Friday, May 6, 2011

CopyCat Hilary Duff

Kun punaisista tassuista kirjoittelin, mainitsin siinä sivussa hyvästä copycatin mahdollisuudesta. Tässä sitä nyt olisi - oma versioni Hilary Duffin asusta.

Huivi: Alexander McQueen, paita: Zara, farkut: Vila, kengät: CL

12 comments:

 1. Ihana asu!!:) Tuo huivi on ehdottomasti omalla must have listalla:)

  ReplyDelete
 2. oii olet kyllä niin kaunis en yhtään ihmettelisi vaikka olisit joku ex malli (:

  ReplyDelete
 3. Pukisin päälleni mitkä tahansa käyttämäsi asut, oot I-H-A-N-A! Kaunis, fiksu, jalat maassa ja lukeman perusteella vielä huitsin mukava. Olisitpa isosiskoni jota en koskaan saanut! <3 VAU!

  ReplyDelete
 4. ööh, varsinaista copycatteilua.. farkut, toppi ja huivi...

  ReplyDelete
 5. Siis noi sun kengät on niin upeet! Mulla alkaa polttelemaan ne aika rajusti jo, ois niiiiin ihanaa omistaa tollaset. :) Mahtva asu, jälleen kerran. :)

  ReplyDelete
 6. Anteeksi mutta joskus mietin, että etkö osaa muuta kuin kopioida toisten asuja? Onko sinulla ollenkaan _omaa_ tyyliä? :).

  ReplyDelete
 7. Mongusti,
  Se on ihana:) menee yllättävästi monen kanssa!:)

  Anonyymi,
  Olet kyllä liian kiltti ja ystävällinen:) Kommenttisi kertoo enemmän sinun kauneudestasi:)

  Anonyymi,
  Voi suuri kiitos äärimmäisen imartelevasta kommentista! Olet todella ystävällinen. Kiitos sulle kovasti...

  Anonyymi,
  Sehän se on se idea - paljoa ei tarvitse:)

  Helkku,
  Eikun metsälle!:) Kiitos ihana - ja kiitos kauniista kommentista - jälleen kerran <3

  Anonyymi,
  Jos selaat tämän sivun loppuun niin tämähän on ainut copycat?:) Eli en ymmärrä kommettisi alkua "etkö osaa muuta tehdä?" CopyCat postauksia pyydetään usein ja niitä on hauska tehdä - huomaa varmaan moni muukin kuinka omasta vaatekaapista löytyykin yllättävästi aineet ihan uusiin yhdistelmiin.

  ReplyDelete
 8. "Anteeksi mutta joskus mietin, että etkö osaa muuta kuin kopioida toisten asuja? Onko sinulla ollenkaan _omaa_ tyyliä? :)"

  Jotkut vaan tahtoo olla ilkeitä.. Tuo joillekin paremman olon tuollainen. Aikas säälittävää. Yksinkertaiset ja kateelliset ihmiset eivät halua muuta nähdä.
  Henk.koht tykkään näistä copycateista paljon, sillä niistä tulee usein huomattua, että omassakin kaapissa on loppujen lopuksi paljon valinnan varaa ja vanhoista vaatteista löytyy uutta käyttöä!

  ReplyDelete
 9. Heips!
  Oli ihan pakko vaan tulla kertomaan, että musta sun blogi on oikein erityisen kiva, koska kun laitat julkkisten asuja, on mukana myös oma versiosi asusta!

  ReplyDelete
 10. Heips!
  Oli ihan pakko vaan tulla kertomaan, että musta sun blogi on oikein erityisen kiva, koska kun laitat julkkisten asuja, on mukana myös oma versiosi asusta!

  ReplyDelete
 11. copycat tunniste puuttuu!! :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)