Tuesday, March 8, 2011

Zaran löytöjä!

Jokin aika sitten suuntasin Zaraan etsimään suoria pukuhousuja ja muita hieman "virallisempia" vaatekappaleita. Suureksi ilokseni, Zaran mallisto oli aivan loistava ja tapasi tarpeeni enemmän kuin hyvin. Kaikki vaatekokonaisuudet alla ovat Zaran tämänhetkisestä mallistosta.



Löysin ennätysmäärän ihania vaatekappaleita saman katon alta. Kerrassaan ihania bleisereitä, puseroita ja hameita löytyi vaaterekeistä pilvin pimein.




Tänä sesonkina seilorimalliset hulmuavat lahkeet ovat muotia. Itse hankin jotain siltä väliltä ja kotiutin suorahkot pukuhousut. Kuvan pusero on myös hankittu samaisesta mallistosta.




Tämä pusero on noussut yhdeksi lemppareistani. Niin suoralinjainen ja kaunis paita, joka sopii kaikkeen käyttöön - housujen päällä kuin sisään aseteltunakin. Kullattu vetoketju takana on kaunis ja simppeli yksityiskohta.



Raitahame oli jotenkin vaan niin tyttömäisen ihana etten voinut vastustaa! Menee loistavasti näillä kylmillä ilmoilla vielä mustien sukkisten kanssa. Ruskean maksihameen olettekin jo nähneet aiemmassa postauksessa.

Oletteko te muut myös ihastuneet Zaran tämänhetkiseen valikoimaan?

33 comments:

  1. Tuo raitahame on ihana! :)(:

    ReplyDelete
  2. Pointsit sinulle Mrs.V huimasta tyylin kehittymisestä! Iänikuiset leggingsit ja muu teinimäisyys/pissismäisyys on kokonaan hävinnyt tällaisten asujen tieltä. Nämä sovivat hienosti ikäisellesi näyttämättä yhtään tanttamaiselta! Loistavaa!

    ReplyDelete
  3. Höh, et laittanut kuvaa ruskeasta takista! Olisi ollut kiva nähdä se päälläsi:)

    Ja nuo valkoiset housut on aivan mahtavat!

    ReplyDelete
  4. Martina,
    Mäkin pidän siitä kovasti!:)

    Anonyymi,
    Ööh....Kiitos? :D

    Elviira,
    Se tulee vielä myöhemmin!:) Ne on kyllä kivat minustakin!:)

    ReplyDelete
  5. mä taas himoitsen tätä bleiserii http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/11709/100/zara-S2011/70001/Dames#{%22lookDetail%22:0}

    ja näitä housuja<3 bongasin ne jostain blogista oransseina, nam
    http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/11709/100/zara-S2011/70001/Dames#{%22lookDetail%22:2}

    ReplyDelete
  6. Olen aika erimieltä tuon anonyymin kanssa. Mielestäni olet juuri joukosta erottuja, etkä tyypillistä legginssi massaa. Voi kun itsekkin osaisin pukeutua noin tyylikkäästi, tai oikeastaan kyse on jaksamisestani panostaa ;) Tai sitten vain yksinkertaisesti en osaa :D Olet niin tyylikäs ! ihan kateudesta olen vihreä, kun osaat yhdistellä niin upeasti värejä ! Tälläkin hetkellä koen hirveitä ongelmia kun pitäisi lähteä viikonloppu matkalle eikä mitään löytynyt liikkeistä kun iskisi ihan täysin....Mutta tosiaan taitaa olla suurin ongelma, etten osaa katsoa mikä just mulle sopis parhaiten :)

    ReplyDelete
  7. Todella ihania! Varsinkin tuo hame ja se valkoinen paita. Onneksi mulla on matkaa lähimpään Zaraan 200km, muuten mun ostolakkoa voitas koetella vielä enemmän.. ;)

    ReplyDelete
  8. Pointsit sinulle Mrs.V huimasta tyylin kehittymisestä! Iänikuiset leggingsit ja muu teinimäisyys/pissismäisyys on kokonaan hävinnyt tällaisten asujen tieltä. Nämä sovivat hienosti ikäisellesi näyttämättä yhtään tanttamaiselta! Loistavaa!

