Wednesday, April 6, 2011

Lontoon ostos + päivän asu

Minunlaiselleni kenkäfriikille Lontoo oli todellinen taivas. At times I really thought I had died and gone to heaven. Upeita kenkiä oli mielinmäärin ja matkabudjettini käytinkin melko pitkälti kenkiin...:/ Koska perusvalikoimaani olen hyvin tyytyväinen, oli hieman erikoisempi pari tervetullut kenkähyllyyni. Oli ihan pakko kokeilla heti päällä ja tyytyväisenä käppäilin hotlan brekkarille nämä jalassa.


Tervetuloa, fuksian väriset Delic Suede Fuschia Pumpsit.
Mieheni oli joutunut heräämään keskellä yötä kun olin unissani huutanut kovaan ääneen "KAIKKI!" Vaikka en mitään tapahtumasta muistakaan, voisin luvata että olen uneksinut olevani Harrodsin kenkäosastolla ja minulta on kysytty minkä parin haluaisin...;D


PS. Mun kuvissa on tällä hetkellä jotain outoa... Luulen, että se saattaa johtua siitä, että asensin koneelleni uuden kuvanmuokkaus ohjelman, joka automaattisesti muuttaa kansion kuvat pienempään pikselikokoon... Noh, enpä tule käyttämään sitä tulevaisuudessa, sillä nyt kuvat on tuollaista pikselimössöä, vaikka samaa tuttua turvallista Canonia olen käyttänytkin... Pahoitteluni siis! Ja seuraavan postauksen jälkeen tilanteeseen pitäisi tulla parannusta!

34 comments:

  1. OII ! Ihanat<3
    Ite kävin eilen Louboutinin nettisivuilla hieman kuolaamassa kenkiä... Turvallisesti ruudun toiselta puolen :D

    ReplyDelete
  2. No noilla kelpaa kyllä tepastella :)

    ReplyDelete
  3. Hah. Mahtoi miehesi hetken miettiä että mitä ihmettä :D

    ReplyDelete
  4. VOIH! mitkä unelmakengät, aivan ihanat:) sopii muuten loistavasti sen sun saman sävyisen clutchin kanssa jos en aivan väärin muista että sulla semmoinen on ;)

    ReplyDelete
  5. Ihana asu! Ja ihanan väriset kengät, oikein hyvät..!

    Himoitsen noita sun "jegginsejä", onko ne ne Vilan..?

    ReplyDelete
  6. No oot kyllä makeet kengät löytänyt! Ja hauska tuo sun unes :D

    ReplyDelete
  7. Ah, täydelliset kengät, love it :) Ja täydellisen kaunis nainen!!

    -Hannah-

    ReplyDelete
  8. Todella hienot kengät ja voin uskoa että siellä aamiaisella ovat ihmistenkin päät kääntyneet kun olet sisään astellut. :) Olet todella upean näköinen.

    ReplyDelete
  9. Hahaha :D Unijutut on aina hauskoja. Muuten! Miten usein joudut vaihtamaan korkolaput kenkiisi? Mulla ne kuluvat tosi nopeasti (vaikka mielestäni ihan normaalisti kävelen, pahimpia kiviä yms varoen) varsinkin kapeakorkoisissa kengissä!

    ReplyDelete
  10. Oi! Onpa ne ihanan pirteät :-) Ja loistava lisä kenkävalikoimaan, aina kun ei viitsi niissä tummissa kengissä kulkea. Ja en edes tahdo ajatella itseäni Harrodsiin - en pääsisi varmaan päivään ulos!

    ReplyDelete
  11. Haha, olet aivan ihana!! Ja on kyllä todella kauniit kengät!
    -Laura

    ReplyDelete
  12. Voi apua kuinka kauniit kengat, eihan noita voi kun ihastella ja huokailla syvaan.

    ReplyDelete
  13. Ooh, gorgeous ones! Aivan sun näköiset ja oloiset kaunokaiset:)

    ReplyDelete
  14. Ihanat. KAIKKI minullekin, kiitos! ;)
    Onneksi en ole lontoossa käynyt. Olisi kukkarolle liian kova pala.

