Wednesday, May 18, 2011

Balleriina kaupungilla

Muistatteko vielä tämän kollaasin kuukausien takaa? Silloin kun olin täysin lumoutunut ja inspiroitunut Black Swan - elokuvasta ja kaipasin balleriinavaikutteisia vaatekappaleita omaan kaappiini?



Kiitos H&M:n, sain kuin sainkin itselleni sen vaikuttavimman balleriinan kappaleen  - nimittäin vaalean tyllihameen! Tällaisen hameen sain kotiin viemisiksi ja olen käyttänyt sitä jo ihan älyttömän paljon. Kyseinen hame saapuu Hennesin liikkeisiin lähiviikkojen aikana!



Mukavaa vaihtelua noiden kaikkien värikoktailieni keskelle. Maanläheisiä sävyjä ja pehmeitä pintoja... Uusi laukkuhan sopii tähänkin lookkiin kuin valettu! Niin ja tosiaan, hyvä että tuli otettua kuvat ennen kuin lähdin kaupungille - osasin vaihtaa rintsikat mustista nudensävyisiin!


Jotta kokonaisuus saisi hieman lisää särmää, voi lämmikettä tuoda lisää huivien sijasta nahka - tai vaikkapa vaalealla farkkutakilla. Oli mulla yksi ilta musta bleiserikin kokonaisuuden kanssa.


Kun edessä on enemmän kävelyä, vaihtuu kengät mukavasti balleriinoihin. Sopivat asuun yhtä hyvin ja istuvat paremmin mukavuudenhaluiselle.


Niin ja mistä moisia ihanuuksia saa?

Takki: Zara, body: Mango, tyllihame: H&M

Bodya olenkin hetken etsinyt, mm. Wolfordilta. Mutta onnekseni Kamppi Keskuksen Mangoon oli juuri tullut lähetys ruskeita bodeja ja ystävälliset myyjät kävivät minulle omani varastosta hakemassa! Vielä tuo oikealla kuvassa näkyvä hame on kovasti minun mieleeni, mutta kukaan ei tunnu tietävän onko moista edes saatavilla. Netissäkään hameesta ei ole enempää tietoa. Se joka asiasta tietää enemmän - otan   innoissani infon vastaan!:) 

Tässä siis mukavaa vaihtelua kaiken värin keskelle. Olen taas niin hullaantunut tähän kauniiseen tanssiin, että pohdin tosissani aikuisbalettitunteja tänä kesänä Helsingissä... 

 Voisitko sinä viettää päiviäsi balleriinana?


38 comments:

  1. Vaikka olet aina muutenkin todella tyylikäs, tämä asu on mielestäni hienoin, jonka olen blogissasi nähnyt. Aivan mahtava. :)

    ReplyDelete
  2. Oi ihania kuvia!! Oot ihan äärimmäisen kaunis <3 Kasvoistasi ihan huokuu onnellinen ja tasapainoinen fiksu nainen <3

    ReplyDelete
  3. Piiitkästä aikaa taas koneella! On ollut kamala hässäkkä päällä. Mutta nyt tosiaan pääsin tähän, ja olihan se pakko tulla ensin tänne lukemaan uusimmat jutut! :)
    Kauniita asuja,mutta erityisesti silmään pisti se Liu Jo farkkuasu. Tykkäsin siitä sen takia, koska se oli tarpeeksi simppeli olematta tylsä, ja tuon tapaset vaatteet löytyvät jopa mun vaatekaapistani! Että kiitos ideasta :)
    Tuo ballerina asu on todella suloinen!

    ReplyDelete
  4. Voi että toi on ihana - harmi vaan, että se helma loppuu keskelle pohjetta! :/ Itse en voi tuota pituutta töppöjalkoinen käyttää lainkaan, vaikka sulle sopii. Hmm, pitäisköhän hankkia tuo ja itse lyhentää sitä..

    Eli voisin hyvinkin viettää päiviäni ballerinana - niinkin kovasti, että aloitan kahden viikon kuluttua klassisen baletin aivan alkeistasolta! ;) Kokeile ihmeessä sinäkin!