    Itse katsoin juuri "päivän asu" linkin. 19 ensiksi tulevasta päivän asusta 3 oli leggarit? = Iänikuisuus? Olen siis samaa mieltä Veronican kanssa. Mutta jos tuo ylempi anonyymi oikeesti miettii näin (eikä halunnut olla vain ilkeä) niin ei hän varmasti täällä edelleen olisi.

    Olisiko muuten mahdollista saada sinulta Mrs.V kihara postausta? Ehkä videon muodossa? Rakastan hiuksiasi!!

    Ihanaa päivää!

    Terveisin,
    Mia

    ReplyDelete
  9. Sinulla on ihan huippu blogi ja olen muuten uusi lukijasi :) !

    Tiedätkö, voiko Zaran nettikaupasta tilata ilman että tulee tullimaksuja?

    -Jasmina

    ReplyDelete
  10. Ihania vaatteeita! Itsekin löysin Zarasta vaikka mitä, vaikka en yleensä sieltä löydä yhtä paitaa enempää.. Siellä on selkeästi nyt todella ihana mallisto myynnissä:)

    ReplyDelete
  11. valkoiset housusi on ihanan raikkaat
    ja tuo raitahame kans aika suloinen:).

    Musta sun tyyli on kiva
    ollut aina täällä blogissa
    tyylisi suhteen;).

    Jamssi

    ReplyDelete
  12. Aivan mielettömän ihanat ja keväiset noi valkoiset housut!!!! Ja sopii järjettömän hyvin tuohon kevyeen valkoiseen paitaan! Kevät tule jo! :)

    ReplyDelete
  13. Heippa!
    Oot puhunut useampaankin otteeseen Zaran nettikaupasta täällä ja mäkin ehdin jo innostua, omalta paikkakunnalta kun ei Zaraa löydy ja silti lukeutuu mun lempivaateketjuihin. Menin sitten löytämään Zara Finland -sivuilta täydelliset farkut, mutta missä ihmeessä se nettikauppa on? :o En ainakaan löytänyt mitään "tilauskaavaketta" tai vastaavaa.. Onko sulla enempää tietoa tästä? Kiitos jos viitsit vastailla! :)

    -Taija

    ReplyDelete
  14. Vaaleanruskea laskostettu paita ja ruskea jakku ovat erityisen kauniit mielestäni. Lyhyt raitahamekin on ihanan tyttömäinen, mutta maxihametta en ikimaailmassa osaisi yhdistellä mihinkään. :)

    Saakohan noita sinihameisen tytön kenkiä mistään? Aika pirtsakat kesää ajatellen! :D

    ReplyDelete
  15. Mä käsitin tuon ensimmäisen anonyymin kommentin kyllä ihan eri tavalla kuin muut. Eihän se ollut yhtään ilkeä kommentti vaan päinvastoin kehuva! Olen kyllä samaa mieltä siitä että sun tyyli on kehittynyt parempaan suuntaan vuosien varrella ja erotut tosiaan eduksesi massasta. :)

    ReplyDelete
  16. Anonyymi,
    Mä katselin juuri samoja kuvia! Aivan mahtavia kokonaisuuksia ja niistä tulossa postaus:)

    Veronika,
    Voi kiitos ihana huimasti ihanista sanoistasi! Hyvää naisten päivää sulle kanssasisareni! Ja varamasti osaat yhdistää! Paras pukeutumistyylihän on se, että se mielllyttää sun silmääsi ja sulla on niissä mukava olla!:)

    Mipsukka,
    Mullakkn on onneksi jonkin verran matkaa lähimpään zaraan....muuten lähtisi ihan käsistä:D

    Mia
    Kiitos kovasti siitä että "pidät puoliani":) vaikka eihän tuossa vahinkoa tehty. erityisesti näin naisten päivänä on kiva että täälltä löytyy kanssasisaria ja pidämme yhtä:) olisi ihanaa kun naiset eivät olisi niin susia toisilleen.
    Ja videopostausta on tulossa kiharoista!:)

    Jasmina,
    Kiitos kauniista sanoistasi. Mukavaa että olet löytänyt tänne! En ikävä kyllä ole koskaan zaran nettikaupasta tilsnnut joten en tiedä. Tullit ovat maakohtaisia, mutta euroopaan sisällähän on vapaa kauppa ilman rajoituksia:)

    Natalia,
    Minustakin oli nyt poikkeuksellisen hyvä mallisto!

