Sunday, March 6, 2011

Victoria's Secret desinfiointigeeli käsille


Tuossa reilu vuosi sitten kun sikainfluenssa riehui pahimmillaan, poimin itselleni uuden tavan - käsien desifionnin. Minulla on siitä saakka kulkenut laukussa mukana pienet käsien desinfiointi pullot. Ensimmäiset hajuttomani ostin ihan apteekista, mutta viime vuoden Losin reissullani ihastuin Victoria's Secretin tuoksullisiin vastaaviin.



Aina kaupungilla kun istahdan alas kahville tai istahdan työpäätteen ääreen, desinfioin käteni. Tuskin tämä tapani on enään niin paljon bakteerien välttelyä kuin se on näistä ihanista tuoksuista nauttimista :D




Nämä käytännöllisessä koossa olevat pullot sisältävät kosteuttavaa B5 sekä C-vitamiinia, jotka tappavat bakteerit ilman vettä. Iho tuntuu käytön jälkeen raikkaalta sekä tuoksut kestävät mukavan tovin nenän päässä.




Hyllystäni löytyy kolmen setti, joihin kuului tuoksut nimeltä Amber Romance, Berry Kiss ja Pure Seduction.
Amber Romancen lämmin tuoksu sisältää kirsikkaa, vaniljaa ja santelipuuta. Berry Kiss sisältää nimensä mukaisesti eri marjoja kuten vadelmaa, mustikkaa sekä praliinia ja ruusua.
Pure Seduction tuoksu sisältää melonia, luumua sekä freesiaa.




Hintaa pienillä purnukoilla on 3,5 dollarin verran. Vaikka Victoria's Secretiä myydää vain Jenkeissä, saa tuotteita onneksi tilattua Suomeenkin. Kokemusta minulla ei ikävä kyllä ole heidän tilausprosessistaan, joten asiasta enemmän tietäviltä otetaan kommenttiboksin puolella vastaan!




Erilaiset hengitystie- ja suolistoinfektiot tarttuvat herkästi käsien tai pintojen välityksellä. Flunssat, myös sikainfluenssa, tarttuvat kosketus- ja pisaratartuntana. Virukset päätyvät käsistä joko suoraan tai silmien kyynelnesteen välityksellä nenään ja suuhun. Paras ja helpoin keino suojautua tartunnoilta kotikonstein on käsihygieniasta huolehtiminen.

Ylläoleva teksti sekä lisätietoa käsihygieniasta täältä




Muilla kokemusta näistä tuotteista?

26 comments:

  1. Victoria's Secretiltä tilaaminen on kyllä melko hankalaa ja tulli- ja rahtimaksut nostavat loppusumman lähes kaksinkertaiseksi. Itse tilasin pari vuotta sitten sieltä alusvaatteita ja oloasun, kun en ollut varma lasketaanko shipping painon mukaan (jos lasketaan niin silloinhan mitään vartalonhoitotuotteita ei kannata tilata..) Tuotteet piti hakea Vantaan tullista jossa sinä päivänä kävi vain käteinen jota minulla ei ollut, joten piti mennä lentoaseman maatille, joka nyt ei ihan vieressä ollut.. Myös ne oloasun housut, jotka olivat kokoa S, vastasivat enemmänkin Suomen koossa L:ää :D Jos on mahdollisesti tulossa reissu jenkkeihin tai kaveri on menossa niin suosittelen ehdottomasti odottamaan :) Ihanaa viikonloppua sinulle MRS V <3
    T: vakkarilukija

    ReplyDelete
  2. Victoria's Secretin tuotteet, siis kosmetiikka, on kyllä hyviä. :) Itse aikoinani Jenkeissä ollessani kävin harva se päivä niiden liikkeessä ihastelemassa purkkeja ja purnukoita. Tuoksut olivat huumaavia!
    Mukaan tarttui huulikiilto, joka on vieläkin käytössä. Sitten kun se loppuu niin on varmaan vaan lähettävä Jenkkeihin :D

    Hyvää sunnuntaita!

    ReplyDelete
  3. Oi! Näyttävät ja kuulostavat kivoilta. :) Olen menossa reilun viikon päästä New Yorkiin ja olen ajatellut käydä kyseisessä liikeessä. Pitääkin katsastaa myös nuo tuotteet. :)

    ReplyDelete
  4. Enpäs tiennytkään että on olemassa noin ihania desinfiointiaineita :)

    Olen tosin lukenut jostain että käsidesit ei tapa viruksia (eli esim possuflunssaa) ja niiden käyttöä pitäisi muutenkin välttää superbakteerien syntymisen ehkäisemiseksi :/

    ReplyDelete
  5. Jenkeistä EI voi tilata Suomeen tuotteita, jotka ovat nesteitä tai geelejä, joten nuo ja kaikki muu nestemäinen kosmetikkaa voidaan unohtaa Suomessa. Valitettavasti! :(

    ReplyDelete
  6. Ainakin Suomessa on korostettu, että liiallista käsien desinfiointia tulisi välttää. Kun kaikki bakteerit tuhotaan, elimistön vastustuskyky ei saa lainkaan harjoitusta. Sitten kun bakteeri syystä tai toisesta pääsee perille, kroppa ei enää tiedäkään, mitä tehdä. Siksipä ensisijaisesti suositellaan normaalia käsienpesua ja vain niissä tilanteissa, kun vettä ei ole saatavilla, käsidesiä. Tätä neuvoa olen noudattanut, ja kahviloissakin käyn ensiksi pesemässä kädet. En ole ollut sairaana vuosiin.