    ReplyDelete
  5. Kyllä voin viettää :) Apua, haluan myös ton hameen vaatehuoneeseeni! I love you girl :)

    ReplyDelete
  6. Oh! Tää on ihan mun lemppariasu! Toi nahkatakki antaa asuun kivasti särmää! Ihan mielettömän ihana tuo hame:))

    ReplyDelete
  7. Voi pitäisi olla jo menossa kaupungilla, mutta jumituin nyt todenteolla tähän blogiisi =).

    Ihanat asukokonaisuudet, näytät todella kauniilta! Värikkäät vaatteet ovat ihania, piristävät kesäpäivää mukavasti, mutta pidän näistä ihanan naisellisista ja klassisista nudesävyistä erittäin paljon. Vaihtelu virkistää =)

    Ja tuo Zaran nahkatakki! Katselin itsekin sitä Lontoossa viime viikolla, mutta siitä ei ollut enää kokoja jäljellä (yllätys)=(. Löytyisiköhän Helsingistä vielä...=)?

    Ihanaa päivää Sinulle ja kiitos ihanasta blogista. Siinä on hyvä tunnelma ja sitä on mukava lukea nojatuolin syleilyssä =). Pidän myös siitä, että otat lukijasi erittäin hyvin mukaan juttuihin. Sisäinen kauneutesi hehkuu kyllä ulos ulkoisesti kauniin blogisi kautta =). Mahtavaa kesää Sinulle!

    ReplyDelete
  8. Hei! tosi tyylikäs asu :) minuakin kiinnostaisi aikuisbaletti. Tiedätkö siitä jotakin enemmän, missä järjestetään jne.?

    ReplyDelete
  9. Todella upea asu!:) Itse en varmaan saisi ikinä tuollaista hametta (midpituus) näyttämään noin hyvältä!

    ReplyDelete
  10. Sama kommentti kuin Lindalla: tämä on kaunein asu minkä olen sinulla nähnyt! Siis todella nätti, classy ja onnistunut - upea :)

    ReplyDelete
  11. Moi! Olen uusi lukija ja eksyin blogiisi eilen ja haluan vaan sanoa, että sinulla on upea tyyli ja olet todella kaunis! Saako kysyä ovatko nuo tämän kuvan vasemmanpuoleiset vihreät ja mustat Louboutinit?

    http://4.bp.blogspot.com/-YqxVn7Gm8Tg/TbwkbEQ5eWI/AAAAAAAAPFA/RaCYh4nd4aM/s1600/kenka%25CC%2588kokoelma_0026.jpg

    Mistä olet ostanut ne, tai osaisitko suositella jotain luotettavaa nettikauppaa josta nuo voisi löytyä? Ihastuin noihin kenkiin:)

    ReplyDelete
  12. Oi, oi, ihastuttava asu! Täytyy sanoa, että yks munkin lemppareista. Sopii sulle kuin nakutettu. Ja meikkikin sopii asun kanssa todella hyvin. Olet kyllä kaunis!

    ReplyDelete
  13. Linda,
    Voi kiitos ihana, kovin ystävällinen olet!:)

    Mongusti,
    Hei ihanuus<3 Voih, sustahan ihmisten nimenomaan tulisi mallia ottaa. SInusta kun huokuu se elämänilo ja hyväsydämisyys kaikessa mitä teet!:)

    Helkku,
    Jee:) Suahan on tullut jo ikävä parin päivän aikana! :D Kiitos ihana, ainakin onnistuin tavoitteessani sinun kohdalla sitten <3

    Yum,
    Juu pituus on juuri siltä väliltä, että ehkä hieman hankala... Tosin jos se olisi lyhyt, minulle se olisi liian "nuoren" oloinen, ja jos se olisi pidempi niin sitten se ei enää saisi sitä balleriina efektiä aikaan. Mutta jos sitä lyhentäisi polven korkeudelle niin olisi varmasti vielä hyvä :) Oooh! Olen suomessa vain n.kk verran, joten pitäisi käydä vaan parilla tunnilla, mutta kuulostaa ihanalta!! :)

    Elisabete,
    Ihana olet <3

    Sofie,
    Murusein!:) Pitää nähdä nyt kun mäkin tuun Suomeen!!! Halipus!