    Jamelia
    Voi kiitos ihana! Ihanaa naistenpäivää sulle! Toivottavasti siellä on myös ihana ja aurinkoinen päivä....;)

    Satu,
    Voi kiitos kaunis! Zara on kyllä nyt ylittänyt itsensä!:)

    ReplyDelete
  17. Taija,
    Ai apua! Onko tosiaan niin että Suomessa ei ole zaran nettikauppa mahdollisuutta?! En itseasiassa edes tarkistanut, sillä asuinmaassani se on:/

    Hopsu,
    Mäkin olen aivan uusi maksihameen kanssa. Toivottavasti saan sille tarpeeksi käyttöä.... Ja kyllä nyt on klassista sekä erikoista zaran valikoimassa! Mahtava sesonli!:)
    Kenkä kysymykseen en ikäväkyllä osaa vastata....

    Hanilo,
    Olihan kommentti hieman kaksijakoinen teinimäisyys/pissismäisyys vertauksellaan, sillä eihän se kovin kauniisti ole sanottu, mutta ehdottomasti oli myös positiivinen siinä mielessä että kommentoija piti tästä asusta:) eli siis vaan hieman kaksijakoinen. Siksi en ollut ihan varma tulisiko kiittää :D
    Ja kiitos sulle, oon katsonu vuoden vanhoja kuvia tästä blogista ja montaa en tänäpäivänä pukisi päälle :D mutta makukysymys :D

    ReplyDelete
  18. Mulla on joku uhme klikki Zaran kans. Joka kerta, silloin harvoin, kun Helsinkiin ja Zaraan pääsen, niin astun liikkeen ovesta sisään intoa täynnä. Jokaikinen vaate näyttää ihanalta ja tuntuu, että voisin viedä koko kaupan kotiin. Sovituskopissa mikään ei sitten kuitenkaan ole enää niin ihanaa, kuin miltä henkarissa näytti (ihan tyhmää muuten, että siellä on se 8 kpl:een maksimirajoitus sovituksissa...). Nytkin viiko sitten kannoin ison kasan ihania ilmavia röyhelöpaitoja sovitettaviksi, mutta minun pitkälle selälle ne olivat vain armottomasti liian lyhyitä =( Tuota raitahametta myös sovitin, mutta sinne se kauppaan sitten jäi...En tiedä...olisko se sitten se, että niitä pitäis käydä useammin fiilistelemässä ja sitä kautta ihastua oikeasti. Harmi, että Oulusta vain on Zaraan niin pitkä matka =/ (toisaalta, hyvillä mielin ostin LV:ltä himoitsemani huivin, kun ei tullut muualle rahoja hassattua ;-) )

    ReplyDelete
  19. Voi tuo raitahame on ihan täydellinen! Harmi kun täällä missä asun ei olee zaraa lähimaillakaan. Blogisi on mahtava samoin tyylisi :)

    ReplyDelete
  20. Ihania juttuja! Multa löytyy tuo samainen punainen bleiseri, joka on ihan täydellinen. Ainut vaatekappale näistä, joka ei iske, on tuo ruskea maksihame. Varmaankin sen ruskea väri ei vaan iske muhun.

    ReplyDelete
  21. Aivan ihania asuja! Itsekkin olen enemmän kuin tyytyväinen tämän kevään Zaran valikoimaan. Itsekkin olen ostanut vaikka mitä jo kevääksi ja kesäksi. Kunhan niitä pääsisi käyttämään täällä hanki ja jäämaassa (eli suomessa:D)

    ReplyDelete
  22. Ja vielä Zaran nettikaupasta.. tutkailin sitten asiaa ulkomaisten Zara-nettisivujen kautta ja tosiaan oli listattu maat joihin nettikauppa toimittaa, ja Suomi ei kuulu näihin. :(

    -Taija

    ReplyDelete
  23. "Pointsit sinulle Mrs.V huimasta tyylin kehittymisestä! Iänikuiset leggingsit ja muu teinimäisyys/pissismäisyys on kokonaan hävinnyt tällaisten asujen tieltä.