    ReplyDelete
  7. Paljoko noissa on alkoholiprosentti? Onko ne "oikeita" desinfiointiaineita? Ku eihän ne B- ja C-vitamiinit bakteereja tapa, vaan se alkoholi. Eipä sillä, hyvä idea tehdä tuoksullisia käsidesejä jos toimii:)

    ReplyDelete
  8. Voi ei, kirjoitin ihan kilometrikommentin tosta tilaamisesta ja sitten blogger ilmoitti "Emme voi toteuttaa pyyntöäsi" kun julkaisin sen :D Jos se edellinen kommentti tuli läpi, niin tämän voi kyllä poistaa.

    Itse tilasin vuosi takaperin Victoria's Secretiltä alusvaatteita ja bikinejä. Koot olivat hyviä, vaikka moni sanoi niiden olevan enemmänkin yhtä kokoa normaalia suurempia. Ei pitänyt mun mielestä paikkaansa. Shipping nousi tilauksen hinnan mukaan. Itse maksoin noin 120d tilauksesta noin 20d postikuluja. Sitten tuohon hintaan lisätään vielä se tullimaksu, joka onnoin 20% tilauksen arvosta. Olin etukäteen ottanut selvää (googlaamalla "Victoria's Secret tilaus" tms. löytyy paljon keskusteluja) tullikäytännöistä ja esim. käteisellä maksusta, joten kaikki nämä sujui mun kohdalla vaivatta. Lisäksi, kun asuu 10min ajomatkan päässä lentoasemalta, niin ei tuo tullista noutaminenkaan ollut ongelma. ;) Paketilla meni aika kauan saapua Suomeen, muistaakseni joku kolmisen viikkoa, mutta odotus oli sen arvoista! :)

    ReplyDelete
  9. Kiitos ihanasta blogista:)! Kärsin suhteellisen pahasta syömihäiriöstä ja olen nyt vasta alkanut hahmottamaan omaa ulkonäköäni. Parantumiseen laitoshoidon ohella on ollut suuri vaikutus blogillasi. Kiitos tädtäMrs. V. Näytät upealta naiselta mielestäni todella kauniilta ja juuri sopivan hoikalta naiselta. Saanko kysyä niinkin henkilökohtaista asiaa, kun painoa ja pituuttasi? Oma kuvani on edelleen jokseenkin vääristynyt ja on vaikea uskoa:). Olisin todella kiitollinen. Ihanaa viikinloppua:)!

    ReplyDelete
  10. Oi että! Nämä olisivat kyllä ehdottomasti tyylikkäämpiä kaivaa laukusta kuin ne perinteiset tylsät ja turhan kliiniset purtelot!

    ReplyDelete
  11. Victoria's Secretin kosmetiikkaa saa myös ainakin Lontoosta Heathrown kentältä. Valikoima ei ole kovin laaja, mutta kuitenkin sellainen, että mukaan tarttui viime marraskuisella reissullani mukava purkkiarsenaali ;)

    ReplyDelete
  12. minulla on nuo samat käsidesit ja on kyllä pienen kokonsa ansiosta todella pelastus :) Sekä tietysti tuoksut ;)

    Itse tilailen aika-ajoin victorialta ja todennut palvelun erinomaiseksi. Tullithan tulee päälle tietyn rajan ylittäessä joten pitää osata vain tilata. Ja painon mukaan sieltä ei veloiteta vaan tilaus summan.

    ReplyDelete
  13. ite tilasin kaverin kanssa parit bikinit tossa alkuvuodesta. toimituskulut tulee summan mukaan (eli mitä enemmän ostat sitä enemmän maksat ja ne lasketaan ennen veroja). maksettiin mastercardilla ja paketti tuli postiluukusta sisään parissa viikossa, eikä mitään tullimaksuja. olin super tyytyväinen ja ajoin tilata tulevaisuudessakin :) ja lontoosta muuten löytyy euroopan ainut victorias secret, mutta sielä taitaa olla vähän rajallinen toi valikoima.

