Friday, May 20, 2011

Farkkutakki huivineen

Vaikka vuodenaika on muuttunut jo kauan aikaa sitten talvesta kevääseen, en siltikään hylkää huiveja. Talvikuukausina kaulan ympärille käärin paksumpia ja tukevampia huiveja ja kesää kohden kankaiden paksuus ohenee ja huivit lepattavat tuulessa vaivattomammin.


Tämä huivi on hetken odottanut kaapissa ensimmäistä ulkoiluaan, mutta hiljattain se näki päivänvalon farkkutakin kaverina.


farkkutakki: Sisley, huivi: LV, raitapaita: Filippa K, farkut: Victoria Beckham Jeans, laukku: Gucci, kengät: Giuseppe Zanotti, rannekoru: GT

Tätä kuvaa kun katselee, niin olisihan mustien asusteiden tilalle sopinut myös jotain värikkäämpääkin. Vaikkapa vaaleanpunaiset korkkarit ja pinkki clutch...


20 comments:

  1. Kiva asu! :) Olen vasta tässä jokin aika sitten löytänyt sinun blogisi. Tämä on tosi ihana ja monet asukokonaisuudet pystyy itsekin toteuttamaan hieman pienemmällä budjetilla :) Saat tällasta palautetta varmasti jatkuvasti, mutta sanonpa vielä minäkin, että vaikutat tosi aidolta ja lämpimältä ihmiseltä. Ja kiva, että valtavasta palautemäärästä huolimatta jaksat vastailla lukijoille :) Hyvää alkavaa kesää sinulle!

    ReplyDelete
  2. Kaunis asu ja ihana huivi.

    Sinä käytät usein huivia asusteena niin voisitko joskus tehdä erityispostauksen huiveista. Minkälaisia huiveja käytät, miten huivin "kiepautat" rennosti kaulaan ja yms.

    Itse haluaisin käyttää enemmän huiveja, mutta huomaan, että vedän vaan pashminan tylsästi kaulaan ja that`s it.

    Maatu

    ReplyDelete
  3. Kaunis huivi ja menee niin nätisti yhteen farkkutakkisi kanssa sävymaailmaltaan. :) Farkkutakista olisi kiva saada myös kuvia, joissa se näkyy kokonaan. Yritin etsiä sivupaneelissasi olevan haun kautta mutten löytänyt. Oletko ikinä muuten suojannut mitenkään nahkalaukkujasi vai luotatko vain siihen että pysyvät hyvinä? :)

    ReplyDelete
  4. Aivan ihana asu :) Olet ihanan hoikka, joten valkoiset farkut näyttävät super hyviltä päälläsi. Itse olen 160 cm pitkä ja omistan suht lihaksikkaat paksut jalat, joten valkoinen tekee entistä paksumman näköiseksi. Korkokenkien kanssa on eri juttu, mutta valitettavasti työssäni ei voi käyttää korkokenkiä..tai voi, mutta ei ole kovin käytännölistä :)

    Mukavaa päivää :) On muutes ihana aurinkoinen ilma!

    ReplyDelete
  5. Tosi kiva asu :-) Ja uusi banneri on kaunis !

    ReplyDelete
  6. Kiva asu! Tuli mieleeni kysymys tuosta ballerinapostauksesta kun kerroit käyttäväsi tuota ihanaa hametta myös arkena. Tyylisi on upea ja näyttäväkin, joten tunnetko koskaan itseäsi missään tilanteessa ylipukeutuneeksi? Arvaan, että vastaat, että et ja uskon sen. Meillä kun töissä henkilökunnan keski-ikä on reilusti yli 40 vuotta ja pukukoodia ei ole niin suurin osa pukeutuu niin perusvaatteisiin, että jos itsellä on jotain muuta kuin farkut jalassa joku saattaa sanoa, että oletpas sinä hienona. Tiedän, ei pitäisi kiinnittää asiaan mitään huomiota vaan antaa mennä vaan. Olisiko sinulla ihana tyylitaituri tähän jotain näkökulmaa tai vinkkiä?

    ReplyDelete
  7. Näyttää todella hyvältä! Itse en ole kovinkaan huivi-ihmisiä, mutta kyllä silmä tälläisissä komboissa lepää :)

    ReplyDelete
  8. Hellow :-D

    Can you tell me how much cost this scarf :-D I would be grateful :-)

    Have a nice weekend!!!!!!