    Kesätyttö,
    Kiitos heti alkuun todella liikuttavasta kommentista. Lämmittää sydäntäni ihan hirmuisesti, kun joku sanoo että mun äärimmäisen pinnalisen blogin kautta kuitenkin tulee läpi "sisäistä kauneutta". Koska that's all that matters in the end. Ihanaa päivän jatkoa sulle ja toivottavasti löydät takin - omani nimittäin ostin jokunen viikko sitten Zarasta!:)

    Anonyymi,
    Aleksanterin teatterissa on minusta ainakin järjestetty! Tahtoisin niin päästä kokeilemaan!!:)

    Natalia,
    Kiitos ihana, mutta varmasti saisit!:)

    Lotta,
    Kiitos ihana, olet kovin ystävällinen!

    Anonyymi,
    Tervetuloa! Ihana kun uusiakin lukijoita ilmoittautuu!:) Molemmat ovat Louboutinit, mustat hankin 1,5 vuotta sitten Los Angelesista ja vihreät tilasin noin vuosi sitten MyTheresan nettisivustolta. SUosittelen kurkistamaan kenkäfriikin nettikaupat postaukseni!:) LÖytyy kun kirjoitat tuon blogini oikeassa sivupalkissa olevaan hakuun!:) Kiitos vielä kauniista sanoistasi!:)

    ReplyDelete
  14. Oi, ihana balleriina -outfit ja kaunis sinä!<3 Ja kuola valuu parhaillaan näppikselle, kun katselen tuota Alexaa, haha :DD

    ReplyDelete
  15. Tosi ihana hame ja näyttää hyvältä beigeen yhdistettynä. Ei tuu sellasta liian tyttömäistä fiilistä :)

    ReplyDelete
  16. IHANA sinä! :D Nyt ei voi muuta sanoa. Olet niin kaunis jälleen :)

    ReplyDelete
  17. Näyttää ihanalta, täällä himoitaan samaa hametta! Ihastuin siihen päätäpahkaa, kun näin se Lilou's Crush-blogissa. (Hän oli tosin se jo ostanut Forumista, mutta kun en asu Suomessa..) Onko sinulla (tai kenelläkään) tarkempaa tietoa, koska se olisi kauppoihin tulossa? Vai käynkö muutaman viikon ajan joka viikko tutkailemassa valikoimia?

    ReplyDelete
  18. Ei oo totta miten upealta näytät! Varsinkin noissa nahkatakkikuvissa, ehdottomasti mun lemppariasu mitä on sun päällä nähnyt. :D Tollanen pohjemittanen hame sopii sulle tosi hyvin, kun oot noin pitkä!

    ReplyDelete
  19. Ihana asu !

    Ja voin ihan täysin suositella aikuisbalettia! Mä oon nyt kaks vuotta tanssinu, selkä ja syvät keskivartalon lihakset kiittää.

    Ja mikä onkaan hauskempaa kuin hyppiä mahtavia askelsarjoja ympäri salia.

    ReplyDelete
  20. Hei, olen lueskellut blogiasi jonkin aikaa, mutta nyt vasta laitan kommenttia. Asusi ovat ihania ja tykkään kovasti sun elämänmyönteisistä postauksista.

