Thursday, May 19, 2011

Gucci CopyCat - From catwalk to sidewalk

Super colorcombo copycat on nyt valmis! Menihän siinä tovi. Enpä uskonut aikanaan, että löydän niinkin edullisesti kuin 49 eurolla oranssin bleiserin!


Ja niille muille jotka himoavat liilaa vaatekaappiin - Zaraan on tullut sitä samaa paitaa mikä minun kaapistani löytyy sähkönsinisenä niin vielä liilanakin! Oli vielä loistava sävy, mutta himoiten jätin sen silti kauppaan.

bleiseri: Zara, toppi: Gucci, vyö: H&M, housut: Zara, clutch: Äidin vanha, kengät: CL, kello: Michael Kors


Teille kaikille muille keihin Guccin s/s 2011 mallisto kolahti ja lujaa - kannattaa suunnata Zaraan!:)

24 comments:

  1. Mä voisin hyvinkin (näin mustanpuhuvana ihmisenä) pitää tätä asua, mutta ilman tuota Hockey Night-bleiseriä ;) Mutta hyvältä näyttää! Zarassa on tainnut olla urakalla tänä sesonkina hyviä vaatteita.. ;)

    ReplyDelete
  2. Heippa Mrs. V!

    Ensin alkuun KIITOS mahtavasta blogista! Blogisi on pukeutumisen ja tyylin kannalta aivan ehdottomasti inspiroivin, mitä tiedän! Itse olen kohta palaamassa takaisin työelämään muutaman vuoden tauon jälkeen, ja pukeutumiseen pitäisi alkaa panostaa vähän enemmän. Eipä taarvitse miettiä kahta kertaa, mistä niitä ideoita ammentaa - tulen vain asukuviasi selaamaan! :)

    Kiitoksen lisäksi minulla olisi pyyntö: voisitko kirjoittaa postauksen (tai ehkä useammankin) siitä, miten hoidat ulkonäköäsi ja ennen kaikkea kuntoasi? Olet kuvista päätellen aivan upeassa kunnossa, ja veikkaan, että tällainen postaus olisi useammankin lukijan mieleen! Itse olen myös tämän asian suhteen vähän inspiraation tarpeessa, äitiyslomalla kun ei ole tullut itsestä pidettyä aina tarpeeksi hyvää huolta...

    Eipä muuta kuin kaunis kiitos vielä kerran, ja hyvää kesää! :)

    Catarina

    ReplyDelete
  3. Ooo, todella samanlainen asu tuo sun :) Vau. Mulla menis ihan täydestä, jos sanoisit että kaikki sun päällä on Cuccia :D

    ReplyDelete
  4. TÄY-DEL-LI-NEN!!! :)

    ReplyDelete
  5. moikka! hei mistä ton balleriina kollaasin valkoset korkkarit on, tiedätkö? sulla on muuten ihan mahtava blogi mitä on ilo lukea! tunnut niin viisaalta ja kypsältä ihmiseltä!

    ReplyDelete
  6. M,
    Mahtavaa kun tämän kevään myötä me useat neutraalien sävyjen luottoihmiset uskaltaudutaan hieman värien viedä!:) Kyllä - Zara on ollut aivan mahtava!!! Vaarallista käydä "piipahtamassa" :D t.hockey night juontaja tai huoneistokeskuksen myyjä :D

    Catarina,
    Voi miten kauniisti kirjoitit! Suuri ilo ja kunnia, jos todella pystyn tuomaan edes pientä iloa ja inspiraatiota jonkun arkeen - sillä onhan arki tarpeeksi raskasta - pitää yrittää nauttia sitten niistä pienistäkina asioista:) Vastaava postaus on toteutuksen alla! Yritän vaan keksiä mitä asiasta kirjoittaisin :/ Mun urheilu kun koostuu hyvin pitkälti juoksusta enkä lenkille jaksa ottaa isoa kameraa mukaan. Mutta treenikamoista on esim otettu jo kuva!:) Jos sinulla on jotain konkreettisia ideoita tän saralta niin otan ne innolla vastaan!:)

    AnsQ
    Voi kiitos. Noissa kuvissa kultainen korvattiin ruskealla, mutta nyt on se kultainen vyökin kaapissa.... :D

    ANonyymi,
    Kiitos! <3 Kauneus katsojan silmissä ;)

    Anonyymi,
    Voi ikävä kyllä en osaa sanoa suoraan mistä on. JOku muukin niitä kyseli ja kerroin niiden olevan polyvoren ohjelmalla tehty, joten jos sinne menet ja selaat valkoisia korkokenkiä niin varmaan tulee vastaan:) Toivottavasti tämä auttoi!

