Thursday, April 7, 2011

London PART III Vol.2 - Lisää nähtävää

Reissumme toisena päivänä suuntasimme taas aamuvarhain nähtävyyksiä ihailemaan. Pilvetön ja raikas ilma kustuivat kävelemään ja ihailemaan Lontoon kauneutta. Aamuvirkun etuna oli myös se, ettei ihan niin paljoa massoja ollut liikenteessä näissä superturistikohteissa vielä siihen aikaan...




Yllä näkyy perjantain kävelyreittimme, joka sisälsi Wellington Archin, Buckingham Palacen, Green Parkin läpikävelyn (ei tosin vedä vertoja Hyde Parkille) Piccadillyn katsastuksen sekä Old Bond Streetin kauppojen ihailun.


Mä olen muuten sitten sellainen matkailija että mä haluan nähdä mahdollisimman paljon lyhyessä ajassa... Ja kaikesta pienestäkin tunnun olevan innoissani kuin lapsi karkkikaupassa. Urpo mikä urpo :D






Kovasti olisin halunnut bongata Kate Middletonin (love her style btw) mutta eipä näkynyt... Mun lukuisista teekutsuista huolimatta.






Niin ja teille muille Frendit - faneille. Oli pakko tehdä Joeyit and go into the map...




Hehe. Omaa kivaa. Miehen kanssa kun ollaan armottomia Frendit-faneja. En tiedä mistä olen perinyt, mutta mulla on jostain kumman syystä joku sisäinen navi (joo - henkselit paukkuu nyt :D). Suuntavaistoni on melkein aina oikeassa. Vaikka vieraassa kaupungissa liikunkin, tiedän lähestulkoon aina missä suurinpiirtein olen ja minne pitää mennä. Olisi voinut tosiaan harkita sitä suunnistusta urana...



Matka Buckingham Palacesta Piccadilly Circukseen kävi Green Parkin läpi.





Täytyy sanoa että muhun ei tää Piccadilly Circus sitten kolahtanut yhtään. What is all the fuss about?! Onpa nyt sitten nähty ja koettu. Tosin lähes kaikkia aukion rakennuksia kunnostettiin, joten sillä oli varmaan osansa näkymien surkeuteen.


Niin se sisäinen navi... kröhm. Update available? 

Perjantain kierros päättyi Old Bond Streetille ihailemaan näyteikkunoita. Aah. Guccin ikkunan edessä vietin tovin. Kuvat otettu juuri ennen mun jättämiä kuolavanoja.


Ja kun toisen päivän nähtävyyskierros oli tehty, suuntasimme taas hotellille jättämään takit. Aurinko kun lämmitti niin mukavasti että pelkällä bleiserillä selvisi loistavasti. Oli muuten hauska huomata katukuvassa kuinka sekaisin ihmiset olivat tästä säästä. Jotkut olivat valinneet asuiksi shortsit ja t-paidan kun toiset vielä turvautuivat toppatakkiin. Todella kirjavaa kaikin puolin!:)

22 comments:

  1. Alkoi ihan naurattaa tuo Joey :D
    Upeita kuvia taas, matkakuume senkun kasvaa! Saat kyllä olla onnellinen suuntavaistostasi, itselläni ei ole ollenkaan. Ajan kerran vuodessa Lappiin ja kun pysähdyn huoltoasemalla, en enää tiedä kummasta suunnasta tulin ja kumpaan pitäisi lähteä. Pieneen lähimetsäänkin eksyn, huoh :)

    ReplyDelete
  2. Sun kuvista ja teksteistä välittyi todella kiva tunnelma. Varmasti ollut todella mukava matka. :)

    ReplyDelete
  3. aivan ihania kuvia:) itekkin pääsen kesällä lontooseen!

    ReplyDelete
  4. Millä kameralla nämä upeat kuvat on kuvattu??

    ReplyDelete
  5. ihania kuvia kyllä! olet kyllä niin säteilevän kaunis <3

    ReplyDelete
  6. Todella hyviä kuvia ja miten ihanan sininen taivas noissa alimmaisissa! Ja niinkuin muut jo sanoivatkin, näytät kauniilta ja onnelliselta : )

    Suuntavaisto on varmasti hyvä juttu, itselläni ei ole omakohtaista kokemusta ; ))

    ReplyDelete
  7. Samaa mieltä olen edellisten kommentoijien kanssa; kuvista ja teksteistä välittyi onnellinen ja iloinen kirjoittaja. :) Oli todella piristävää lukea tätä, jätti ihan hymyn huulille. Thank you! :)

    ReplyDelete
  8. Heippa!

    Piccadilly Circus kannattaa käydä tsekkaamassa illalla pimeän aikaan, silloin se on todella näyttävä kaikkine valoineen! Itse ainakin olin yhtä hymyä, kun näin Piccadillyn omin silmin viime kesänä.

    Oletan kuvien perusteella siis, että kävitte valoisaan aikaan siellä? :)

    ReplyDelete
  9. Moi! Off topic: mitä kuvankäsittelyohjelmaa käytät? eli millä esim. teet kollaasit yms.