    Alex

    ReplyDelete
  9. Olet ihanan raikas ilmestys :) Mulla on toi sama huivi, mutta tummemman harmaana/hopeena ja olen tykästynyt siihen toden teolla. Mieli tekisi muitakin värejä ;) Olet kerrassaan upea, kaikilla mahdollisilla ja mahdottomillakin tavoilla :)

    -Hannah-

    ReplyDelete
  10. Moi:) Kyselin silloin aiemmin sulta niistä louboutineista, niin oli vaan pakko vielä tulla sanomaan, että sinulla on aivan ihana blogi:) Olen tässä muutamia postauksia selaillut ja tyylisi on loistava, sinulla on kadehdittava vaatevalikoima ja ulkonäkö. Muutenkin vaikutat positiiviselta, fiksulta ja lämpimältä ihmiseltä. Luen säännöllisesti Ps. i love fashion, Cava ja Xenia`s Day blogeja, mutta pakko sanoa että sinun tyylisi on enemmän minun mieleeni ja täältä saan inspiraatiota enemmän:) Pidän toki yllämainittujenkin tyttöjen tyyleistä, mutta sinulla asut ei näytä koskaan olevan "tylsiä" vaan niissä on aina jotain särmää tai hienoa ja sellaista nuorekasta tyylikkyyttä:) Vaikka on klassisiakin juttuja, niin ei silti tätimäisiä:) Tuli aika pitkä kommentti, mutta ai että kun olen onnellinen kun löysin tämän blogisi, nyt mulla on paljon luettavaa ja inspiraatiota. Ainoa huono puoli on vaan, että ei helpota tällaista shoppailufriikkiä noi ihanat laukkusi, kengät, huivit ja muut:D
    Ehdottomasti jään vakkarilukijaksi, hyvää viikonloppua sinulle! :)

    ReplyDelete
  11. Asu on aivan nappiin, ihanat värit, kesäinen fiilis, sä näytät hyvältä, Blogi näyttää hyvältä. Kesäterveisin :)

    ReplyDelete
  12. Mulla ihan sama juttu työvaatteiden kanssa kuin Nellukalla! Kun aloitin nykyisessä työssä, laittauduin enemmän ja käytin korkkareita. Mutta se herätti vaan hirveästi huomiota, ja nykyään menen pitkälti farkut-trikoopaita-balerinat -linjalla. Olen työpaikan nuorimpia, ja tuntuu että pukeutuminen tuo vielä enemmän huomiota tähän asiaan.

    Erikoinen kyllä tämä pukeutumisasia työpaikalla, sillä kyseessä on kuitenkin "siisti sisätyö" :/

    ReplyDelete
  13. Hei! Olen seuraillut blogiasi jo jonkin aikaa ja pakko kehua upeaa tyyliäsi!! Ja vielä pakko kysyä, kuinka pitkä olet? Itse olen n. 176 cm ja haluaisin kovasti käyttää korkokenkiä.. en kuitenkaan kehtaa käyttää, koska korkojen kanssa olisin, noh, järkyttävän pitkä. :D Onko mielestäsi outoa jos pitkät ihmiset käyttävät vaikkapa 12 sentin korkoja?

    Ja vielä kiitos ihanasta blogista ja toivon, että vastaat! :))

    ReplyDelete
  14. Tuo huivi on tosi ihana. Itse ostin viime talvena tuon saman mallin musta/lurex -versiona. Toimii ihan mahtavasti kokonsa puolesta myös lämmikkeenä lennoilla.

    ReplyDelete
  15. Anonyymi,
    voi kiitos paljon kauniista sanoistasi ja ihana kun olet löytänyt blogini! suurena kohteliaisuutena otan sen, jos koet minut lämpimänä ihmisenä, vaikka äärimmäisen pintapuolista blogia kirjoitankin. Samaa sinne!

    Sanna,
    Kiiots!:)

    Inka,
    voi kiitos!