    ReplyDelete
  14. moii!:) ihania tuotteita, mut toi käsien desinfiointi niinku antibioottien ylikäyttö on tosi ikävä asia, koska bakteerien resistentit kannat lisääntyvät ja tulee yhä vaikeemmaksi keksiä lääkkeitä ja rokotteita, jotka tepsisi näihin superbakteereihin! jenkit on alottanu tän villityksen sekä antibioottejen kanssa että nyt näiden käsidesien kanssa, mikä on isossa mittakaavassa huono juttu. suosittelen pesemään käsiä vaan paljon!:)

    ReplyDelete
  15. Itselläni on hyvä kokemus Vs:ltä tilaamisesta tänne suomeen. Tai siis kerran olen viime joulun alla tilannut. Tilasin meikkejä, vartalorasvoja, alusvaatteita ja pari t-paitaa. Paketti oli iso pahvilaatikko, mutta ei jäänyt edes tulliin, tuli suoraan kotiovelle täällä pienelläkin paikkakunnalla. Siihen tietty tulee päälle verot ja rahtimaksut joka loppusummaa nostaa, mutta kyllä itse olen silti valmis sen verran maksamaan, että muutaman kerran vuodessa sieltä voin tilata :) Tietenkin unelma olisi päästä ihan sinne liikkeeseen.. Varmaan sekoaisin siellä ;) Niin ja vs:n tuoksuja, kun niitähän ne ei lähetä nettikaupasta suomeen, niin niitä olen tilannut ebaysta :)

    ReplyDelete
  16. Saako kysyä, missä asut?

    ReplyDelete
  17. hahaa, joo, käytän itse samaa!

    ReplyDelete
  18. Hei!
    Mietin tässä että milloin se New Look lehti ilmestyy?

    Essi

    ReplyDelete
  19. Bongasin sinut Hki-Vantaalta, olet kyllä todella kaunis myös livenä! Hetken hymyilytti ja oli jännää kun näki yhden suosikkibloggareistaan, hehe. :D En viitsinyt kuitenkaan tulla häiritsemään. :)

    ReplyDelete
  20. Hei!
    Itse asun New Jerseyssa ja koen olevani VS:an suurkuluttaja :) Heilla on myos erinomaisia tarjouksia kuten 5 isoa purkkia vartalosuihkeita ja vartalorasvoja 35 dollarilla, joten jos tanne pain matkustatte niin kannattaa nama paketti tarjoukset kayttaa hyvaksi! Tuotteet ovat erinomaisia ja heidan kasidesinfiointipullo kulkee aina kasilaukussani.Taallapain raha on AARETTOMAN likaista, joten jo sen takia on hyva ennen ruokailua desinfioida kadet :)2 kertaa vuodessa heilla on myos iso ALE josta saa tuotteita pilkkahintaan!
    Suosittelen myos Bath and Bodyworksin kasindesinfiointipulloja joita saa 5kpl 5 dollarilla :)
    Ihanaa kevatta sinulle Mrs V! :)

    ReplyDelete
  21. En ole VS:ltä tilannut, mutta GoJanelta olen ja sekin on jenkkiläinen nettikauppa. Muistaakseni näissä olis sellainen raja, että kun tilauksen arvo pysyy alle 50 euron (vai olikohan dollarin), niin ei tarvitse murehtia tulliin jäämisestä.

    Huutonetin kautta olen tutustunut luotettavaan suomalaiseen naiseen, jonka kautta "ostan/tilaan" silloin tällöin merkkejä, joita ei Suomesta saa...tai muuten vain maksavat järjettömän paljon täällä ja vain murto-osan jenkeissä =)

    ReplyDelete
  22. eli nyt paljatui missä asut? en vaan tajua mikä salaisuus se nyt oli. Varmaan hienompaa pitää "salaisuuten" kun oikeesti kertoa. Kaikki uteliaat vaan utelee, ehkä niin haluatkin "mrs V"

    ReplyDelete
  23. Eikä paljastunut hän vain kertoi ostaneensa tuotteet matkallaan losissa :) ja kiitos tästä ihanasta blogista !

    ReplyDelete
  24. miten niin paljastui? luin postauksen useaan kertaan eikä mistään paljastu mrs v:n asuinmaata? hän on _viime_ losin reissullaan ostanut victorias secret tuotteita ja päättelet hänen asuvan siellä??

    ReplyDelete
  25. Tänään löysin Lidlistä Cien merkkisiä käsidesejä, 2kpl hintaan 1,99e. Yllätyin varsin positiivisesti, sillä desifiointiaine ei haissut normaalilta alkoholilta, vaan ihanan raikkaalta aloe veralta. Kannattaa kokeilla!

    ReplyDelete
  26. On myös alkoholittomia käsidesejä, että ei se viina ole ainoa bakteereja tuhoava aine :)

    Käsien desinfiointi ennen kahvittelua on hyvä tapa, eikä tosiaankaan johda oman immuunipuolustuksen heikentymiseen eikä resistenttien bakteerikantojen syntymiseen. Mutta, jos käsidesillä lutraa useamman kerran päivässä koko elämänsä ajan niin sitten voi ongelmia syntyä.

    Olen kuitenkin sitä mieltä, että jos mahdollista niin arjessa kannatta valita desinfioimisen sijaan käsien pesu. Sillä lähtee ihan se fyysinenkin lika käsistä. Liika pesukaan ei kuitenkaan ole hyvästä. Kohtuudella kaikkea :)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)