkin väristä bleiseriä. Zarassa olisi vielä tällä hetkellä jopa kaksi eri mallia mistä valita!



Mutta sitten totesin, että nyt saa multa nää värikkäät bleiserit riittää (kuitenkin vihreä ja oranssi tullut jo ostettua) ja päädyin sitten hot pinkkeihin housuihin :D, jotka näkyivät seilori-tyylisen asun kanssa postauksessa pari päivää sitten. Ja että mä pidän niistä. Call me crazy - mutta tää värien juhla tuntuu niin omalta!

Kuitenkin ihan uteliaisuudesta - kuinka moni muu teistä on uskaltautunut ja käynyt hankkimassa itselleen räikeän bleiserin? 

15 comments:

  1. Hihi, mulle riitti räikeä toppi! Oon niin mustan, valkoisen, harmaan ja beigen ystävä että muhun ei niinkään tää värien juhla iske. :) Pienissä yksityiskohdissa enemmänkin mun juttu - ja hyvä niin, ei olla kaikki yhdestä puusta veistettjä.

    -Taija

    ReplyDelete
  2. Itse ostin juuri vaihtoehdon nro 2 :) ja I LOVE IT! Suomessa sen hinta tosin oli 10e kalliimpi.. :o

    ReplyDelete
  3. itse kävin eilen uffilta hamstraamassa muutaman värikkään bleiserin kun siellä oli kaikki vaatteet 6 euroa niin sehän lähti sitten vähän käsistä:D tosi hyvännäkösiä ja laatusia löyty ihan noin second hand vaatteiksi

    ReplyDelete
  4. Testasin tuota Chiaran päällä nähtyä pinkkiä jakkua Zarassa, mutta harmikseni se ei näyttänyt ollenkaan istuvan päälleni :( Chiaran päällä kun se taas näyttää aivan ihanalta! Päädyinkin sitten ostamaan nuden jakun mustilla "kanttauksilla", johon olenkin super tyytyväinen ja joka varmasti on pitkäaikaisempi hankinta kuin pinkki jakku!

    -Hannah-

    ReplyDelete
  5. Minulla ei ole vielä hankittu räikeää bleiseriä ja tuskin hankinkaan...epäilen, että käyttö jäisi minun kohdallani hyvin vähäiseksi. Tyydyn ihailemaan värikkäitä yksilöitä muiden yllä:)

    Mutta värikkäät farkut kuitenkin löytyy kaapin perältä ja oisinkin kysynyt sinun mielipidettäsi...eli mihin yhdistäisit kirkkaan (kuitenkin melko tummat) vihreät housut?

    ReplyDelete
  6. Itse päädyin ostamaan tuon ylemmän kuvan Zaran bleiserin juurikin oranssina, mikä taitaa myös sinultakin löytyä :) Pinkkiä pohdin myös, mutta jotenkin se ei värinä tuntunut niin omalta. Blogisi ansioista olen myös hurahtanut ihan täysin väreihin ja tuon bleiserin ohella päädyin ostamaan Zarasta myös kirkkaanvihreät pillifarkut. Blogisi on muutenkin huippu ja tyylisi jotain ihan mieletöntä :)

    ReplyDelete
  7. Heh - sun blogisi ansiosta oon alkanut ihan toden teolla himoamaan tota pinkkiä bleiseriä TAI noita pinkkejä housuja! Pahoin pelkään vaan, että ne jäis tän kesän jälkeen käyttämättä :/ Tiedä sitten..

    ReplyDelete
  8. Aivan mahtavaa! Itse löysin äidin kaapin pohjalta räväkän pinkin bleiserin. Käytin ompelijan kautta ja nyt kovassa käytössä ollut. Kyllä täytyy myöntää ettei kaikista ole tuollaisiin bleisereihin. Sen verran ihmetystä ja katseita bleiseri kaunokainen luo :)

    ReplyDelete
  9. Tuo Zaran kalliimpi bleiseri on täydellinen! Sovitin sitä, mutta kauppaan jäi. Syynä tähän se, että kaapissa roikkuu viime syksynä ostettu, toistaiseksi käyttämätön Alexander McQueenin vielä täydellisempi bleiseri :)Mutta jos tuota pinkkiä on vielä jäljellä, niin se on käytävä hakemassa kotiin :D

    ReplyDelete
  10. Kävin eilen ostamassa ton jälkimmäisen zaran bleiserin, mutta kirkkaan vihreänä. i love it !

    ReplyDelete
  11. Tuollainen olis kyllä niin upea :)

    ReplyDelete
  12. Alemman kuvan bleiseri olisi kivempi :) Ite ostin talvella paukkupakkasissa ihanan valkokarvaisen kevättakin, mutta jotenki ujostuttaa käyttää sitä (ainakin vielä:)

    ReplyDelete
  13. tahtoo kirkkaan sinisen! se kun sopii blondille paremmin, ei tule niin halvan näköinen kuten pinkin kanssa saattas käydä... ;)

    ReplyDelete
  14. Hola :) Surffailin Nellyn sivuilla ja törmätessäni yhteen asusteeseen mietin mielettömän pitkään että kuka bloggaaja tästä on joskus moneen kertaan sanonut mutta tulihan se Gucci-fani mieleeni ;) Sieltä löytyi kaunis kultainen vyö: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/asusteet/muut-asusteet/nelly-trend-917/jessica-belt-917045-23/
    Mutta materiaali ei tosin ole sama, eikä se ole niin leveäkään, mutta oli pakko kommentoida kun tulit mieleeni heti :) Vai oletko jo ostanut sprayn? ;)

    ReplyDelete
  15. Tyylikäs bleiseri. Pidän väri vahva!

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)