    Tai onko muilla vinkkejä hyvistä ja helpoista ohjelmista aloittelijalle?? :)

    ReplyDelete
  10. Todella kiva matkapostaus! Nyt tekee Lontooseen mieli. Ja näytät kartalta missä mennään, tosi kiva, kun olen ihan karttafani. Siis jaksan tutkailla karttoja minuutti(tunti)tolkulla. Hotellinne oli tosi hyvällä paikalla.

    ReplyDelete
  11. Voi miten kiva teksti :D haha, gucci-kuolavanat ja go into the map<3
    Onpa kaunis Lontoo!! Ja paljon näköjään ehditte nähdä nähtävyyksiä!

    ReplyDelete
  12. Onko sun mies suomalainen? Tai jos ei niin puhuuko hän suomee? Olisi kiva jos tähän vastaisit, ei mielestäni ole liian henkilökohtaista. =(

    ReplyDelete
  13. Hyvä Pii,
    Olet nyt n.10 kertaa laittanut tuon saman kysymyksen minulle niin tässä vastaus. Tuossa minun kommenttiboksissa lukee: "Muistutuksen sana:
    Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)"

    Olen siis pari kertaa kommenttisi suoralta kädeltä poistanut. Ikävä kyllä, en tahdo mihinkään miestäni koskeviin asioihin täällä blogissani vastata, koska blogini ei käsittele mieheni asioita mitenkään. Hädin tuskin edes minun elämääni. Minä blogissani päätän, mikä on liian henkilkohtaista. Pidän hyvin tiukkoja rajoja yllä. Vaikka mieheni kansalaisuus tai kieli ei mitään paljastakaan, niin en silti halua käsitellä mitään mieheeni liittyvää tässä blogissani. Toivottavasti nämä kysymykset nyt siis loppuvat:) Kiitos!:)

    ReplyDelete
  14. Vitsit, kun alkaa tekeen mieli päästä Lontooseen, tai no melkein mihin vain, kun näkee muiden laittamia kuvia. Mielestäni on aina kiva tietää matkakohteesta jonkin verran etukäteen, joten tällaiset matkapostaukset on loistavia :)

    Tuosta suuntavaistosta täytyy sanoa sen verran, että itsellä taitaa olla vähän samaa "vikaa", useimmiten pärjään tuolla osa-alueella paremmin kuin matkakumppanini :D

    ReplyDelete
  15. Olispa mullakin tollanen suunnistusvaisto, mutta ei :D Eksyn aina ja kaikkialla, vaikka tuntisin kuinka hyvin maaston niin eksyn todennäköisesti silti... Ja olen itse ihan samanlainen, matkoilla en malta nukkua pitkään ja haluan nähdä mahdollisimman paljon lyhyessäkin ajassa :) Ihania kuvia jälleen kerran!

    http://katariina-sunkissed.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. Hei
    Olen etsiskellyt tuollaisia ballerinnoja kuin sinulla näkyy jalassasi into the map -kuvassa (hih). Mistä olet ne ostanut ja onko hinta-laatu-suhde tuntunut olevan kohdillaan?

    ReplyDelete
  17. Hei!

    Kiitos ihanasta blogistasi, olen seuraillut sitä jo jonkin aikaa ja olen aivan koukussa! Ajattelin että ansaitset tietää tämän myös minulta (vaikka olet sen jo monen suusta tehnyt), sillä blogisi on yksi tämän hetken kiinnostavimmista :)

    Olen ehkä jopa liikaakin seurannut, koska olen huomannut rakentavani vaatteistani samanlaisia kokonaisuuksia kuin sinulla on täällä näkynyt!

    Oli minulla kysymyskin liittyen aurinkolaseihisi: mikä on sinun aviator-lasiesi linssien väri? Netistä varmaan tilaan omani ja sinun näyttävät kivoilta vaihtoehdoilta.

    ReplyDelete
  18. Apua, nyt tuli kauhea matkakuume näitä kuvia katsellesssa! :D Ollaankin mietitty avokin kanssa muutaman päivän kaupunkilomaa ja Lontoo voisi kyllä olla yksi oiva vaihtoehto. :) Ja ihana takki muuten!

    ReplyDelete
  19. onko nuo louis vuittonin balleriinat ? ihanat !

    ReplyDelete
  20. onko nuo louis vuittonin balleriinat ? ihanat !

    ReplyDelete
  21. Tosta piccadilly circuksen masentavuudesta sen verran, että päivällä se onkin tosi masentavan näkönen, mutta illalla kun on pimeetä, se on ainakin mun mielestä upeen näkönen:)

    ReplyDelete
  22. Todella kiva lukea sinun Lontoo -postauksia. Kiitos kattavista vinkeistäsi! :) Ajoitus on näille enemmän kuin hyvä, sillä olemme lähdössä Lontooseen ensi kuussa juurikin tuollaiselle pidennetylle viikonlopulle to-su ja vinkkejä kovasti kaipailinkin, että miten tiivistää mahdollisimman paljon nähtävää ja koettavaa noihin 3,5 päivään. Nytpä olen jo monta vinkkiä rikkaampi!

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)