Friday, April 8, 2011

Happy Day

Viime viikonloppuna oli todella upea sää. Päivän edetessä lämpötila ylsi jopa +23 asteeseen. Minä vilukissana silti turvauduin aamulla hieman lämpimempään varustukseen kun käytiin koirien kanssa ulkona.



Päällä pienellä lenkillä: 
Karvaliivi: Zara, Paita: MaxMara, Kaulaliina: Äitini minulle kutoma <3, Housut: Juicy, Kengät: Ugg's


Minä ja mun poika <3



Mom - Please, enough with the kisses. Little space please!


Niin ja mun neiti sentään jotenkin täyttää roolinsa vahtikoirana (poika maailman lepsuin, jolla ei ole hajuakaan siitä, että se voi olla jollekin jopa "iso ja pelottava"). Tässä alemmassa tyttö kokeilee taitojaan lammaskoirana.




Lempipuuha - pallon hakemista vedestä.



Tyttö vie poikaa 6 - 0. Näin meillä :)

37 comments:

  1. minä en kestä noita sun vauvvoja! Niiin niin niin sööttiksiä :)

    ReplyDelete
  2. Meidänkin tyttökoira vie kyllä poikaa ihan 6-0. Poika luovuttaa kaikki lempilelunsakin tytön käyttöön sanomatta vastasanaa.. Raukka. Taitaa olla vähän tassun alla! :)

    ReplyDelete
  3. Niin sulosia<3 rotikkakuume sen kun jatkukoon... Vika kuva huippu, toinen kattoo vaan takana kun toinen vei pallon :D

    ReplyDelete
  4. Todella ihania kuvia! Olet niin onnekas kun saat omistaa kaksi tuollaista ihanaa mussukkaa. :) Itse joudun valitettavasti tyytymään koirastalkkerin rooliin.. ;)

    ReplyDelete
  5. Onpa suloisia koiria <3 Aivan ihania kuvia, piristit mun tylsää flunssapäivää! :) Ja olispa täälläkin jo noin lämmin!

    http://katariina-sunkissed.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Voi miten ihania kuvia! Mä vaan niin tykkään tuosta rodusta. :)

    ReplyDelete
  7. voi että miten lutusiaaa! :)

    ReplyDelete
  8. voi että miten lutusiaaa! :)

    ReplyDelete
  9. aika tyhmän näköstä, kun ei oo yhtään lunta ja näyttää suht. lämpimältä tuolla ja sulla on UGGit...

    ReplyDelete
  10. Mitkä nuiden koirien nimet on? Suloisia ainakin ovat! =)

    ReplyDelete
  11. Tuossa viimesessä kuvassa tuon pojun ilme on kyllä aivan mahtava! :D Kunnon sellanen "Mommy, she took my ball...."

    ReplyDelete
  12. OI kun he ovat niin poikasia (meilla jotekin kaikki ihanat elukat saa "poikanen" lempinimen...)
    Mulla koirakuume senkun kasvaa. Miten kommentoisit rotweilerin aktiivisuustasoa? Meilla molemmat kay kokopaiva toissa, joten koira viettaisi pitkiakin aikoja yksin, onko teilla sama tilanne? Varmaan pitaa ottaa heti sitten kaksi, etta niilla on toisistaan seuraa :)

    Irlannissakin paistaa aurinko ja lampoakin on yli 15 astetta. Kesakesakesa!

    ReplyDelete
  13. neljänneks viimesestä kuvasta tulee mieleen aivan miun omat rotikat. tyttö ja poika nekin. :') kauhee ikävä niitä kahta.

    ReplyDelete
  14. Haha sie vaa vetelet menemään UGGeissa, karvaliivissä ja kaulurissa kun miehesi(?) menee jo teepparissa! :D Tulispa se kesä tänne Suomeenkin jo, ei millään malttaisi odottaa! Lutusia on koirat juu, minkäs ikäsiä mahtanevat olla? :)

    ReplyDelete
  15. Jos kuulisit mitä koirat ajattelee niin yhessä kuvassa hokema on: heitä pallo, heitä pallo, heitä pallo, heitä pallo, heitä pallo, heitä pallo jne ja sitte pallo lentää ja kuuluu jiihaa!! :P

    ReplyDelete
  16. Voi että siellä on ihana ilma! Nyt käy pikkasen kateesta, sillä täällä satoi eilen taas lunta tai jonkintapaista räntää ja maa taas peitossa.

    Mä en voi muuta kuin ihailla noita sun hauvoja! Huomaa jo kuvista kuinka hyvin sä olet niitä pitänyt. Täältä rapsutukset molemmille :) (ja ihana tuo sun karvaliivi :) )

    ReplyDelete
  17. ihana toi vimppa kuva! niin cute! oot nätti.

    ReplyDelete
  18. Tulinpa hyvälle tuulelle hyvän mielen kuvista :) Päälläsi tuo karvaliivi näyttää suloiselta, ja minusta sopii vielä vallan hyvin kevääseen. Vielä kiitos nousseesta koirakuumeesta!

    ReplyDelete
  19. Olipas hyväntuulinen postaus :)(:

    ReplyDelete
  20. ihanat <3 ja varsinkin nuo kevätkuvat, missä on suomen +23'c :D?

    Ja ihan pakko kommentoida vielä tuohon anonyymin ugg-valitukseen, että itse ainakin käytän uggeja ympärivuoden (kyllä myös helteellä) Koska ne on ehkä helpoimmat saappaat vetää jalkaan ja myös hengittävät.