    Halusin kysyä, että paljonko tuo hame maksaa ja osaatko sanoa, milloin se tulee kauppoihin? Taitaa päätyä tilauslistalle, edellinen pitkä valkoinen "ballerinahameeni" kun vetelee viimeisiään. :)

    ReplyDelete
  21. Kiitos tiedosta, kävin kurkkaamassa ja täytyykin etsiskellä noista paikoista. Sinulla on kyllä upea kenkäkokoelma, itsekin pidän noista klassisista mutta noihin napillisiin ja mustiin rakastuin:) Taidankin jäädä seurailemaan blogiasi kun täältä näyttää saavan paljon inspiraatiotakin pukeutumiseen:)

    t:louboutinkyselijä :)

    ReplyDelete
  22. Oletpa taas niin kauniina!! :) Kun näin uuden bannerin, tuli minulle mieleen ballerina, ja kun vähän skrollasin alaspäin postaukseen, niin siinähän se aiheena tulikin! :) Tykkään muuten blogissasi siitä kun esittelet jonkun tyylin, esittelet usein myös samalla miten sitä voi muuttaa asustein tai muitten pikku muutosten kautta!

    ReplyDelete
  23. Olen lukenut blogiasi noin vuoden verran, ja tämä on ensimmäinen kerta kun uskaltaudun kommentoimaan. Blogisi on äärimmäisen inspiroiva, ja minusta on hienoa miten paljon omistaudut blogisi kirjoittamiselle ja muodille paljastamatta kuitenkin liikaa yksityisasioitasi - se jos mikä on tyylikästä. :)

    Yhdyn edellisiin kirjoittajiin, eli tämä asukokonaisuus todellakin tuo kauneutesi ja hehkusi esille. Uusi banneri on myös upea. Toivottavasti jaksat jatkaa kirjoittamistasi ja inspiroida lukijoitasi, sillä ainakin minä ilahdun aina postauksistasi.

    ReplyDelete
  24. Upea asukokonaisuus jälleen kerran ! Oli ihan pakko tulla kommentoimaan, kun puhuit nuista aikuisbalettitunneista; suosittelen! Sinullahan näyttää jo pliékin sujuvan, niin mikäs siinä ja oppimaan lisää liikkeitä!
    Ja vastaus kysymykseen : Vietän hyvinkin usein päiväni balleriinana. Kaapista löytyy mekko, jossa on tuollainen tylli alaosa!

    ReplyDelete
  25. Kata,
    Voi ihana kiitos :) Merkitsee paljon kun tulee sinun sustasi, kun tiedän että sanot aina oman rehellisen mielipiteesi :) Vaikkakin aina tyylikkäästi! :)

    Paubella,
    Voi ihana kiitos kaunis! Toivottavasti nähdään pian!!:)

    TanyaK.
    Joo, minustakin oikein sopiva arkeen! Tosin voisi kokeilla pinkin kanssa ja katsoa miten supertyttö siitä tulee :)

    Tytto,
    No kuule ihana sinne takaisin! Ei voi muuta sanoa! :)

    Pee,
    Äh, mulla on jäänyt juuri tuo ihanainen blogi parin päivän ajalta tsekkaamatta! PItää käydä kurkistaa <3 Ikävä kyllä en osaa sanoa tarkkaa päivämäärää, mutta ilmeisimmin sitä saa nyt Suomesta? Jos joku tietää niin pistäkää tänne ihmeessä vinkkiä!:)

    ANonyymi,
    Voi kiitos paljon :) Olet kovin ystävällinen.

    alli,
    Ah! IHana kiitos! Todella haluan mennä kokeilemaan. Pitäisi varmaan kysäistä sieltä Aleksanterin teatterista... Missä sinä käyt (jos on pk-seudulla) jos saan kysyä?

    Branilla,
    Voi kiitos paljon! Ikävä kyllä en osaa sanoa tarkkaa hintaa, mutta ilmeisesti Lilous Crush blogin ihana pitäjä Hertta oli känyt samaisen ostamassa, joten taitaa kaupoista löytyä ja hän varmaan osaa sanoa tarkan hinnankin. Minä veikkaisin että hinta on n.29,90e ? :)

    Louboutinkyselijä,
    Toivottavasti oli jotenkin avuksi tämä tieto sinulle! Kyllä, mustia käytän ylivoimaisesti eniten (kun menevät vuoden ympäri;)) ja nuo vihreet ovat niin erikoisen makeat :D Voi tervetuloa ja ihana kun löysit tänne!:)