    ReplyDelete
  7. heh, kuolasin myös tuota zaran jakkua mutta tuli mieleen siitä juuri huoneistokeskuksen myyjä, varsinkin kun sen firman kautta ostin vähän aikaa sitten oman ensimmäisen asuntoni :) Mutta silti jäi harkintaan, koska rakastan oranssia ja keltaista niin jomman kumman värisen jakun haluaisin. Oot kyllä niin upea jälleen kerran!

    ReplyDelete
  8. Kylläpäs on hyvin toteutettu copycat! Aika pirtsakka tuo bleiseri, ite en haluais ihan noin räikeetä, mutta sopii asusi ja rusketuksesi kanssa mainiosti yhteen. :)

    Nuo housut alkoi kyllä polttelemaan. IHANA tuo vihreän sävy.. Oliskohan niitä vielä jäljellä jos kävis kokeilemassa..
    Hyvää päivänjatkoa! :)

    ReplyDelete
  9. Siinä on asu kohdillaan :) Vaikka itseni päällä en tuollaista ikinä näkisikään, mutta sinulle se tosiaan sopii.

    ReplyDelete
  10. Siis ihan älyttömän hyvin sopii sulle nuo kaikki värit yhdessä puettuna! Itselläni näyttäisi varmasti hassulta tai en tuntisi oloani "kotoisaksi" tällaisessa asussa. Mutta kesällä tahdon minäkin (mustan ja valkoisen ystävä) pukeutua pinkkiin/lilaan yläosaan..(: Joko olet käyttänyt tätä asua ihan ulkonakin?(:

    ReplyDelete
  11. Ei voi olla totta! Aina vaan onnistut saamaan mut ihan hämmästyneeksi. Tää asu on aivan nappisuoritus ja sopii sulle niin hyvin. Oon paljon jo kehunut sun värien käyttöä ja alkaa tuntuun, että sille ei näy loppua :D huh huh. upea. :) aivan täydellinen copycat tuosta guccin luomuksesta.

    ReplyDelete
  12. Veronika,
    No mangossa ois keltaisena! Joten jos huoneistokeskuksen myyjä on liikaa itselle niin ehkä se toimisi paremmin?:) Ja kiitos paljon ihana!

    Helkku,
    Joo, syytän tuosta kirkkaudesta Guccia. Sekotti pääni ihan täysin tänä keväänä :D KÄy katsomassa! Pari viikkoa sitten ainakin näin niitä vielä Suomen Zaraassa.

    Tiia,
    Voi kiitos paljon! Roshkeutta vaan, värit näyttävät yllättävän monella loistavalta päällä! Tottumuskysymys enimmäkseen!

    Anonyymi,
    Voi kiitos paljon. EN ois kyllä uskonut minäkään vuosi sitten, että värissä tuntisin oloni näinkin kotoisaksi :D On ollut kerran päällä täällä kotimaassa, ja hirveästi kehuja tuli ihan tuntemattomilta :) Mutta liila ja pinkki toimii! Päälle vaan siis!:)

    Meri,
    Voi kiitos sulle ihanuus taas paljon!:) Oot aina yhtä iloinen ja ystävällinen!

    ReplyDelete
  13. Hei olet taas aivan upea!!! Voit vitsi!:)

    Ja kiitos kun jaksat päivittäin tehdä näin hienoja postauksia, näihin menee varmaan paljon aikaa ja vaivaa <3

    Siihen ulkonäkö-ja kuntopostaukseen olisi kiva saada jotain juttua siitä, millainen on päivän ruokailusi? "Aamu-pirtelösi" olet esitellyt muuta miten muuten?

    Niin ja mistä olet ostanut tuon kellon? :)

    t. Yksi fanisi:)

    ReplyDelete
  14. Voi vitsit kun saat kaiken näyttämään niin hyvältä! :)
    Sun avulla olen itsekin löytänyt värit pukeutumiseeni, tänään päältäni löytyi Zaran pinkki bleiseri jota en olisi vielä muutama kuukausi takaperin varmastikaan pukenut ylleni... :D

    Mulla olisi sulle sellainen kysymys, että miten saat hiuksiisi noin upean kiillon? Käytätkö hiusöljyjä, esim. moroccanoilia? :)

    ReplyDelete
  15. Wau! Ihana asu!
    Värit todella pukevat sinua. Etenkin oranssi väri sopii tummiin hiuksiisi ja rusketukseen.
    Jatka samaan malliin, ihana blogi sinulla!