    ReplyDelete
  21. Nii just niin.. Täällä Suomessa sitä vaan jatkuu nollakelit ku muualla Euroopassa ollaan jo +20-30 asteissa!

    ReplyDelete
  22. vooiih miten ihania!! <3

    ReplyDelete
  23. Sun koirat ovat niin kauniita ja hyvinvoivan näköisiä, aivan ihania! :)

    ReplyDelete
  24. Aivan mahtavan näköisiä koiria :) Saako udella mistä nämä ovat peräisin?

    ReplyDelete
  25. Teillä on ehkä maailman söpöimmät koirat! <3

    ReplyDelete
  26. Voi söpöliinit, sekä koirat että sinä! Ihastelin tuota huivia, jonka äitisi oli kutonut. Jos haluat joskus tehdä postauksen neulomisesta ja kaavoista, olisi ihanaa :)
    Ulla

    ReplyDelete
  27. Tämä ei nyt liity tähän postaukseen, mutta mistäköhän johtuu että tiistaista asti sinun blogisi kuvat ja kirjoittamasi teksti ei ole näkynyt explorer-selaimella?
    Blogisi otsikko ja reunapalkissa olevat tekstit kyllä näkyvät mutta muu ei.

    Laura

    ReplyDelete
  28. Hei! vaikka blogisi liittyy ulkonäköön ja muotiin, olisi ihana saada postaus koiristanne. vähän kertoa ikää ja nimeä ehkä, ja ehdottomasti vain lisää koirakuvia tulemaan =))

    ReplyDelete
  29. tiedän missä maassa asut, mutta tiedän ettet halua sitä tänne..joten kysyn, että osaatko asuinmaasi kieltä minkä verran? :)

    ReplyDelete
  30. voi ihanuudet! meillä on myös erittäin itsevarma ja rohkea (mutta myös superduperkiltti) tyttöhauveli ja tahtoisimmme jossain vaiheessa hankkia hänelle leikkikaverin. Sopiiko sinun milestäsi poikakoira paremmin kaveriksi erittäin itsevarmalla tyttöhauvalle?

    ReplyDelete
  31. ^ Ite en uskaltas kovin helposti ottaa poika-poika tai tyttö-tyttö paria, ainakaan ilman kunnon (5v->) ikäeroa. Nartuilla kun tuppaa olemaan ne valtataistelut yms melko totisia. Uros-narttu pari on aina yleensä kaikkein turvallisin. Tietenkin riippuu omistajastakin, jämäkkä johtaja tottakai hallitsee laumansa paremmin oli parivaljakko mikä hyvänsä. Mutta haluaako aiheuttaa koirillensa sitten jakuvaa stressiä kun niitä pitää eristää yms ettei pääse toistensa kimppuun?
    Omat koirani (dobberinarttu ja rotikkauros) ei kumpikaan tykännyt tutun tunkeilevasta ja ehkä jopa ääri-itsevarmasta rotikkanartusta.
    Yleensä narttu muutenkin vie ja uros vikisee, niin ehkä tämänkin asettelun kautta pääsis uroksen kanssa "helpommalla". Ja ite en suosittele muutenkaan pienellä ikäerolla ottaan koiria. Mun omilla on vaan 10kk ikäeroa ja onhan se rankkaa paimentaa kahta pentua/murkkuikästä mitä, että ois oottanu ensin ekan aikuistumista..
    Sori tämä megakommentti, mutta mulla ei oikeen oo ketään koiranomistajakaveria jonka kans jutella koira-asioita niin innostun sitte vähän liikaa. :)

    ReplyDelete
  32. Nämä sun koirapostaukset ovat aina ihanan iloisia ja kuvat ovat kivoja! :> Varsinkin vika kuva on ylisöötti...
    Pidän muutenkin blogistasi todella paljon, jatka samaan malliin! Mukavaa keväänjatkoa :>

    ReplyDelete
  33. Niin ja uros helpommin yleensä sietää pomottavaa narttua mitä toinen narttu. Ja itsevarmalle nartulle ei oikeen voi ottaa kovin alistuvaa narttua kaveriksi koska se jäis sitten liian altavastaajaksi. Ja kaks itsevarmaa narttua taas ei välttämättä samaan talouteen sovi.
    Kauheeta tiedettä tää koirien otto. :-D T:sama vouhottava anonyymi...

    ReplyDelete
  34. Voi! Ihania vauvoja <3

    ReplyDelete
  35. Kiitos kovasti tästä tiedosta =) minulla on aina vain ollut tyttöeläimiä joten ajattelin, että olisi luonnollista ottaa myös toinen tyttökoira. mutta monet ovat huomauttaneet minulle siitä, että itsevarmalle tyttökoiralle sopii paremmin poika kaveriksi. Kiitos kun todella kerroit kunnolla asiasta, seuraavaksi meille sitten tulee poikahauva :)

    ReplyDelete
  36. Tulee ihan vedet silmiin ihanista koirakuvistasi. Meidän rakas bokserineiti (12v) jouduttiin lopettamaan viime viikolla vanhuuden vaivojen vuoksi. Voi sitä itkemisen määrää ja luopumisen tuskaa. Nauti jokaisesta hetkestä koiriesi kanssa, se aika menee niin nopeasti!

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)