    Mipsukka,
    Hei ihana! Sua olenkin ikävöinyt!:) Tosi kiva jos jotkut tykkäävät siitä. Itse kun juuri katselin että nyt on kyllä liikaa kuvia että haluisin noista puolet pois, mutta toisaalta ajattelin juuri että lukijat näkee pienen eron mahdollisenkin suuremman eron... Mahtavaa jos joku niistä tykkää:) Musta tuntuu vaan välillä että on ihan liikaa kuvia :D

    Sara,
    Voi että, kiitos näistä todella kauniista sanoista. Yksityisyyteni on minulle kovin tärkeä, ja minusta on ihana kuinka moni todella ihana lukija ymmärtää minua täysin <3 Kiitos paljon ymmärryksestäsi ja hyväsydämisyydestäsi! Sinunlaisesi aivan ihanat lukijat antavat huimasti tarmoa lisää kirjoittamiseen. You are my inspiration <3 Kiitos teille siitä, että te jokuset ihanat jaksatte ilahdutta minua täällä kommenttiboksin puolella!:)

    ReplyDelete
  26. Voi mistä tuon balleriinakollaasin valkoiset/beiget korkkarit ovat peräisin? Lumouduin täysin...<3
    Kadehdin muuten päivä päivältä enemmän sun upeita hiuksiasi...:))

    ReplyDelete
  27. Nyt on kyllä pakko kommentoida tuota MIELETTÖMÄN kaunista asukokonaisuutta- kerrassaan valloittava! Joku jo aikaisemmin sanoi, että sinusta huokuu onnellinen ja tasapainoinen nuori nainen, olen täysin samaa mieltä! Olet ehdottomasti yksi suosikki bloggaajistani ja voisin jopa sanoa, että toimit minulle eräänlaisena esikuvana :) tällaisia fiksuja nuoria naisia minä ja monet nuoret tarvitsevat nuoruuden tiellä itseänsä etsiessä! Suuri kiitos blogin pitämisestä, toivottavasti jatkat vielä monen monta vuotta :) - C

    ReplyDelete
  28. Anonyymi,
    Kiitoksia paljon! Saanko kysyä missä käyt jos on pk-seudulla? Haluan myös kokeilla kesän aikana!:) Voisi tehdä asiasta postauksenkin. Mä tanssin pienenä monta vuotta balttia, ja plie on aikalailla kaikki mitä muistan (tai pystyn tekemään :D).

    Katariina,
    Apuva... pisit pahan. Tein ne polyvore ohjelmalla, joten jos menet sinne etsimään valkoisia korkkareita niin varmaan löydät?:)

    C,
    Nyt kyllä kirjoitit niin nätisti että liikutuin... Olen niin käsittämättömän otettu, jos joku kykenee mun äärimmäisen pinnallisen blogin rivien välistä poimimaan tuon läpi <3 Tätä nimenomaan blogin kautta välittää, pienistä elämän iloista nauttimalla saa energiaa niiden oikeasti isojen asioiden tavoitteluun. Motto on when there is a will there is a way, mutta tahtoon tarvitaan hieman lisäpotkua välillä:) Minä kun saan joskus omani huiman korkeista koroista :D Ilo ja kunnia, että minulla on sinunlaisiasi lukijoita. Ihanaa kevättä ja nautitaan yhdessä elämästä! :)

    ReplyDelete
  29. Todella ihana asu! Voisin itsekin käyttää sellaista!

    ReplyDelete
  30. oi, oot niin kaunis! ja ihanat vaatteet ja kengät ja tukka ja kaikki!