    ReplyDelete
  16. Minua kiinnostaisi todella paljon millä tavalla meikkaat. Näytät aina niin luonnolliselta mutta silti todella tyylikkäältä, joten olisi kiva kuulla mitä tuotteita käytät ym :)

    //Sini

    ReplyDelete
  17. Näytät aivan upealta:)! Kyselit ehdotuksia edellisesltä kommentoijalta kuntopostaukseen. En tiedä onko nämä toteutus kelpoisia ideoita, mutta ruokapäiväkirja olisi super mielenkiintoinen. Tai onko sinulla, joku ruoka-aine mitä välttelet yms. Ja miten usein juokset ja millaisia lenkkejä? Miten aikoinaan laihdutat nämä hankalat viimeiset kilot pois, josta joskus puhuit:). Tässä muutama idea! Kiitos vielä ihanasta blogistasi! <3

    ReplyDelete
  18. Olen seurannut blogiasi jo pitkään, mutta en ole aikaisemmin jostain syystä vielä kommentoinut - olet käyttänyt nyt kevät/kesällä aivan ihanan kirkkaan värisiä vaatteita! Näyttää superhyvältä rusketuksen kanssa :)

    -Tanja
    http://tanjasvita.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. Tuli muuten mieleen, että kun sullahan on Vuittonin matkalaukku, niin minkä kokoinen se on?
    Ja sitten jostain keskustelupalstalla oli joku kommentti, että ei kannata ostaa kallista matkaluakkua, koska se menee kuitenkin rikki kun sitä heitellään siellä lentokentällä.
    Eli onko sulla säilynyt ehjänä?:)
    (Joo, tää on jo toinen karta kun lähetän tämän kommentin, mutta et ollut kerennyt vastata edelliseen postaukseen)

    ReplyDelete
  20. tykkään paljon enemmän tuosta sinun versiostasi! :) upea bleiseri!

    ReplyDelete
  21. Kysyit, että minkälaista postausta voisit tehdä, kun ainoastaan juokset. Ehdotuksena, että kerro minkälaisia lenkkejä ja kuinka usein juokset/kävelet?

    ReplyDelete
  22. voitko tehdä ruokapäiväkirjan viikon syömisistä? oot niin upee!

    ReplyDelete
  23. Hei kaikki. Pahoitteluni, mutta ajan puutteen vuoksi vastaan nyt tähän vain kysymyksiin. Kiitos kauniista kommenteistanne - olette ihania!!:)

    Yksi fanisi,
    No mä kokkaan paljon kotona - rakastan ruoan laittoa, joten ehkä voisin tänne vaan laittaa reseptejä? :) Ruokapäiväkirjaa en tykkää tehdä (ei ole ikävä kyllä aikaakaan siihen) mutta just vaikka reseptejä voisin yrittää laittaa, koska syön äärimmäisen "normaalisti"....
    Ja kello on Michael Korsin jonka ostin paikallisesta tavaratalosta :/

    cloe,
    voi että, kiitos, en ole itse pitänyt hiuksiani erityisen kiiltävinä!:) Mutta siis oletan että syy on siis shampooni, sillä en muuta hiuksiini laita sen lisäksi kuin lämpösuojaa. Niistä löydät lisää kun luet "hiukset" tagin tuolta oikeasta sivupalkista:) Joskus laitan myös kookosöljyä hiuksiin ennen suihkua, ja annan olla noin tunnin jos aika sallii...

    Sini,
    jokusen meikki postauksen olen tehnyt ja niitä voi lueskella jos laitat tuohon oikealla palkissa oievaan hakukenttään "maku up" tai meikki. Näissä kuvissa mulla ei ole meikkiä lainkaan... Joten suosin kesäisin au naturel lookkia! Iltaisin sitten enemmän meikkiä ja tänä sesonkina olen löytänyt huulipunat!!:) Meikittömyyden kiitos menee pitkälti ripsienpidennyksille...

    johanna,
    Kiitos vinkeistä, kaikki paitsi ruokapäiväkirja ovat ideoita jotka voisin toteutta!!:) jotenkin en pidä itse ruokapäiväkirjoista, koska en tykkää liikaa tuijottaa mitä syön. Välillä täyttä roskaa ja välillä terveellisempää - kultainen keskitie!!:)

    Anonymi,
    Mulla on kaksi eri kokoa ja molemmat mahtuu cabiniin. Joten en ole kauhean usein ruumaan edes laittanut.. Kerran kaksi olen joutunut sen sinne laittamaan kun olen tuonut elintarvikkeita mukana (rasvoja/nesteitä) ja ehjänä on kyllä säilynyt! Naarmut kuuluvat elämään, mutta 7 vuoden jälkeenkin on nuo laukut elämänsä kunnossa: )

    anonyymi,
    kiitos ihan kauheasti, mutta ruokapäiväkirjaa en vain halua tehdä. JOtenkin en itse vaan tykkää liikaa tuijottaa sitä mitä syön. Pieniä terveellsiä valintoja ja tarpeeksi urheilua niin voi syödä kohtuudella mitä vaan!:)

    ReplyDelete
  24. Tämä on niin ihana asu että tempaisee kunnon hymyn kasvoille!

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)