    Itse katsoin juuri "päivän asu" linkin. 19 ensiksi tulevasta päivän asusta 3 oli leggarit? = Iänikuisuus? Olen siis samaa mieltä Veronican kanssa. Mutta jos tuo ylempi anonyymi oikeesti miettii näin (eikä halunnut olla vain ilkeä) niin ei hän varmasti täällä edelleen olisi."

    Meniköhän nyt vähän pointti ohi? ;) Toka anonyymi kirjoitti, että leggingsit ovat hävinneet, ja tämäntyyppisiä asuja on tullut tilalle.

    ReplyDelete
  24. No nyt tulee vähän tuplakommentointia, mutta miksiköhän tämän postauksen kuvat eivät näy ollenkaan? :o

    http://strictlystyle.blogspot.com/2011/01/thaimaa-kuvina.html

    ReplyDelete
  25. Hopsu: nuo sinihameisen tytön kengät ovat myös Zaran uutta mallistoa ja löytyvät siis täältä: http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/11703/en/zara-S2011/61144/261535/TWO-TONE%2BWIDE-HEELED%2BSANDAL :) Kivaa naistenpäivää kaikille!

    ReplyDelete
  26. Mun mielestä sun pitäis ruveta Zaran malliks....noi vaatteet näyttää miljoona kertaa paremmilta ja hauskemmilta sun päällä! :)

    ReplyDelete
  27. Tiedoksi kaikille Zaran nettikauppaa Suomeen kaipaaville: Sellainen on tulossa lähitulevaisuudessa ;)

    Ja V, täällä myös yksi hiustesi (ja tyylisi) ihailija. Tuo ruskea sävy sun hiuksissa on ihan täydellinen, mietin tässä että kehtaisinko näyttää sun blogia malliksi kampaajalleni :)

    ReplyDelete
  28. Hejsan ihana! Kysymykseni menee nyt ehkä ihan totaalisen väärille raiteille, mutta blogiasi selaillessani tajusin, että osaisit ehkä auttaa tämän hetkisen suurimman päänvaivani kanssa, koska vaikutat ihmiseltä joka osaa pukeutua tilaisuuteen kuin tilaisuuteen asiallisesti :) Nimittäin, mitä laittaa päälle hautajaisiin näin kevättalvella? Suuri kiitos jo etukäteen, jos jaksat vastata, mutta ymmärrän, että aihe ei varmastikaan suuresti houkuttele pohtimaan. Mahtavaa kevään jatkoa!

    ReplyDelete
  29. Nuo vaatteet näyttää miljoona kertaa paremmalta siun päällä kuin noitten mallien! :)

    ReplyDelete
  30. Piru kun nuo seiloripöksyt näyttää hyvältä!

    ReplyDelete
  31. Zaran kevät mallisto on kiva verrtattuna talveen, se oli vähän tylsä.
    Olet löytänyt tosi kivoja vaatekappaleita ja yhdistelet kivasti. Sun blogi on kaikin puolin tosi ihana.

    Ja vielä legginseistä, mun mielestä et oo saanu niistä mitenkään pissismäisiä. jatka samaan malliin :):)

    ReplyDelete
  32. Voi Zara! Oon ihan täydellisen rakastunut tohon tän hetkiseen mallistoon, voisin ihan valehtelematta kotiuttaa jokaisen vaatekappaleen! Joten onneksi (harmiksi!) kyseistä kauppaa ei ainakaan toistaiseksi kotikaupungistani löydy.

    ReplyDelete
  33. Moi! Osaatko sanoa, voiko Zaran nettisivuilta tilata suomeen? Kiitos ihanasta blogistasi =)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)