    ReplyDelete
  15. Oi, onpa nätit kengät! Lontoo on ihana paikka shoppailla; aina löytyy jotain kivaa. Halu päästä Lontooseen vaan kasvaa kasvamistaan, kun näitä sun postauksia lukee :)

    ReplyDelete
  16. Aivan ihanat, niin kauniit! :) Ja täydelliset kevättä ajatellen. Paljonko noissa onkaan korkoa? :)

    ReplyDelete
  17. Upea kengät! Mokkanahka sopii tuohon väriin loistavasti, se tuo hieman rentoutta. Ja todella kauniina olet ollut :) Heh unet on kyllä niin mielenkiintoisia :D

    ReplyDelete
  18. Onpas upeat ja pirtsakat kengät :)

    ReplyDelete
  19. Hehehhe, ihana uni<3 On kyllä aivan mielettömät korkkarit, pitkää ikää niille :)

    ReplyDelete
  20. Wau mitkä kengät! :) Enpä yhtään ihmettele että kengät tulevat uniin asti ;)

    ReplyDelete
  21. noi on niin ihanat <3 meinasin ostaa samat mutta kenkähyllystä löytyi jo samanväriset niin odotan sitten edelleen jotain toista pirteää paria :)

    ReplyDelete
  22. aivan ihanat noi kengät!!<3 paljo oli hintaa?:)

    ReplyDelete
  23. Mäkin mietin, että pitäsikö tilata noi täältä: http://www.redlouboutinsales.com/Products-92-152-CL5052.html mutta sitten tulin toisiin ajatuksiin.. nyt sun päällä nähtynä tekisi kyllä mieli laittaa tilausta kehiin:) upeat ja sopii sulle!

    ReplyDelete
  24. Hahahahah mikä uni :D Pakkomielteisesti Harrodsilla... Noi on aina niin hauskoja kun höpöttelee, kerran heräsin kun kaveri nousi suoraan istumaan, nosti kätensä ja huusi kovaan ääneen: "Anna se paperi!!" ja ensisäikähdyksen jälkeen naurusta ei meinannut tulla loppua :)

    Ihanat kengät olet hankkinut:)

    ReplyDelete
  25. sara; olethan tietoinen että tuo nettisivu ei myy lähellekään aitoa tavaraa?

    ReplyDelete
  26. Ehdotus: Näin keväällä on hää-asiat mielessä. Olisko sinun mahdollista tehdä omista häistäsi postaus? Ei tietenkään mitään liian henkilökohtaista, mutta esimerkiksi koristeluista, hääpuvusta ja rekvisiitasta, hääpaikasta tms.

    ReplyDelete
  27. Minkä hintaiset kaunokaiset olivat? :)

    ReplyDelete
  28. Ihanan väriset kengät!!

    http://scocia1.blogspot.com/

    ReplyDelete
  29. Hei kaikki ihanat! Kiitos ihan hirmuisesti ihanista kommenteistanne! Mulla on nt hieman vaikeaa aikaa täällä ruudun toisella puolella (kiirettä, vastoinkäymisiä yms. joten ikävä kyllä en taas kerkeä vastailemaan kommentteihin). Kun blogi siirtyy pian New Lookin puolelle, niin sitten pystyn vastaamaan mukavan helposti jokaiseen kommenttiin erikseen <3 IHANAA <3 Yritän nyt ainakin vastata kysymyksiin, joten tässä tulee!:)

    M, farkkuleggarit on Vilasta!:)

    Anonyymi,
    Olisiko korkoa n.10cm? Saattaa olla että valehtelen :D

    Essi,
    Hintaa oli n. 430£ muistaakseni

    sara,
    niinkuin pelham wife ystävällisesti jo auttoi eteenpäin, vastaava sivu ei vaikuta luotettavalta. Mikä yleensä näyttää olevan too good to be true - it usually is. Toivottavasti löydät kuitenkin haluamasi vastaavat!!:)

    Anonyymi,
    Häät koen ikävä kyllä liian henk. koht aiheeksi. Ehkä voisin hieman paikasta ja koristeluista kirjoittaa, mutta muuta en halua ikävä kyllä jakaa... Siinä mielessä en mielellään kerro mitään, koska sitten taas joku kysyy "miksi kerrot tän - mutta et esim pukuasi jne..." En kun vaan halua kaikkea jakaa ja joku ei vaan tunnu mukavalta niin en niin tee. Mietintämyssyn alla kuitenkin on:) Kiitos siis sinun ymmärtäväisyydestäsi!

    Anonyymi,
    Tuossa ylemmässä vastauksessa muistelin niiden olevan 430£?

    Kiitos vielä suuresti kaikille ihanista sanoista <3 Olette päiväni piristys <3

    ReplyDelete
  30. Oi aivan jumalaisen hienot kengät, niinkuin sun muutkin! :) Unelmoin siitä päivästä, kun itse meen ostamaan jotkut ihanat Loubutinit :P

    ReplyDelete
  31. jipii!
    Luin sun blogia joskus aikoja sitten ja tykkasin kauheesti, mut sit multa jai blogien lukeminen, ja "kadotin" tan sun blogin. Nyt loysin tan uudestaan, taa on aivan paras blogi kaikista, nyt jaan kylla seuraileen varmasti!

    ReplyDelete
  32. Aivan upeat kengät! Näytät upealta :)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)