Sunday, April 10, 2011

Dining out in London - outfit

Monen on varmaan vaikea unohtaa Gucci-hehkutustani? Noh, sain vihdoin koottua hieman tätä kokonaisuutta muistuttavan asun, kun käytiin mieheni kanssa Lonoossa meidän vuosipäivänä ulkona syömässä.


Ps. Pahoittelen taas kuvien huonoa laatua. Kuvat ehdin pienentää sillä pi*un ohjelmalla, joka teki kaikesta pikselimössöä... Toivottavasti näkyy tarpeeksi hyvin sinnekin.


Valkoinen takki: SuperTrash, Liila tuubitoppi: Gucci, Vihreät housut: Zara, Musta laukku: Gucci, Mustat kengät: CL, rannekoru: Gina Tricot


Tosiaan, se kultainen vyö olis vielä ihan kiva... (Kiitos huimasti kaikille niille jotka ovat loistavia vinkkejä antaneet moisen löytämisestä aikaisempiin postauksiin!!) Ostin Zarasta juuri oranssin bleiserinkin, joten lähes täysi copycat on valmis;)

11 comments:

 1. Ihana asu, oot osannut aika hyvin kopioida Guccin tyyliä :) Ootko otanut tuon tuubitopin tämän kevään mallistosta?En muista nähneeni sitä ennen :)

  ReplyDelete
 2. Täällä oli H&M:llä tuollainen vyö mutta mustana :) Se ei tosin olisi läheskään yhtä hieno tuollaiseen asuun, kun se alkuperäinen kultainen. SuperTrashin valkoinen bleiseri istuu sulle aivan täydellisesti! Oot niitä (harvoja) joilla noi korotetut olkapäät todellakin toimii :) Copycat on muutenkin mielestäni onnistunut!

  !♥marjut
  http://marjutt.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Mahtava asu! Jospa sitä itsekin kesää myöten uskaltaisi jotain näin värikästä pukea päälleni.. :)

  ReplyDelete
 4. Heippa! Oon lukenut blogiasi jo about puolen vuoden ajan ja oot ehdottomasti yks lempparibloggaajistani. :) Olisiko mahdollista saada postausta esimerkiksi omistamistasi kengistä tai lempivaatteistasi?

  Ihanaa kevään jatkoa sulle!

  ReplyDelete
 5. Moikka! Näin tuolla Asoksen sivuilla hieman samantapasen vyön: http://www.asos.com/Asos/Asos-Metallic-Obi-Belt-With-Plaited-Tie-Detail/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1512700&SearchQuery=belts&Rf-200=11&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Bronze

  ReplyDelete
 6. Miltä susta tuntui laittaa oma nimi New Lookiin? Kun oot kuitenkin niin pitkään kirjoitellut nimimerkin takaa. :)

  ReplyDelete
 7. Tosi onnistunut copycat! :) Kateellisena katselen jälleen, kuinka hyvältä värit sun päällä näyttää :) (ja kerään rohkeutta, että uskaltaisin samanlaisia yhdistelmiä itsekin päälleni pukea) :D What's CL? :D

  ReplyDelete
 8. Sulta saan aina eniten inspistä pukeutumiseen :)

  ReplyDelete
 9. Helkku,
  Voi kiitos ihana :) Joo tuo on juuri tämän kevään mallistosta - eli samainen toppi kuin kuvassa:)

  maaya,
  voi kiitos paljon kauniista sanoistasi! Pitää tarkastaa nuo vyöt mitä te ystävälliset ihmiset ootte vinkanneet!

  elviira,
  pyh pah, väriä päälle vaan:) Nostaa mieltä kummasti:D

  nina,
  Voi kiitos kovasti, että olet viihtynyt seurassani jo näinkin pitkään!:) Kengistä tulossa pian postausta, niin perässä ehkä sitten vaatteistakin:)

  ANonyymi,
  kiitos ihan kauheasti vinkistä!:)

  Anonyymi,
  Oli muuten mulle tuo päätös kovin vaikea ja kesti pitkään... Ihan loppumetreillä sitten totesin, että kerran tätä nyt työkseni teen niin teen sitä myös omalla nimellä. Lehtii on edelleen ihan erossa blogiteksteistä, joissa pidän edelleen kiinni tuosta "bloginimestä". Ei siis nimeni ole mikään salaisuus, vaan pidän vaan sen rajana blogikirjoitusten ja lehden sisällön kanssa:) Kaksi eri asiaa ja toivottavasti lukijat näkee sen myös niin:)Mutta vaikea päätös oli!:)

  Jenni,
  Voi kiitos paljon!:) CL = Christian Louboutin.

  Mirka,
  Todella kiva kulla että siihen joskus pystyn!:) Kunnia:)

  ReplyDelete
 10. Sä oot tosi kaunis ja sul on aivan ihana tyyli! :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)