    Maatu,
    Mulla taitaa olla huiveista postaus. Löytyy varmaan jos haet tuossa sivupalkissa olevasta hausta scarf tai huivi :) Mäkin yleensä vaan kieputan tylsästi kaulaan tai annan vaan roikkua...:)

    Mipsukka,
    Kiitos ihana! Farkkutakki on jo yli 10 vuotta vanha :D Kylläpä on säilynyt! Ostin aikoinaan sisleyn lastenvaate osastolta :D POstauksen arvoinen vaatekappale tosiaan!! :D Nahkalaukkuja en ole itse uskaltanut käsitellä millään... Olisiko sulla tähän ideoita?:)

    Anonyymi,
    voi kiitos, mutta kauneus on katsojan silmissä;) Joten kiitos hvyydestäsi! Joo mullakin on lähes aina balleriinat laukussa mukana, joten jos todella alkaa jalat väsyä on plan B :) Ja onhan korkkarit aivan omiaa luomaan sen kauniin jalan ja tuomaan sen naisellisen olon...

    AnsQ,
    Kiitos ihana taas kovasti!!!:)

    Nellukka,
    Hei ihana!:) Mä mieummin olen ylipukeutunut kuin alipukeutunut, sillä musta se osoittaa tiettyä kunnioitusta muita kanssaihmisiä ja tilaisuuden järjestäjää kohtaan - varsinkin juhlissa, kunhan ei ole TÄYSIN yliampuva.Mutta arjessa, kunhan sinulla itselläsi on hyvä olla, etkä ketään millään tavalla loukkaa, niin silloin pitää vaa kantaa itsensä ylpeästi :)

    Victoria,
    Voi kiitos paljon!:)

    Alex,
    Hi Alex! Nice that you have found your way to my blog! I can't recall how much it cost exactly, but it was around 400e. Hope this helps!:) U as well!!

    Hannah,
    Joo se on kumma. kun sitä mikään ei riitä ja aina löytää sitten uuden himottavan värin :D:D sama probleema, mistä annan itselleni ajoittain satikutuia :D

    Kira,
    Voi kiitos ihana kauniista viestistä. Kauneus on katsojan silmissä ja maku hyvin henk. koht asia, mutta todella kiva jos meillä menee maku hyvin yksi yhteen!:) Mainitsemasi blogittaret ovat kaikki aivan mielettömiä nuoria naisia sekä pukeutujia, ja jokaista ihailen omalla tavallaan. Olisinpa mä ollut heidän iässään yhtä tyylikäs!!:)

    Leena,
    Kiitos ihana hasukasta kommentista! Kesäterveiset takaisin!:)

    Lotta,
    Joo, ihan tottta tuo että tottakai ympäristö määrittää pukeutumista huomattavasti - varsinkin työpaikalla. JOten kannattaa pukeutua juuri niinkuin tuntuu sopivalta... Silloin kun on sinut asunsa ja itsensä kanssa sujuu sitä duunitkin helpommin kun ei tartte peltätä että onko hameen helma nyt liian lyhyt ja kattooko joku pahalla jne.

    Anonyymi,
    Kiitos kauniista sanoistasi! kovin ystävällistä sinulta! Olen itse 172cm, joten tuleehan korkkareilla ihan mukavast i pituutta lisää:/ Mutta minusta se on vain ihana,ylpeästi kannat vaan upeat senttisi!!:)

    Jaana,
    Mä olen kans käyttänyt sitä nyt lennoilla ja kesäiltojen kylmetessä lämmikkeenä! :)

    ReplyDelete
  16. 10 vuotta vaatekaapissa ja edelleen käyttökelpoinen on kyllä jo ihan kunnioitettavaan. :) En ole suojannut parempia nahkalaukkujani millään, kun pelkään että jos sillä sitten jotenkin pilaisinkin ne. Hassua. :) Mulla on kyllä onneksi paljon kauniita laukkuja eri hintaluokista että kyllä sieltä aina jokin löytyy koristamaan vaikka olisi millainen myrskysää. :)

    ReplyDelete
  17. I noticed that somebody asked the price for the scarf/shawl, so at least here in Finland it is 350 euros. I've got one myself and it's the best.

    ReplyDelete
  18. Heissan! Minkähän summan tällaisesta huivista köyhtyy, jos omakseen haluaa? Mun unelmani.. ;) Ihana blogi sinulla!!

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)