    ReplyDelete
  31. Aivan upea asu. Niin herkkä, kaunis, tyttömäinen, kesäinen ja kuitenkin siinä on asennetta. Voih, kopioin ihan varmasti. :)

    ReplyDelete
  32. Todella kauniita kuvia sinusta! Ja noi korkkarit on niiiin ihanat :)

    ReplyDelete
  33. Tämä oli todella kaunis asu sinulta. Niin tyylikäs, mutta nuorekas.
    Itsekin päivitän / luen blogiasi useasti päivässä, se jopa löytyy macbookin "eniten vierailtu"- sivustolta heti kun koneen avaa.
    Olet niin kaunis ja ihananoloinen ihminen, ja ennen kaikkea äärimmäinen fiksuus huokuu teksteistäsi. Kirjoitat blogia ottaen lukijat huomioon, etkä ole millään tavoin ylpistynyt blogisi saamasta huomiosta (kuten valitettavasti käy monille bloggaajille).
    Voisin sanoa että olet tyylikkäin ihminen jonka tiedän, kaikki asusi ovat upeita. Yhdistelet sellaisia elementtejä todella hienosti, mitä en itse osaisi edes kokeilla yhteen. Saan sinulta paljon inspiraatiota pukeutumiseen, olet jopa yksi esikuvistani pukeutumisen saralla.
    Suuri kiitos aivan ihanasta blogista .

    -Kaisa

    ReplyDelete
  34. love it !!!!! great look. Love Your taste ....

    ReplyDelete
  35. Aivan ihana asu! :) Vähän arvelinkin, että se olisi se balettihame, mikä ostoskassiin eksyisi! Näyttää todella hyvältä! Voi kun tahtoisin myös, mutta olen niin lyhyt että hukkuisin tuohon hameeseen... Ehkä vain jään ihastelemaan sitä muiden päällä. Ja baletista on pakko sanoa; itse kävin pari vuotta epäsäännöllisen säännöllisesti, yleensä kerran viikossa ohjatulla balletone-tunnilla. Kyseessä siis balettia, pilatesta ja tiukkaa lihaskuntoa yhdistelevä liikuntamuoto, josta itse tykkäsin aivan älyttömästi :) Koreografisesti "challenged" persoonana myös liikesarjat oli tarpeeksi helppoja, mutta kuitenkin tuli aina todella ylväs ja kaunis olo kuin siellä "Liiteli" ja ojenteli nilkkoja ja käsiä :D Suosittelen! Kuntokeskuksista löytyy ainakin Suomesta Elixiasta ja Finnbodystä, ja Suomen-vierailulla voi varmasti järjestää esittelykäynnin tunnille! :)

    ReplyDelete
  36. oi, olet niin kaunis! Heti kun näin bannerin olin ihan myyty, osaat niin upeasti pukeutua ja antaa vinkkejä asuun kuin asuun. Käyn täällä joka päivä ja selailen paljon vanhojakin postauksiasi läpi ne on niin inspiroivia :) itsekkin harrastanut balettia pienenä kolmisen vuotta ja innostaisi myös lähteä aikuisbalettia kokeilemaan! Mutta tuo tyyli sopii sulle niin mainiosti, tosin tuntuu että sulle sopii kaikki :) toivon vain että sopispa mullekkin, oletko miettinyt stylistin uraa ;)

    ReplyDelete
  37. Vau, tosi magee tuo nuden/ruskean värinen pitkähihanen, sopii sulle älyttömän hyvin! Harva pystyy tuollasia pitämään :) Oot tosi kaunis ja ihanan rennon ja tyylikkään olonen blogi. Pakko alkaa seuraamaan! :)

    ReplyDelete
  38. En ole valitettavasti pk-seudulla tanssahdellut vaan täällä pohjoisemmassa, mutta kannattaa ehdottomasti mennä ihan jonkun "oikean" balettikoulun / tanssikoulun tunneille, koska opetuksessa on huomattavia eroja (joihinkin kouluihin otetaan sellaisia opettajia, joilla ei varsinaista balettitaustaa ole). Näin yli 10 vuoden balettitaustalla voin sanoa, että baletti on mahtava harrastus, tekee hyvää ryhdille ja äkkiä löytyy lihaksia, joita et edes tiennyt olevan olemassa :D Ja nopeasti ne vuosia sitten opitut liikkeetkin palaavat mieleen!

    Mitä nyt tuossa selailin niin;
    https://www.helsingintanssiopisto.fi/lukujarjestys/aikuiset/index.html
    http://www.balettistudio.com/aikuisbaletti.html

    Rohkeasti kokeilemaan !

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)